33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Το πρωτο ποστ με τον παγκο ναι συμφωνω απολυτα οτι ειναι ''εξυπναδα'' και το παραδεχομαι απολυτα....
Το ''σου αρεσει αυτο που βλεπεις'' ηταν καθαρα προσωπικη ερωτηση σε σενα...
Και ξανακανω την ερωτηση σε σενα φιλε μου και σε οσους υποστηριζουν τυφλα τον Κλαους...
Σας αρεσει ο Κλαους σε οσα ειδαμε μεχρι σημερα;;;; το τονιζω το σημερα γτ απο αυριο μπορει να μας κανει τα τριβουμε τα ματια μας....
Σας ικανοποιει η αποδοση του μεχρι σημερα;;;
Ειναι αυτο ακριβως το φορ που περιμενουμε ολοι για τον ΠΑΟΚ;;;;
Το ''σου αρεσει αυτο που βλεπεις'' ηταν καθαρα προσωπικη ερωτηση σε σενα...
Και ξανακανω την ερωτηση σε σενα φιλε μου και σε οσους υποστηριζουν τυφλα τον Κλαους...
Σας αρεσει ο Κλαους σε οσα ειδαμε μεχρι σημερα;;;; το τονιζω το σημερα γτ απο αυριο μπορει να μας κανει τα τριβουμε τα ματια μας....
Σας ικανοποιει η αποδοση του μεχρι σημερα;;;
Ειναι αυτο ακριβως το φορ που περιμενουμε ολοι για τον ΠΑΟΚ;;;;
Sick Bastard έγραψε:Εδώ ο άλλος μετράει πόσα έχασε σε κάθε παιχνίδι. Κι αν του πεις ε, φίλε μου είσαι εμπαθής, θα σε πει ''εγώ; ποτέ! καλοπροαίρετη κριτική κάνω απλά, τη γνώμη μου λέω'' και τέτοια. Και θα παρεξηγηθεί κιόλας, αυτό είναι το αστείο.kataramenos5 έγραψε:Πουλεν βρέθηκε φάρμακο για την περίπτωση σου.Δυο χαπάκια την ημέρα κι ασε μας να λέμε.![]()
Δλδ για να καταλαβω... οταν αναφερεις οτι ενας παικτης π.χ. κανει 4-5 τελικες σε ενα ματς και δεν σκοραρει...η οταν η ομαδα στο συνολο κανει 20 τελικες και το βασικο σου φορ περιοχης δν συμμετεχει σε καμια...αυτο ειναι εμπαθεια;;;;
Αν αυτο ειναι εμπαθεια τοτε να καθισετε στο φορουμ 3-4-100 -1000-1.000.000 οσοι τελος παντων νομιζετε οτι αυτος ειναι ο Κλαους και τοσο μπορει και μεις που νομιζουμε οτι υπαρχει προβλημα να μην μιλαμε καθολου...
Δλδ αυτη ειναι η εικονα του Κλαους και αυτο μπορει;;; Ολα καλα δλδ;;;; Εισαι και εσυ ικανοποιημενος απο την μεχρι τωρα πορεια και αποδοση του;;;
Δε τίθεται θέμα "τυφλής" στήριξης σε κανέναν. Ο κάθε παίκτης έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και τι όχι. Επίσης έχει δείξει τα βήματα ( ή την απουσία τους ) προόδου.
Από εκεί και πέρα όλοι περνάνε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Το να βγω σε μια τέτοια περίοδο και να "σκίσω" στη κριτική ένα παίκτη , χτυπώντας στα δεδομένα μειονεκτήματά του δε μου δείχνει τίποτα καινούριο.
Για μένα είνα μέσα στα 5-6 καλύτερα φορ που έχουν παίξει στο ΠΑΟΚ και έχει πολλά να δώσει ακόμα.
Από εκεί και πέρα όλοι περνάνε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Το να βγω σε μια τέτοια περίοδο και να "σκίσω" στη κριτική ένα παίκτη , χτυπώντας στα δεδομένα μειονεκτήματά του δε μου δείχνει τίποτα καινούριο.
