33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- kataramenos5
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Φυγε να γλιτώσεις.Ο Σαλπι το ξεπέρασε εσύ δε ξέρω αν θα αντέξεις.Βρες ομάδα και φύγε αν θες να κάνεις κατι παραπάνω.Μπάλα με το πιστόλι στον κρόταφο απ τους δικούς σου οπαδούς δε γίνεται να παίξεις.
Αν βρει αλλη ομαδα θα εχει αλλα προβληματα εκει...να ξεπερασει τον παγκο...
- kataramenos5
Πάντα βρίσκουμε καποιον που πυροβόλαμε φταίει δεν φταίει στην τούμπα απο αρχαιοτάτων χρόνωνkataramenos5 έγραψε:Φυγε να γλιτώσεις.Ο Σαλπι το ξεπέρασε εσύ δε ξέρω αν θα αντέξεις.Βρες ομάδα και φύγε αν θες να κάνεις κατι παραπάνω.Μπάλα με το πιστόλι στον κρόταφο απ τους δικούς σου οπαδούς δε γίνεται να παίξεις.

20 τελικες το ματς
3 γκολ
2 χαμενα πεναλτι
και ο Κλαους πουθενα....
Κατα τα αλλα ειμαστε εμπαθεις
Αν σου αρεσει ο Κλαους φετος τι να πω....μαλλον αλλον ΠΑΟΚ ονειρευομαι εγω αλλον εσυ...
3 γκολ
2 χαμενα πεναλτι
και ο Κλαους πουθενα....
Κατα τα αλλα ειμαστε εμπαθεις
Αν σου αρεσει ο Κλαους φετος τι να πω....μαλλον αλλον ΠΑΟΚ ονειρευομαι εγω αλλον εσυ...
Βρειτε πρωτα ενα ματς που επαιξε καλα φετος ο Κλαους και ξεχωρισε και μετα να μιλατε για εμπαθειες και συμπαθειες....
- kataramenos5
Στις 450 πόστ που έχεις κάνει εχεις ασχοληθεί όλο κι όλο με τρείς παίκτες .Τον Κάτσε για το θέμα της φανέλας και μόνο,το Γκαρσία για το θέμα Δώνη και μόνο (και 2 ποστ για Χάβο) και τον Κλάους.450 ποστ και ο μόνος παίκτης για τον οποίο κάνεις αγωνιστική κριτική (πάντοτε κακή) είναι ο Κλάους.Οχι δεν ειναι εμπάθεια για το καλό του ΠΑΟΚ τα γράφεις.Κι ολα αρχίζουν αφου βρεθήκατε μαζί σε κάποιο μπαράκι στις Σέρρες όπως λές.
http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 09#p700209
Τι έγινε καμια γκόμενα ήταν το θέμα ή δε δέχτηκε το κέρασμα.
http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 09#p700209
Τι έγινε καμια γκόμενα ήταν το θέμα ή δε δέχτηκε το κέρασμα.
Μια χαρα το δεχτηκε το κερασμα και μια χαρα τα λεγαμε αρκετα βραδυα....
Το θεμα δν ειναι εκει ομως...
Και για να μιλησουμε σοβαρα τωρα χωρις εξυπναδες εκατερωθεν και ειρωνιες και περα απο την πλακα
Για να ασκω κριτικη στον Κλαους παει να πει οτι κατι περιμενω απ αυτον...και εχω απαιτησεις απ αυτον...
Δν ασκω κριτικη ας πουμε στον Σεκου η στον Λορενς γτ τα παιδια τοσο ξερουν τοσο παιζουν....
Απο το Κλαους ομως που τον ξερουμε τοσα χρονια και ειναι δικο μας παιδι εχω περισσοτερες απαιτησεις...
Να σχολιασω δλδ ποιον αλλον;;; τον Τζιολη;;; τον εχουμε δει ποτε να παιζει καλυτερα πριν τον ΠΑΟΚ;;; για να εχω απαιτησεις να παιξει το ιδιο και καλυτερα;;; και στην ηλικια που ειναι;
Για μενα δυστηχως ομως ο Κλαους δν εχει την εξελιξη που ολοι θα περιμεναμε...
