Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Taseos »

Special 4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 18:11 Στην περίπτωση που τελικά δεν τα βρουν ο Τέλης με τον ΑΣ και ο Τέλης φτιάξει καινούριο γήπεδο για την ΚΑΕ, αυτό είναι κάτι που το έχει συνυπολογίσει στις απαιτήσεις που θέτει ο ΑΣ;

Θέλει ένα Παλατάκι χωρίς την ομάδα μπασκετ;
Αν φέρει Μυτιληναίο στο βόλεϊ δε νομίζω ότι θα είχε και θέμα με την συντήρηση του γηπέδου.
Αν όχι όμως;

Θα μπορέσει να συντηρήσει ο ΑΣ το Παλατάκι μόνος του, έχοντας ως μοναδικό έσοδο το 10% από τα εισιτήρια του νέου γηπέδου, που θα δικαιούται βάσει νόμου;
Οταν κάποιοι έλεγαν το ίδιο για νέο γήπεδο άσχετο με τον ας για την μπάλα τους έβγαζαν τρελούς εχθρούς του ΠΑΟΚ. Τώρα είναι απλά Δευτέρα. Αν θέλει ο τελης να φτιάξει νέο γήπεδο άλλου είναι δικαίωμα του. Το τι θα κάνει ο ας θα το αποφασίσουμε στην γς. Πάντως δεν θα χαθεί. Εξάλλου από τότε που φτιάχτηκε το κλειστό δε νομίζω να πήρε και κάνα ποσό ιδιαίτερο. Μια ανακαίνιση και αλλαγή καθισμάτων πλήρωσε ο ρωσσος ο Τσετσένος ή όπως έγραψε ένα τρολ στο Χ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΝΤΙΟΣ. . Αυτό το τρολ πρέπει να ήταν κάτω από το αυλάκι γιατί δεν ήξερε τις καταβολές του ΠΑΟΚ. Και την δεύτερη ο κακός Θανάσης. Πριν είχε πληρώσει και η αναδομώ. Αυτά .
These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
Black_Knight, paok apo epilogi, Ιάσονας, astral
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Μπορεί κάποια στιγμή η διοίκηση να είναι

Χατζόπουλος
Μπανε
Τσαλόπουλος
Ενας "εκλεγμένος " από λαό συνδεσμιακος ή μη,
Στογιακοβιτς

και GM Κλαουντιο

Λοιπές θέσεις δεν της βρήκα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Taseos έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 18:50
Special 4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 18:11 Στην περίπτωση που τελικά δεν τα βρουν ο Τέλης με τον ΑΣ και ο Τέλης φτιάξει καινούριο γήπεδο για την ΚΑΕ, αυτό είναι κάτι που το έχει συνυπολογίσει στις απαιτήσεις που θέτει ο ΑΣ;

Αν φέρει Μυτιληναίο στο βόλεϊ δε νομίζω ότι θα είχε και θέμα με την συντήρηση του γηπέδου.
Αν όχι όμως;

Θα μπορέσει να συντηρήσει ο ΑΣ το Παλατάκι μόνος του, έχοντας ως μοναδικό έσοδο το 10% από τα εισιτήρια του νέου γηπέδου, που θα δικαιούται βάσει νόμου;
Οταν κάποιοι έλεγαν το ίδιο για νέο γήπεδο άσχετο με τον ας για την μπάλα τους έβγαζαν τρελούς εχθρούς του ΠΑΟΚ. Τώρα είναι απλά Δευτέρα. Αν θέλει ο τελης να φτιάξει νέο γήπεδο άλλου είναι δικαίωμα του. Το τι θα κάνει ο ας θα το αποφασίσουμε στην γς. Πάντως δεν θα χαθεί. Εξάλλου από τότε που φτιάχτηκε το κλειστό δε νομίζω να πήρε και κάνα ποσό ιδιαίτερο. Μια ανακαίνιση και αλλαγή καθισμάτων πλήρωσε ο ρωσσος ο Τσετσένος ή όπως έγραψε ένα τρολ στο Χ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΝΤΙΟΣ. . Αυτό το τρολ πρέπει να ήταν κάτω από το αυλάκι γιατί δεν ήξερε τις καταβολές του ΠΑΟΚ. Και την δεύτερη ο κακός Θανάσης. Πριν είχε πληρώσει και η αναδομώ. Αυτά .

