Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
- trel@menos
Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
Έγραψε Λαμόγια κηνυγούσαμε ρουφιάνοι μας βρήκαν. Κάτι τέτοιο. Και ο νοών νοείτω.

- trel@menos
Αν πρόκειται για μήνυμα από συγκεκριμένους σε συγκεκριμένους, υπάρχουν και τα τηλέφωνα και τα email.Sera4 έγραψε:γιατι σκατε με το πανο στο κεντρο??αυτοι που ειναι να παρουν το μνμ το παιρνουν δε χρειαζεται να διατυμπανιστει κιολας......
Αν πρόκειται για μήνυμα που απευθύνεται σε όλον τον κόσμο, είμαι από αυτούς δεν εννόησε γιατί ίσως να μην νοώ και μάλλον δεν είμαι μόνος μου.Photis έγραψε:Έγραψε Λαμόγια κηνυγούσαμε ρουφιάνοι μας βρήκαν. Κάτι τέτοιο. Και ο νοών νοείτω.
Άμα κατάλαβες εσύ Φώτη, βοήθα και τους υπόλοιπους που δεν μπορούμε.

ευχαριστουμε για την ενημερωση θα το λαβουμε υποψην... :ugeek:DC έγραψε:Αν πρόκειται για μήνυμα από συγκεκριμένους σε συγκεκριμένους, υπάρχουν και τα τηλέφωνα και τα email.Sera4 έγραψε:γιατι σκατε με το πανο στο κεντρο??αυτοι που ειναι να παρουν το μνμ το παιρνουν δε χρειαζεται να διατυμπανιστει κιολας......
Τι να πω...εγώ το εξέλαβα σαν μήνυμα προς τους πρώην και τους νυν. Τίποτ'άλλο.DC έγραψε:Αν πρόκειται για μήνυμα που απευθύνεται σε όλον τον κόσμο, είμαι από αυτούς δεν εννόησε γιατί ίσως να μην νοώ και μάλλον δεν είμαι μόνος μου.Photis έγραψε:Έγραψε Λαμόγια κηνυγούσαμε ρουφιάνοι μας βρήκαν. Κάτι τέτοιο. Και ο νοών νοείτω.

Ο νοων νοειτο. Παραπανω πραγματα εαν ειπωθούν τοτε θα εχουμε απο μπαναρισματα ( το λιγοτερο ) μεχρι αγωγες και μηνυσεις.. :ugeek:
Καλα τα λεω συνφορουμιτη σερα4 ?
Καλα τα λεω συνφορουμιτη σερα4 ?

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.makthes.gr/news/sports/89652/
Α, δεν ήξερα ότι συμμετείχες αλλιώς θα χρησιμοποιούσα 2ο πληθυντικό.Sera4 έγραψε:ευχαριστουμε για την ενημερωση θα το λαβουμε υποψην... :ugeek:DC έγραψε:Αν πρόκειται για μήνυμα από συγκεκριμένους σε συγκεκριμένους, υπάρχουν και τα τηλέφωνα και τα email.Sera4 έγραψε:γιατι σκατε με το πανο στο κεντρο??αυτοι που ειναι να παρουν το μνμ το παιρνουν δε χρειαζεται να διατυμπανιστει κιολας......
Εσύ ξέρεις από internet.
Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω.Photis έγραψε:Τι να πω...εγώ το εξέλαβα σαν μήνυμα προς τους πρώην και τους νυν. Τίποτ'άλλο.DC έγραψε:Αν πρόκειται για μήνυμα που απευθύνεται σε όλον τον κόσμο, είμαι από αυτούς δεν εννόησε γιατί ίσως να μην νοώ και μάλλον δεν είμαι μόνος μου.Photis έγραψε:Έγραψε Λαμόγια κηνυγούσαμε ρουφιάνοι μας βρήκαν. Κάτι τέτοιο. Και ο νοών νοείτω.
Πάντως, θα μπορούσαν να τοποθετηθούν καλύτερα, 4 ώρες πριν το παιχνίδι. Στο παλατάκι.

Αυτό που παραθέτεις έχει να κάνει με τις συλλήψεις που είχαν γίνει πριν 2 μήνες, οπότε ναι, ας το αφήσουμε κατά μέρος, γιατί πλέον παίζουμε με ανθρώπινες ζωές.slidar έγραψε:Ο νοων νοειτο. Παραπανω πραγματα εαν ειπωθούν τοτε θα εχουμε απο μπαναρισματα ( το λιγοτερο ) μεχρι αγωγες και μηνυσεις.. :ugeek:
Καλα τα λεω συνφορουμιτη σερα4 ?![]()
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.makthes.gr/news/sports/89652/
ελπιζω οι ηχοι μαιμους που ακουστηκαν στο τελος να μην ξαναακουστουν απο τους εκπροσωπους της αρειας φυλης 

ειπα στηριζω 100% αυτο που γραφει το πανι...τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο...DC έγραψε:Α, δεν ήξερα ότι συμμετείχες αλλιώς θα χρησιμοποιούσα 2ο πληθυντικό.
Εσύ ξέρεις από internet.
το παιχνιδι της ειρωνιας το ξερω πολυ καλα και αν θες να το παιξουμε ενημερωσε με...μονο να με ενημερωσεις και οταν φτασω στα ορια του μπαν γιατι για σενα δε φαινεται να υπαρχουν... :ugeek:
Για μένα όποιος δεν έχει τα μπαλάκια να αναλάβει την ευθύνη των λεγομένων του και να πει "Σέρα4 είσαι ρουφιάνος" , αλλά λέει "στο δρόμο μου βρέθηκε ένας ρουφιάνος που το όνομά του ξεκινάει από Σε και τελειώνει σε ρα και στο τέλος έχει τον αριθμό της γνωστότερης θύρας του ΠΑΟΚ " , είναι το λιγότερο κότα.
Ευχαρίστησες σε 1ο πληθυντικό κι εγώ κατάλαβα ότι ανήκεις σε αυτούς που απευθυνόνταν η ενημέρωση περί της τεχνολογικής προόδου.Sera4 έγραψε:ειπα στηριζω 100% αυτο που γραφει το πανι...τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο...DC έγραψε:Α, δεν ήξερα ότι συμμετείχες αλλιώς θα χρησιμοποιούσα 2ο πληθυντικό.
Εσύ ξέρεις από internet.
το παιχνιδι της ειρωνιας το ξερω πολυ καλα και αν θες να το παιξουμε ενημερωσε με...μονο να με ενημερωσεις και οταν φτασω στα ορια του μπαν γιατι για σενα δε φαινεται να υπαρχουν... :ugeek:
Τώρα λες ότι απλώς το στηρίζεις. ΟΚ. Όταν αποφασίσεις, πες μας.
Αυτος ο Νικολάου στο ραδιοφωνο μίλησε για κάποιους νεαρούς παίχτες που μετα την προετοιμασια πήγαν κι έκαναν γλέντια και ξεφτιλικια στη Χαλκιδική.
Ξέρει κανείς τπτ?
Ξέρει κανείς τπτ?