Για μένα είνα μέσα στα 5-6 καλύτερα φορ που έχουν παίξει στο ΠΑΟΚ και έχει πολλά να δώσει ακόμα.
Ο Κλάους, για μένα είναι παίκτης που θα σου κάνει γκολ από το πουθενά. Είναι και ο παίκτης που λες είναι δυνατόν να το χάσει; Αυτό όμως που ίσως δεν προσέχουμε στον Κλάους, φέτος ότι γυρίζει πολύ πίσω. Γίνεται πιο σύγχρονο φορ. Έχει ποιότητα στο παιχνίδι και εκεί που με εκπλήσσει ευχάριστα είναι ότι αρχίζει να έχει τσαμπουκά με την έννοια του νικητή. Το γκολ είναι θέμα ικανότητας και ομαδική δουλειά. Αυτός ο παίκτης αν είχε προπονητή πάντα σε μέγεθος Χουμπ. Σήμερα δεν ξέρω αν έπαιζε στον ΠΑΟΚ.
είσαι "τυχερός" που χτύπησε ο Σάλπι, αλλιώς ήσουν φουλ για αλλαγή.
Κάπως ντεφορμέ νομίζω τελευταία...

Κάπως ντεφορμέ νομίζω τελευταία...

Ειλικρινα χωρις να θελω να θιξω τον Στεφενς, γιατι εχει εξαφανιστει ετσι ο Νεσιντ ενω οποτε μπαινει δειχνει πραγματικο τανκ. Ο Κλαους ισως πρεπει να κατσει παγκο να χαλαρωσει λιγο και να ξελαμπικαρει. Δεν ειναι κακο.
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχει κατά την άποψή μου μια επιλεκτική κριτική υπερ του Αθανασιάδη από τους περισσότερους εδώ μέσα. Αυτό δεν είναι κακό γιατί οι κριτικές είναι πάντοτε υποκειμενικές. Σε σύγκριση πχ με τον Σαλπιγγίδη ο Αθανασιάδης είναι ο καλός των οπαδών και ο Σαλπι ο κακός.
Πέρυσι στον πρώτο γύρο ο Αθανασιάδης έκανε πράγματι μια πολύ καλή εμφάνιση, την καλύτερή του στον ΠΑΟΚ και μάλιστα έβγαλε και δύσκολα γκολ. Στο β΄ γύρο έπεσε. Φέτος όμως και μέχρι τώρα είναι χειρότερος από ότι ήταν στον β΄ γύρο πέρυσι.
Εγώ θα τον είχα στον πάγκο και θα έβαζα τον Νέτσιντ ως φορ. Πρέπει να ξεκουραστεί ο Κλάους και πρέπει να πάρει παιχνίδια ο Τσέχος.
Πέρυσι στον πρώτο γύρο ο Αθανασιάδης έκανε πράγματι μια πολύ καλή εμφάνιση, την καλύτερή του στον ΠΑΟΚ και μάλιστα έβγαλε και δύσκολα γκολ. Στο β΄ γύρο έπεσε. Φέτος όμως και μέχρι τώρα είναι χειρότερος από ότι ήταν στον β΄ γύρο πέρυσι.
Εγώ θα τον είχα στον πάγκο και θα έβαζα τον Νέτσιντ ως φορ. Πρέπει να ξεκουραστεί ο Κλάους και πρέπει να πάρει παιχνίδια ο Τσέχος.
καά την άποψή μου η περίπτωση Κλάους εντάσσεται στη γενικότερη κατάσταση χτισίματος της ομάδας.
Όταν λέμε ότι χτίζεται μια ομάδα εννοούμε μεταξύ άλλων ότι συγκεκριμένοι παίχτες μαθαίνουν να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Η ύλη του Κλάους είναι να μάθει να κάνει αυτά τα άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει ο Σάλπι.
Όταν λέμε ότι χτίζεται μια ομάδα εννοούμε μεταξύ άλλων ότι συγκεκριμένοι παίχτες μαθαίνουν να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Η ύλη του Κλάους είναι να μάθει να κάνει αυτά τα άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει ο Σάλπι.
