Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από gash04 »

bakunin4 έγραψε:Μαζι σου φιλε οτι δεν πρπει να καταστραφει τιποτα,αλλα το προβλημα δεν το δημιουργησε η μεριδα του κοσμου που ολοι αυτες τις μερες την βριζουν και την λασπολογουν αλλα η παε και ο δημητρακης.
Ο οπαδος εχει υποχρεωση να παιρνει θεση σε θεματα που διχαζουν για να διαφυλαξει την ενοτητα.6 μηνες μετα την ειδηση επιστροφης ακομα δεν καταλαβατε οτι με το να βαζουμε τα προβληματα κατω απο το χαλακι δεν τα λυνουμε αλλα τα διογκωνουμε ?
Επ ουδενι δεν ονειρευται κανεις διασπαση στον οπαδικο κοσμου του ΠΑΟΚ,για αυτο κατηγορησε ελευθερα τους ΑΡΔ που δυστυχως με ευθηνη της παε παραπλανουν τον κοσμο και δινουν και λαθος κλιμα στην παε θετοντας την σε σημειο 0 σε καθε προβλημα.Ως μεσαζωντας ο ΑΡΔ ειναι ο μονος κερδισμενος απο την κριση που δημιουργει,αυτο ειναι και το μεγαλο προβλημα του συγχρονου ΠΑΟΚ οτι παε και κοσμος πρπει να μιλανε απευθειας χωρις την παρεμβαση ρουφιανων.Οι ανακοινωσεις εχουν και αυτον τον σκοπο και παντα δημοσια για να ενημερωνεται ο κοσμος.

Δηλαδή το πρόβλημα είναι της ΠΑΕ και του θερμοσίφωνα?
Εφόσον το θέμα είναι γνωστό εδώ και 6 μήνες όπως γράφεις γιατί οι Δυτικές θυμήθηκαν τώρα να βγάλουν ανακοίνωση και όχι τότε?
Και ας πούμε ότι έστω θυμήθηκε και αργά πριν γίνει το κακό γιατί ρε αδερφέ δεν ήρθε σε επαφή με το ΔΣ ή τον ίδιο τον Ζαγοράκη ή με τον Ποικιλίδη με κάποιο τρόπο να επικοινωνήσουν να το συζητήσουν κλπ?
Ιεραρχικά να το πάρεις είναι το ποιο σωστό ως πράξη για όχι έναν σύνδεσμο αλλά για πολλούς και σεβαστούς συνδέσμους όπως οι Δυτικές?

Ο κόσμος πίστεψε με είναι πολύ καλά πληροφορημένος για το κάθε τι.
Φαίνεται και απο τα γραπτά των χρηστών σε όλα τα τόπικ.
Οι ΑΡΔ όπως λες συνεχώς φροντίζουν να μαθευτεί το παραμικρό σήμερα για την ομάδα σε βαθμό κακουργήματος.
Μέχρι και τα ζώδια γνωρίζει ο κόσμος.
Εκτός αν κόσμο εννοείς μόνο τους συνδέσμους οι οποίοι αν αναφέρεσαι σε αυτούς τότε καταλήγουμε στο ότι δεν έχουν καλή επικοινωνία με την ΠΑΕ για θέματα ηθικά ή αγωνιστικά ή ότι άλλο τέλος πάντων.
Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν σφάλει η ΠΑΕ και ο Δημητράκης όμως.

Φυσικά φέρει και η ΠΑΕ ευθύνες και κυρίως ο Ζαγόρ αν θες που δεν φροντίζει να βρίσκεται ποιο κοντά επικοινωνιακά στον κόσμο ή στους συνδέσμους με ανακοινώσεις κλπ.

Όσο για τον κίνδυνο της ενότητας που θέλει ο σύνδεσμος/οι να προφυλάξει δεν νομίζω να το πετυχαίνει με τον τρόπο που κλείνει την ανακοίνωση του
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

ψειριστή θα στο πω όσο πιό ευγενικά μπορώ...
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος που την πρώτη μέρα εγγραφής του στο site κάνει 40-50 post αποκλειστικά για τον κοντό και μόνο, το λιγότερο που θα μπορούσες να υποθέσεις είναι ότι πρόκειται για κάποιο κολλημένο άτομο και το χειρότερο ότι είναι σκουλήκι....
Διάλεξε και πάρε...μόνο να ξέρεις ότι και στην πρώτη περίπτωση να είσαι, κουβέντα δεν μπορεί να κάνεις με κάποιον που είναι τόσο κολλημένος.
Ο ΠΑΟΚ έχει 1002 προβλήματα και σεις έχετε κολλήσει με τον κοντό....αντιδράτε με ένα τρόπο παιδιάστικο λες και το Νο1 πρόβλημα μας είναι αυτό και αν δεν έρθει όλα ωραία και καλά.
Δεν σας έπαιξε ο Δημητράκης πριν 5 χρόνια, δεν θέλετε να τον παίξετε τώρα, έγινε κατανοητό...ok καθήστε απ' έξω και μην παίρνετε διαρκείας... καθήστε στην απ' έξω να βλέπετε τον ΠΑΟΚ να εξελίσσεται με ένα παίκτη βασικό στην πιό φραγκάτη ομάδα της Ελλάδας και βασικό στην Εθνική.

Οσο για την σύγκριση Paokmania και συνδέσμων,τι να πω....το Paokmania βγάζει ανακοινώσεις στα ΜΜΕ και συναντιέται με τον Ζαγοράκη??
Καμμιά σχέση το ένα με το άλλο....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

emeissaspsirizoume4 έγραψε: κατηγορησανε τους σφ για το οτι δεν βγαλανε ανακοινωση κατα γκαγκατση και με αυτο το σκεπτικο και εγω ρωτησα τον gash για πιο λογο δεν εκανε κατι τετοιο και το μανια

αυτοί που θέλαν να το καταλάβουν το λόγο για τον οποιο ρώτησες το κατάλαβαν. αυτοί που δε θέλαν να το καταλάβουν δε το κατάλαβαν.

το θέμα είναι ότι έχουμε μπερδέψει πολλές καταστάσεις είτε από τι μια είτε από την άλλη πλευρά και κάπου χάθηκε ο μπούσουλας.

όπως καταλαβαίνεις το σuνδεσμιακο κίνημα αργά η γρήγορα θα κατηγορηθεί είτε βγάλει ανακοίνωση είτε δε βγάλει. το κακό βεβαια είναι ότι κάποιοι από τους συνδέσμους κάναν το λάθος να προβούν σε απειλές αν και έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον στα radia έχουν μαζευτεί λίγο.

τέλος πάντων το θέμα είναι ότι η διοίκηση αποφασίζει και πρέπει να αφεθεί να αποφασίσει χωρίς απειλές. αλλιώς δεν έχει λόγο να είναι διοίκηση
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

bakunin4 έγραψε:Σιγουρα θα βγει αλλη μια στα πολυ κοντα φιλε.
ελπιζω η ανακοινωση που θα βγει να μην κλεινει με "απειλες" οπως κλειναν οι αλλες δυο.....
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

Bono έγραψε:ψειριστή θα στο πω όσο πιό ευγενικά μπορώ...
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος που την πρώτη μέρα εγγραφής του στο site κάνει 40-50 post αποκλειστικά για τον κοντό και μόνο, το λιγότερο που θα μπορούσες να υποθέσεις είναι ότι πρόκειται για κάποιο κολλημένο άτομο και το χειρότερο ότι είναι σκουλήκι....
Διάλεξε και πάρε...μόνο να ξέρεις ότι και στην πρώτη περίπτωση να είσαι, κουβέντα δεν μπορεί να κάνεις με κάποιον που είναι τόσο κολλημένος.
πρωτα με λες βαμος με λες σκουλικι και μετα μου λες οτι μου μιλας και ευγενικα
ο λογος των 40-50 ποστ ειναι οτι εγω ειμαι ενας και απανταω σε 10 ατομα
ασε που μονο ο sidpanos Μου εκανε 10-15 ερωτησεις :lol:
2-3 μου κανανε και ερωτησεις σε πραγματα που ειχα ηδη απαντησει
πιστευω να καταλαβες τον λογο των πολλων ποστ,εαν παλι δεν καταλαβες και με θεωρεις κολλημενο οπως και εσυ λες μην κουβεντιασεις ξανα με εμενα
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

οχι κωλοτουμπες.... αεροτουμπες θα γινουνε...
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Καλησπερα σας.

Φιλε gash ειπες κατι πιο πανω και θελω να επικεντρωθω κι εγω πανω σε αυτο. Πιστευω κι εγω ακραδαντα το οποιο προβλημα και οποιο διχασμο εχουμε τωρα, τον εχουν φερει η διοικηση και ο θερμοσιφωνας. Για μενα, προπαντως η διοικηση! Γνωμη σας και γνωμη μου και ας μην ειναι αρεστη.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

den paleyeste.coorasi.

gnomi mou
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

GASH νομιζω δεν με καταλαβες καλα.
Θα σου απαντησω ενα ενα σε ολα οα θετεις με την δικη μου οπτικη,εσυ κρινεις τι δεχεσαι.
-Το προβλημα εχει αφετερια την συναψη συνεργασιας παε-κοντου,αρα ο κοσμος στην φραση δραση- αντιδραση ειναι το δευτερο σκελος.Αν δεν υπηρχε θεμα κοντου δεν θα εκραζε ο κοσμος (οσοι κραζουν τελοσπαντων).Το οτι αντιδραει δεν ειναι προβλημα καθως ο ΠΑΟΚ ειναι ζωντανος οργανισμος.

-6 μηνες που λες οι σφ σεβαστηκαν την επιθυμια της Παε να αφοσιωθουμε στην ομαδα και τους στοχους της,στην συναντησεις ο ζαγορ (αν και συμφωνησε επι Ζηση ο κοντος) ελεγε οτι δεν ειναι ωρα τωρα,θα δουμε κτλ.Οποτε οι ΣΦ προστατεψαν και τοτε την ομαδα και βγαλαν ανακοινωση μετα το περας των αγ. υποχρεωσεω.Αν επιθυμουσες φιμωση θεωρω οτι εισαι λαθος αν και δεν νομιζω να το εννοεις.

-ο κοσμος ειναι ενημερωμενος πιο πολυ απο τα μμε αδερφε και εννοειτε οτι η παε μας ειναι η μονη στην ελλαδα που βγαζει ολα τα οικονομικα της στην φορα και την τιμαει αυτο.Οπως και ο πληρης φακελος μηνα μαρτιο.Εγω για ενημερωση μιλαω για την γραμμη που περνανε τα μμε και γινετε δυστυχως αποδεκτη απο τον κοσμο σε μεγαλο ποσοστο αυτο κρυβει μεγαλους κινδυνους,Μην ξεχναμε οτι ολοι αυτοι που μας ενημερωνουν ηταν δεκανικια του γουμενου.Οταν θιχτουν τα συμφεροντα τους να εισαι σιγουρος οτι θα το αλλαξουν το τροπαρι και θα εχουν και πολλα προβατα να τους ακολουθουν.

-Η επικοινωνια παε-σφ εχει θεμα 9 στις 10 οργανωτικα και λειτουργικα θεματα για ειδητηρια,ασφαλεια κτλ Απο αυτο και παλι καταλαβαινεις οτι καταριπτεται το αστιο επιχειρημα θελουν να διοικησουν και καλα.σε αγωνιστικα θεματα δεν υπηρξε καμια παρεμβαση ποτε.

- Η ενοτητα θα διαφυλαχτει μονο με αμοιβαιο σεβασμο και οι ΣΦ στις ανακοινωσεις δεν ειχαν διχαστικη διαθεση ουτε καν υποννουμενο.Κατανοω τον αδερφο μου που δεν εχει προβλημα με την ελευση του κοντου απαιτω να με κατανοησει και αυτος ομως φιλε και σε καμια περιπτωση δεν θα δεχτω ποτε ψεματα ,συμψηφισμους και αλλοιωση ιστορια και γεγονοτων για χαρη κανενος εμμισθου πουτανας γιου εππαγγελματια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bakunin4 την Σάβ 29 Μάιος 2010, 01:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εδω αριστεροι και δεξιοι αγκαλιαζονται...

Εδω οι Σερβοι (Ιβιτς) δινουνε πασες σε Βοσνιους (Μουσλι)

και εδω δεν μπορουμε να βγαλουμε εμεις ακρη...

Ανακεφαλαιωση:

1. Φταιει ο κοντος
2. Φταινε οι Δυτικοι
3. Φταινε οι της Διοικησης
4. Φταινε τα προβατα και τα φυτα που δεν ξερουνε τι θελουνε
5. Φταιει ο Πατερας που δεν τον κρατησε
6. Φταιει η χαμουτζουπολη που δεν αρεσει στο Μητσο

Συμπερασματικα λοιπον αυτη η φαγομαρα εχει ψωμι ακομη αν και προσωπικα κουραστηκα (οχι οτι ενδιαφερει και κανεναν) αλλα δεν μπορω να καταλαβω την επιλεγμενη ευθυξια..

Η πουτανες πανε με ολους ενω οι καριολες πανε με ολους εκτος απο εναν...
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Bono έγραψε: Δεν σας έπαιξε ο Δημητράκης πριν 5 χρόνια, δεν θέλετε να τον παίξετε τώρα, έγινε κατανοητό...ok καθήστε απ' έξω και μην παίρνετε διαρκείας... καθήστε στην απ' έξω να βλέπετε τον ΠΑΟΚ να εξελίσσεται με ένα παίκτη βασικό στην πιό φραγκάτη ομάδα της Ελλάδας και βασικό στην Εθνική.

Καμμιά σχέση το ένα με το άλλο....
υποδειξεις για το ποιος θα ερθει στο γηπεδο και ποιος θα παρει διαρκειας μπορεις να κανεις μονο στον εαυτο σου.Ντροπη να λες στον αδερφο σου μην ερχεσαι στον ΠΑΟΚ για εναν επαγγελματια ενω υπαρχουν 10δες επιχειρηματα να τον εχεις διπλα σου.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

araya4 έγραψε:Καλησπερα σας.

Φιλε gash ειπες κατι πιο πανω και θελω να επικεντρωθω κι εγω πανω σε αυτο. Πιστευω κι εγω ακραδαντα το οποιο προβλημα και οποιο διχασμο εχουμε τωρα, τον εχουν φερει η διοικηση και ο θερμοσιφωνας. Για μενα, προπαντως η διοικηση! Γνωμη σας και γνωμη μου και ας μην ειναι αρεστη.

Σεβαστό η κάθε άποψη σεβαστή.
Αν κάποιος βλέπει τα πράγματα μαύρα δεν μπορείς να τον κάνεις να τα δει λευκά και το αντίστροφο.

Να δέχονται όμως με σεβασμό και οι σύνδεσμοι και για την κριτική τους που ασκούν και για τις πράξεις τους τις απόψεις του απλού κόσμου.
Κάτι που δεν πραγματοποιεί η συγκεκριμένη ανακοίνωση με το κλείσιμο της.
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Καλα, ο πατερας φταιει ετσι κι αλλιως.....αληθεια, καμια ανακοινωση γι αυτον γιατι δε βγαλαμε ακομα;
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Φιλε, εδω και μηνες ακουνε κι αυτοι τον καθε λακαμα δημοσιογραφο και γενικα το κλιμα που δημιουργηται για την επιστροφη του κοντου και δεν ειπαν τιποτα. Αυτοματα καποιοι πηραν ψηλα τον αμανε και πηγαν να τη βγουν απο πανω κιολας. Οποτε, καπως ετσι ηταν φυσιολογικη μια τετοια αντιδραση και πηγαινε προς ολους. Και φυσικα, πηρε η μπορα και τον απλο οπαδο που θελει τον παιχτη στην Τουμπα. Ειπαμε ειναι οι κακοι συνδεσμοι που θελουν να διοικησουν, ετσι δεν ειναι; Γιατι δεν κραζουν πρωτη φορα, κραζουν απο τοτε που ηρθε ο Ζαγορ και δε σταματησαν λεπτο, σωστα;
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Gash θεωρεις οτι οι ΣΦ δεχονται λιγο κριτικη ?
εδω τους κατηγορανε για πραγματα που ειναι καθαρα ευθηνη παε και μιλαμε για την ασφαλεια κατα την εισοδο στο γηπεδο.Εμ τρωνε τα σκατα με καθε μπερδεμενο εμ βγαινουν και φταιχτες.Ειδικα αυτες τις μερες στα μεσα οι συνδεσμοι οχι κριτικη δεχονται αλλα λασπη απο μεγαλο ποσοστο.
Δεν ειναι ολα τελεια βεβαια ,λαθη γινονται και θα γινουν αλλα ποτε εσκεμενα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”