Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
- Παλαιολόγος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Πιο γίδια από αυτούς τους ουκρανους δεν έχω ματαδει
πάρτε ένα χ άχρηστες λουλουδες, για την Ελλάδα ρε γαμώτο
- potamda
- Bet Guru 2023
Αυτός ο Μπόικο είναι καλός τερματοφύλακας; Μήπως να ενδιαφερθούμε κάποια στιγμή; Δε θυμάμαι ποτέ να έπαιξε σε ρεπορτάζ για εμάς! 

-
- Επικοινωνία:
Όταν τα έλεγα εγώ, ήμουν εριστικός και είχα υφάκι...Dimpatra έγραψε:Κάντε μου την χάρη και μην ξαναδιαβάσω εγκώμια εδώ μέσα για τον πεφτουνη ή τον - μυγοχεσμα - ποντενσε
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο τσακ έχασαν το τριπλ Κράουν οι εκπρόσωποι του ελληνικού πρωκτοσφαιρου.
-
- Επικοινωνία:
Οι γαύροι είναι ικανοί να κάνουν λόγο για επανάληψη αγώνα επειδή είχε -3 βαθμούς Κελσίου και κρύωσαν τα μπουτάκια τους
- Παλαιολόγος
ο σισε σε καθε σχεδον ματς ειναι ειτε για αποβολη ειτε για κιτρινη
- Επισκέπτης
κρίμα για την μπαρτσελόνα της Ελλάδας.
ο ποντέσε όπως είχα πει είναι για κάνα τσίρκο γιατί απο ουσία μηδέν.
- navigator11
Εδώ βρίσκονται στο -9, το -3 τους πείραξε ;boogeyman77 έγραψε:Οι γαύροι είναι ικανοί να κάνουν λόγο για επανάληψη αγώνα επειδή είχε -3 βαθμούς Κελσίου και κρύωσαν τα μπουτάκια τους

- painkiller4
-
δεν είναι άδικα η Μπάρτσα της αιλαδασ ,μακάρι να συνεχίσει έτσι του χρόνου θα τα σαρώσει όλα
τσουλου,ουεφα ,διηπειρωτικά ,λιμπεερταδορες,σουνταμεερικανα ,κονκακαφ,πανασιατικο,διαγαλαξιακο
μαγεία ,φαντασία ,ποδοσφαιρικός οργασμός ,έχουν πάει το ποδόσφαιρο 72,5 χρόνια μπροστά
πρέπει να μείνει αυτός ο κορμός και του χρόνου οπωσδήποτε ,τον Τσιμίκα να μην πουλήσει κάτω από 245 μύρια και τον Μπρουκλιχαλάκη μόνο στην Μάντσεστεερ και να πάρει Πογκμπα
τσουλου,ουεφα ,διηπειρωτικά ,λιμπεερταδορες,σουνταμεερικανα ,κονκακαφ,πανασιατικο,διαγαλαξιακο
μαγεία ,φαντασία ,ποδοσφαιρικός οργασμός ,έχουν πάει το ποδόσφαιρο 72,5 χρόνια μπροστά
πρέπει να μείνει αυτός ο κορμός και του χρόνου οπωσδήποτε ,τον Τσιμίκα να μην πουλήσει κάτω από 245 μύρια και τον Μπρουκλιχαλάκη μόνο στην Μάντσεστεερ και να πάρει Πογκμπα
Βλέποντας τα σημερινά πρωκτοσελιδα δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά το τριλο αποκλειστηκε από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη του!
Γουατεβερ δε φακ δατ μινς.
Ήταν αυτός καλύτερος της; Δεν μπορούμε να το πούμε.
Έχασε τπτ σοβαρές ευκαιρίες να την κερδίσει και στα δύο ματς; Ούτε αυτό
Άρα λέμε μαζικά ότι δεν ήταν καλύτερη του και θα βρούμε μια άλλη φορά τι εννοούμε με αυτο.
Στο μεταξύ οι άλλοι γράφουν το αμιμητο " είναι δυνατόν; Να αποκλείστηκε από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη του; " Απάντηση : Ναι;; Ίσως επειδή όταν απλά είναι ισάξιος σου ο άλλος δεν είναι και τόσο απίθανο να χάσεις;
Γουατεβερ δε φακ δατ μινς.
Ήταν αυτός καλύτερος της; Δεν μπορούμε να το πούμε.
Έχασε τπτ σοβαρές ευκαιρίες να την κερδίσει και στα δύο ματς; Ούτε αυτό
Άρα λέμε μαζικά ότι δεν ήταν καλύτερη του και θα βρούμε μια άλλη φορά τι εννοούμε με αυτο.
Στο μεταξύ οι άλλοι γράφουν το αμιμητο " είναι δυνατόν; Να αποκλείστηκε από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη του; " Απάντηση : Ναι;; Ίσως επειδή όταν απλά είναι ισάξιος σου ο άλλος δεν είναι και τόσο απίθανο να χάσεις;
Μην χρησιμοποιειται ατοπα επιχειρηματα γιατι γυριζουν μπουμερανγκ.Επισκέπτης έγραψε:κρίμα για την μπαρτσελόνα της Ελλάδας.
Κρινετε παικτη στα ευρωπαικα ματς.. οκ? Ας δουμε τους δικους μας στους ομιλους... παλτα ολοι ε