παλιά γυροφερνε στην περιοχή περιμενοντας καποια φαση να εκτελεσει
πλεον κανει πολύ δουλειά κατα τη διαρκεια του αγωνα και σε όλο το γηπεδο
καπου εκει αποσυντονιστηκε ή/και εχει χασει την καθαρή σκεψη
δεν τον φοβάμαι όμως, γιατί πιστευω θα δουλεψει και θα προσαρμοστεί
εχθες όταν οι χαφ κλαταραν έφτανε μεχρι πίσω και έκανε τακλιν
καποια φαση πριν τη ληξη γυριζει πάλι πίσω, κερδιζει τη μπαλα έξω από την περιοχή μας, την κραταει , παιρνει φαουλ και δινει ανασες στην ομαδα
επισης το να μην εχεις φασεις δεν λεει πάντα κατι. μπορεί να τραβηξει παιχτες και να ανοιγει χωρους για να σκοράρουν άλλοι, γιατι το γκολ σε στημενη π.χ. φαση ειναι ομαδική δουλειά.
τωρα περι Νετσιντ,αν και πιστευω ότι ο Τσεχος ειναι καλυτερος παιχτης (και πως εχει να προσφερει) προτιμω ο προπονητης να δουλέψει και να φτιάξει πρωτίστως τον παιχτη που ανηκει και ειναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας
και καλα κανει
να χτισει δηλαδη τον Νετσιντ και να τον στειλει έτοιμο φτιαγμένο, πλυμενο ξυρισμένο στην ΤΣΣΚΑ, και να μεινει ο δικός μας στασιμος;
πλεον κανει πολύ δουλειά κατα τη διαρκεια του αγωνα και σε όλο το γηπεδο
καπου εκει αποσυντονιστηκε ή/και εχει χασει την καθαρή σκεψη
δεν τον φοβάμαι όμως, γιατί πιστευω θα δουλεψει και θα προσαρμοστεί
εχθες όταν οι χαφ κλαταραν έφτανε μεχρι πίσω και έκανε τακλιν
καποια φαση πριν τη ληξη γυριζει πάλι πίσω, κερδιζει τη μπαλα έξω από την περιοχή μας, την κραταει , παιρνει φαουλ και δινει ανασες στην ομαδα
επισης το να μην εχεις φασεις δεν λεει πάντα κατι. μπορεί να τραβηξει παιχτες και να ανοιγει χωρους για να σκοράρουν άλλοι, γιατι το γκολ σε στημενη π.χ. φαση ειναι ομαδική δουλειά.
τωρα περι Νετσιντ,αν και πιστευω ότι ο Τσεχος ειναι καλυτερος παιχτης (και πως εχει να προσφερει) προτιμω ο προπονητης να δουλέψει και να φτιάξει πρωτίστως τον παιχτη που ανηκει και ειναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας
και καλα κανει
να χτισει δηλαδη τον Νετσιντ και να τον στειλει έτοιμο φτιαγμένο, πλυμενο ξυρισμένο στην ΤΣΣΚΑ, και να μεινει ο δικός μας στασιμος;
- kataramenos5
Αυτό όλοι το βλέπουμε Αποστόλη και νομίζω συμφωνούμε οτι πρέπει αν κάτσει και λίγο πάγκο ,εσύ το λες για αλλους λόγους(πχ Νεσιντ), εγω γιατι νομίζω οτι χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση(και μερικοί παίκτες ακόμα).Δεν είπε κανεις οτι ο Κλάους πρέπει να παίζει ντε και καλά ακόμα κι όταν σέρνεται.Τα 7-8 ειρωνικά ποστ ομως σ ένα παιχνίδι απ το ίδιο μέλος ξεπερνάνε τα όρια είτε ο παίκτης λέγεται Κλαους είτε Σάλπι ειτε αλλιώς.Το να περνάει αυτός ο χλευασμός στα μέσα κοιν. δικτύωσης, στα ράδια αλλα κυρίως στο γήπεδο ως κατάληξη,το μόνο που κάνει είναι να του ρίχνει την ψυχολογία.Κι αυτό σ ένα φόρ είναι ότι χειρότερο.ΑποστόληςΑ έγραψε:
Εχεις δει καμια αντιδραση για τον Κλαους στο γηπεδο;
Κυριος μπαινει κυριος βγαινει...
