Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
τρώει ένα βρίσιμο ο Gigot από τους οπαδούς της Μαρσέιγ δεν λέγεται .Θέλουν να τον διώξουν . Σίγουρα μας έκανε ?
Αρα παμε σε 6 ματς λειψοι στην αμυνα και στα χαφ...
Ο Θεος να βαλει το χερι του.
Ο Θεος να βαλει το χερι του.
Το ζω στην πραγματικότητα αυτό το διάστημα, το ζω και με τον Μεϊτε ρε πστη μου...danirifle έγραψε:είναι η πρώην που μας έχει βάλει πλέον friendzone και είναι χαλαρή απέναντί μας, ενώ εμείς έχουμε καψουρευτείnunies4 έγραψε:Ο Σου απτόητος συνεχίζει τα like σε κάθε ανάρτηση του επίσημου ΠΑΟΚ...
Τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου ρε παλικάρι μου; Αν το μοιραζοσουν ίσως βάζαμε ένα χεράκι να βγεί μια άκρη
Μ έχει φλομώσει η άλλη στις καρδούλες κι ο Μεϊτε στα like την ΠΑΕ. Και τελικά το πουλί στο χέρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Δευ 12 Αύγ 2024, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα ίδια και τα ίδια ποσταρετε...Κάνα νέο μπαίνουμε να διαβάσουμε και επαναλαμβανόμενη γκρίνια μεχρι να σβήσει ο ήλιος διαβάζουμε...
Aυτον εννοούσα. Για Γάλλο τον έχω. Αν δηλώνει βραζιλιάνος είναι ντροπήCylon-4 έγραψε:Ο Βιβιαν ειναι Βραζιλιανος
- Μπαρκαρούτσος
Μην αγχώνεσαι. Θα πάρεις πρωτάθλημα (= καλύτερη κοπέλα).sic-4 έγραψε:Το ζω στην πραγματικότητα αυτό το διάστημα, το ζω και με τον Μεϊτε ρε πστη μου...danirifle έγραψε:είναι η πρώην που μας έχει βάλει πλέον friendzone και είναι χαλαρή απέναντί μας, ενώ εμείς έχουμε καψουρευτείnunies4 έγραψε:Ο Σου απτόητος συνεχίζει τα like σε κάθε ανάρτηση του επίσημου ΠΑΟΚ...
Τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου ρε παλικάρι μου; Αν το μοιραζοσουν ίσως βάζαμε ένα χεράκι να βγεί μια άκρη
Μ έχει φλομώσει η άλλη στις καρδούλες κι ο Μεϊτε στα like την ΠΑΕ. Και τελικά το πουλί στο χέρι.
-
Αυτός ο ντρακουσιτς εμένα προσωπικά δεν μου γέμισε το μάτι, βέβαια δεν έχει την παραμικρή σημασία αν γεμίζει το δικό νου μάτι αλλά κουβέντα να γίνεται. Φαίνεται να είναι πολύ off ball center back, δεν ξέρω αν θα ταίριαζε. Ο Ζιγκο πολύ καλή περίπτωση αλλά δνε πίστεψα ούτε λεπτό ότι θα μπορούσε να ερθει, βασικότατος με την μαρσειγ και στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία…
Υπάρχουν και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, ειδικότερα αυτή η εβδομάδα είναι η πιο καυτή στην αγορά, ελπίζω να φέρουμε κάτι αξιόλογο. Εκτιμώ αυτήν την εβδομάδα θα ερθει και χαφ και στόερ
Υπάρχουν και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, ειδικότερα αυτή η εβδομάδα είναι η πιο καυτή στην αγορά, ελπίζω να φέρουμε κάτι αξιόλογο. Εκτιμώ αυτήν την εβδομάδα θα ερθει και χαφ και στόερ
Η ντροπή της Βραζιλίας είναι, γι αυτό τον έδωσαν γαλλικό επίθετο.Cylon-4 έγραψε:Ο Βιβιαν ειναι Βραζιλιανος
-
βέβαια με τον Gigot δεν ξέρουμε με πόσα τον δίνει η Μαρσέιγ ,δηλαδή μήπως τον θέλουμε ως ελεύθερο.
- Patricio_4
Ο Τοσκίτσης έβγαλε ότι ο Ζιγκό αρνήθηκε την πρόταση μας με πηγή Γάλλο δημοσιογράφο
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαίρομαι που τελείωσαν τα παραμύθια με όλα τα παλτά που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες …
Δεν θελουμε κανέναν μέτριο για να πάμε παρακάτω πλέον … μόνο παιχταράδες θελουμε …
Τα ματς με τις ομάδες που έρχονται τα παίζουμε με αυτούς που ήδη έχουμε … με αυτούς εξάλλου πήραμε και το πιο μάγκικη τίτλο Έβερ …
Μην μας πρήζετε άλλο πλιζ …
Εσυ ρε κοτσιδια ποσο ΠΑΟΚ είσαι ρε παπάρα … καθόλου τυχαίο ότι ταιριάξες εδώ … νορμαλ εδώ δεν κολλάει
Εάν ήσουν ήδη εδώ θα κάναμε πλάκα … τώρα πρέπει οι άλλοι να τα δώσουν όλα … αλλά πάλι θα τα καταφέρουμε και μετά εσυ θα έρθεις μπρουκλης
Μεγάλο ματς μεθαύριο … το μυαλό μου είναι ήδη εκεί … αυτόν τον ναναλι ο Τσιγγαρας θα τον σβήσει εάν τον βάλει ο κοουτς … άντε να δούμε
Δεν θελουμε κανέναν μέτριο για να πάμε παρακάτω πλέον … μόνο παιχταράδες θελουμε …
Τα ματς με τις ομάδες που έρχονται τα παίζουμε με αυτούς που ήδη έχουμε … με αυτούς εξάλλου πήραμε και το πιο μάγκικη τίτλο Έβερ …
Μην μας πρήζετε άλλο πλιζ …
Εσυ ρε κοτσιδια ποσο ΠΑΟΚ είσαι ρε παπάρα … καθόλου τυχαίο ότι ταιριάξες εδώ … νορμαλ εδώ δεν κολλάει
Εάν ήσουν ήδη εδώ θα κάναμε πλάκα … τώρα πρέπει οι άλλοι να τα δώσουν όλα … αλλά πάλι θα τα καταφέρουμε και μετά εσυ θα έρθεις μπρουκλης
Μεγάλο ματς μεθαύριο … το μυαλό μου είναι ήδη εκεί … αυτόν τον ναναλι ο Τσιγγαρας θα τον σβήσει εάν τον βάλει ο κοουτς … άντε να δούμε
- Σουριναμέζος