Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Και ο Στεφάνοβιτς και ο Μολό μια χαρά περιπτώσεις είναι, σούπερ ταλέντα πριν δυο τρια χρόνια που πήραν τη κατιούσα για τους χ ψ λόγους..για τον Μολό λόγω χαρακτήρα, για τον άλλον δε ξέρω.

Επίσης θέλουμε τουλάχιστον ένα στόπερ με κύριο προσόν να καθαρίζει στον αέρα, μη πω δύο, στο ελλ πρωτάθλημα παραπάνω απ τα μισά γκολ μπαίνουν από στημένα..δηλαδή και αυτός που θα ποάρουμε δίπλα στον Βίτορ, και ο αναπλ. του Βίτορ να είναι για αεροπορία.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πολυ γουσταρω που βλεπω αυτα τα ξεμαλλιασματα μεταξυ των αρδ.
και στο τελος γουσταρω να βλεπω την γυριστρουλα την χοντρουλα να αποδεικνυεται γι αλλη μια φορα εκτος τοπου και χρονου και να προσπαθει να μας πεισει οτι εξαιτιας του επειδη πιεσε τις καταστεσεις εγιναν οι μεταγραφες :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Είπα κι εγώ...τόσα τσαλιμάκια! Έτσι εξηγείται.

Άγγελε, μην κάνεις καμιά μλκ και φορτωθείς αυτό το γαλλάκι. Γιατί εγώ θέλω να πιστεύω πως δεν τον έχεις δει. Ένα λεπτό αρκεί για να καταλάβεις πώς πρόκειται για τσίρκο.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Με αυτόν τον Τούρκο τον Ιμπραήμ Κολκίογλου τι γίνεται ? ξέρει κανείς ?
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Πραγματικά αυτό με τις μεταγραφές και την όποια ασυνεννοησία φαίνεται να υπάρχει μεταξύ προπονητή, προέδρου (ή τεχνικού διευθυντή;) και μεγαλομετόχου κάθε χρόνο είναι επικίνδυνο. Η ομάδα εδώ και χρόνια θέλει έναν καλό και σχετικά έμπειρο στόπερ που να είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι γιατί οι τερματάδες μας πετάνε χαρταετό... Κι εμείς ακόμα θα τον ψάχνουμε. Κι επίσης 2-3 καλά εξτρέμ κι ένα χαφ τύπου Νάτχο. Για να δούμε τι θα δούμε και φέτος...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

paokpantou έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:http://thessports.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cue%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8c/
Kouventidiis... αυτος δεν ειναι απο τα σπορια??
Εδω παντως λεει οτι υπαρχουν δυσκολιες για μωλο... αντε τωρα βγαλε συμπερασμα
δυσκολα ο μολο...παντως εγω προσωπικα θεωρω τον στεφανοβιτς καλυτερο παιχτη
Ο κουβέντιδης ειναι αυτος που εφαγε φάπες στην προηγούμενη θητεία του Αγγελου απο οπαδο η συγγενή του Αγγελου του ΠΑΟΚ γιατι έλεγε πολλες παπαριες γιαυτον .....
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Μια γύρα που εκανα στα γαλλικά σαιτς λένε οτι η σεντ εΤιεν δεν θα ενεργοποίηση την ρήτρα του μολλο και οτι παει στον ΠΑΟΚ το έχω πει εκατό φορές για σωστη ενημέρωση μονο απο ξένα σαιτς
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ναι αλλα ο κολκας δεν θελει :):)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Black&White έγραψε:Είπα κι εγώ...τόσα τσαλιμάκια! Έτσι εξηγείται.

Άγγελε, μην κάνεις καμιά μλκ και φορτωθείς αυτό το γαλλάκι. Γιατί εγώ θέλω να πιστεύω πως δεν τον έχεις δει. Ένα λεπτό αρκεί για να καταλάβεις πώς πρόκειται για τσίρκο.
σαπακι ε?
ουστ 666... μακρια απο μας
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

desperando έγραψε:
Black&White έγραψε:Είπα κι εγώ...τόσα τσαλιμάκια! Έτσι εξηγείται.

σαπακι ε?
ουστ 666... μακρια απο μας
Είστε ανεκδιηγητοι :lol:
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

ace79grpaok έγραψε:Μια γύρα που εκανα στα γαλλικά σαιτς λένε οτι η σεντ εΤιεν δεν θα ενεργοποίηση την ρήτρα του μολλο και οτι παει στον ΠΑΟΚ το έχω πει εκατό φορές για σωστη ενημέρωση μονο απο ξένα σαιτς
Άσε μας ρε φίλε, θα πιστέψω εσένα που κάνεις ένα ψάξιμο στο ίντερνετ κι επειδή μπήκες σε ένα γαλλικό σάιτ και δεν θα πιστέψω τον δημοσιογράφο του ΠΑΟΚ που τον τρώει η ζέστη και το κρύο για να κάνει την δουλειά του και να μας ενημερώνει;
Άβαταρ μέλους
AlexanderAthens

Δημοσίευση από AlexanderAthens »

Simewn έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Μια γύρα που εκανα στα γαλλικά σαιτς λένε οτι η σεντ εΤιεν δεν θα ενεργοποίηση την ρήτρα του μολλο και οτι παει στον ΠΑΟΚ το έχω πει εκατό φορές για σωστη ενημέρωση μονο απο ξένα σαιτς
Άσε μας ρε φίλε, θα πιστέψω εσένα που κάνεις ένα ψάξιμο στο ίντερνετ κι επειδή μπήκες σε ένα γαλλικό σάιτ και δεν θα πιστέψω τον δημοσιογράφο του ΠΑΟΚ που τον τρώει η ζέστη και το κρύο για να κάνει την δουλειά του και να μας ενημερώνει;
αχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Simewn έγραψε:
Το κάθομαι και παχαινω και στέλνει σμσ το ρουφιανος μου στην διοικηση τις μεταγραφές και όταν δεν το κανει κραζω Ιβάν .διοίκηση. προπονητη απο το πρωι έως το βράδυ είναι δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρονια
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

ace79grpaok έγραψε:
Simewn έγραψε:
Το κάθομαι και παχαινω και στέλνει σμσ το ρουφιανος μου στην διοικηση τις μεταγραφές και όταν δεν το κανει κραζω Ιβάν .διοίκηση. προπονητη απο το πρωι έως το βράδυ είναι δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρονια
Επειδή από την απάντησή σου νομίζω κάτι δεν κατάλαβες ή δεν κατάλαβα, πλάκα έκανα! Δεν ακούω και δεν διαβάζω τίποτα και κυρίως, δεν πιστεύω τίποτα από δαύτους...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

eorptol έγραψε:Ναι αλλα ο κολκας δεν θελει :):)
Αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος ματαίωσης της μεταγραφής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”