Ποτε δν εχω βρισει η κραξει παικτη του ΠΑΟΚ στο γηπεδο μεσα... ΠΟΤΕ
Αντιθετα εχω μαλωσει με παρα πολλους που το κανουν...
Κια οσο και αν σου φαινετε παραξενο και για τον Κλαους εχω μαλωσει που καποιος τον εβριζε στο γηπεδο....
Στο γηπεδο εν ωρα αγωνα για μενα απαγορευονται το κραξιμο και το βρισιμο παικτη του ΠΑΟΚ...ειναι απαραδεκτο....
Κυριος μπαινει κυριος βγαινει...
Ποτε δν εχω βρισει η κραξει παικτη του ΠΑΟΚ στο γηπεδο μεσα... ΠΟΤΕ
Αντιθετα εχω μαλωσει με παρα πολλους που το κανουν...
Κια οσο και αν σου φαινετε παραξενο και για τον Κλαους εχω μαλωσει που καποιος τον εβριζε στο γηπεδο....
Στο γηπεδο εν ωρα αγωνα για μενα απαγορευονται το κραξιμο και το βρισιμο παικτη του ΠΑΟΚ...ειναι απαραδεκτο....
Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Ατυχης η συγκριση Κλαους Μητρογλου.Εντελως διαφορετικοι παικτες με διαφορετικες αρετες ο καθενας.Ο Μητρογλου ειναι πολυ τεχνιτης ξέρει να κρατά μπαλα παιζει με πολυ επιτυχία με πλάτη και σκοράρει με περισσότερες ατομικές ενέργειες.Ειναι τεμπελακος ομως και στατικός και τη λεξη πρεσινγκ τη μπερδευει με τη λεξη ντρεσινγκ στο φαγητο.
Ο δικός μας ,βγαλμενοςαπο τα σπλαχνα της ομαδας μας ,για τον οποιο ειμαι πολυ υπερηφανος σαν ΠΑΟΚτσης γιατι απο τα 12 παταει χορτο φορωντας τον δικεφαλο στο στηθος και για τον οποιο ελπιζω να κρεμασει τα παπούτσια του στην Τούμπα , ειναι παικτης που παίζει πιο γρηγορα πιεζει πολύ, κανει βρώμικη δουλεια γυρνωντας να μαρκάρει, εχει το καλύτερο τελείωμα με τη μια οπως λεμε που εχω δει τα τελευταία χρόνια και ο οποιος βγαζει γκολ απο εκει που δεν το περιμένεις. Ειναι ομως ατεχνος δεν ξερει να κάνει κοντρόλ και δε μπορει να κουβαλήσει μπάλα με τίποτα.
Ενα τελευταίο που θελω να πω ειναι οτι η ομαδα θα εχει ανέβει επίπεδο οταν ο Κλάους θα ειναι παγκιτης.Για να γίνει αυτό πρέπει να ερθει μεγαλύτερο φορ που θα κάνει ολα αυτα που κανει ο Κλαους και κατι παραπάνω. Μεχρι να γίνει αυτό θα πρέπει ο προπονητης να εκμεταλλευτει τις αρετες του και να καλύψει τις αδυναμίες του.Μεσα απο το σύστημα ως ομάδα και σύνολο στο ποδόσφαιρο είδαμε άπειρες φορές να αναδεικνυονται μονάδες οι οποιες οταν πήγαν αλλου χάθηκαν.
Στα 25 δε βελτιώνεσαι αλλο.Ουτε μπαλά μαθαίνεις ουτε τιποτα.Μονο ωριμαζεις και διαχειριζεσαι καλύτερα τις φάσεις. Οπότε ας δουλέψει σε ότι ζητάει ο προπονητης και ισως δουμε αυτο που ολοι θελουμε.
