33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από psykoman »

Μια χαρα το δεχτηκε το κερασμα και μια χαρα τα λεγαμε αρκετα βραδυα....
Το θεμα δν ειναι εκει ομως...
Και για να μιλησουμε σοβαρα τωρα χωρις εξυπναδες εκατερωθεν και ειρωνιες και περα απο την πλακα
Για να ασκω κριτικη στον Κλαους παει να πει οτι κατι περιμενω απ αυτον...και εχω απαιτησεις απ αυτον...
Δν ασκω κριτικη ας πουμε στον Σεκου η στον Λορενς γτ τα παιδια τοσο ξερουν τοσο παιζουν....
Απο το Κλαους ομως που τον ξερουμε τοσα χρονια και ειναι δικο μας παιδι εχω περισσοτερες απαιτησεις...
Να σχολιασω δλδ ποιον αλλον;;; τον Τζιολη;;; τον εχουμε δει ποτε να παιζει καλυτερα πριν τον ΠΑΟΚ;;; για να εχω απαιτησεις να παιξει το ιδιο και καλυτερα;;; και στην ηλικια που ειναι;

Για μενα δυστηχως ομως ο Κλαους δν εχει την εξελιξη που ολοι θα περιμεναμε...
Και περιμεναμε παρα πολλα απο αυτο το παιδι....
Και δν ειναι κακο να πουμε οτι ο Κλαους δν μπορει να γινει αυτο που ονειρευομασταν...με το ζορι δν γινετε...

Εσυ φιλε καταραμενε(συγνωμη κιολας δν ξερω και το ονομα σου σ.σ.το δικο μου ειναι Γιωργος) εισαι ικανοποιημενος απο τον Κλαους;;;
Σου αρεσει αυτο που βλεπεις;;;
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Δεν ξέρω αν οφείλεται στην ηλικία μου ή σε καμιά ανωμαλία στον εγκέφαλο (αλκοόλ δεν ήπια ούτε σταγόνα, το ορκίζομαι!), αλλά εμένα στο δεύτερο ημίχρονο ο Κλάους μου άρεσε!
Δεν του βγήκαν οι φάσεις στο πρώτο; Στο δεύτερο και στο παιχνίδι συμμετείχε, γυρνώντας να πάρει μπάλα και τάκλιν έκανε και πίεση μπροστά. Αυτά που ονομάζουμε «άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο». Και μέσα από τα λάθη του θα βρει το επόμενο κομμάτι που πρέπει να δουλέψει. Το κοντρόλ της μπάλας με αντίπαλο κολλημένο πάνω του. Και τις πάσες που θα τον βοηθήσουν και στα πλασέ που (δεν ξέρει να) κάνει. Πολλά κοντρόλ και πολλές πάσες, μέχρι που να τις βγάζει με τα μάτια κλειστά. Από δύναμη ό,τι ήταν να πάρει το πήρε. Next level.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Σε 1,5 μηνα ο Κλαους κλεινει τα 25.
Πιστευεις οτι μπορει να βελτιωθει παρα πολυ;
Στα 25 δλδ δν θεωρειτε ενας παικτης ολοκληρωμενος;;; και οτι εχει να σου δειξει στο εδειξε;;;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

stephanos έγραψε:Δεν ξέρω αν οφείλεται στην ηλικία μου ή σε καμιά ανωμαλία στον εγκέφαλο (αλκοόλ δεν ήπια ούτε σταγόνα, το ορκίζομαι!), αλλά εμένα στο δεύτερο ημίχρονο ο Κλάους μου άρεσε!
Δεν του βγήκαν οι φάσεις στο πρώτο; Στο δεύτερο και στο παιχνίδι συμμετείχε, γυρνώντας να πάρει μπάλα και τάκλιν έκανε και πίεση μπροστά. Αυτά που ονομάζουμε «άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο». Και μέσα από τα λάθη του θα βρει το επόμενο κομμάτι που πρέπει να δουλέψει. Το κοντρόλ της μπάλας με αντίπαλο κολλημένο πάνω του. Και τις πάσες που θα τον βοηθήσουν και στα πλασέ που (δεν ξέρει να) κάνει. Πολλά κοντρόλ και πολλές πάσες, μέχρι που να τις βγάζει με τα μάτια κλειστά. Από δύναμη ό,τι ήταν να πάρει το πήρε. Next level.
Έτσι!!!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

psykoman έγραψε:Σε 1,5 μηνα ο Κλαους κλεινει τα 25.
Πιστευεις οτι μπορει να βελτιωθει παρα πολυ;
Στα 25 δλδ δν θεωρειτε ενας παικτης ολοκληρωμενος;;; και οτι εχει να σου δειξει στο εδειξε;;;
Ok, δες και την άλλη άποψη:

«Κλάους αγόρι μου, 25 χρονών μαντράχαλος έγινες, βελτίωση άλλη δεν πρόκειται να έχεις, δεν πά να δουλεύεις στις αδυναμίες σου, δεν πά να κάνεις ατομικές προπονήσεις, Βαν Μπάστεν δεν πρόκειται να γίνεις. Γι' αυτό λοιπόν, γράφτα όλα στα π@π@ρια σου και μήν δουλεύεις καθόλου».

