33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Μαζί σου. Επειδή νομίζω ότι παίκτης μεγάλης αξίας και το εννοώ γι αυτό και πρέπει να να συνέλθει. Πέρυσι μας έχει ξελασπώσει αρκετές φορές. Φέτος περιμένω πολλά περισσότερα με το υλικό που έχουμε και βέβαια με προπονητή όπως τον Χουμπ.
Edit. Μιλάω αποκλειστικά και μόνο για το σκοράρισμα. Φέτος κάνει αρκετά πράγματα που δεν έκανε πέρυσι.
Εχθές είδαμε να προσπαθούν πολλοί παίχτες μας απεγνωσμένα να πετύχουν γκολ κι αυτό οδήγησε σε ατομικές ενέργειες, που με καθαρό μυαλό και πάσα, π.χ κάθετα στο κενό χώρο, θα έδινε την ευκαιρία και σε Αθανασιάδη και σε Σάλπι να πετύχουν γκολ.
Γενικά με την άνοδο της ομάδας θ' ανέβει και ο Αθανασιάδης και τα γκολ θα έλθουν.
Είμαι πολύ αισιόδοξος.

Γενικά με την άνοδο της ομάδας θ' ανέβει και ο Αθανασιάδης και τα γκολ θα έλθουν.
Είμαι πολύ αισιόδοξος.

- ΑποστόληςΑ
Εδώ δεν μιλάμε για έλλειψη τροφοδότησης! Με τον ΠΑΟ έχασε δύο τετ-α-τετ, προχθές έχασε ένα πλασέ που το έκανε με το αριστερό πόδι, αμαρκαριστος περίπου στη γραμμή της περιοχής και ένα τετ - α- τετ που ακόμη κι εγώ θα το έβαζα!
Αν δεν είχαμε τον Vitor προχθες και τον Μπέργκ πριν από 2 εβδομάδες θα κλαίγαμε τώρα!
Αν δεν είχαμε τον Vitor προχθες και τον Μπέργκ πριν από 2 εβδομάδες θα κλαίγαμε τώρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 21 Οκτ 2013, 09:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φέτος θέλω να πιστεύω ότι τα 15 γκολ θα τα έχει σίγουρα. Αυτό πιστεύω με βάση την αξία του.
πάντως βλέποντας τις φάσεις, χωρίς να έχω δει τον αγώνα και να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, τα τελειώματα του ήταν κάκιστα. σε 2 μάλιστα περιπτώσεις, έχει συμπαίχτη ελεύθερο στα αριστερά του που μπορεί να τον βγάλει σε κενή εστία, αλλά πλασάρει εντελώς άστοχα. Είναι κρίμα, γιατί έχει δείξει ότι τέτοιες φάσεις, τις έχει ψωμοτύρι. Καιρός το ρολόι να χτυπήσει ξανά Κλάους αρχής γενομένης την Πέμπτη!
Αυτό περιμένω και εγώ. Να ξανά αρχίσει το ρολόι να χτυπά... δίχτυα.
- kataramenos5
Πουλεν βρέθηκε φάρμακο για την περίπτωση σου.Δυο χαπάκια την ημέρα κι ασε μας να λέμε.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές νομίζω, αν βλέπεις το ματς δε σε πάει πάσαρε να γράψει ασσίστ. Στο δικό μου βιβλίο η ασσίστ μετρά 2 γκολ.Επιθετικός που δε πασάρει δεν είναι ολοκληρωμένος. Οπότε αύριο ή όποτε παίζεις μια-δυο προσπάθησε για γκολ και αν δε τραβάει πάσαρε και κάνε τον συμπαίχτη σου μάγκα. Α και ανέβασε λίγο ψυχολογία ρε τι μούτρα είναι αυτά! Παιχταράς είσαι πάρε και δυο χαπάκια που σου δίνει ο άλλος και ζωούλα...Επηρεάζεται μάγκα τα ίδια κάναμε με Βρύζα όταν έπαιζε μια χαρά φτάνει η γκρίνια στα αυτιά των παιχτών.Πάρε τα χάπια
- kataramenos5
- desperando
- Επικοινωνία:
το μονο κακο του τελειωμα ηταν στην φαση που εκανε κακη λομπα και ενω ειχε καταφερει να κανει δυσκολο κατευασμα.K_geo έγραψε:πάντως βλέποντας τις φάσεις, χωρίς να έχω δει τον αγώνα και να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, τα τελειώματα του ήταν κάκιστα. σε 2 μάλιστα περιπτώσεις, έχει συμπαίχτη ελεύθερο στα αριστερά του που μπορεί να τον βγάλει σε κενή εστία, αλλά πλασάρει εντελώς άστοχα. Είναι κρίμα, γιατί έχει δείξει ότι τέτοιες φάσεις, τις έχει ψωμοτύρι. Καιρός το ρολόι να χτυπήσει ξανά Κλάους αρχής γενομένης την Πέμπτη!
η φαση ειδικα που ο τερματας βγαζει με το τακουνι κανει σχεδοντο τελειο
Περισσοτερα τρεξηματα και προσπαθεια. Τον γενναρη δε θα εισαι μονος να το ξερεις. Δεν εχεις ουτε δυο μηνες να αποδειξεις οτι αξιζεις τη φανελλα του βασικου στον ΠΑΟΚ του αυριο.
- john4serres
αφαντος , ισως να φταιει και το συστημα ... μονο το 4-2-3-1 τον ταιριαζει