Γιατί με είδες να παίζω μπάλα???? Εγώ σύμφωνα με τις παικτικές τους αποδόσεις κρίνω. Με λες παλτό για κάποιο συγκεκριμένο λόγο??? Αν ναι, εξηγήσου αν όχι θα φας μπαν, απλόstelyk έγραψε:Photis έγραψε:Που είδες να τον βρίζω λεβέντη μου. Βρίζω σημαίνει μειώνω την προσωπικότητα κάποιου ανθρώπου. Μην συγχύζεις το ποδόσφαιρο με την κοινωνική ζωή. Μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί στον κόσμο. Εγώ μια φορά σαν ποδοσφαιριστή δεν τον πάω γιατί πάει κάτω αντί πάνω και είναι σαν παλαίμαχος ετών 25, τι να κάνουμε???
ΥΓ. Το όνομα του μπλε είναι Φώτης.
εε τοτε εισαι παλτο
δεν βριζω συμφωνα με σενα κανονησε......
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
και επειδη δε σε αρεσει καποιος οταν δε παιζει καλα αιντε ορμαμε...
ωραια λογικη.
ωραια λογικη.
Οπως πάντα πολυ υπερβολικός έβγαλες και το συμπέρασμα οτι ο Λούκας ειναι παλτόPhotis έγραψε:Πραγματικά αναρωτιέμαι τι κόλλημα έχει με εσένα ο προπονητής και δε βάζει τον Νέτσιντ βασικό. Χειρότερος σήμερα μαζί με το παλτό που πήραμε 700 χιλιάρικα.
Παλτό φίλε εισαι η δεν είσαι δεν μπορεί σε ένα ματς να ενιαί παλτό και την άλλη παικταρας και ο Λούκας δεν ειναι παλτό γιατι απλα εινα καλος παίκτης εδω είμαστε και θα δούμε οταν παίξει καλα ματς θα πεις α τώρα δεν ειναι παλτό ;
Ο φωτης παλαιότερα δεν ηταν ισοπεδωτικός στις κρίσεις του εδω και 1 χρόνο λες και γράφει άλλος άνθρωπος έβγαλε την χατζαρα και περνει κεφαλιά χωρίς έλεος χωρίς δεύτερη ευκαιρίαstelyk έγραψε:και επειδη δε σε αρεσει καποιος οταν δε παιζει καλα αιντε ορμαμε...
ωραια λογικη.
- kataramenos5
Σύνελθε πουλέν.Μια δύο μεγάλες ευκαιρίες μπορεί να χάσει ο οποιοσδήποτε φορ.Το να γίνεται όμως αυτό σε κάθε παιχνίδι ειναι ανεπίτρεπτο για το ταλέντο σου.desperando έγραψε:σήμερα ήσουν εκτός τόπου και χρόνου.είναι αδύνατον να κάνεις τέτοιο τελείωμα.δείχνει ότι δεν είσαι συγκεντρωμένος.
Γενικώς η συζήτηση δεν είναι για αυτό το τόπικ οπόταν καλό θα είναι να την λήξουμε. Ο Λούκας κατά την προσωπική μου άποψη δεν έχει κάνει 2 καλό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Και μας έχει κοστίσει 700 χιλιάρικα, τα διπλάσια απ'ότι κόστισε ο καλύτερος εξτρέμ της ιστορίας σου.stelyk έγραψε:και επειδη δε σε αρεσει καποιος οταν δε παιζει καλα αιντε ορμαμε...
ωραια λογικη.
Εγώ είμαι ρεεϊ...eorptol έγραψε:Ο φωτης παλαιότερα δεν ηταν ισοπεδωτικός στις κρίσεις του εδω και 1 χρόνο λες και γράφει άλλος άνθρωπος έβγαλε την χατζαρα και περνει κεφαλιά χωρίς έλεος χωρίς δεύτερη ευκαιρίαstelyk έγραψε:και επειδη δε σε αρεσει καποιος οταν δε παιζει καλα αιντε ορμαμε...
ωραια λογικη.:)
οκ να το ληξουμε εχεις δικιο εδω, αλλα μπορεις να πεις και καλυτερα την αποψη σου, για να την σεβαστω και χωρις να προκαλεις.
Σήμερα έκανε δύο πολύ καλά τάκλιν - κλεψίματα στο χώρο του κέντρου και ενώ η ομάδα δεν είχε ισορροπία στην άμυνα. Αυτές οι κινήσεις που βάζει πλέον στο ρεπερτόριό του (και στο προηγούμενο ματς που έπαιζε πιο πίσω από τον Σάλπι είχε τέτοιες προσπάθειες) είναι πολύ σημαντικές γιατί από εκεί που ο αντίπαλος πάει να βγάλει επικίνδυνη επίθεση παίρνεις κατοχή της μπάλας σε ευνοϊκό σημείο.
- ΑποστόληςΑ
Δεν βλέπεσαι! Εύχομαι να βρεις κάποια στιγμή ρυθμό για το καλό του ΠΑΟΚ. Μέχρι τότε θα έπρεπε να είσαι πάγκο.
Κλαους μην τους ακους αγορι μου....ματσαρα εκανες σημερα...ο καλυτερος του γηπεδου...
υ.γ.Σε ψηφησα και για m.v.p.
υ.γ.Σε ψηφησα και για m.v.p.
Στέφανε... Σύνελθε. Δεν σου δίνω ελαφρυντικό για αυτά που έκανες εχθές. Αν ήσουν παίκτης τύπου Γιάννου, θα έλεγα προσπαθεί, αλλά δεν το έχει. Όχι για το δικό σου επίπεδο.
στηριξη θελει...το γκολ το εχει απλα ειναι ατυχος σε συγκεκριμενες φασεις