Ούτε κατ' ελάχιστο το ίδιο.
Καμία σύγκριση η μία περίπτωση με την άλλη.

Συγχέεις και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Η διαφωνία ΑΣ με ΠΑΕ ήταν πολύ διαφορετική από την τωρινή διαφωνία ΑΣ με ΚΑΕ για ένα σωρό διαφορετικούς λόγους και παραμέτρους.

Δεν επαναλαμβάνω για να μην κουράζω και διότι δεν με ενδιαφέρει να κάνω αποπροσανατολιστικές συγκρίσεις, που είναι τελείως ανούσιες, απλά για να γίνεται λόγος, άνευ ουσίας.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αν όχι όμως;

Δηλαδή ο ΑΣ πρέπει να εκποιήσει το Παλατάκι στον Τέλη με 60χιλ το χρόνο; Δεν υπάρχει μια μέση λύση όπως ένα φιξ πόσο αντί για τα ποσοστά στα αναλογικά προτυπα της ΠΑΕ;

Δεν μιλάμε για τα ποσά που δίνει η ΠΑΕ αλλά ένα αναλογικό ποσο το οποίο θα πάει στα αλλά ερασιτεχνικά αθλήματα. Μετά από 49 χρόνια εννοείτε να πάει η κυριότητα ξανά στον ΑΣ.

Στην τελική αν φτιάξει την ομάδα που οραματίζεται για το μεγεθως του ΠΑΟΚ ο Τελης, με το 10% των εισιτηρίων της ΚΑΕ, τότε ΝΑΙ θα μπορεί να συντηρεί το Παλατάκι γιατί θα είναι πολύ περισσότερα από τα 60χιλ που πρότεινε ο "άνθρωπος" του Τέλη.
Θα είμαστε ένα μεγάλο κ@@@χανιο, σιγουρότατα! Αλλά πρέπει να υπάρχει διάθεση και από όλλες τις πλευρές να αποφευχθεί και όχι να προσπαθούν να το οραματιστούν και να το υλοποιήσουν (τα ξεφτιλίκια).
Εκτός αν δε τα δίνει και περιμένει να τον πάνε δικαστήρια ή πάει σε φοροδιαφυγικα τρικ για να μην φαίνεται η πραγματική αξία του εισιτηρίου ως εισπράξιμα.

Ο Αιμοδότης του ΑΣ από το 2012 ήταν ο Σαββιδης, ακόμα και παλιότερα χρήματα που έβαζε ο εκαστοες πρόεδρος της "κλειστής λέσχης" ήταν ψίχουλα σε σχέση με το 1-2εκ που παίρνουν από την ΠΑΕ.
These users thanked the author Мир for the post (total 4):
eorptol1, paok apo epilogi, Ιάσονας, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Ας πω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη.
Χαιρομαι ιδιαιτερα που διακρινω πως ο Μυστακιδης ειναι ενας ψυχρος και αποφασιστικος επιχειρηματιας. Ειδε οτι κατι δεν ταιριαζει και δεν υπολογισε ουτε συναισθηματισμους ουτε τιποτα.
Δεν μου κανεις? Φευγεις και ερχεται καποιος που θα κανει. Προφανως αυτη η τακτικη θα ξενισει γιατι εχουμε συνηθισει με τον γεματο συναισθημα Ιβαν που σε καθε ευκαιρια μας εκφραζει το ποσο δεμενος ειναι με τον συλλογο και φυσικα με καποια στελεχη οπως ο Ρασβαν και ο Βιειρινια.
Ο Τελης απο οτι φαινεται λειτουργει αλλιως και απλα ο χρονος θα δειξει εαν δικαιωθει.
Προσωπικα ειμαι ενθουσιασμενος και χαιρομαι που δεν αφηνει τιποτα στην τυχη.
These users thanked the author Mirko for the post:
mi8rio
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

