Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
teacher

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από teacher »

soflodoras έγραψε: Απλα ολοι ποναμε την ιδια ομαδα και ολοι κοιταμε να βρεθει μια κοινη τομη.Ουτε εμενα μου αρεσε που εφυγε οπως εφυγε αλλα ουτε και εμποδιο θα μπω στην αναταση του ΠΑΟΚ.Εχω μια διοικηση αρεστη απο ολους για να αποφασιζει ιδιως σε αγωνιστικα θεματα.Εγω παντως επιμενω οτι το στρατοπεδο πρεπει να ειναι παντα ενα και να εχει την κοινη ασπρομαυρη σημαια και οχι δυο.Ειναι κριμα
Αυτό προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Ελεος
αν ειναι δυνατον..
τι παιδιαρισματα ειναι αυτα ρε!τι ναζια ειναι αυτα?
ΡΕ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΡΕ!
ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΓΥΑΛΙΑ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Αφηστε την ομαδα να ηρεμησει και να αναπτυχθει!
τωρα ειναι κρισιμα τα πραγματα!αν διαλυσουμε τωρα μ αυτες τις λαλακιες μετα κλαφτα χαραλαμπε!
ΕΛΑΤΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ!
ΜΗ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑ!
ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ!ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!
μη κανουμε τα ιδια λαθη ξανα και ξανα!
ολοι μαζι αναστησαμε τον ΠΑΟΚ μας μη τον ξεκανουμε μια και καλη για κουτσομπολιστικους λογους!!
αυτα ειναι για αλλους!εμεις ειμαστε η καρδια ο ζαγορακης και βρυζας το μυαλο!ας μη προκαλεσουμε εγκεφαλικο στον ιδιο μας τον εαυτο!κριμα ειναι!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Σάβ 29 Μάιος 2010, 00:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Mάλλον περισσότερους τους καίει που έρχεται ο Κοντός, παρά το ότι έφυγε ο Σάντος..
Ωραίοι είμαστε!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

bakunin4 έγραψε:
gash04 έγραψε:
gash αδερφε στον sofladoros απευθηνθηκα.επισης η ανακοινωση για γκαγκα του Πανελληνιου υπαρχει σε πολλα site ακομα και δημοσιευτκε σε καποιες εφημεριδες.αν θες στην παραθετω.

Δεκτό φίλε μου γιατί νόμιζα ότι σε μένα απευθύνθηκες πάντως ακόμα και στο φόρουμ έχει μπεί.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 2&start=90

Και γνωρίζω πολύ καλά τι λέει η ανακοίνωση.

Απλά κρίνω και αυτούς που κρίνουν ως συνδεσμίτες σύμφωνα με την απλή λογική του φίλαθλου.
Είναι μια άποψη και αυτή δική μου..
Και την κατέθεσα δεν νομίζω να ενοχλεί?
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Μαζι σου φιλε οτι δεν πρπει να καταστραφει τιποτα,αλλα το προβλημα δεν το δημιουργησε η μεριδα του κοσμου που ολοι αυτες τις μερες την βριζουν και την λασπολογουν αλλα η παε και ο δημητρακης.
Ο οπαδος εχει υποχρεωση να παιρνει θεση σε θεματα που διχαζουν για να διαφυλαξει την ενοτητα.6 μηνες μετα την ειδηση επιστροφης ακομα δεν καταλαβατε οτι με το να βαζουμε τα προβληματα κατω απο το χαλακι δεν τα λυνουμε αλλα τα διογκωνουμε ?
Επ ουδενι δεν ονειρευται κανεις διασπαση στον οπαδικο κοσμου του ΠΑΟΚ,για αυτο κατηγορησε ελευθερα τους ΑΡΔ που δυστυχως με ευθηνη της παε παραπλανουν τον κοσμο και δινουν και λαθος κλιμα στην παε θετοντας την σε σημειο 0 σε καθε προβλημα.Ως μεσαζωντας ο ΑΡΔ ειναι ο μονος κερδισμενος απο την κριση που δημιουργει,αυτο ειναι και το μεγαλο προβλημα του συγχρονου ΠΑΟΚ οτι παε και κοσμος πρπει να μιλανε απευθειας χωρις την παρεμβαση ρουφιανων.Οι ανακοινωσεις εχουν και αυτον τον σκοπο και παντα δημοσια για να ενημερωνεται ο κοσμος.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

free4 έγραψε:Mάλλον περισσότερους τους καίει που έρχεται ο Κοντός, παρά το ότι έφυγε ο Σάντος..
Ωραίοι είμαστε!

