33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από desperando »

danirifle έγραψε:
desperando έγραψε:μια ερωτηση εχω να κανω μονο.
τωρα το ξυπνητηρι στον λαιμο δεν πειραζει?
despe, δεν ήταν μόνο ότι είχε γεμίσει τατουάζ εκείνη την περίοδο
ήταν και άλλες μακακίες που έκανε και ο κόσμος είχε στραβώσει με την πάρτη του, ήταν και ότι αγωνηστικά έδειχνε να είναι στα @@ του

γι αυτό είπα ότι φαίνεται να έχει αλλάξει η νοοτροπία του

ίσως αυτά που άκουσε να τον ταρακούνησαν - ωρίμασαν και αγωνηστικά και εξωαγωνηστικά
δασκαλε μην δημιουργεις κλημα.ποιες ηταν δηλαδη οι μακακιες του που εκαναν τον κοσμο να στραβωσει με την παρτη του?
ο κλαους ποτε δεν σταματησε να δουλευει σκληρα,απλα για τους περισσοτερους δοκαρι και μεσα θεος,δοκαρι και εξω κλοτσοσκουφια.
ποια η διαφορα του κλαους του πρωτου μισου απο αυτον του δευτερου?
μονο το γκολ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δεν είναι μονο το γκολ....τον νοιωθουν πολύ περισσοτερο, πηρε και ψυχολογια βεβαια
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:
danirifle έγραψε:
desperando έγραψε:μια ερωτηση εχω να κανω μονο.
τωρα το ξυπνητηρι στον λαιμο δεν πειραζει?
despe, δεν ήταν μόνο ότι είχε γεμίσει τατουάζ εκείνη την περίοδο
ήταν και άλλες μακακίες που έκανε και ο κόσμος είχε στραβώσει με την πάρτη του, ήταν και ότι αγωνηστικά έδειχνε να είναι στα @@ του

γι αυτό είπα ότι φαίνεται να έχει αλλάξει η νοοτροπία του

ίσως αυτά που άκουσε να τον ταρακούνησαν - ωρίμασαν και αγωνηστικά και εξωαγωνηστικά
δασκαλε μην δημιουργεις κλημα.ποιες ηταν δηλαδη οι μακακιες του που εκαναν τον κοσμο να στραβωσει με την παρτη του?
ο κλαους ποτε δεν σταματησε να δουλευει σκληρα,απλα για τους περισσοτερους δοκαρι και μεσα θεος,δοκαρι και εξω κλοτσοσκουφια.
ποια η διαφορα του κλαους του πρωτου μισου απο αυτον του δευτερου?
μονο το γκολ.
Δεν ειναι για μενα ετσι despe..Δηλαδη στον πρωτο γυρο εβλεπες τον κλαους να σκυλιαζει οπως στον δευτερο γυρο????
Εγω προσωπικα ΟΧΙ.
Τον εβλεπες τοσο δυναμικο,τοσο παθιασμενο,τοσο ΑΡΧΗΓΟ????
Εγω προσωπικα ΟΧΙ..

Για αυτο παντα ελεγε οτι δεν ειναι μονο το γκολ..Σιγουρα ειχε δουλεψει πιο πολυ απο καθε αλλη χρονια και τον βλεπαμε πιο ανεβασμενο.Αλλα για μενα μονο το γκολ δεν λεει κατι.Ο κλαους του δευτερου γυρου ειναι παρα πολυ ολοκληρωμενος σαν επιθετικος.
Πιεζει,τρεχει σαν τρελος σπρωχνει,πηδαει,παθιαζεται,βγαζει τσαμπουκα.Εχει και ρεντα και φαινεται μεγαλη η διαφορα..

Ο κοσμος θεωρω πως βλεπει στον κλαους τον εαυτο του και περιμενει να βγαλει το παθος που μας διακρινει..Για αυτο ισως στην αρχη ηταν λιγο κρυος με τον κλαους,αν και οπως ειπα και πριν εχει δουλεψει απο την αρχη της χρονιας.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ντεσπε δεν μπορεις να πεις για ενα σεντερφορ, μονο τα γκολ. Ειναι σαν να λες το ιδιο για ενα τερματοφυλακα :lol:

Συμφωνω με οσα ειπε ο ντανι.

Κλαους ΠΑΟΚτσακι μου.. Ειχα γραψει αυτα. Δεν ξερω αν τα διαβασες, αλλα τα τηρησες και σου οφειλω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
guardian4 έγραψε:Κλαους, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Και ακου τωρα τι θα σου πω. Και ακου το καλα.

ΜΗ ΜΑΣΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ.