george188 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:55
Odi44 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:35
Ποια διαπλοκή; Βεζυρτζής και Οικονομιδης τάχθηκαν στο πλευρό του ΑΣ και κόντρα στον Μυστακίδη. Δεν θέλει μυαλό πιστεύω.

Ο ΑΣ ζητάει τον ουρανό με τα άστρα για το παλατάκι από την ΚΑΕ. Έτσι πιστεύω εγώ κ έτσι μαθαίνω.

Ξέρετε τον ίδιο ΑΣ που βρίζατε όλοι το Καλοκαίρι, αλλά μετά έγινε καλός που ψήφισε 15-0 Ιβαν.

Να δούμε στις εκλογές του 2027 που ο Ιβαν θα στηρίξει Ησαϊάδη τι θα λέμε για διαπλοκή;
Οπότε αφού ξέρεις αυτά λογικά θα ξέρεις κ τον ρόλο τσακμακα στην συνεχιζόμενη κόντρα σωστά? Το 27 άλλοι είναι οι εκλεκτοί των ΠΑΕ ΚΑΕ όχι ο Ησαιαδης
Σέβομαι τα παιδιά του φόρουμ και δε θέλω να γράψω πράγματα που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη σελίδα για το συγκεκριμένο στέλεχος.

Απλά περιμένω να δω αν ο Μυστακιδης στάθηκε απλά θύμα των "Μακεδονομαχων" φαγαδων ή οντως οι κινήσεις του έχουν γνώμονα το γείτονα.

Ο καιρός θα δείξει, ευελπιστώ στο πρώτο σενάριο.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
Maklaz, juvepaok4
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Hayate έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 19:13 Μπορεί κάποια στιγμή η διοίκηση να είναι

Χατζόπουλος
Μπανε
Τσαλόπουλος
Ενας "εκλεγμένος " από λαό συνδεσμιακος ή μη,
Στογιακοβιτς

και GM Κλαουντιο

Λοιπές θέσεις δεν της βρήκα
Ολα καλα, εκτος απο Στογιακοβιτς και Μπανε. Ο Πετζα γιατι δεν εδειξε ποτε οτι εχει καποιο ιχνος ενδιαφεροντος περα απο τον γιο του και καλα κανει και ο Μπανε γιατι η ενασχοληση του τον εφθειρε και καλυτερα να μην ασχοληθει.
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Ελπίζω ένα πράγμα ότι έχει ανακοινώσει οι ΚΑΕ να γίνει πραξη .... τι άλλο να πω ... αναμένουμε εξελίξεις
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Мир έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 19:17 Δηλαδή ο ΑΣ πρέπει να εκποιήσει το Παλατάκι στον Τέλη με 60χιλ το χρόνο; Δεν υπάρχει μια μέση λύση όπως ένα φιξ πόσο αντί για τα ποσοστά στα αναλογικά προτυπα της ΠΑΕ;

Δεν μιλάμε για τα ποσά που δίνει η ΠΑΕ αλλά ένα αναλογικό ποσο το οποίο θα πάει στα αλλά ερασιτεχνικά αθλήματα. Μετά από 49 χρόνια εννοείτε να πάει η κυριότητα ξανά στον ΑΣ.