αυτο ειναι και το λογικο.Η φυγη Σαντος δεν ταραζει τα νερα και την ηρεμια αντιθετα ο κοντος ειναι ικανος να μας κανει δελλο....
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

teacher έγραψε:emeissaspsirizoume4
γιατι η admin team του paokmania δεν εγραψε καποιο κειμενο-αρθρο κατα της ελευσης γκαγκατση?
Είχε ανέβει κείμενο για τον Γκαγκάτση
http://www.paokmania.gr/el/stiles/archi ... omeno.html
teacher δεν βλεπω να ειναι το κειμενο κατα της ελευσης γκαγκατση
εκτος εαν εγω δεν καταλαβα καλα η δεν προσεξα,για βοηθα με λιγο
teacher έγραψε:Αλλά όταν είσαι περαστικός από εδώ μέσα δε γίνεται να μπορείς να θυμάσαι όσα έχει ανεβάσει η admin team.
δεν ειμαι περαστικος εδω
αλλα βλεπω αλλοι με λενε σκουλικι αλλοι πονηρο γενικα με κραζουνε ολοι
το 1/10 να εκανα εγω απο αυτα θα ειχα φαει μπαν
δεν πειραζει συνεχιζω και ετσι,κραξτε με οσο θελετε
teacher

Δημοσίευση από teacher »

To κείμενο ανέβηκε για να μπορεί να εκφράσει ο καθένας την άποψή του στο θέμα Γκαγκάτση. Δεν πήραμε θεση σαν admin team αλλά δεν το αφήσαμε σαν paokmania να περάσει στο ντούκου. Το ίδιο ακριβώς κάναμε και στην υπόθεση του Σαλπιγγίδη. Και να σε πω και κάτι . Δεν χαλαλίζω αυτό που φτιάξαμε τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ για κανέναν. Στην παρούσα κατάσταση ας αποφασίσει η διοίκηση με γνώμονα το συμφέρον τη ομάδας. Αυτήν την τελευταία πρόταση την εννοώ 100%.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Ελπιζω οτι στη συναντηση με τον ζαγορακη θα λυθουν ολα!
Ελπιζω αυτη η μικρη αλλα σημαντικη μεριδα κοσμου που αντιτιθεται στην ελευση του Δ.Σ. , θα δειξει το επιπεδο της ,ακουγωντας και στηριζοντας τελικα τον Θοδωρη Ζαγορακη, βαζοντας στην ακρη τις αντιδρασεις ,αφου πλεον θα εχουν εξεφραστει!
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

teacher έγραψε:To κείμενο ανέβηκε για να μπορεί να εκφράσει ο καθένας την άποψή του στο θέμα Γκαγκάτση. Δεν πήραμε θεση σαν admin team αλλά δεν το αφήσαμε σαν paokmania να περάσει στο ντούκου. Το ίδιο ακριβώς κάναμε και στην υπόθεση του Σαλπιγγίδη. Και να σε πω και κάτι .
teacher εγω δεν απαιτησα να γραψετε κειμενο κατα γκαγκατση,απλα καποια μελη εδω κατηγορησανε τους σφ για το οτι δεν βγαλανε ανακοινωση κατα γκαγκατση και με αυτο το σκεπτικο και εγω ρωτησα τον gash για πιο λογο δεν εκανε κατι τετοιο και το μανια
Δεν χαλαλίζω αυτό που φτιάξαμε τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ για κανέναν. Στην παρούσα κατάσταση ας αποφασίσει η διοίκηση με γνώμονα το συμφέρον τη ομάδας
πιστευω κανενας
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

