Πατριωτάκι;
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα παρασκήνια.
Μ ενδιαφέρει όμως που όλοι (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ) έχουν σε πρώτο πλάνο τα συμφέροντα τους και όχι το καλό του συλλόγου.
Είναι εμφανές αυτό. Και λυπηρό.
Μ ενδιαφέρει όμως που όλοι (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ) έχουν σε πρώτο πλάνο τα συμφέροντα τους και όχι το καλό του συλλόγου.
Είναι εμφανές αυτό. Και λυπηρό.
Χαχαχα ναι γεννημα θρεμμα
Τώρα είδα και για Βεζυρτζη, Μπουντούρη.Αναμενομενο και θετικο.Δε θέλω βέβαια να αποδειχτεί ότι έχει σχέση ΚΑΙ η ήττα στο Μπιλμπάο οπως γράφτηκε ότι μπορεί να είναι αυτός ο λόγος.Ανωριμο μου φαίνεται.Να πήραν όλοι ξεκάθαρα τη θέση του ΑΣ?Νωρίς μου φαίνεται.Τι να πω.
Άντε Θανάση ,αφού θέλεις να ασχοληθείς κατά βάθος.Παμε
Χιλια please..
Άντε Θανάση ,αφού θέλεις να ασχοληθείς κατά βάθος.Παμε
-
Black_Knight
Ο αλλος θελει να παρει για 49 χρονια το παλατακι τζαμπα.. Αυτη ειναι η πραγματικότητα.Odi44 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:35Ποια διαπλοκή; Βεζυρτζής και Οικονομιδης τάχθηκαν στο πλευρό του ΑΣ και κόντρα στον Μυστακίδη. Δεν θέλει μυαλό πιστεύω.Black_Knight έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:31Το γεγονός βέβαια οτι στους πρώτους 6 μήνες, έχουμε ήδη καταγγελίες για διαπλοκή δεν το λες καλό οιωνό.Odi44 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 16:59
Βέβαια η μια διοίκηση κοντεύει δεκαπέντε χρόνια και η άλλη ούτε ένα έτος, αλλά οκ.
Ο ΑΣ ζητάει τον ουρανό με τα άστρα για το παλατάκι από την ΚΑΕ. Έτσι πιστεύω εγώ κ έτσι μαθαίνω.
Ξέρετε τον ίδιο ΑΣ που βρίζατε όλοι το Καλοκαίρι, αλλά μετά έγινε καλός που ψήφισε 15-0 Ιβαν.
Να δούμε στις εκλογές του 2027 που ο Ιβαν θα στηρίξει Ησαϊάδη τι θα λέμε για διαπλοκή;
65000 τον χρονο για 49 χρονια, σοβάρα τώρα;
Να μιλήσουμε για τα γεγονότα. Γεγονός είναι τα μυστικά ραντέβου του προέδρου του ΑΣ με τους εκπροσώπους του Τελαρου, και οι σημερινές καταγγελίες του Οικονομίδη. Το τι θα κάνει ο Ιβαν Σαββίδης αυτη την στίγμη ειναι δικη σου υπόθεση. Αν και οταν συμβει αυτο, να μιλησουμε για διαπλοκη Σαββιδη-ΑΣ. Προς τα παρον, αλλος δοκιμασε να μπει απο το παραθυρο.
Αληθεία, αφού μιλάμε για υποθέσεις, αν κατέβουν οι κυριοι Τσαλοπουλος και Χατζοπουλος για την διοικηση του ΑΣ, ο Τελαρος που δεν διαπλεκεται θα τους στηρίξει; Γιατι ο ένας του έχει στείλει εξώδικο για χρέη που δεν πληρωνει...
- These users thanked the author Black_Knight for the post (total 4):
- Parolos, paok apo epilogi, Ιάσονας, leomatos88
-
Dimitrisou
Τωρα πως καταληξαμε απο την παραιτηση των 3 στον κακο Ιβαν παλι ειναι ανεξηγητο..Odi44 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:35Ποια διαπλοκή; Βεζυρτζής και Οικονομιδης τάχθηκαν στο πλευρό του ΑΣ και κόντρα στον Μυστακίδη. Δεν θέλει μυαλό πιστεύω.Black_Knight έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:31Το γεγονός βέβαια οτι στους πρώτους 6 μήνες, έχουμε ήδη καταγγελίες για διαπλοκή δεν το λες καλό οιωνό.Odi44 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 16:59
Βέβαια η μια διοίκηση κοντεύει δεκαπέντε χρόνια και η άλλη ούτε ένα έτος, αλλά οκ.