Στην τελική αν φτιάξει την ομάδα που οραματίζεται για το μεγεθως του ΠΑΟΚ ο Τελης, με το 10% των εισιτηρίων της ΚΑΕ, τότε ΝΑΙ θα μπορεί να συντηρεί το Παλατάκι γιατί θα είναι πολύ περισσότερα από τα 60χιλ που πρότεινε ο "άνθρωπος" του Τέλη.
..
Ο Αιμοδότης του ΑΣ από το 2012 ήταν ο Σαββιδης, ακόμα και παλιότερα χρήματα που έβαζε ο εκαστοες πρόεδρος της "κλειστής λέσχης" ήταν ψίχουλα σε σχέση με το 1-2εκ που παίρνουν από την ΠΑΕ.
Απάντηση στην πρώτη ερώτηση: Όχι
Απάντηση στην δεύτερη ερώτηση: Ναι

Σχόλιο: Αν ο ΑΣ ζητάει τον ουρανό με τ'άστρα θα μείνει με το 10% των εισιτηρίων, άνευ τιμήματος μίσθωσης και άνευ συντήρησης - αναβάθμισης υποδομής από την ΚΑΕ.

Το 10% των εισιτηρίων και η μίσθωση του γηπέδου ειναι 2 διαφορετικά πράγματα.
Μην τα συγχέεις.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, εκτός και αν υπαρχει διαφορετική συμφωνία όπως υπήρξε στην περιπτωση ΑΣ και ΠΑΕ, όπου ο ΑΣ ούτε μίσθωση λάμβανε για την Τούμπα, αλλά και ποσοστό μικρότερο του 10% των εισιτηρίων (όπως ορίζεται από το νόμο).
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Mirko έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 19:23 Ας πω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη.
Χαιρομαι ιδιαιτερα που διακρινω πως ο Μυστακιδης ειναι ενας ψυχρος και αποφασιστικος επιχειρηματιας. Ειδε οτι κατι δεν ταιριαζει και δεν υπολογισε ουτε συναισθηματισμους ουτε τιποτα.
Δεν μου κανεις? Φευγεις και ερχεται καποιος που θα κανει. Προφανως αυτη η τακτικη θα ξενισει γιατι εχουμε συνηθισει με τον γεματο συναισθημα Ιβαν που σε καθε ευκαιρια μας εκφραζει το ποσο δεμενος ειναι με τον συλλογο και φυσικα με καποια στελεχη οπως ο Ρασβαν και ο Βιειρινια.
Ο Τελης απο οτι φαινεται λειτουργει αλλιως και απλα ο χρονος θα δειξει εαν δικαιωθει.
Υπάρχει και άλλη διαφορά. Ο ιβαν είναι επιχειρηματίας. Εχει εταιρίες και 17000 εργαζόμενους. Ο τελης ήταν στέλεχος και είναι επενδυτής μετοχών.το δεύτερο είδος απαιτει κυνικότητα. Το πρώτο έχει αναγκαστικά και εντός ορίων συναίσθημα γιατί εξαρτώνται από σένα άμεσα 17000 οικογένειες .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 11 Μάιος 2026, 19:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
nunies4, eorptol1, paok apo epilogi, Montrealiotis
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ελα τωρα μην κοροιδευομαστε.Ο Μυστακιδης μια χαρα φροντισε οταν ηρθε να τονιζεται συνεχεια οτι ειναι Θεσσαλονικιος και μεγαλωμενος στα τσιμεντα της Τουμπας..μια χαρα στις πρωτες του δηλωσεις ειπε για τις ομαδες που ανηκουν στον λαο τους και αυτος θελει απλα να βοηθησει την ομαδα που αγαπαει.
Μην παρεξηγηθω πολυ καλα κανει και τα λεει.
Αλλα οχι να βγαλουμε τον εναν ψυχρο επαγγελματια και τον αλλον ψυχοπονιαρη.
Το μονο που εγινε σημερα ειναι οτι οι 2 εκπληρωσαν τον σκοπο τους και παμε παρακατω..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Polichni1926
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Equalizer
Σου απαντάω εδώ για αυτό που έγραψες σε άλλο τόπικ για να είμαι ον τόπικ.
Όσο και να κουνήσω το κεφάλι μου σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο και να αφήσεις στην άκρη τις ΠΑΟΚτσήδικες νουθεσίες κρατώντας μόνο αυτές του διαχειριστή.
Ο κάθε αγνός ΠΑΟΚτσής αυτό ονειρεύεται να μεγαλουργεί η ομάδα του. Αυτό ονειρευόμασταν κι εμείς οι παλιοί παρόλο που ξέραμε ότι οι παράγοντες οικονομικά που είχαμε κάποτε δεν μπορούσαν.
Τώρα όμως με δισεκατομμυριούχους στο τιμόνι δεν βλέπω γιατί πρέπει απλά να κάνουμε όνειρα. Θέλουμε να δούμε τα όνειρα να γίνονται πράξεις.
Εσύ αν θέλεις να αποδείξεις πόσο καλός είναι ο Ιβάν σε σύγκριση με τον Μυστακίδη δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Εγώ περιμένω και από τους δύο να μιλήσουν με τα λεφτά τους, γιατί αυτά στο τέλος μετράνε. Και ΝΑΙ θα έχω απαιτήσεις ΚΑΙ από τους δύο. Και ΝΑΙ αν δεν μπορεί ο ΙΒΑΝ να ανοίξει το δρόμο. Και ΝΑΙ αν αποδειχθεί ότι ούτε ο Μυστακίδης μπορεί ΝΑ φύγει κι αυτός. ΕΓΩ ΠΑΟΚ ήμουν και θα είμαι όποιος και να είναι.
Και όσο και να κουνήσω το κεφάλι μου αυτό δεν αλλάζει.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ναι ευχαριστώ για το κουνημα και τις συστάσεις

