Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
renegade

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από renegade »

@xrisitsapa sorry αλλά νοέμβριο δεκέμβριο δεν είδε κανένας και δεν είχαμε κανένα ζήτημα ούτε φυσικής κατάστασης ούτε τραυματισμών.
Από κει και πέρα η διαφορά ενός εξειδικευμένου καταρτισμένου ανθρώπου είναι αυτή ακριβώς.
Εσύ μπορεί να βλέπεις ένα χειρουργο να κάνει τη δουλειά του με έναν υστέρη αλλά τα αποτελέσματα εάν η δουλειά που κάνει είναι σωστή ή όχι μπορείς να τα κρίνεις μόνο εκ των υστέρων
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

black death έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 18:48
nunies4 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 15:04 ικανοποιησε ολα τα θελω του σχεδιασμου του ΤΔ και του νεου προπονητη. Μα ολα.
Αυτο δεν ισχυει νουνιες και το ξερεις. 3 μηνες εψαχναν 6αρι playmaker και τελικα ηρθε 8αρι box to box. Εψαχναν αριστερο μπακ και ήρθε ενας σκωτσεζος που αμφιβάλλω αν θα επαιζε βασικος στον ατρομητο. Ο ΤΔ ειχε κανει δηλωση ότι θελουν αλλες 2-3 μεταγραφικες για να φτασουν στο επιθυμητό σημειο. Θεωρητικα πιο πολλα θελω του λουτσεσκου ικανοποιήθηκαν. Απλα ειναι πολυ προφανες οτι ο ενας προπονητης εκανε καλυτερη δουλεια στη διαχείριση του ροστερ.
Κατόπιν εορτής ο τειλορ είναι αμπαλος. Το βασικό αριστερό μπακ της Σέλτικ έφερες, όχι το αριστερό μπακ του 5ου της Σκωτίας, όπως αυτοί που ζηλεύουν μερικοί. Ανώτερο ρόστερ είχαμε απ τον ανταγωνισμό, λίγο τα παραπάνω ματς, λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η εμπιστοσύνη που χάθηκε στους παίκτες δεύτερης γραμμής μετά την 4αρα στη λειβαδια, φτάσαμε στο τωρινό σημείο. Με ψυχραιμία και με 7-8 κινήσεις μπορείς να χτίσεις ομαδάρα για του χρόνου. Χωρίς το κύπελλο δεν ξέρω αν υπάρχει η ψυχραιμία να γίνει αυτό.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τι χρεώνουμε στη διοίκηση ρωτάς? Τα πάντα. Τι ακριβώς να μη χρεώσουμε ? Σε τι ακριβώς δεν ευθύνεται?

Ποιος είναι υπεύθυνος για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας?
embuji

Δημοσίευση από embuji »

εγω
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος leomatos88 την Κυρ 26 Απρ 2026, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Εντάξει το τερματίσατε με τον παικταρα Τειλορ ..
Όπως τότε που προσπαθούσατε να πείσετε για τον Μπακαγιόκο επειδή είχε καλύτερο βιογραφικό από τον Μειτε

Έχουμε την πίκρα μας, μας τρολαρετε κιολας
These users thanked the author -keeper- for the post (total 2):
Kostas_FI, st4this
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

margas έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:10
Κατόπιν εορτής ο τειλορ είναι αμπαλος. Το βασικό αριστερό μπακ της Σέλτικ έφερες, όχι το αριστερό μπακ του 5ου της Σκωτίας, όπως αυτοί που ζηλεύουν μερικοί. Ανώτερο ρόστερ είχαμε απ τον ανταγωνισμό, λίγο τα παραπάνω ματς, λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η εμπιστοσύνη που χάθηκε στους παίκτες δεύτερης γραμμής μετά την 4αρα στη λειβαδια, φτάσαμε στο τωρινό σημείο. Με ψυχραιμία και με 7-8 κινήσεις μπορείς να χτίσεις ομαδάρα για του χρόνου. Χωρίς το κύπελλο δεν ξέρω αν υπάρχει η ψυχραιμία να γίνει αυτό.
Καλά και ο τσαλοφ στην τσσκα μοσχας επαιζε. Ε δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Το ίδιο και ο Τειλορ. Με τέταοι σωματοδομή το ταβάνι του στο ελληνικο πρωτάθλημα είναι πολυ μέτριο. Το θέμα δεν είναι τόσο ο παίκτης σαν μονάδα, όσο το πόσο ταιριάζει στο πλάνο και στο παιχνίδι του κοουτς. Γιαυτό και το " 2 μεταγραφές θα άλλαζαν κάτι;" δεν έχει πολύ νόημα σαν ερώτηση. Εξαρτάται. Αν η μία απο αυτές ηταν ένας αντιΜειτε, που όλο το gameplan του λουτσεσκου καλως η κακως βασίζεται πάνω του τότε ναι, θα έκαναν διαφορά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δεν βαρεθήκαμε σε κάθε μεταγραφική σαιζόν να αλλάζουμε τα νούμερα αθλητών που θα μας αλλάξουν εικόνα?
7-8 για του χρόνου, τρείς κινήσεις τον χειμώνα και πάει λέγοντας όταν τα θέματα είναι πολλά και ποικίλα.
Ποιός προπονητής, τ.δ? Ποιός τους επιλέγει?
Πότε τους πληρώνεις να μπουν στο αεροπλάνο? Τύπου τεηλορ; Ιβανουσετς?
Σου βγαίνουν όλες? Πόσες?
Δανεικούς φέρνεις? Αν ναι, τους χρησιμοποιείς?
Αν δεν σου βγει κάποιος παίζει? Βλέπε τσαλοφ!!
Οι ακαδημίες οκ? Δεν χρειάζονται βελτίωση, άλλη οπτική και τακτική?
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα θέματα.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