Ο ΑΣ ζητάει τον ουρανό με τα άστρα για το παλατάκι από την ΚΑΕ. Έτσι πιστεύω εγώ κ έτσι μαθαίνω.
Ξέρετε τον ίδιο ΑΣ που βρίζατε όλοι το Καλοκαίρι, αλλά μετά έγινε καλός που ψήφισε 15-0 Ιβαν.
Να δούμε στις εκλογές του 2027 που ο Ιβαν θα στηρίξει Ησαϊάδη τι θα λέμε για διαπλοκή;
Δεν ξερω ποιον στηριξαν οι δυο τους και δεν με νοιαζει κιολας..
Το καλοκαιρι εκαναν οτι εκαναν(που ηταν και ο λογος που μπηκαν στο δσ) και αυτο φτανει..
Ας προσεχαν και ας σεβοταν την υστεροφημια τους(ειδικα ο ενας)..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 5):
- Black_Knight, eorptol1, Unpsofable78, paok apo epilogi, leomatos88
Προσωπικά απ την αρχή ήμουν αρνητικός με Βεζυρτής και Οικονομίδη λόγω ηλικίας.
Τώρα που παραιτήθηκαν ειδικά ο πρώτος (ο δεύτερος πιστεύω ότι δεν έκανε και τίποτα), στο ΔΣ δεν υπάρχει κάποιος που να "ξέρει" το άθλημα.
Έχω μεγάλη απορία ποιος θα τρέξει την ομάδα.
Επίσης αυτό που λέει στην επιστολή ο Βεζυρτής: "Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ που οραματίστηκα" δεν το καταλαβαίνω.
Τώρα που παραιτήθηκαν ειδικά ο πρώτος (ο δεύτερος πιστεύω ότι δεν έκανε και τίποτα), στο ΔΣ δεν υπάρχει κάποιος που να "ξέρει" το άθλημα.
Έχω μεγάλη απορία ποιος θα τρέξει την ομάδα.
Επίσης αυτό που λέει στην επιστολή ο Βεζυρτής: "Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ που οραματίστηκα" δεν το καταλαβαίνω.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ποιος είσαι ρε τρελέ;Neiros4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:59Χαχαχα ναι γεννημα θρεμμα
Στάνταρ έχουμε ιδωθεί.
Στην περίπτωση που τελικά δεν τα βρουν ο Τέλης με τον ΑΣ και ο Τέλης φτιάξει καινούριο γήπεδο για την ΚΑΕ, αυτό είναι κάτι που το έχει συνυπολογίσει στις απαιτήσεις που θέτει ο ΑΣ;
Θέλει ένα Παλατάκι χωρίς την ομάδα μπασκετ;
Αν φέρει Μυτιληναίο στο βόλεϊ δε νομίζω ότι θα είχε και θέμα με την συντήρηση του γηπέδου.
Αν όχι όμως;
Θα μπορέσει να συντηρήσει ο ΑΣ το Παλατάκι μόνος του, έχοντας ως μοναδικό έσοδο το 10% από τα εισιτήρια του νέου γηπέδου, που θα δικαιούται βάσει νόμου;
Θέλει ένα Παλατάκι χωρίς την ομάδα μπασκετ;
Αν φέρει Μυτιληναίο στο βόλεϊ δε νομίζω ότι θα είχε και θέμα με την συντήρηση του γηπέδου.
Αν όχι όμως;
Θα μπορέσει να συντηρήσει ο ΑΣ το Παλατάκι μόνος του, έχοντας ως μοναδικό έσοδο το 10% από τα εισιτήρια του νέου γηπέδου, που θα δικαιούται βάσει νόμου;
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:PablitoV2 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 18:07 Επίσης αυτό που λέει στην επιστολή ο Βεζυρτής: "Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ που οραματίστηκα" δεν το καταλαβαίνω.
Φαινόταν πως οτι δεν έχω το τελευταίο διάστημα το πλαίσιο συνεργασίας που θα μπορούσε να εγγυηθεί οτι υπάρχουν για εμένα οι προυποθέσεις ώστε να επιτευχθούν αυτά που οραματίστηκα
Ναι σίγουραMitsospaoki4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 18:09Ποιος είσαι ρε τρελέ;
Στάνταρ έχουμε ιδωθεί.
