Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σαφώς λανθασμένη επιλογή η Μαρία για CEO oμάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό κάθε χρόνο, γιατί δεν το κατέχει το άθλημα. Μετά την κατάκτηση του τίτλου το '24 και την μεταπήδηση του Γκαγκάτση στην ΕΠΟ, αυτή ανέλαβε ουσιαστικά και πάμε από το κακό στο χειρότερο.
Ευτυχώς υπάρχει και το PAOKMANIA και μαθαίνουμε ότι ο Ιβάν χαρτζιλικώνει τους πάντες για να μην μιλάνε.
Πέρα από τις μαλακίες και την καβλαντα, ελπίζω να δει κάποιος από το σάιτ την μαλάκια που γράφτηκε και να την επεξεργαστεί γιατί αυτά είναι επικίνδυνα μονοπάτια
Πέρα από τις μαλακίες και την καβλαντα, ελπίζω να δει κάποιος από το σάιτ την μαλάκια που γράφτηκε και να την επεξεργαστεί γιατί αυτά είναι επικίνδυνα μονοπάτια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 27 Απρ 2026, 00:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αδερφέ μου, δεν πήρε κάτι το αυτί μου και δεν είναι μόνο ένας.leomatos88 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:12 Στο ένα τόπικ διαβάζουμε ότι κάποιος δανεικός (χωρίς να κατονομάζεται ποιος) είπε σε φίλαθλο ότι η ομάδα είναι μπουρδέλο και ότι υπάρχει πρόβλημα πληρωμών με τα εμβάσματα (!) κι ότι οι παίχτες λένε στα χωριά τους (;) ότι ο Σαββίδης δεν μπορεί και στο άλλο τόπικ διαβάζουμε ότι κάποιος (που επίσης δεν κατονομάζεται) έχει κάνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια και ότι ο Σαββίδης έχει χαρτζηλικώσει τους πάντες για... ομερτά. Μόνο σε εμένα φαίνονται τα παραπάνω ατεκμηρίωτα;
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- leomatos88
-
leomatos88
Ήρθε η ώρα να πάρουμε σβάρνα τα χωριά για να μάθουμε την αλήθεια!Maklaz έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:43Αδερφέ μου, δεν πήρε κάτι το αυτί μου και δεν είναι μόνο ένας.leomatos88 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:12 Στο ένα τόπικ διαβάζουμε ότι κάποιος δανεικός (χωρίς να κατονομάζεται ποιος) είπε σε φίλαθλο ότι η ομάδα είναι μπουρδέλο και ότι υπάρχει πρόβλημα πληρωμών με τα εμβάσματα (!) κι ότι οι παίχτες λένε στα χωριά τους (;) ότι ο Σαββίδης δεν μπορεί και στο άλλο τόπικ διαβάζουμε ότι κάποιος (που επίσης δεν κατονομάζεται) έχει κάνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια και ότι ο Σαββίδης έχει χαρτζηλικώσει τους πάντες για... ομερτά. Μόνο σε εμένα φαίνονται τα παραπάνω ατεκμηρίωτα;
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- Maklaz
Καλύπτω εγώ μην αγχώνεσαι!leomatos88 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:46Ήρθε η ώρα να πάρουμε σβάρνα τα χωριά για να μάθουμε την αλήθεια!Maklaz έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:43Αδερφέ μου, δεν πήρε κάτι το αυτί μου και δεν είναι μόνο ένας.leomatos88 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 23:12 Στο ένα τόπικ διαβάζουμε ότι κάποιος δανεικός (χωρίς να κατονομάζεται ποιος) είπε σε φίλαθλο ότι η ομάδα είναι μπουρδέλο και ότι υπάρχει πρόβλημα πληρωμών με τα εμβάσματα (!) κι ότι οι παίχτες λένε στα χωριά τους (;) ότι ο Σαββίδης δεν μπορεί και στο άλλο τόπικ διαβάζουμε ότι κάποιος (που επίσης δεν κατονομάζεται) έχει κάνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια και ότι ο Σαββίδης έχει χαρτζηλικώσει τους πάντες για... ομερτά. Μόνο σε εμένα φαίνονται τα παραπάνω ατεκμηρίωτα;
Πάντως αν έχουν θέμα με τα εμβάσματα, ας πληρώνονται με Stablecoins όπως το USTD....Αμάν πια, όλα από εδώ μέσα θα τα μάθουν;
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- leomatos88
Συγγνώμη για την παρεξήγηση φίλε Black Death, δεν κατάλαβα.