Και περιμεναμε παρα πολλα απο αυτο το παιδι....
Και δν ειναι κακο να πουμε οτι ο Κλαους δν μπορει να γινει αυτο που ονειρευομασταν...με το ζορι δν γινετε...
Εσυ φιλε καταραμενε(συγνωμη κιολας δν ξερω και το ονομα σου σ.σ.το δικο μου ειναι Γιωργος) εισαι ικανοποιημενος απο τον Κλαους;;;
Σου αρεσει αυτο που βλεπεις;;;
Το θεμα δν ειναι εκει ομως...
Και για να μιλησουμε σοβαρα τωρα χωρις εξυπναδες εκατερωθεν και ειρωνιες και περα απο την πλακα
Για να ασκω κριτικη στον Κλαους παει να πει οτι κατι περιμενω απ αυτον...και εχω απαιτησεις απ αυτον...
Δν ασκω κριτικη ας πουμε στον Σεκου η στον Λορενς γτ τα παιδια τοσο ξερουν τοσο παιζουν....
Απο το Κλαους ομως που τον ξερουμε τοσα χρονια και ειναι δικο μας παιδι εχω περισσοτερες απαιτησεις...
Να σχολιασω δλδ ποιον αλλον;;; τον Τζιολη;;; τον εχουμε δει ποτε να παιζει καλυτερα πριν τον ΠΑΟΚ;;; για να εχω απαιτησεις να παιξει το ιδιο και καλυτερα;;; και στην ηλικια που ειναι;
Για μενα δυστηχως ομως ο Κλαους δν εχει την εξελιξη που ολοι θα περιμεναμε...
Και περιμεναμε παρα πολλα απο αυτο το παιδι....
Και δν ειναι κακο να πουμε οτι ο Κλαους δν μπορει να γινει αυτο που ονειρευομασταν...με το ζορι δν γινετε...
Εσυ φιλε καταραμενε(συγνωμη κιολας δν ξερω και το ονομα σου σ.σ.το δικο μου ειναι Γιωργος) εισαι ικανοποιημενος απο τον Κλαους;;;
Σου αρεσει αυτο που βλεπεις;;;
Δεν ξέρω αν οφείλεται στην ηλικία μου ή σε καμιά ανωμαλία στον εγκέφαλο (αλκοόλ δεν ήπια ούτε σταγόνα, το ορκίζομαι!), αλλά εμένα στο δεύτερο ημίχρονο ο Κλάους μου άρεσε!
Δεν του βγήκαν οι φάσεις στο πρώτο; Στο δεύτερο και στο παιχνίδι συμμετείχε, γυρνώντας να πάρει μπάλα και τάκλιν έκανε και πίεση μπροστά. Αυτά που ονομάζουμε «άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο». Και μέσα από τα λάθη του θα βρει το επόμενο κομμάτι που πρέπει να δουλέψει. Το κοντρόλ της μπάλας με αντίπαλο κολλημένο πάνω του. Και τις πάσες που θα τον βοηθήσουν και στα πλασέ που (δεν ξέρει να) κάνει. Πολλά κοντρόλ και πολλές πάσες, μέχρι που να τις βγάζει με τα μάτια κλειστά. Από δύναμη ό,τι ήταν να πάρει το πήρε. Next level.
Δεν του βγήκαν οι φάσεις στο πρώτο; Στο δεύτερο και στο παιχνίδι συμμετείχε, γυρνώντας να πάρει μπάλα και τάκλιν έκανε και πίεση μπροστά. Αυτά που ονομάζουμε «άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο». Και μέσα από τα λάθη του θα βρει το επόμενο κομμάτι που πρέπει να δουλέψει. Το κοντρόλ της μπάλας με αντίπαλο κολλημένο πάνω του. Και τις πάσες που θα τον βοηθήσουν και στα πλασέ που (δεν ξέρει να) κάνει. Πολλά κοντρόλ και πολλές πάσες, μέχρι που να τις βγάζει με τα μάτια κλειστά. Από δύναμη ό,τι ήταν να πάρει το πήρε. Next level.
