Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Γερασίμου

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Σαφώς λανθασμένη επιλογή η Μαρία για CEO oμάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό κάθε χρόνο, γιατί δεν το κατέχει το άθλημα. Μετά την κατάκτηση του τίτλου το '24 και την μεταπήδηση του Γκαγκάτση στην ΕΠΟ, αυτή ανέλαβε ουσιαστικά και πάμε από το κακό στο χειρότερο.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
Logistis, Special 4
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ευτυχώς υπάρχει και το PAOKMANIA και μαθαίνουμε ότι ο Ιβάν χαρτζιλικώνει τους πάντες για να μην μιλάνε.

Πέρα από τις μαλακίες και την καβλαντα, ελπίζω να δει κάποιος από το σάιτ την μαλάκια που γράφτηκε και να την επεξεργαστεί γιατί αυτά είναι επικίνδυνα μονοπάτια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 27 Απρ 2026, 00:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

leomatos88 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:12 Στο ένα τόπικ διαβάζουμε ότι κάποιος δανεικός (χωρίς να κατονομάζεται ποιος) είπε σε φίλαθλο ότι η ομάδα είναι μπουρδέλο και ότι υπάρχει πρόβλημα πληρωμών με τα εμβάσματα (!) κι ότι οι παίχτες λένε στα χωριά τους (;) ότι ο Σαββίδης δεν μπορεί και στο άλλο τόπικ διαβάζουμε ότι κάποιος (που επίσης δεν κατονομάζεται) έχει κάνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια και ότι ο Σαββίδης έχει χαρτζηλικώσει τους πάντες για... ομερτά. Μόνο σε εμένα φαίνονται τα παραπάνω ατεκμηρίωτα;
Αδερφέ μου, δεν πήρε κάτι το αυτί μου και δεν είναι μόνο ένας.
These users thanked the author Maklaz for the post:
leomatos88
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Maklaz έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:43
leomatos88 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:12 Στο ένα τόπικ διαβάζουμε ότι κάποιος δανεικός (χωρίς να κατονομάζεται ποιος) είπε σε φίλαθλο ότι η ομάδα είναι μπουρδέλο και ότι υπάρχει πρόβλημα πληρωμών με τα εμβάσματα (!) κι ότι οι παίχτες λένε στα χωριά τους (;) ότι ο Σαββίδης δεν μπορεί και στο άλλο τόπικ διαβάζουμε ότι κάποιος (που επίσης δεν κατονομάζεται) έχει κάνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια και ότι ο Σαββίδης έχει χαρτζηλικώσει τους πάντες για... ομερτά. Μόνο σε εμένα φαίνονται τα παραπάνω ατεκμηρίωτα;
Ήρθε η ώρα να πάρουμε σβάρνα τα χωριά για να μάθουμε την αλήθεια!
These users thanked the author leomatos88 for the post:
Maklaz
Patron

Δημοσίευση από Patron »

The truth is out there

Στην ύπαιθρο, στα βουνά, στα χωριά, στα ρουμανια
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

leomatos88 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:46
Maklaz έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:43
Ήρθε η ώρα να πάρουμε σβάρνα τα χωριά για να μάθουμε την αλήθεια!
Καλύπτω εγώ μην αγχώνεσαι!

Πάντως αν έχουν θέμα με τα εμβάσματα, ας πληρώνονται με Stablecoins όπως το USTD....Αμάν πια, όλα από εδώ μέσα θα τα μάθουν; :lol: :lol:
These users thanked the author Maklaz for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

black death έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 20:08
margas έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:10
renegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:05
Ρε σεις, στην κουλα αναφέρομαι, οπως και ο νουνιες.
Συγγνώμη για την παρεξήγηση φίλε Black Death, δεν κατάλαβα.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Τα μισολογα από ορισμένους, πασπαλισμενα με λίγο μυστήριο, ίντριγκα, συνομωσία και θυμό, εξυπηρετούν κάτι τέτοιες ώρες?

Ή γράφει κάποιος τι θέλει/ξέρει και κρίνετε ή ας μην γράφει τέτοιες.....επισης το από ποτέ είναι κάποιος εδώ, είναι παράσημο, φάση παλαιότητα στρατός?

Τι διαβάζουμε τέτοιες μέρες και τέτοιες ώρες....πόση μαλάκια αντέξουμε?
These users thanked the author Sardan for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 21:22
Tolaros έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 21:02
renegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 20:25

Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος φυσικά.
Και ποιοι είναι αυτοί ?
Μπες στο σάιτ της ΠΑΕ και δες
Ε Μα
Το σάιτ που δε γράφει καν το Γιώργη, αυτό το σάιτ. Άντε καλά , κουμάντο κάνει ο Άγγελος που είναι Β αντιπρόεδρος
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Πολλές φορές έχει σημασία και ποιος μιλάει.
Αν μη τι άλλο ο jibbie έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Με τα γιουτιουμπια τα ποντκαστια κτλ ο κόσμος πλέον έχει την ευκαιρία να ακούσει ανθρώπους του ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστούσανε πριν 10-15-20 χρόνια.
Είναι καλό να ακούει τι έχουνε να πούνε αυτοί οι άνθρωποι και να δούνε πως και πόσο μεγάλοποιούνται τα gossip ,τα οποία σε παρόντα χρόνο εκλαμβάνονται ως δεδομένα γεγονότα
These users thanked the author renegade for the post:
Dimitrisou
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Αυτο ακριβως ,δεν υπαρχει μια συνεντευξη παικτη εν ενεργεια η μη και γενικα παραγοντα που να μην εχει αναφερθει σε αυτο..
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

συγχαρητήρια στους αντμιν για το μπ*^ρδελε το τοπικ.ετσι συνεχιστε μπορείτε και καλυτερα.και να σας πληροφορησω και κατι,ο ιβαν στον νεο αγαπημενο σας δε προκειται να πουλησει..οποτε πατε για υπνο και εκει καντε ονειρα.φιλακια
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι Bic αναπτήρας που μπορεί ο Μυστακίδης να εξασφαλίσει (κλέψει) χωρίς να πάρει πρέφα ο Σαββίδης.

Αν ο Μυστακίδης θέλει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάει και καταθέτει πρόταση αγοράς. Αν ο Σαββίδης γουστάρει το αντίτιμο, πουλάει. Αν όχι, τότε ο Μυστακίδης επανέρχεται με νέα πρόταση, ή αποσύρεται.
Όλα τα άλλα είναι είτε παράνομα, είτε πουστιές, είτε απλά για λαϊκή κατανάλωση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”