Τα μισολογα από ορισμένους, πασπαλισμενα με λίγο μυστήριο, ίντριγκα, συνομωσία και θυμό, εξυπηρετούν κάτι τέτοιες ώρες?
Ή γράφει κάποιος τι θέλει/ξέρει και κρίνετε ή ας μην γράφει τέτοιες.....επισης το από ποτέ είναι κάποιος εδώ, είναι παράσημο, φάση παλαιότητα στρατός?
Τι διαβάζουμε τέτοιες μέρες και τέτοιες ώρες....πόση μαλάκια αντέξουμε?
Ή γράφει κάποιος τι θέλει/ξέρει και κρίνετε ή ας μην γράφει τέτοιες.....επισης το από ποτέ είναι κάποιος εδώ, είναι παράσημο, φάση παλαιότητα στρατός?
Τι διαβάζουμε τέτοιες μέρες και τέτοιες ώρες....πόση μαλάκια αντέξουμε?
- These users thanked the author Sardan for the post:
- leomatos88
Το σάιτ που δε γράφει καν το Γιώργη, αυτό το σάιτ. Άντε καλά , κουμάντο κάνει ο Άγγελος που είναι Β αντιπρόεδρος
- Montrealiotis
Πολλές φορές έχει σημασία και ποιος μιλάει.
Αν μη τι άλλο ο jibbie έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του
Αν μη τι άλλο ο jibbie έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του
Με τα γιουτιουμπια τα ποντκαστια κτλ ο κόσμος πλέον έχει την ευκαιρία να ακούσει ανθρώπους του ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστούσανε πριν 10-15-20 χρόνια.
Είναι καλό να ακούει τι έχουνε να πούνε αυτοί οι άνθρωποι και να δούνε πως και πόσο μεγάλοποιούνται τα gossip ,τα οποία σε παρόντα χρόνο εκλαμβάνονται ως δεδομένα γεγονότα
Είναι καλό να ακούει τι έχουνε να πούνε αυτοί οι άνθρωποι και να δούνε πως και πόσο μεγάλοποιούνται τα gossip ,τα οποία σε παρόντα χρόνο εκλαμβάνονται ως δεδομένα γεγονότα
- These users thanked the author renegade for the post:
- Dimitrisou
-
Dimitrisou
Αυτο ακριβως ,δεν υπαρχει μια συνεντευξη παικτη εν ενεργεια η μη και γενικα παραγοντα που να μην εχει αναφερθει σε αυτο..
συγχαρητήρια στους αντμιν για το μπ*^ρδελε το τοπικ.ετσι συνεχιστε μπορείτε και καλυτερα.και να σας πληροφορησω και κατι,ο ιβαν στον νεο αγαπημενο σας δε προκειται να πουλησει..οποτε πατε για υπνο και εκει καντε ονειρα.φιλακια
Περιμενουμε αντιδραση πραγματικου ηγετη, τωρα ειναι η ωρα οσο ποτε αλλοτε. Αν εχει κουραστει που ειναι μεσα στη ζωη, θα ηταν ευχης εργον να βρει καποιον εξισου δυνατο και να παραδωσει.
-
Μπαρκαρούτσος
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι Bic αναπτήρας που μπορεί ο Μυστακίδης να εξασφαλίσει (κλέψει) χωρίς να πάρει πρέφα ο Σαββίδης.
Αν ο Μυστακίδης θέλει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάει και καταθέτει πρόταση αγοράς. Αν ο Σαββίδης γουστάρει το αντίτιμο, πουλάει. Αν όχι, τότε ο Μυστακίδης επανέρχεται με νέα πρόταση, ή αποσύρεται.
Όλα τα άλλα είναι είτε παράνομα, είτε πουστιές, είτε απλά για λαϊκή κατανάλωση.
Αν ο Μυστακίδης θέλει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάει και καταθέτει πρόταση αγοράς. Αν ο Σαββίδης γουστάρει το αντίτιμο, πουλάει. Αν όχι, τότε ο Μυστακίδης επανέρχεται με νέα πρόταση, ή αποσύρεται.
Όλα τα άλλα είναι είτε παράνομα, είτε πουστιές, είτε απλά για λαϊκή κατανάλωση.
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 2):
- rockcity4, Montrealiotis