Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Mirko

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Mirko »

Fireman 4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 19:34
Mirko έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:58
Parolos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:50

Άλλοι άφησαν μπηχτες. Αυτοί που έφυγαν. Όχι εγώ.

Πολύ ευθικτος είσαι πάντως..
Δεν ειμαι ευθικτος, απλα βγαζουμε τα ματακια μας μονοι μας αντι να συζηταμε για τα της καε.
Πάντως στο X που ανεβάζεις ως peja8 είσαι πιο προκλητικός
Τα ναρκωτικα λιγα λιγα αδερφε, οχι ολα μαζι. Ποιο x ρε συ? :lol: :lol: τι εφιαλτες βλεπετε?
These users thanked the author Mirko for the post:
Leonardo10
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μωρή πουτάνα ΚΑΕ, δεν με αφήνεις να κάτσω στην ησυχία μου, να απομακρυνθώ εντελώς από εδώ μέσα.

Διαβάζω τις δηλώσεις Μπουντούρη και ένα πράγμα θέλω να πω:

ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την αιτία του διχασμού στον ασπρόμαυρο πλανήτη, να κοιτάξει προς ΚΑΕ μεριά.

Taseos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 16:31 Μου έθεσε ένας φίλος από τα παλιά ένα ερώτημα και επειδή δεν ήξερα να απαντήσω να το θέσω και γώ εδώ μπας και έχει κάποιος άποψη. Αύριο το πρωί πείτε ότι ο Σαββιδης αποφασίζει να πουλήσει στην Blackrock ΠΑΕ ολθ και πόρτο καρρας. Τι θα γίνει στην ΚΑΕ; Εγώ απάντησα ότι υποθέτω τίποτα. Εσείς;
Σιγά το δύσκολο.
Θα γεμίσουν τα social, Twitter, reddit, Paokmania και θα σηκωθεί πανό στη Τούμπα, με το εξής μήνυμα:

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ

διότι εχθρός του καλού το καλύτερο, διότι η Blackrock θα εκτοξεύσει την ΚΑΕ στα ουράνια και ο Μυστακίδης έχει περιορισμένα χρήματα, καναδυό δισεκατομμύρια, ενώ η Blackrock πεντακόσια δισεκατομμύρια. Όποιος δεν θέλει την Blackrock και στην ΚΑΕ, είναι εχθρός της ΚΑΕ και θέλει να βλέπει τον ΠΑΟΚ να κάνει τσιμπούκια στο Milko Cup και να του ματώνει την κωλοτρυπίδα το Μπεριστέρι και να παίζει ντέρμπυ με το Λαύριο.
These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 6):
Apil44, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, anaximandros4, Parolos, paok apo epilogi, Ιάσονας
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ο "ασφαλιτης" ειναι ενας που αρχιζει απο Π το επιθετο;

Γιατι αν ειναι αυτος που υποψιαζομαι, ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟΣ;

Πως γινεται αυτο το... μη πω τι να ηταν σε ΠΑΕ ΑΣ ΚΑΙ ΚΑΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Να κάνω μια ερώτηση στους γνωρίζοντες, η αύξηση έγινε ;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Πετσοκομα με το γαντι εριξε ο Μπουντουρης !!!
These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ο Μπουντουρης πολυ καλα εκανε.

Κι αφησε στιγμα για το που βρισκομαστε σε πολλα απο τα θετικα πραγματα που εχουν συμβει.

Ελεγχεται ο τροπος με τον οποιο δημιουργησε το αισθημα dependency των ongoing projects στην 2αδα του εαυτου του με τον Βεζυρτζη.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
Amsterdamer_87
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 21:05 Έχει κατοχυρωθεί το παρατσούκλι "Ο Γκοντζάρεβας" για τον Πετμεζά?
Μου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να ανεχθεί πολλά, αλλά ρωσικο παρατσούκλι δεν θα το αντέξει.
These users thanked the author astral for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 02:37
ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.
Ευτυχώς για την ψυχικη μου υγεια τους τελευταίους μηνες λογω υποχρεώσεων εχω χάσει την επαφή μου με την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Εξάλλου οπως το λέει ο Μπαρκας ειναι. Εμεις τα λέμε εδω και πολυ καιρο (11 μηνες... τον Ιούνιο εμφανίστηκε ο υπερ-γαλαξιακός υπερ-Θεσσαλονικευς υπερ-ΠΑΟΚτσης).

Να κανω εγω κ μια ακόμα ερώτηση γιατι εχω χάσει επεισόδια... Τελικά ποσο ενοίκιο πληρώνει η ΚΑΕ για το παλατάκι? Έκλεισε στα 30Κ τον χρόνο οπως ακουγόταν?
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ναι κιθαρίστα κορόιδευε...
Όταν θα παίρνει ο ΑΣ το 30% από τα καλαμπόκια και τα μπατιρόσπορα που θα πουλάει το Παλάτι και θα πλουτίσει, εκεί να σε δω!
Διχαστικέ!

Τι ζούμαστε πάλι ρε μπούστη μου!
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
Guitarman
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ακομη δεν ξερουμε το ενοικιο - διοτι απο την μια ο ενας θελει να παρει την χρηση του γηπεδο κοψοχρονια (υπονοωντας πως 'εφοσον η διοικηση Χατζοπουλου δεν πληρωνε, γιατι θελεις απο εμενα πολλα λεφτα?', ενα σκεπτικο και λογικη που δεν βγαζει κανενα νοημα καθως 'it's apples and oranges') αλλα κι επειδη ο ΑΣ "αλλαξε πλευρο και συντασσεται με τον Σαββιδη", ενω ο ΑΣ το καθυστερει με εξωδικα ζητωντας ενα αστρονομικο ποσο, λεγοντας πως εφοσον εισαι κροισος που μπηκε 1. στο μπασκετ, 2. στο μπασκετ του ΠΑΟΚ ειδικα, μαλλον εισαι και μλ@κας, αρα παμε να το φτασουμε στα ακρα.

Σε αυτο το θεμα, επειδη το γηπεδο ανηκει στον ΑΣ, αυτος ειναι ο βασικος υπαιτιος.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
Leonardo10, Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ας φτιάξει νέο γήπεδο ο τελης να μην πληρώνει ενοίκια. Εγω και στην ΠΑΕ το ήθελα αυτό. Γήπεδο αλλού. Ο ας έχει την περιουσία του, ας την εκμεταλλευτεί και ας βρει έσοδα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”