desperando έγραψε:danirifle έγραψε:desperando έγραψε:μια ερωτηση εχω να κανω μονο.
τωρα το ξυπνητηρι στον λαιμο δεν πειραζει?
despe, δεν ήταν μόνο ότι είχε γεμίσει τατουάζ εκείνη την περίοδο
ήταν και άλλες μακακίες που έκανε και ο κόσμος είχε στραβώσει με την πάρτη του, ήταν και ότι αγωνηστικά έδειχνε να είναι στα @@ του
γι αυτό είπα ότι φαίνεται να έχει αλλάξει η νοοτροπία του
ίσως αυτά που άκουσε να τον ταρακούνησαν - ωρίμασαν και αγωνηστικά και εξωαγωνηστικά
δασκαλε μην δημιουργεις κλημα.ποιες ηταν δηλαδη οι μακακιες του που εκαναν τον κοσμο να στραβωσει με την παρτη του?
ο κλαους ποτε δεν σταματησε να δουλευει σκληρα,απλα για τους περισσοτερους δοκαρι και μεσα θεος,δοκαρι και εξω κλοτσοσκουφια.
ποια η διαφορα του κλαους του πρωτου μισου απο αυτον του δευτερου?
μονο το γκολ.
Δεν ειναι για μενα ετσι despe..Δηλαδη στον πρωτο γυρο εβλεπες τον κλαους να σκυλιαζει οπως στον δευτερο γυρο????
Εγω προσωπικα ΟΧΙ.
Τον εβλεπες τοσο δυναμικο,τοσο παθιασμενο,τοσο ΑΡΧΗΓΟ????
Εγω προσωπικα ΟΧΙ..
Για αυτο παντα ελεγε οτι δεν ειναι μονο το γκολ..Σιγουρα ειχε δουλεψει πιο πολυ απο καθε αλλη χρονια και τον βλεπαμε πιο ανεβασμενο.Αλλα για μενα μονο το γκολ δεν λεει κατι.Ο κλαους του δευτερου γυρου ειναι παρα πολυ ολοκληρωμενος σαν επιθετικος.
Πιεζει,τρεχει σαν τρελος σπρωχνει,πηδαει,παθιαζεται,βγαζει τσαμπουκα.Εχει και ρεντα και φαινεται μεγαλη η διαφορα..
Ο κοσμος θεωρω πως βλεπει στον κλαους τον εαυτο του και περιμενει να βγαλει το παθος που μας διακρινει..Για αυτο ισως στην αρχη ηταν λιγο κρυος με τον κλαους,αν και οπως ειπα και πριν εχει δουλεψει απο την αρχη της χρονιας.