Πώς σου φαίνεται; :lol:

ΥΓ: Έγραψα ξεκάθαρα πού μπορεί να βελτιωθεί και πού δεν μπορεί. Πιο ψηλός, πιο γρήγορος ή πιο δυνατός δεν μπορεί πια να γίνει. Τα άλλα είναι θέμα δουλειάς (και ψυχολογίας).
ΥΓ2: Και ο πολυτραγουδισμένος Μήτρογλου, 25 είναι. Αυτό ήταν; Έπιασε ταβάνι;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

psykoman έγραψε: Και για να μιλησουμε σοβαρα τωρα χωρις εξυπναδες εκατερωθεν και ειρωνιες
Τωρα θες να κοπουν οι ειρωνείες και οι εξυπνάδες αλλα όταν τον ξεσκίζετε με ποστ σαν το παρακάτω ολα καλά?
psykoman έγραψε:Αν βρει αλλη ομαδα θα εχει αλλα προβληματα εκει...να ξεπερασει τον παγκο...
psykoman έγραψε: Σου αρεσει αυτο που βλεπεις;;;
Την άποψη μου την έγραψα εδώ πριν λίγες μέρες παραθετωντας και despe με τον οποιο συμφωνούσα.
19-10-13
kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε:σήμερα ήσουν εκτός τόπου και χρόνου.είναι αδύνατον να κάνεις τέτοιο τελείωμα.δείχνει ότι δεν είσαι συγκεντρωμένος.
Σύνελθε πουλέν.Μια δύο μεγάλες ευκαιρίες μπορεί να χάσει ο οποιοσδήποτε φορ.Το να γίνεται όμως αυτό σε κάθε παιχνίδι ειναι ανεπίτρεπτο για το ταλέντο σου.
Άλλο αυτό όμως κι άλλο η ειρωνεία , το ξέσκισμα, και η προσπαθεια δημιουργίας εντυπώσεων.Αλήθεια δεν είδα απ το fun club του υπερφορ μήτρογλου καμια ανάλυση για το 0 στα 7 προχθές .
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

kataramenos5 έγραψε:Πουλεν βρέθηκε φάρμακο για την περίπτωση σου.Δυο χαπάκια την ημέρα κι ασε μας να λέμε. ;)

Εικόνα
Εδώ ο άλλος μετράει πόσα έχασε σε κάθε παιχνίδι. Κι αν του πεις ε, φίλε μου είσαι εμπαθής, θα σε πει ''εγώ; ποτέ! καλοπροαίρετη κριτική κάνω απλά, τη γνώμη μου λέω'' και τέτοια. Και θα παρεξηγηθεί κιόλας, αυτό είναι το αστείο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Το πρωτο ποστ με τον παγκο ναι συμφωνω απολυτα οτι ειναι ''εξυπναδα'' και το παραδεχομαι απολυτα....
Το ''σου αρεσει αυτο που βλεπεις'' ηταν καθαρα προσωπικη ερωτηση σε σενα...
Και ξανακανω την ερωτηση σε σενα φιλε μου και σε οσους υποστηριζουν τυφλα τον Κλαους...
Σας αρεσει ο Κλαους σε οσα ειδαμε μεχρι σημερα;;;; το τονιζω το σημερα γτ απο αυριο μπορει να μας κανει τα τριβουμε τα ματια μας....
Σας ικανοποιει η αποδοση του μεχρι σημερα;;;
Ειναι αυτο ακριβως το φορ που περιμενουμε ολοι για τον ΠΑΟΚ;;;;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Sick Bastard έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Πουλεν βρέθηκε φάρμακο για την περίπτωση σου.Δυο χαπάκια την ημέρα κι ασε μας να λέμε. ;)

Εικόνα
Εδώ ο άλλος μετράει πόσα έχασε σε κάθε παιχνίδι. Κι αν του πεις ε, φίλε μου είσαι εμπαθής, θα σε πει ''εγώ; ποτέ! καλοπροαίρετη κριτική κάνω απλά, τη γνώμη μου λέω'' και τέτοια. Και θα παρεξηγηθεί κιόλας, αυτό είναι το αστείο.