Όσο βλέπω παιδαριώδεις - επικίνδυνες δήθεν οπαδικές λογικές, το ίδιο θα πιστεύω.

Δεν ήμουν ποτέ οπαδός της λογικής του να ρωτάω αν ο άλλος είναι 10 χρονών ή αν "έγινε ΠΑΟΚ πρόπερσι" όμως άλλο πράγμα ο ΠΑΟΚ και άλλο πράγμα η πρεμούρα για "παικταράδες και μεταγραφάρες γιατί εμάς μόνο αυτά μας νοιάζουν".

Είναι υπερβολικά πρόσφατες οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ του γιατί ΔΕΝ θα έπρεπε να μας νοιάζουν ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αυτά, και υπερβολικά τονισμένη η λέξη ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στο ποστ μου ώστε να γίνει κατανοητό τι εννοώ.

Όλα τα άλλα καθίστανται περιττά
These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
eorptol1, Unpsofable78, paok apo epilogi, Montrealiotis, Taseos
icue

Δημοσίευση από icue »

Εμενα μου ειναι αδιαφορο ποιος ειναι στο ΔΣ της ΚΑΕ. Βεβαια εμενα μου ειναι αδιαφορο και ποιος ειναι στην ΠΑΕ. Οποτε μαλλον δεν μετραω.
These users thanked the author icue for the post (total 3):
Dimitrisou, paok apo epilogi, Taseos
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 19:31
Ελα τωρα μην κοροιδευομαστε.Ο Μυστακιδης μια χαρα φροντισε οταν ηρθε να τονιζεται συνεχεια οτι ειναι Θεσσαλονικιος και μεγαλωμενος στα τσιμεντα της Τουμπας..μια χαρα στις πρωτες του δηλωσεις ειπε για τις ομαδες που ανηκουν στον λαο τους και αυτος θελει απλα να βοηθησει την ομαδα που αγαπαει.
Μην παρεξηγηθω πολυ καλα κανει και τα λεει.
Αλλα οχι να βγαλουμε τον εναν ψυχρο επαγγελματια και τον αλλον ψυχοπονιαρη.
Το μονο που εγινε σημερα ειναι οτι οι 2 εκπληρωσαν τον σκοπο τους και παμε παρακατω..
Δεν καταλαβες τι εγραψα, δεν πειραζει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”