Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από panpangr77 »

τρώει ένα βρίσιμο ο Gigot από τους οπαδούς της Μαρσέιγ δεν λέγεται .Θέλουν να τον διώξουν . Σίγουρα μας έκανε ?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αρα παμε σε 6 ματς λειψοι στην αμυνα και στα χαφ...
Ο Θεος να βαλει το χερι του.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

danirifle έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ο Σου απτόητος συνεχίζει τα like σε κάθε ανάρτηση του επίσημου ΠΑΟΚ...
Τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου ρε παλικάρι μου; Αν το μοιραζοσουν ίσως βάζαμε ένα χεράκι να βγεί μια άκρη :D
είναι η πρώην που μας έχει βάλει πλέον friendzone και είναι χαλαρή απέναντί μας, ενώ εμείς έχουμε καψουρευτεί
Το ζω στην πραγματικότητα αυτό το διάστημα, το ζω και με τον Μεϊτε ρε πστη μου...

Μ έχει φλομώσει η άλλη στις καρδούλες κι ο Μεϊτε στα like την ΠΑΕ. Και τελικά το πουλί στο χέρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Δευ 12 Αύγ 2024, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Τα ίδια και τα ίδια ποσταρετε...Κάνα νέο μπαίνουμε να διαβάσουμε και επαναλαμβανόμενη γκρίνια μεχρι να σβήσει ο ήλιος διαβάζουμε...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Cylon-4 έγραψε:Ο Βιβιαν ειναι Βραζιλιανος
Aυτον εννοούσα. Για Γάλλο τον έχω. Αν δηλώνει βραζιλιάνος είναι ντροπή
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sic-4 έγραψε:
danirifle έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ο Σου απτόητος συνεχίζει τα like σε κάθε ανάρτηση του επίσημου ΠΑΟΚ...
Τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου ρε παλικάρι μου; Αν το μοιραζοσουν ίσως βάζαμε ένα χεράκι να βγεί μια άκρη :D
είναι η πρώην που μας έχει βάλει πλέον friendzone και είναι χαλαρή απέναντί μας, ενώ εμείς έχουμε καψουρευτεί
Το ζω στην πραγματικότητα αυτό το διάστημα, το ζω και με τον Μεϊτε ρε πστη μου...

Μ έχει φλομώσει η άλλη στις καρδούλες κι ο Μεϊτε στα like την ΠΑΕ. Και τελικά το πουλί στο χέρι.
Μην αγχώνεσαι. Θα πάρεις πρωτάθλημα (= καλύτερη κοπέλα).
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αυτός ο ντρακουσιτς εμένα προσωπικά δεν μου γέμισε το μάτι, βέβαια δεν έχει την παραμικρή σημασία αν γεμίζει το δικό νου μάτι αλλά κουβέντα να γίνεται. Φαίνεται να είναι πολύ off ball center back, δεν ξέρω αν θα ταίριαζε. Ο Ζιγκο πολύ καλή περίπτωση αλλά δνε πίστεψα ούτε λεπτό ότι θα μπορούσε να ερθει, βασικότατος με την μαρσειγ και στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία…

Υπάρχουν και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, ειδικότερα αυτή η εβδομάδα είναι η πιο καυτή στην αγορά, ελπίζω να φέρουμε κάτι αξιόλογο. Εκτιμώ αυτήν την εβδομάδα θα ερθει και χαφ και στόερ
Pachanga

Δημοσίευση από Pachanga »

Μας τελείωσε κι Ζιγκό. :roll:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Cylon-4 έγραψε:Ο Βιβιαν ειναι Βραζιλιανος
Η ντροπή της Βραζιλίας είναι, γι αυτό τον έδωσαν γαλλικό επίθετο.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

βέβαια με τον Gigot δεν ξέρουμε με πόσα τον δίνει η Μαρσέιγ ,δηλαδή μήπως τον θέλουμε ως ελεύθερο.
dev

Δημοσίευση από dev »

Tapia παιζει και στοπερ. απλα λεω...
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Ο Τοσκίτσης έβγαλε ότι ο Ζιγκό αρνήθηκε την πρόταση μας με πηγή Γάλλο δημοσιογράφο

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Χαίρομαι που τελείωσαν τα παραμύθια με όλα τα παλτά που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες …

Δεν θελουμε κανέναν μέτριο για να πάμε παρακάτω πλέον … μόνο παιχταράδες θελουμε …

Τα ματς με τις ομάδες που έρχονται τα παίζουμε με αυτούς που ήδη έχουμε … με αυτούς εξάλλου πήραμε και το πιο μάγκικη τίτλο Έβερ …

Μην μας πρήζετε άλλο πλιζ …

Εσυ ρε κοτσιδια ποσο ΠΑΟΚ είσαι ρε παπάρα … καθόλου τυχαίο ότι ταιριάξες εδώ … νορμαλ εδώ δεν κολλάει

Εάν ήσουν ήδη εδώ θα κάναμε πλάκα … τώρα πρέπει οι άλλοι να τα δώσουν όλα … αλλά πάλι θα τα καταφέρουμε και μετά εσυ θα έρθεις μπρουκλης

Μεγάλο ματς μεθαύριο … το μυαλό μου είναι ήδη εκεί … αυτόν τον ναναλι ο Τσιγγαρας θα τον σβήσει εάν τον βάλει ο κοουτς … άντε να δούμε
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ο Νάναλι είναι ο Small Forward της Παρτιζάν :opaokara:
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Προβλέπεται μεγάλος ο Αύγουστος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”