Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- pisakaipoupoula
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Και ο Στεφάνοβιτς και ο Μολό μια χαρά περιπτώσεις είναι, σούπερ ταλέντα πριν δυο τρια χρόνια που πήραν τη κατιούσα για τους χ ψ λόγους..για τον Μολό λόγω χαρακτήρα, για τον άλλον δε ξέρω.
Επίσης θέλουμε τουλάχιστον ένα στόπερ με κύριο προσόν να καθαρίζει στον αέρα, μη πω δύο, στο ελλ πρωτάθλημα παραπάνω απ τα μισά γκολ μπαίνουν από στημένα..δηλαδή και αυτός που θα ποάρουμε δίπλα στον Βίτορ, και ο αναπλ. του Βίτορ να είναι για αεροπορία.
Επίσης θέλουμε τουλάχιστον ένα στόπερ με κύριο προσόν να καθαρίζει στον αέρα, μη πω δύο, στο ελλ πρωτάθλημα παραπάνω απ τα μισά γκολ μπαίνουν από στημένα..δηλαδή και αυτός που θα ποάρουμε δίπλα στον Βίτορ, και ο αναπλ. του Βίτορ να είναι για αεροπορία.
- desperando
- Επικοινωνία:
πολυ γουσταρω που βλεπω αυτα τα ξεμαλλιασματα μεταξυ των αρδ.
και στο τελος γουσταρω να βλεπω την γυριστρουλα την χοντρουλα να αποδεικνυεται γι αλλη μια φορα εκτος τοπου και χρονου και να προσπαθει να μας πεισει οτι εξαιτιας του επειδη πιεσε τις καταστεσεις εγιναν οι μεταγραφες

και στο τελος γουσταρω να βλεπω την γυριστρουλα την χοντρουλα να αποδεικνυεται γι αλλη μια φορα εκτος τοπου και χρονου και να προσπαθει να μας πεισει οτι εξαιτιας του επειδη πιεσε τις καταστεσεις εγιναν οι μεταγραφες
- Black&White
Είπα κι εγώ...τόσα τσαλιμάκια! Έτσι εξηγείται.
Άγγελε, μην κάνεις καμιά μλκ και φορτωθείς αυτό το γαλλάκι. Γιατί εγώ θέλω να πιστεύω πως δεν τον έχεις δει. Ένα λεπτό αρκεί για να καταλάβεις πώς πρόκειται για τσίρκο.
Άγγελε, μην κάνεις καμιά μλκ και φορτωθείς αυτό το γαλλάκι. Γιατί εγώ θέλω να πιστεύω πως δεν τον έχεις δει. Ένα λεπτό αρκεί για να καταλάβεις πώς πρόκειται για τσίρκο.
- Περιπτερος
Με αυτόν τον Τούρκο τον Ιμπραήμ Κολκίογλου τι γίνεται ? ξέρει κανείς ?
Πραγματικά αυτό με τις μεταγραφές και την όποια ασυνεννοησία φαίνεται να υπάρχει μεταξύ προπονητή, προέδρου (ή τεχνικού διευθυντή;) και μεγαλομετόχου κάθε χρόνο είναι επικίνδυνο. Η ομάδα εδώ και χρόνια θέλει έναν καλό και σχετικά έμπειρο στόπερ που να είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι γιατί οι τερματάδες μας πετάνε χαρταετό... Κι εμείς ακόμα θα τον ψάχνουμε. Κι επίσης 2-3 καλά εξτρέμ κι ένα χαφ τύπου Νάτχο. Για να δούμε τι θα δούμε και φέτος...
Ο κουβέντιδης ειναι αυτος που εφαγε φάπες στην προηγούμενη θητεία του Αγγελου απο οπαδο η συγγενή του Αγγελου του ΠΑΟΚ γιατι έλεγε πολλες παπαριες γιαυτον .....paokpantou έγραψε:δυσκολα ο μολο...παντως εγω προσωπικα θεωρω τον στεφανοβιτς καλυτερο παιχτηWestBlock4 έγραψε:http://thessports.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cue%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8c/
Kouventidiis... αυτος δεν ειναι απο τα σπορια??
Εδω παντως λεει οτι υπαρχουν δυσκολιες για μωλο... αντε τωρα βγαλε συμπερασμα
- ace79grpaok
Μια γύρα που εκανα στα γαλλικά σαιτς λένε οτι η σεντ εΤιεν δεν θα ενεργοποίηση την ρήτρα του μολλο και οτι παει στον ΠΑΟΚ το έχω πει εκατό φορές για σωστη ενημέρωση μονο απο ξένα σαιτς
- desperando
- Επικοινωνία:
σαπακι ε?Black&White έγραψε:Είπα κι εγώ...τόσα τσαλιμάκια! Έτσι εξηγείται.