embuji έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 17:43 Θεωρεις τον Βλανταν καλυτερο προπονητη του Λουτσεσκου; Εγω να σε πω, οχι. Το θεμα ειναι να ερθει ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ προπονητης του Λουτσεσκου.
Εγω προσωπικα Ναι τον θεωρω πολυ καλυτερο και πιο καταρτισμενο..
These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
namisenoiazei
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Kostas_FI έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:20
margas έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:10
Καλά και ο τσαλοφ στην τσσκα μοσχας επαιζε. Ε δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Το ίδιο και ο Τειλορ. Με τέταοι σωματοδομή το ταβάνι του στο ελληνικο πρωτάθλημα είναι πολυ μέτριο. Το θέμα δεν είναι τόσο ο παίκτης σαν μονάδα, όσο το πόσο ταιριάζει στο πλάνο και στο παιχνίδι του κοουτς. Γιαυτό και το " 2 μεταγραφές θα άλλαζαν κάτι;" δεν έχει πολύ νόημα σαν ερώτηση. Εξαρτάται. Αν η μία απο αυτές ηταν ένας αντιΜειτε, που όλο το gameplan του λουτσεσκου καλως η κακως βασίζεται πάνω του τότε ναι, θα έκαναν διαφορά.
Στην τσσκα μιας Ρωσίας που είναι αποκλεισμένη απ την Ευρώπη όμως. Γενικά νομίζω οι περισσότεροι ήμασταν χαρούμενοι όταν ακούσαμε ότι παίρνουμε το βασικό αριστερό μπακ ομάδας τσλ. Τελικά δεν ταίριαξε και σε αυτό φταίει το σκαουτινγκ. Σαν λογική με βάση το βιογραφικό και τις παραστάσεις ήταν σωστή μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πάντα θα υπαρχουν ανορθογραφιες και αστοχίες σε όλα τα ρόστερ και όλους τους σχεδιασμούς.

Φέτος έγιναν οι πιο ορθολογικές κινήσεις εδώ και αρκετά χρόνια και το ρόστερ ήταν στο ίδιο ή και καλύτερο επίπεδο από τον ανταγωνισμό.

Οι μαζεμένοι τραυματισμοί θα κόστιζαν σε κάθε ομάδα και είναι θέμα της διαχείρισης του αγωνιστικου το γιατί συνέβησαν και αν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση καλύτερα. Μου φαίνεται πολύ δύσκολη συνθήκη για να τα ρίξω ευκολα σε ένα πρόσωπο ή μια μεταγραφη.
These users thanked the author astral for the post:
giapas
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Με εξαίρεση το ματς με αεχ τις προάλλες και το ματς με τις 8 απουσίες με τη Θέλτα, ο ΠΑΟΚ με τους ανάξιους διοικούντες, προπονητές και παίκτες αλλά τους άξιους οπαδούς, ήταν καλύτερος του αντιπάλου.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Εντάξει οι τραυματισμοί και όλα τα τραγικά που μας συνέβησαν αλλά το ότι η ομάδα δεν μπορεί να τρέξει στο πιο κρίσιμο σημείο είναι ευθύνη καποιων
geobila

Δημοσίευση από geobila »

renegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:08 @xrisitsapa sorry αλλά νοέμβριο δεκέμβριο δεν είδε κανένας και δεν είχαμε κανένα ζήτημα ούτε φυσικής κατάστασης ούτε τραυματισμών.
Από κει και πέρα η διαφορά ενός εξειδικευμένου καταρτισμένου ανθρώπου είναι αυτή ακριβώς.
Εσύ μπορεί να βλέπεις ένα χειρουργο να κάνει τη δουλειά του με έναν υστέρη αλλά τα αποτελέσματα εάν η δουλειά που κάνει είναι σωστή ή όχι μπορείς να τα κρίνεις μόνο εκ των υστέρων
Με Αλμέιδα είχαν τραυματισμούς, το καλοκαίρι το αντιλαμβάνεται ο Νίκολιτς και χώνει γκάζια για την περίπτωση του Περειρα που έμεινε εκτός 1.5 μήνα. Αποτέλεσμα? Αλλαγή γιατρού και όλα πένα.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:23
embuji έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 17:43 Θεωρεις τον Βλανταν καλυτερο προπονητη του Λουτσεσκου; Εγω να σε πω, οχι. Το θεμα ειναι να ερθει ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ προπονητης του Λουτσεσκου.
Εγω προσωπικα Ναι τον θεωρω πολυ καλυτερο και πιο καταρτισμενο..
Πως κρίνουμε το αν είναι καλύτερος ο ένας από τον άλλο;
Από τίτλους; Στα ίδια πρέπει να είναι.
Από παραστάσεις ανταγωνιστικου πρωτάθληματος; Ελλάδα Ρωσία Αγγλία Ισραήλ Αραβία. Πάνω κάτω τα ίδια ίσως.
Από στυλ παιχνιδιού; Τα δύο άκρα και ξεκάθαρα υποκειμενικό τι αρέσει στον καθένα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το στυλ του Ίβιτς όχι του Ραζβαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”