Δλδ για να καταλαβω... οταν αναφερεις οτι ενας παικτης π.χ. κανει 4-5 τελικες σε ενα ματς και δεν σκοραρει...η οταν η ομαδα στο συνολο κανει 20 τελικες και το βασικο σου φορ περιοχης δν συμμετεχει σε καμια...αυτο ειναι εμπαθεια;;;;
Αν αυτο ειναι εμπαθεια τοτε να καθισετε στο φορουμ 3-4-100 -1000-1.000.000 οσοι τελος παντων νομιζετε οτι αυτος ειναι ο Κλαους και τοσο μπορει και μεις που νομιζουμε οτι υπαρχει προβλημα να μην μιλαμε καθολου...
Δλδ αυτη ειναι η εικονα του Κλαους και αυτο μπορει;;; Ολα καλα δλδ;;;; Εισαι και εσυ ικανοποιημενος απο την μεχρι τωρα πορεια και αποδοση του;;;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δε τίθεται θέμα "τυφλής" στήριξης σε κανέναν. Ο κάθε παίκτης έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και τι όχι. Επίσης έχει δείξει τα βήματα ( ή την απουσία τους ) προόδου.

Από εκεί και πέρα όλοι περνάνε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Το να βγω σε μια τέτοια περίοδο και να "σκίσω" στη κριτική ένα παίκτη , χτυπώντας στα δεδομένα μειονεκτήματά του δε μου δείχνει τίποτα καινούριο.

Για μένα είνα μέσα στα 5-6 καλύτερα φορ που έχουν παίξει στο ΠΑΟΚ και έχει πολλά να δώσει ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ο Κλάους, για μένα είναι παίκτης που θα σου κάνει γκολ από το πουθενά. Είναι και ο παίκτης που λες είναι δυνατόν να το χάσει; Αυτό όμως που ίσως δεν προσέχουμε στον Κλάους, φέτος ότι γυρίζει πολύ πίσω. Γίνεται πιο σύγχρονο φορ. Έχει ποιότητα στο παιχνίδι και εκεί που με εκπλήσσει ευχάριστα είναι ότι αρχίζει να έχει τσαμπουκά με την έννοια του νικητή. Το γκολ είναι θέμα ικανότητας και ομαδική δουλειά. Αυτός ο παίκτης αν είχε προπονητή πάντα σε μέγεθος Χουμπ. Σήμερα δεν ξέρω αν έπαιζε στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

είσαι "τυχερός" που χτύπησε ο Σάλπι, αλλιώς ήσουν φουλ για αλλαγή.

Κάπως ντεφορμέ νομίζω τελευταία... :? :?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ειλικρινα χωρις να θελω να θιξω τον Στεφενς, γιατι εχει εξαφανιστει ετσι ο Νεσιντ ενω οποτε μπαινει δειχνει πραγματικο τανκ. Ο Κλαους ισως πρεπει να κατσει παγκο να χαλαρωσει λιγο και να ξελαμπικαρει. Δεν ειναι κακο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπάρχει κατά την άποψή μου μια επιλεκτική κριτική υπερ του Αθανασιάδη από τους περισσότερους εδώ μέσα. Αυτό δεν είναι κακό γιατί οι κριτικές είναι πάντοτε υποκειμενικές. Σε σύγκριση πχ με τον Σαλπιγγίδη ο Αθανασιάδης είναι ο καλός των οπαδών και ο Σαλπι ο κακός.
Πέρυσι στον πρώτο γύρο ο Αθανασιάδης έκανε πράγματι μια πολύ καλή εμφάνιση, την καλύτερή του στον ΠΑΟΚ και μάλιστα έβγαλε και δύσκολα γκολ. Στο β΄ γύρο έπεσε. Φέτος όμως και μέχρι τώρα είναι χειρότερος από ότι ήταν στον β΄ γύρο πέρυσι.
Εγώ θα τον είχα στον πάγκο και θα έβαζα τον Νέτσιντ ως φορ. Πρέπει να ξεκουραστεί ο Κλάους και πρέπει να πάρει παιχνίδια ο Τσέχος.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

καά την άποψή μου η περίπτωση Κλάους εντάσσεται στη γενικότερη κατάσταση χτισίματος της ομάδας.

Όταν λέμε ότι χτίζεται μια ομάδα εννοούμε μεταξύ άλλων ότι συγκεκριμένοι παίχτες μαθαίνουν να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Η ύλη του Κλάους είναι να μάθει να κάνει αυτά τα άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει ο Σάλπι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”