Σε 1,5 μηνα ο Κλαους κλεινει τα 25.
Πιστευεις οτι μπορει να βελτιωθει παρα πολυ;
Στα 25 δλδ δν θεωρειτε ενας παικτης ολοκληρωμενος;;; και οτι εχει να σου δειξει στο εδειξε;;;
Στα 25 δλδ δν θεωρειτε ενας παικτης ολοκληρωμενος;;; και οτι εχει να σου δειξει στο εδειξε;;;
Έτσι!!!stephanos έγραψε:Δεν ξέρω αν οφείλεται στην ηλικία μου ή σε καμιά ανωμαλία στον εγκέφαλο (αλκοόλ δεν ήπια ούτε σταγόνα, το ορκίζομαι!), αλλά εμένα στο δεύτερο ημίχρονο ο Κλάους μου άρεσε!
Ok, δες και την άλλη άποψη:psykoman έγραψε:Σε 1,5 μηνα ο Κλαους κλεινει τα 25.
«Κλάους αγόρι μου, 25 χρονών μαντράχαλος έγινες, βελτίωση άλλη δεν πρόκειται να έχεις, δεν πά να δουλεύεις στις αδυναμίες σου, δεν πά να κάνεις ατομικές προπονήσεις, Βαν Μπάστεν δεν πρόκειται να γίνεις. Γι' αυτό λοιπόν, γράφτα όλα στα π@π@ρια σου και μήν δουλεύεις καθόλου».
Πώς σου φαίνεται;

ΥΓ: Έγραψα ξεκάθαρα πού μπορεί να βελτιωθεί και πού δεν μπορεί. Πιο ψηλός, πιο γρήγορος ή πιο δυνατός δεν μπορεί πια να γίνει. Τα άλλα είναι θέμα δουλειάς (και ψυχολογίας).
ΥΓ2: Και ο πολυτραγουδισμένος Μήτρογλου, 25 είναι. Αυτό ήταν; Έπιασε ταβάνι;
- kataramenos5
Τωρα θες να κοπουν οι ειρωνείες και οι εξυπνάδες αλλα όταν τον ξεσκίζετε με ποστ σαν το παρακάτω ολα καλά?psykoman έγραψε: Και για να μιλησουμε σοβαρα τωρα χωρις εξυπναδες εκατερωθεν και ειρωνιες
psykoman έγραψε:Αν βρει αλλη ομαδα θα εχει αλλα προβληματα εκει...να ξεπερασει τον παγκο...
Την άποψη μου την έγραψα εδώ πριν λίγες μέρες παραθετωντας και despe με τον οποιο συμφωνούσα.psykoman έγραψε: Σου αρεσει αυτο που βλεπεις;;;
19-10-13
Άλλο αυτό όμως κι άλλο η ειρωνεία , το ξέσκισμα, και η προσπαθεια δημιουργίας εντυπώσεων.Αλήθεια δεν είδα απ το fun club του υπερφορ μήτρογλου καμια ανάλυση για το 0 στα 7 προχθές .kataramenos5 έγραψε:Σύνελθε πουλέν.Μια δύο μεγάλες ευκαιρίες μπορεί να χάσει ο οποιοσδήποτε φορ.Το να γίνεται όμως αυτό σε κάθε παιχνίδι ειναι ανεπίτρεπτο για το ταλέντο σου.desperando έγραψε:σήμερα ήσουν εκτός τόπου και χρόνου.είναι αδύνατον να κάνεις τέτοιο τελείωμα.δείχνει ότι δεν είσαι συγκεντρωμένος.
- Sick Bastard
Εδώ ο άλλος μετράει πόσα έχασε σε κάθε παιχνίδι. Κι αν του πεις ε, φίλε μου είσαι εμπαθής, θα σε πει ''εγώ; ποτέ! καλοπροαίρετη κριτική κάνω απλά, τη γνώμη μου λέω'' και τέτοια. Και θα παρεξηγηθεί κιόλας, αυτό είναι το αστείο.kataramenos5 έγραψε:Πουλεν βρέθηκε φάρμακο για την περίπτωση σου.Δυο χαπάκια την ημέρα κι ασε μας να λέμε.![]()