33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Realcon »

Μαζί σου. Επειδή νομίζω ότι παίκτης μεγάλης αξίας και το εννοώ γι αυτό και πρέπει να να συνέλθει. Πέρυσι μας έχει ξελασπώσει αρκετές φορές. Φέτος περιμένω πολλά περισσότερα με το υλικό που έχουμε και βέβαια με προπονητή όπως τον Χουμπ.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Edit. Μιλάω αποκλειστικά και μόνο για το σκοράρισμα. Φέτος κάνει αρκετά πράγματα που δεν έκανε πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Εχθές είδαμε να προσπαθούν πολλοί παίχτες μας απεγνωσμένα να πετύχουν γκολ κι αυτό οδήγησε σε ατομικές ενέργειες, που με καθαρό μυαλό και πάσα, π.χ κάθετα στο κενό χώρο, θα έδινε την ευκαιρία και σε Αθανασιάδη και σε Σάλπι να πετύχουν γκολ.
Γενικά με την άνοδο της ομάδας θ' ανέβει και ο Αθανασιάδης και τα γκολ θα έλθουν.
Είμαι πολύ αισιόδοξος.
:mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εδώ δεν μιλάμε για έλλειψη τροφοδότησης! Με τον ΠΑΟ έχασε δύο τετ-α-τετ, προχθές έχασε ένα πλασέ που το έκανε με το αριστερό πόδι, αμαρκαριστος περίπου στη γραμμή της περιοχής και ένα τετ - α- τετ που ακόμη κι εγώ θα το έβαζα!
Αν δεν είχαμε τον Vitor προχθες και τον Μπέργκ πριν από 2 εβδομάδες θα κλαίγαμε τώρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 21 Οκτ 2013, 09:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Φέτος θέλω να πιστεύω ότι τα 15 γκολ θα τα έχει σίγουρα. Αυτό πιστεύω με βάση την αξία του.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πάντως βλέποντας τις φάσεις, χωρίς να έχω δει τον αγώνα και να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, τα τελειώματα του ήταν κάκιστα. σε 2 μάλιστα περιπτώσεις, έχει συμπαίχτη ελεύθερο στα αριστερά του που μπορεί να τον βγάλει σε κενή εστία, αλλά πλασάρει εντελώς άστοχα. Είναι κρίμα, γιατί έχει δείξει ότι τέτοιες φάσεις, τις έχει ψωμοτύρι. Καιρός το ρολόι να χτυπήσει ξανά Κλάους αρχής γενομένης την Πέμπτη!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αυτό περιμένω και εγώ. Να ξανά αρχίσει το ρολόι να χτυπά... δίχτυα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πουλεν βρέθηκε φάρμακο για την περίπτωση σου.Δυο χαπάκια την ημέρα κι ασε μας να λέμε. ;)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

γενόσημο είναι ή από τα "καλά";
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Δεν νομιζω οτι χρειαζετε...εχει πεσει στην χυτρα απο μικρος...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Όπως έχουμε πει πολλές φορές νομίζω, αν βλέπεις το ματς δε σε πάει πάσαρε να γράψει ασσίστ. Στο δικό μου βιβλίο η ασσίστ μετρά 2 γκολ.Επιθετικός που δε πασάρει δεν είναι ολοκληρωμένος. Οπότε αύριο ή όποτε παίζεις μια-δυο προσπάθησε για γκολ και αν δε τραβάει πάσαρε και κάνε τον συμπαίχτη σου μάγκα. Α και ανέβασε λίγο ψυχολογία ρε τι μούτρα είναι αυτά! Παιχταράς είσαι πάρε και δυο χαπάκια που σου δίνει ο άλλος και ζωούλα...Επηρεάζεται μάγκα τα ίδια κάναμε με Βρύζα όταν έπαιζε μια χαρά φτάνει η γκρίνια στα αυτιά των παιχτών.Πάρε τα χάπια
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ευκαιρία να ξεσπάσεις.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:πάντως βλέποντας τις φάσεις, χωρίς να έχω δει τον αγώνα και να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, τα τελειώματα του ήταν κάκιστα. σε 2 μάλιστα περιπτώσεις, έχει συμπαίχτη ελεύθερο στα αριστερά του που μπορεί να τον βγάλει σε κενή εστία, αλλά πλασάρει εντελώς άστοχα. Είναι κρίμα, γιατί έχει δείξει ότι τέτοιες φάσεις, τις έχει ψωμοτύρι. Καιρός το ρολόι να χτυπήσει ξανά Κλάους αρχής γενομένης την Πέμπτη!
το μονο κακο του τελειωμα ηταν στην φαση που εκανε κακη λομπα και ενω ειχε καταφερει να κανει δυσκολο κατευασμα.
η φαση ειδικα που ο τερματας βγαζει με το τακουνι κανει σχεδοντο τελειο
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Περισσοτερα τρεξηματα και προσπαθεια. Τον γενναρη δε θα εισαι μονος να το ξερεις. Δεν εχεις ουτε δυο μηνες να αποδειξεις οτι αξιζεις τη φανελλα του βασικου στον ΠΑΟΚ του αυριο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αφαντος , ισως να φταιει και το συστημα ... μονο το 4-2-3-1 τον ταιριαζει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”