Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Polichni1926

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Parolos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:13
Polichni1926 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:09επισης μας ειπαν οτι ο σαββιδης ..
Ναι αλλά η ΠΑΕ? 2.

Όταν θα θέλεις να συζητήσεις για την ΚΑΕ, δηλαδή σε πολλά χρόνια, θα συζητήσουμε καλά να είμαστε.

Edit: Επίσης νομίζω ότι είναι δόγμα πλέον ότι η ΠΑΕ είναι περίπτερο πλέον και ρδελομπου. Γιατί τη συγκρίνετε με το Καρφουρ σε πλήρη επαγγελματική οργάνωση εδώ?
το εχεις κανει 10 φορες μονο σημερα σε παρακαλω τουλαχιστον μην κανεις υποδειξεις
These users thanked the author Polichni1926 for the post:
Mirko
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Parolos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 14:51 :lol: :lol:

Για διαπλοκή πάντως δεν είπε :lol:

Κανένα πατερν ίδιο. Εκεί παραιτήθηκε γιατί είχε μηδέν αρμοδιότητες.

ΥΓ: Ναι αλλά η ΠΑΕ?
Να στο διαβασω εγω γιατι δεν καταλαβες? Στο ειπε ο ιδιος οτι ειχε μηδεν αρμοδιοτητες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mirko την Τρί 12 Μάιος 2026, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Parolos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:13
Polichni1926 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:09επισης μας ειπαν οτι ο σαββιδης ..
Ναι αλλά η ΠΑΕ? 2.

Όταν θα θέλεις να συζητήσεις για την ΚΑΕ, δηλαδή σε πολλά χρόνια, θα συζητήσουμε καλά να είμαστε.

Edit: Επίσης νομίζα ότι είναι δόγμα ότι η ΠΑΕ είναι περίπτερο πλέον και ρδελομπου. Γιατί τη συγκρίνετε με το Καρφουρ σε πλήρη επαγγελματική οργάνωση εδώ?
Μας εχει ζαλισει με την "αλλα η ΠΑΕ". Ναι ειναι ρδελομπου η παε αυτη τη στιγμη και εχει 15 χρονια διοικησης. Εισαι στο τοπικ της καε και γραφεις απεγνωσμενα μπηχτες
These users thanked the author Mirko for the post (total 2):
Leonardo10, Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Συυγνωμη για το οφτοπικ αληθεια, μια ερωτηση κανω και φευγω.

Το PAOK Sports Arena που βρισκεται, ξερει καποιος να μου πει;
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 2):
Maklaz, Unpsofable78
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

DimitrisS έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:24 Συυγνωμη για το οφτοπικ αληθεια, μια ερωτηση κανω και φευγω.

Το PAOK Sports Arena που βρισκεται, ξερει καποιος να μου πει;
Το καινουργιο η το παλιο? :mrgreen: :lol:
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
Montrealiotis, ΚΩΣΤΑΣ2019, Taseos, astral
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Polichni1926 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:17 το εχεις κανει 10 φορες μονο σημερα σε παρακαλω τουλαχιστον μην κανεις υποδειξεις
Νομίζω ότι κάνεις λάθος , δες ότι ποσταρα. Οι παραθέσεις που μου έγιναν μιλάνε για το ποδόσφαιρο.

Θα συμφωνήσω σε αυτό που είπες παραπάνω βέβαια με τους μεγαλομετόχους.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Mirko έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:21Εισαι στο τοπικ της καε και γραφεις απεγνωσμενα μπηχτες
Άλλοι άφησαν μπηχτες. Αυτοί που έφυγαν. Όχι εγώ.

Πολύ ευθικτος είσαι πάντως..
These users thanked the author Parolos for the post (total 6):
ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1, Ally Samagoal, paok apo epilogi, paokkerkir, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάζει νέο άιμα μπροστά.
Πρέπει να γίνουν νέοι οπαδοί στο μπάσκετ και να μεγαλώσει η βάση.
Οι παλιοί δεν μπορούν να γεμίσουν πλέον γήπεδα.