ουστ 666... μακρια απο μας
- ace79grpaok
Είστε ανεκδιηγητοιdesperando έγραψε:σαπακι ε?Black&White έγραψε:Είπα κι εγώ...τόσα τσαλιμάκια! Έτσι εξηγείται.
ουστ 666... μακρια απο μας
Άσε μας ρε φίλε, θα πιστέψω εσένα που κάνεις ένα ψάξιμο στο ίντερνετ κι επειδή μπήκες σε ένα γαλλικό σάιτ και δεν θα πιστέψω τον δημοσιογράφο του ΠΑΟΚ που τον τρώει η ζέστη και το κρύο για να κάνει την δουλειά του και να μας ενημερώνει;ace79grpaok έγραψε:Μια γύρα που εκανα στα γαλλικά σαιτς λένε οτι η σεντ εΤιεν δεν θα ενεργοποίηση την ρήτρα του μολλο και οτι παει στον ΠΑΟΚ το έχω πει εκατό φορές για σωστη ενημέρωση μονο απο ξένα σαιτς
- AlexanderAthens
αχαχαχαχαSimewn έγραψε:Άσε μας ρε φίλε, θα πιστέψω εσένα που κάνεις ένα ψάξιμο στο ίντερνετ κι επειδή μπήκες σε ένα γαλλικό σάιτ και δεν θα πιστέψω τον δημοσιογράφο του ΠΑΟΚ που τον τρώει η ζέστη και το κρύο για να κάνει την δουλειά του και να μας ενημερώνει;ace79grpaok έγραψε:Μια γύρα που εκανα στα γαλλικά σαιτς λένε οτι η σεντ εΤιεν δεν θα ενεργοποίηση την ρήτρα του μολλο και οτι παει στον ΠΑΟΚ το έχω πει εκατό φορές για σωστη ενημέρωση μονο απο ξένα σαιτς
- ace79grpaok
Το κάθομαι και παχαινω και στέλνει σμσ το ρουφιανος μου στην διοικηση τις μεταγραφές και όταν δεν το κανει κραζω Ιβάν .διοίκηση. προπονητη απο το πρωι έως το βράδυ είναι δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρονιαSimewn έγραψε:Άσε μας ρε φίλε, θα πιστέψω εσένα που κάνεις ένα ψάξιμο στο ίντερνετ κι επειδή μπήκες σε ένα γαλλικό σάιτ και δεν θα πιστέψω τον δημοσιογράφο του ΠΑΟΚ που τον τρώει η ζέστη και το κρύο για να κάνει την δουλειά του και να μας ενημερώνει;ace79grpaok έγραψε:Μια γύρα που εκανα στα γαλλικά σαιτς λένε οτι η σεντ εΤιεν δεν θα ενεργοποίηση την ρήτρα του μολλο και οτι παει στον ΠΑΟΚ το έχω πει εκατό φορές για σωστη ενημέρωση μονο απο ξένα σαιτς
Επειδή από την απάντησή σου νομίζω κάτι δεν κατάλαβες ή δεν κατάλαβα, πλάκα έκανα! Δεν ακούω και δεν διαβάζω τίποτα και κυρίως, δεν πιστεύω τίποτα από δαύτους...ace79grpaok έγραψε:Το κάθομαι και παχαινω και στέλνει σμσ το ρουφιανος μου στην διοικηση τις μεταγραφές και όταν δεν το κανει κραζω Ιβάν .διοίκηση. προπονητη απο το πρωι έως το βράδυ είναι δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρονιαSimewn έγραψε:Άσε μας ρε φίλε, θα πιστέψω εσένα που κάνεις ένα ψάξιμο στο ίντερνετ κι επειδή μπήκες σε ένα γαλλικό σάιτ και δεν θα πιστέψω τον δημοσιογράφο του ΠΑΟΚ που τον τρώει η ζέστη και το κρύο για να κάνει την δουλειά του και να μας ενημερώνει;ace79grpaok έγραψε:Μια γύρα που εκανα στα γαλλικά σαιτς λένε οτι η σεντ εΤιεν δεν θα ενεργοποίηση την ρήτρα του μολλο και οτι παει στον ΠΑΟΚ το έχω πει εκατό φορές για σωστη ενημέρωση μονο απο ξένα σαιτς
- ΑποστόληςΑ
Αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος ματαίωσης της μεταγραφής.eorptol έγραψε:Ναι αλλα ο κολκας δεν θελει:)