Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Μπαρκαρούτσος

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μωρή πουτάνα ΚΑΕ, δεν με αφήνεις να κάτσω στην ησυχία μου, να απομακρυνθώ εντελώς από εδώ μέσα.

Διαβάζω τις δηλώσεις Μπουντούρη και ένα πράγμα θέλω να πω:

ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την αιτία του διχασμού στον ασπρόμαυρο πλανήτη, να κοιτάξει προς ΚΑΕ μεριά.

Taseos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 16:31 Μου έθεσε ένας φίλος από τα παλιά ένα ερώτημα και επειδή δεν ήξερα να απαντήσω να το θέσω και γώ εδώ μπας και έχει κάποιος άποψη. Αύριο το πρωί πείτε ότι ο Σαββιδης αποφασίζει να πουλήσει στην Blackrock ΠΑΕ ολθ και πόρτο καρρας. Τι θα γίνει στην ΚΑΕ; Εγώ απάντησα ότι υποθέτω τίποτα. Εσείς;
Σιγά το δύσκολο.
Θα γεμίσουν τα social, Twitter, reddit, Paokmania και θα σηκωθεί πανό στη Τούμπα, με το εξής μήνυμα:

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ

διότι εχθρός του καλού το καλύτερο, διότι η Blackrock θα εκτοξεύσει την ΚΑΕ στα ουράνια και ο Μυστακίδης έχει περιορισμένα χρήματα, καναδυό δισεκατομμύρια, ενώ η Blackrock πεντακόσια δισεκατομμύρια. Όποιος δεν θέλει την Blackrock και στην ΚΑΕ, είναι εχθρός της ΚΑΕ και θέλει να βλέπει τον ΠΑΟΚ να κάνει τσιμπούκια στο Milko Cup και να του ματώνει την κωλοτρυπίδα το Μπεριστέρι και να παίζει ντέρμπυ με το Λαύριο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”