Sent from my Note 2 while sitting in the toilet
Ο δικός μας ,βγαλμενοςαπο τα σπλαχνα της ομαδας μας ,για τον οποιο ειμαι πολυ υπερηφανος σαν ΠΑΟΚτσης γιατι απο τα 12 παταει χορτο φορωντας τον δικεφαλο στο στηθος και για τον οποιο ελπιζω να κρεμασει τα παπούτσια του στην Τούμπα , ειναι παικτης που παίζει πιο γρηγορα πιεζει πολύ, κανει βρώμικη δουλεια γυρνωντας να μαρκάρει, εχει το καλύτερο τελείωμα με τη μια οπως λεμε που εχω δει τα τελευταία χρόνια και ο οποιος βγαζει γκολ απο εκει που δεν το περιμένεις. Ειναι ομως ατεχνος δεν ξερει να κάνει κοντρόλ και δε μπορει να κουβαλήσει μπάλα με τίποτα.
Ενα τελευταίο που θελω να πω ειναι οτι η ομαδα θα εχει ανέβει επίπεδο οταν ο Κλάους θα ειναι παγκιτης.Για να γίνει αυτό πρέπει να ερθει μεγαλύτερο φορ που θα κάνει ολα αυτα που κανει ο Κλαους και κατι παραπάνω. Μεχρι να γίνει αυτό θα πρέπει ο προπονητης να εκμεταλλευτει τις αρετες του και να καλύψει τις αδυναμίες του.Μεσα απο το σύστημα ως ομάδα και σύνολο στο ποδόσφαιρο είδαμε άπειρες φορές να αναδεικνυονται μονάδες οι οποιες οταν πήγαν αλλου χάθηκαν.
Στα 25 δε βελτιώνεσαι αλλο.Ουτε μπαλά μαθαίνεις ουτε τιποτα.Μονο ωριμαζεις και διαχειριζεσαι καλύτερα τις φάσεις. Οπότε ας δουλέψει σε ότι ζητάει ο προπονητης και ισως δουμε αυτο που ολοι θελουμε.
Sent from my Note 2 while sitting in the toilet
Αυτό ακριβώς. Πρώτα θέλω να φτιαχτεί ο δικός μου και έπειτα ο δανεικός.niks έγραψε: τωρα περι Νετσιντ,αν και πιστευω ότι ο Τσεχος ειναι καλυτερος παιχτης (και πως εχει να προσφερει) προτιμω ο προπονητης να δουλέψει και να φτιάξει πρωτίστως τον παιχτη που ανηκει και ειναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας
και καλα κανει
Τώρα από κει και πέρα λίγος πάγκος για να αποφορτίσει είναι πιστεύω καλά.
- PAPA TSIBIKOS
Ο παίκτης είναι καλός για έναν ΠΑΟΚ δευτεροτριτοτεταρτο........
Σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ μπορεί να είναι το βασικό φορ μιας ομάδας που πάει να πάρει το πρωτάθλημα γιατί απλά του λοίπουν τα βασικά που πρέπει να έχει ένα φορ κλάσης.
δλδ να παίζει πλάτη , να έχει όγκο , να έχει κεφάλι , να έχει ατομική ενέργεια , να έχει έκρηξη.
Τι να κάνουμε , ΔΕΝ είναι ούτε Κωστίκος ούτε Μίετσελ ούτε Μούσλι , τώρα αν κάποιοι από εσάς
επιμένετε ότι θα βελτιωθεί στα 25 χρ. είναι δικαίωμα σας.
Σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ μπορεί να είναι το βασικό φορ μιας ομάδας που πάει να πάρει το πρωτάθλημα γιατί απλά του λοίπουν τα βασικά που πρέπει να έχει ένα φορ κλάσης.
δλδ να παίζει πλάτη , να έχει όγκο , να έχει κεφάλι , να έχει ατομική ενέργεια , να έχει έκρηξη.
Τι να κάνουμε , ΔΕΝ είναι ούτε Κωστίκος ούτε Μίετσελ ούτε Μούσλι , τώρα αν κάποιοι από εσάς
επιμένετε ότι θα βελτιωθεί στα 25 χρ. είναι δικαίωμα σας.
Το θέμα βελτιώσεις έχει να κάνει με την σχολή που λέγεται Στεφενς. Δεν θα αποκτήσει ντρίμπλα στα 25 του αλλά ούτε και ταχύτητα. Τεχνικά θέματα στον τρόπο παιχνιδιού. Αυτό λέω η λέμε βελτίωση.