Εισαι ΠΑΟΚ και εχεις την ευθυνη να το παρεις πανω σου το θεμα. ΣΚΙΣΤΟΥΣ

Συνεχισε να δουλευεις ΠΑΟΚτσακι μου και εχουμε να ζησουμε πολυ μεγαλυτερες χαρες
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

desperando έγραψε: ποια η διαφορα του κλαους του πρωτου μισου απο αυτον του δευτερου?
μονο το γκολ.
+1. Το λέγαμε και στην αρχή της σεζόν ότι ο Κλάους προσφέρει πια σε πολλούς τομείς, ότι πλέον δεν είναι ανύπαρκτος όταν δεν σκοράρει, ότι ανεξαρτήτως σκοραρίσματος απέδιδε σε μεγάλο βαθμό αυτό που θέλεις να βλέπεις βρέξει-χιονίσει από τον επιθετικό σου. Και ότι έχει παρουσιάσει (και συνεχίζει να παρουσιάζει στη διάρκεια της σεζόν) μεγάλη βελτίωση σε επιμέρους στοιχεία. Προχθές, που ο πολυδιαφημισμένος ανηψιός μόνο με φάουλ μπορούσε να του πάρει την μπάλα, μου θύμισε Φιλομένο.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

xlebouras έγραψε:ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ!
ΚΛΑΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΤΡΕΛΟ!

[youtube]LrD9dAtE95w[/youtube]
Να χαρώ εγώ αετόπουλο! :pano:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

despe, δε θέλω να δημιουργήσω κλίμα, με τίποτα.
άσε που τελευταία όλο θετικά τον σχολιάζω, γιατί δεν έχω καμία εμπάθεια προς τον συγκεκριμένο
ακριβώς επειδή τον έχω "κράξει" στο παρελθόν, κάθομαι και γράφω για τη βελτίωσή του

εγώ στο παρελθόν στράβωσα με την εξωγηπεδική ζωή του (όσα γνώριζα τουλάχιστο), με κάτι ταξίδια στην αθήνα, με το στυλ του επαναπαυόμενου ταλέντου και με τη χαλαρότητα που έβγαζε στον αγωνηστικό χώρο

πλέον βλέπω έναν κλάους ΜΑΧΗΤΗ, ο οποίος δεν κρύβεται πίσω από τον αμυντικό
έναν κλάους φιλόδοξο για βήματα παραπάνω, εργατικό μέσα στον αγώνα, έναν κλάους που δενθυσίασε την καριέρα του για το lifestyle

με αυτόν τον κλάους που βλέπω, δε θέλω φορ καλύτερο, γιατί μου κάνει για βασικός
θέλω έναν φορ περίπου ισάξιο, ώστε να τον πιέζει να γίνεται καλύτερος
TheoGv4

Δημοσίευση από TheoGv4 »

Εισαι πουλεναρα,η αδυναμια μου ρε παικταρα...Παντα οταν σε εκραζαν σε υπερασπιζομουν για τον απλο λογο οτι νιωθεις ΠΑΟΚ εισαι παοκτσακι απο κουνια και τα δινεις ολα....Γερος να σαι να σε χαιρομαστε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

danirifle έγραψε:despe, δε θέλω να δημιουργήσω κλίμα, με τίποτα.
άσε που τελευταία όλο θετικά τον σχολιάζω, γιατί δεν έχω καμία εμπάθεια προς τον συγκεκριμένο
ακριβώς επειδή τον έχω "κράξει" στο παρελθόν, κάθομαι και γράφω για τη βελτίωσή του

εγώ στο παρελθόν στράβωσα με την εξωγηπεδική ζωή του (όσα γνώριζα τουλάχιστο), με κάτι ταξίδια στην αθήνα, με το στυλ του επαναπαυόμενου ταλέντου και με τη χαλαρότητα που έβγαζε στον αγωνηστικό χώρο

έναν κλάους φιλόδοξο για βήματα παραπάνω, εργατικό μέσα στον αγώνα, έναν κλάους που δενθυσίασε την καριέρα του για το lifestyle

με αυτόν τον κλάους που βλέπω, δε θέλω φορ καλύτερο, γιατί μου κάνει για βασικός
+33

Ο Αθανασιάδης πού θα βρει εισιτήριο; Ούτε διαρκείας έχει, ούτε συνδεσμίτης είναι (απ'όσο ξέρω)..!
Ας στείλει κι αυτός ένα e-mail διαμαρτυρίας στη Π.Α.Ε.!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: :lol:

Κι επειδή το ξέχασα ας ακούσουμε τον ιδιο τον Κλαους να εξηγεί πόσο
τον "βοήθησε" το κράξιμο στο να γίνει καλυτερος .Στο 2:28 -2:42
[youtube]LrD9dAtE95w[/youtube]
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

RoMaN έγραψε:
danirifle έγραψε:despe, δε θέλω να δημιουργήσω κλίμα, με τίποτα.

+33

Ο Αθανασιάδης πού θα βρει εισιτήριο; Ούτε διαρκείας έχει, ούτε συνδεσμίτης είναι (απ'όσο ξέρω)..!
Ας στείλει κι αυτός ένα e-mail διαμαρτυρίας στη Π.Α.Ε.!
Tα 1800 της ΠΑΕ τι νομιζεις ειναι για μοστρα; :opaokara: :opaokara:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Σωστός ο παίχτης :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta