Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Asimos

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από Asimos »

οχι κωλοτουμπες.... αεροτουμπες θα γινουνε...
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Καλησπερα σας.

Φιλε gash ειπες κατι πιο πανω και θελω να επικεντρωθω κι εγω πανω σε αυτο. Πιστευω κι εγω ακραδαντα το οποιο προβλημα και οποιο διχασμο εχουμε τωρα, τον εχουν φερει η διοικηση και ο θερμοσιφωνας. Για μενα, προπαντως η διοικηση! Γνωμη σας και γνωμη μου και ας μην ειναι αρεστη.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

den paleyeste.coorasi.

gnomi mou
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

GASH νομιζω δεν με καταλαβες καλα.
Θα σου απαντησω ενα ενα σε ολα οα θετεις με την δικη μου οπτικη,εσυ κρινεις τι δεχεσαι.
-Το προβλημα εχει αφετερια την συναψη συνεργασιας παε-κοντου,αρα ο κοσμος στην φραση δραση- αντιδραση ειναι το δευτερο σκελος.Αν δεν υπηρχε θεμα κοντου δεν θα εκραζε ο κοσμος (οσοι κραζουν τελοσπαντων).Το οτι αντιδραει δεν ειναι προβλημα καθως ο ΠΑΟΚ ειναι ζωντανος οργανισμος.

-6 μηνες που λες οι σφ σεβαστηκαν την επιθυμια της Παε να αφοσιωθουμε στην ομαδα και τους στοχους της,στην συναντησεις ο ζαγορ (αν και συμφωνησε επι Ζηση ο κοντος) ελεγε οτι δεν ειναι ωρα τωρα,θα δουμε κτλ.Οποτε οι ΣΦ προστατεψαν και τοτε την ομαδα και βγαλαν ανακοινωση μετα το περας των αγ. υποχρεωσεω.Αν επιθυμουσες φιμωση θεωρω οτι εισαι λαθος αν και δεν νομιζω να το εννοεις.

-ο κοσμος ειναι ενημερωμενος πιο πολυ απο τα μμε αδερφε και εννοειτε οτι η παε μας ειναι η μονη στην ελλαδα που βγαζει ολα τα οικονομικα της στην φορα και την τιμαει αυτο.Οπως και ο πληρης φακελος μηνα μαρτιο.Εγω για ενημερωση μιλαω για την γραμμη που περνανε τα μμε και γινετε δυστυχως αποδεκτη απο τον κοσμο σε μεγαλο ποσοστο αυτο κρυβει μεγαλους κινδυνους,Μην ξεχναμε οτι ολοι αυτοι που μας ενημερωνουν ηταν δεκανικια του γουμενου.Οταν θιχτουν τα συμφεροντα τους να εισαι σιγουρος οτι θα το αλλαξουν το τροπαρι και θα εχουν και πολλα προβατα να τους ακολουθουν.

-Η επικοινωνια παε-σφ εχει θεμα 9 στις 10 οργανωτικα και λειτουργικα θεματα για ειδητηρια,ασφαλεια κτλ Απο αυτο και παλι καταλαβαινεις οτι καταριπτεται το αστιο επιχειρημα θελουν να διοικησουν και καλα.σε αγωνιστικα θεματα δεν υπηρξε καμια παρεμβαση ποτε.

- Η ενοτητα θα διαφυλαχτει μονο με αμοιβαιο σεβασμο και οι ΣΦ στις ανακοινωσεις δεν ειχαν διχαστικη διαθεση ουτε καν υποννουμενο.Κατανοω τον αδερφο μου που δεν εχει προβλημα με την ελευση του κοντου απαιτω να με κατανοησει και αυτος ομως φιλε και σε καμια περιπτωση δεν θα δεχτω ποτε ψεματα ,συμψηφισμους και αλλοιωση ιστορια και γεγονοτων για χαρη κανενος εμμισθου πουτανας γιου εππαγγελματια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bakunin4 την Σάβ 29 Μάιος 2010, 01:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εδω αριστεροι και δεξιοι αγκαλιαζονται...

Εδω οι Σερβοι (Ιβιτς) δινουνε πασες σε Βοσνιους (Μουσλι)

και εδω δεν μπορουμε να βγαλουμε εμεις ακρη...

Ανακεφαλαιωση:

1. Φταιει ο κοντος
2. Φταινε οι Δυτικοι
3. Φταινε οι της Διοικησης
4. Φταινε τα προβατα και τα φυτα που δεν ξερουνε τι θελουνε
5. Φταιει ο Πατερας που δεν τον κρατησε
6. Φταιει η χαμουτζουπολη που δεν αρεσει στο Μητσο

Συμπερασματικα λοιπον αυτη η φαγομαρα εχει ψωμι ακομη αν και προσωπικα κουραστηκα (οχι οτι ενδιαφερει και κανεναν) αλλα δεν μπορω να καταλαβω την επιλεγμενη ευθυξια..

Η πουτανες πανε με ολους ενω οι καριολες πανε με ολους εκτος απο εναν...
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Bono έγραψε: Δεν σας έπαιξε ο Δημητράκης πριν 5 χρόνια, δεν θέλετε να τον παίξετε τώρα, έγινε κατανοητό...ok καθήστε απ' έξω και μην παίρνετε διαρκείας... καθήστε στην απ' έξω να βλέπετε τον ΠΑΟΚ να εξελίσσεται με ένα παίκτη βασικό στην πιό φραγκάτη ομάδα της Ελλάδας και βασικό στην Εθνική.

Καμμιά σχέση το ένα με το άλλο....
υποδειξεις για το ποιος θα ερθει στο γηπεδο και ποιος θα παρει διαρκειας μπορεις να κανεις μονο στον εαυτο σου.Ντροπη να λες στον αδερφο σου μην ερχεσαι στον ΠΑΟΚ για εναν επαγγελματια ενω υπαρχουν 10δες επιχειρηματα να τον εχεις διπλα σου.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

araya4 έγραψε:Καλησπερα σας.

Φιλε gash ειπες κατι πιο πανω και θελω να επικεντρωθω κι εγω πανω σε αυτο. Πιστευω κι εγω ακραδαντα το οποιο προβλημα και οποιο διχασμο εχουμε τωρα, τον εχουν φερει η διοικηση και ο θερμοσιφωνας. Για μενα, προπαντως η διοικηση! Γνωμη σας και γνωμη μου και ας μην ειναι αρεστη.

Σεβαστό η κάθε άποψη σεβαστή.
Αν κάποιος βλέπει τα πράγματα μαύρα δεν μπορείς να τον κάνεις να τα δει λευκά και το αντίστροφο.

Να δέχονται όμως με σεβασμό και οι σύνδεσμοι και για την κριτική τους που ασκούν και για τις πράξεις τους τις απόψεις του απλού κόσμου.
Κάτι που δεν πραγματοποιεί η συγκεκριμένη ανακοίνωση με το κλείσιμο της.
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Καλα, ο πατερας φταιει ετσι κι αλλιως.....αληθεια, καμια ανακοινωση γι αυτον γιατι δε βγαλαμε ακομα;
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Φιλε, εδω και μηνες ακουνε κι αυτοι τον καθε λακαμα δημοσιογραφο και γενικα το κλιμα που δημιουργηται για την επιστροφη του κοντου και δεν ειπαν τιποτα. Αυτοματα καποιοι πηραν ψηλα τον αμανε και πηγαν να τη βγουν απο πανω κιολας. Οποτε, καπως ετσι ηταν φυσιολογικη μια τετοια αντιδραση και πηγαινε προς ολους. Και φυσικα, πηρε η μπορα και τον απλο οπαδο που θελει τον παιχτη στην Τουμπα. Ειπαμε ειναι οι κακοι συνδεσμοι που θελουν να διοικησουν, ετσι δεν ειναι; Γιατι δεν κραζουν πρωτη φορα, κραζουν απο τοτε που ηρθε ο Ζαγορ και δε σταματησαν λεπτο, σωστα;
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Gash θεωρεις οτι οι ΣΦ δεχονται λιγο κριτικη ?
εδω τους κατηγορανε για πραγματα που ειναι καθαρα ευθηνη παε και μιλαμε για την ασφαλεια κατα την εισοδο στο γηπεδο.Εμ τρωνε τα σκατα με καθε μπερδεμενο εμ βγαινουν και φταιχτες.Ειδικα αυτες τις μερες στα μεσα οι συνδεσμοι οχι κριτικη δεχονται αλλα λασπη απο μεγαλο ποσοστο.
Δεν ειναι ολα τελεια βεβαια ,λαθη γινονται και θα γινουν αλλα ποτε εσκεμενα.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κάθε άποψη είναι σεβαστή αρκεί να τεκμηριώνεται!!

ΥΓ. Καμιά μπλούζα πότε θα ξαναδούμε? Ασε τι έγινε τότε! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καθόλου λίγη κριτική δεν δέχονται ίσα ίσα.

Άλλοτε (συνήθως) είναι καλοί και μπράβο αλλά στα φάουλ την ποιο σκληρή.

Λογικό σε μια οικογένεια τα αδέρφια να έχουνε μεγαλύτερο θάρρος να λένε κάποια πράγματα έξτρα μεταξύ τους.

Αλλά δεν βλέπω ο κόσμος να έχει πρόβλημα με τους συνδέσμους όταν δεν έχει συμβεί κάτι που να είναι φάουλ.

Επίσης συμμετάσχει εξίσου στο πάρτι ο κόσμος όπως και ένας συνδεσμίτης οπαδός ο ένας οπαδός ο άλλος.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

gash εχω την εντυπωσει οτι με δουλευεις.μια αναδρομη μονο στα σχολια για τους σφ θα βρεις συσσορευμενες μπιχτες οχι για τις ανακοινωσεις αλλα για πολλα αλλα θεματα.
αν ειναι να κοροιδευομαστε μπορω και εγω σε αυτο το υφος αν και δεν το θελω ουτε το προτιμω.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

bakunin4 έγραψε:
Bono έγραψε: Δεν σας έπαιξε ο Δημητράκης πριν 5 χρόνια, δεν θέλετε να τον παίξετε τώρα, έγινε κατανοητό...ok καθήστε απ' έξω και μην παίρνετε διαρκείας... καθήστε στην απ' έξω να βλέπετε τον ΠΑΟΚ να εξελίσσεται με ένα παίκτη βασικό στην πιό φραγκάτη ομάδα της Ελλάδας και βασικό στην Εθνική.
Καμμιά σχέση το ένα με το άλλο....
υποδειξεις για το ποιος θα ερθει στο γηπεδο και ποιος θα παρει διαρκειας μπορεις να κανεις μονο στον εαυτο σου.Ντροπη να λες στον αδερφο σου μην ερχεσαι στον ΠΑΟΚ για εναν επαγγελματια ενω υπαρχουν 10δες επιχειρηματα να τον εχεις διπλα σου.
Παράτα το δασκαλίστικο σου υφάκι και τις ντροπές και δες σε τι αναφέρομαι....
emeissaspsirizoume4 έγραψε:λεει ''Τα υπόλοιπα σε πράξεις.''
10 φορες το εχω γραψει οτι πραξεις ενοουνε ειτε π.χ. μη χειροκροτημα του δ.σ. ειτε μη αγορα διαρκειας(που ειναι δικαιωνμα του καθενος)ειτε κατι παραπλησιο
ελπιζω να μην ξαναρωτησεις το ιδιο πραγμα
Ο ψειριστής μας αναλύει ποιά είναι κατά τη γνώμη του "Τα υπόλοιπα σε πράξεις" που αναφέρονται στην ανακοίνωση των συνδέσμων την οποία τόσο υπερασπίζεται γι' αυτό μη βιάζεσαι....άλλωστε πολύ μυαλό δεν θέλει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Σάβ 29 Μάιος 2010, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

free4 έγραψε:

Κάθε άποψη είναι σεβαστή αρκεί να τεκμηριώνεται!!

ΥΓ. Καμιά μπλούζα πότε θα ξαναδούμε? Ασε τι έγινε τότε! :opaokara: :opaokara:
Τι να τεκμηριωσω, ειναι απλα τα πραγματα για ολους τους κατα της επιστροφης. Δεν τον φερνεις οπωσδηποτε αυτον, αφου ξερεις εκ των προτερων πως θα δημιουργησεις κλιμα και τελειωνει. Φερνεις τον οποιονδηποτε με τοσα λεφτα, (δεν ειναι και λιγα), ξερουν οι Ζησης μησης και σια, ετσι δεν μας εχουν αποδειξει τοσο καιρο; Μην τα λεμε παντα οταν και οπως μας συμφερει.

Οσο για το υστερογραφο......Περασμενα μεγαλεια φιλε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”