bakunin4 έγραψε:Μαζι σου φιλε οτι δεν πρπει να καταστραφει τιποτα,αλλα το προβλημα δεν το δημιουργησε η μεριδα του κοσμου που ολοι αυτες τις μερες την βριζουν και την λασπολογουν αλλα η παε και ο δημητρακης.
Ο οπαδος εχει υποχρεωση να παιρνει θεση σε θεματα που διχαζουν για να διαφυλαξει την ενοτητα.6 μηνες μετα την ειδηση επιστροφης ακομα δεν καταλαβατε οτι με το να βαζουμε τα προβληματα κατω απο το χαλακι δεν τα λυνουμε αλλα τα διογκωνουμε ?
Επ ουδενι δεν ονειρευται κανεις διασπαση στον οπαδικο κοσμου του ΠΑΟΚ,για αυτο κατηγορησε ελευθερα τους ΑΡΔ που δυστυχως με ευθηνη της παε παραπλανουν τον κοσμο και δινουν και λαθος κλιμα στην παε θετοντας την σε σημειο 0 σε καθε προβλημα.Ως μεσαζωντας ο ΑΡΔ ειναι ο μονος κερδισμενος απο την κριση που δημιουργει,αυτο ειναι και το μεγαλο προβλημα του συγχρονου ΠΑΟΚ οτι παε και κοσμος πρπει να μιλανε απευθειας χωρις την παρεμβαση ρουφιανων.Οι ανακοινωσεις εχουν και αυτον τον σκοπο και παντα δημοσια για να ενημερωνεται ο κοσμος.

Δηλαδή το πρόβλημα είναι της ΠΑΕ και του θερμοσίφωνα?
Εφόσον το θέμα είναι γνωστό εδώ και 6 μήνες όπως γράφεις γιατί οι Δυτικές θυμήθηκαν τώρα να βγάλουν ανακοίνωση και όχι τότε?
Και ας πούμε ότι έστω θυμήθηκε και αργά πριν γίνει το κακό γιατί ρε αδερφέ δεν ήρθε σε επαφή με το ΔΣ ή τον ίδιο τον Ζαγοράκη ή με τον Ποικιλίδη με κάποιο τρόπο να επικοινωνήσουν να το συζητήσουν κλπ?
Ιεραρχικά να το πάρεις είναι το ποιο σωστό ως πράξη για όχι έναν σύνδεσμο αλλά για πολλούς και σεβαστούς συνδέσμους όπως οι Δυτικές?

Ο κόσμος πίστεψε με είναι πολύ καλά πληροφορημένος για το κάθε τι.
Φαίνεται και απο τα γραπτά των χρηστών σε όλα τα τόπικ.
Οι ΑΡΔ όπως λες συνεχώς φροντίζουν να μαθευτεί το παραμικρό σήμερα για την ομάδα σε βαθμό κακουργήματος.
Μέχρι και τα ζώδια γνωρίζει ο κόσμος.
Εκτός αν κόσμο εννοείς μόνο τους συνδέσμους οι οποίοι αν αναφέρεσαι σε αυτούς τότε καταλήγουμε στο ότι δεν έχουν καλή επικοινωνία με την ΠΑΕ για θέματα ηθικά ή αγωνιστικά ή ότι άλλο τέλος πάντων.
Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν σφάλει η ΠΑΕ και ο Δημητράκης όμως.

Φυσικά φέρει και η ΠΑΕ ευθύνες και κυρίως ο Ζαγόρ αν θες που δεν φροντίζει να βρίσκεται ποιο κοντά επικοινωνιακά στον κόσμο ή στους συνδέσμους με ανακοινώσεις κλπ.

Όσο για τον κίνδυνο της ενότητας που θέλει ο σύνδεσμος/οι να προφυλάξει δεν νομίζω να το πετυχαίνει με τον τρόπο που κλείνει την ανακοίνωση του
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