Πρέπει να έρθει να μπεί χρήμα και να έρθουν παικτρόνια. Προπονητής υπάρχει.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Polichni1926 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:16
PablitoV2 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:07 Και ποιος θα επιλέξει τον GM?
αν δεν κανω λαθος νομιζω πως ολοι γνωριζουμε λιγο πολυ ποιοι παιζουν για gm ,ετσι κι αλλιως δεν θα αποφασιζε ο προηγουμενος gm για τον επομενο .
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή στην ΚΑΕ δεν υπάρχει κάποιος που να ξέρει μπασκετ( και δεν εννοώ τους προπονητές). Ποιος θα αναλύσει το πλάνο στον νέο GM, ο Μυστακίδης ή ο Πετμεζας;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μου έθεσε ένας φίλος από τα παλιά ένα ερώτημα και επειδή δεν ήξερα να απαντήσω να το θέσω και γώ εδώ μπας και έχει κάποιος άποψη. Αύριο το πρωί πείτε ότι ο Σαββιδης αποφασίζει να πουλήσει στην Blackrock ΠΑΕ ολθ και πόρτο καρρας. Τι θα γίνει στην ΚΑΕ; Εγώ απάντησα ότι υποθέτω τίποτα. Εσείς;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ανησυχητική εξέλιξη όσο και αν έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι αποχωρήσαντες ως "μεταβατικοί"

Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα "κομματικού τύπου" τρολ σε διατεταγμένη υπηρεσία πρώτη φορά το συναντάμε.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 16:34 Ανησυχητική εξέλιξη όσο και αν έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι αποχωρήσαντες ως "μεταβατικοί"

Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα "κομματικού τύπου" τρολ σε διατεταγμένη υπηρεσία πρώτη φορά το συναντάμε.
Ε ως τωρα ημασταν με το ανατολικο μπλοκ τωρα αποκτουμε και δυτικες συνηθειες...
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 5):
aivas19, leomatos88, paokkerkir, Unpsofable78, Montrealiotis
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ένα πρόσωπο που θα χωρούσε άνετα στην νέα διοίκηση της ΚΑΕ και θα μπορούσε με την εμπειρία του στη διαχείριση ανταγωνιστικών τμημάτων να βοηθήσει είναι σίγουρα ο Θανασαρος ο Κατσαρής. Τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή, είναι κρίμα να μην αξιοποιείται.
Taseos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 16:31 Μου έθεσε ένας φίλος από τα παλιά ένα ερώτημα και επειδή δεν ήξερα να απαντήσω να το θέσω και γώ εδώ μπας και έχει κάποιος άποψη. Αύριο το πρωί πείτε ότι ο Σαββιδης αποφασίζει να πουλήσει στην Blackrock ΠΑΕ ολθ και πόρτο καρρας. Τι θα γίνει στην ΚΑΕ; Εγώ απάντησα ότι υποθέτω τίποτα. Εσείς;

Σφίξαμε ...

Παρεμπιπτόντως πες στο φίλο σου πως αν φοβάται τέτοια σενάρια, τότε τους ίδιους φόβους έχουμε...
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 4):
leomatos88, aivas19, navigator11, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 16:34 αλλά αυτό το φαινόμενο με τα "κομματικού τύπου" τρολ σε διατεταγμένη υπηρεσία πρώτη φορά το συναντάμε.
Ισχυει και είναι σιχαμερό.
Πλεόν άρχισα να το συνηθίζω μιας και είναι πολλά τα λεφτά και τραβάνε όλων των ειδών τα παράσιτα. Νομίζω ότι in the long run έχει το αντίθετο αποτέλεσμα στον κόσμο από αυτό που ελπίζουν.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Taseos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 16:31 Μου έθεσε ένας φίλος από τα παλιά ένα ερώτημα και επειδή δεν ήξερα να απαντήσω να το θέσω και γώ εδώ μπας και έχει κάποιος άποψη. Αύριο το πρωί πείτε ότι ο Σαββιδης αποφασίζει να πουλήσει στην Blackrock ΠΑΕ ολθ και πόρτο καρρας. Τι θα γίνει στην ΚΑΕ; Εγώ απάντησα ότι υποθέτω τίποτα. Εσείς;
Να αυτά δε μ’αρέσουν…
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”