ψειριστή θα στο πω όσο πιό ευγενικά μπορώ...
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος που την πρώτη μέρα εγγραφής του στο site κάνει 40-50 post αποκλειστικά για τον κοντό και μόνο, το λιγότερο που θα μπορούσες να υποθέσεις είναι ότι πρόκειται για κάποιο κολλημένο άτομο και το χειρότερο ότι είναι σκουλήκι....
Διάλεξε και πάρε...μόνο να ξέρεις ότι και στην πρώτη περίπτωση να είσαι, κουβέντα δεν μπορεί να κάνεις με κάποιον που είναι τόσο κολλημένος.
Ο ΠΑΟΚ έχει 1002 προβλήματα και σεις έχετε κολλήσει με τον κοντό....αντιδράτε με ένα τρόπο παιδιάστικο λες και το Νο1 πρόβλημα μας είναι αυτό και αν δεν έρθει όλα ωραία και καλά.
Δεν σας έπαιξε ο Δημητράκης πριν 5 χρόνια, δεν θέλετε να τον παίξετε τώρα, έγινε κατανοητό...ok καθήστε απ' έξω και μην παίρνετε διαρκείας... καθήστε στην απ' έξω να βλέπετε τον ΠΑΟΚ να εξελίσσεται με ένα παίκτη βασικό στην πιό φραγκάτη ομάδα της Ελλάδας και βασικό στην Εθνική.

Οσο για την σύγκριση Paokmania και συνδέσμων,τι να πω....το Paokmania βγάζει ανακοινώσεις στα ΜΜΕ και συναντιέται με τον Ζαγοράκη??
Καμμιά σχέση το ένα με το άλλο....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

emeissaspsirizoume4 έγραψε: κατηγορησανε τους σφ για το οτι δεν βγαλανε ανακοινωση κατα γκαγκατση και με αυτο το σκεπτικο και εγω ρωτησα τον gash για πιο λογο δεν εκανε κατι τετοιο και το μανια

αυτοί που θέλαν να το καταλάβουν το λόγο για τον οποιο ρώτησες το κατάλαβαν. αυτοί που δε θέλαν να το καταλάβουν δε το κατάλαβαν.

το θέμα είναι ότι έχουμε μπερδέψει πολλές καταστάσεις είτε από τι μια είτε από την άλλη πλευρά και κάπου χάθηκε ο μπούσουλας.

όπως καταλαβαίνεις το σuνδεσμιακο κίνημα αργά η γρήγορα θα κατηγορηθεί είτε βγάλει ανακοίνωση είτε δε βγάλει. το κακό βεβαια είναι ότι κάποιοι από τους συνδέσμους κάναν το λάθος να προβούν σε απειλές αν και έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον στα radia έχουν μαζευτεί λίγο.

τέλος πάντων το θέμα είναι ότι η διοίκηση αποφασίζει και πρέπει να αφεθεί να αποφασίσει χωρίς απειλές. αλλιώς δεν έχει λόγο να είναι διοίκηση
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

bakunin4 έγραψε:Σιγουρα θα βγει αλλη μια στα πολυ κοντα φιλε.
ελπιζω η ανακοινωση που θα βγει να μην κλεινει με "απειλες" οπως κλειναν οι αλλες δυο.....
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Bono έγραψε:ψειριστή θα στο πω όσο πιό ευγενικά μπορώ...
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος που την πρώτη μέρα εγγραφής του στο site κάνει 40-50 post αποκλειστικά για τον κοντό και μόνο, το λιγότερο που θα μπορούσες να υποθέσεις είναι ότι πρόκειται για κάποιο κολλημένο άτομο και το χειρότερο ότι είναι σκουλήκι....
Διάλεξε και πάρε...μόνο να ξέρεις ότι και στην πρώτη περίπτωση να είσαι, κουβέντα δεν μπορεί να κάνεις με κάποιον που είναι τόσο κολλημένος.
πρωτα με λες βαμος με λες σκουλικι και μετα μου λες οτι μου μιλας και ευγενικα
ο λογος των 40-50 ποστ ειναι οτι εγω ειμαι ενας και απανταω σε 10 ατομα
ασε που μονο ο sidpanos Μου εκανε 10-15 ερωτησεις :lol:
2-3 μου κανανε και ερωτησεις σε πραγματα που ειχα ηδη απαντησει
πιστευω να καταλαβες τον λογο των πολλων ποστ,εαν παλι δεν καταλαβες και με θεωρεις κολλημενο οπως και εσυ λες μην κουβεντιασεις ξανα με εμενα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”