Ο Κατρανας με τα σουβλακια
Ο υιος βεβαια οχι ο μπιγκ
Εσυ ποιος εισαι μητσους σκεφτομαι και δεν μ ερχεται.
Καλός και άγιος ο κ. Βεζυρτζής αλλά όσο δεν μας διαφωτίζει με λεπτομέρειες, μπορούμε να σκεφτόμαστε οτι μπορεί απλά να μην ταιριάξανε οι χαρακτήρες τους. Ο κ. Μυστακίδης δεν φαίνεται και ο ευκολότερος χαρακτήρας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι αυτός βάζει τα λεφτά του στην ομάδα τώρα και κανένας άλλος.
- These users thanked the author Rexaris for the post (total 4):
- rockcity4, Leonardo10, Polichni1926, mi8rio
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έλα ρε φίλε, κάθε φορά που έρχομαι σας τιμάω!Neiros4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 18:15Ναι σίγουρα
Ο Κατρανας με τα σουβλακια
Ο υιος βεβαια οχι ο μπιγκ
Εσυ ποιος εισαι μητσους σκεφτομαι και δεν μ ερχεται.
Θα τα πούμε από κοντά σε κάνα μηνα
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Neiros4
Έτσι όπως έρχονται οι εξελίξεις, εγώ το διαβάζω κάπως έτσι:
Δεν νομίζω ότι η φυγή Βεζυρτζή έχει να κάνει μόνο με ένα πρόσωπο ή με μια απλή διοικητική αλλαγή. Μάλλον δείχνει ότι υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το πώς πρέπει να προχωρήσει το μεγάλο πρότζεκτ του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Από τη μία υπάρχει ο Τέλης, που φαίνεται να θέλει να χτίσει κάτι πολύ πιο ανεξάρτητο και οργανωμένο: δικό του προπονητικό, πιθανώς σκέψεις για νέο γήπεδο, δική του διοικητική δομή και λιγότερη εξάρτηση από ισορροπίες με τον ΑΣ. Από την άλλη, ο Βεζυρτζής είναι άνθρωπος του παλιού ΠΑΟΚ, με άλλη λογική, άλλη σχέση με τον σύλλογο και ίσως άλλη άποψη για το πώς πρέπει να διατηρηθεί η ενότητα.
Άρα για μένα τα τινά είναι δύο:
Ή υπήρξε καθαρή διαφωνία με τη γραμμή Μυστακίδη, ειδικά αν όντως πάμε σε σχέδιο νέου γηπέδου και σταδιακής απεμπλοκής από το Παλατάκι/ΑΣ.
Ή δεν ήταν τόσο συγκεκριμένο το θέμα, αλλά γενικότερο: ο Βεζυρτζής κατάλαβε ότι πλέον δεν θα έχει τον ρόλο και το πλαίσιο που θεωρούσε απαραίτητο για να υπηρετήσει το δικό του πλάνο.
Σε κάθε περίπτωση, το "ενότητα" στη δήλωσή του δεν μου ακούγεται τυχαίο. Κάτι είδε, κάτι δεν του άρεσε για χ,ψ λόγους και προτίμησε να αποχωρήσει τώρα, πριν μπει πιο βαθιά σε ένα πρότζεκτ που μάλλον αλλάζει ταχύτητα και κατεύθυνση.
Δεν νομίζω ότι η φυγή Βεζυρτζή έχει να κάνει μόνο με ένα πρόσωπο ή με μια απλή διοικητική αλλαγή. Μάλλον δείχνει ότι υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το πώς πρέπει να προχωρήσει το μεγάλο πρότζεκτ του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Από τη μία υπάρχει ο Τέλης, που φαίνεται να θέλει να χτίσει κάτι πολύ πιο ανεξάρτητο και οργανωμένο: δικό του προπονητικό, πιθανώς σκέψεις για νέο γήπεδο, δική του διοικητική δομή και λιγότερη εξάρτηση από ισορροπίες με τον ΑΣ. Από την άλλη, ο Βεζυρτζής είναι άνθρωπος του παλιού ΠΑΟΚ, με άλλη λογική, άλλη σχέση με τον σύλλογο και ίσως άλλη άποψη για το πώς πρέπει να διατηρηθεί η ενότητα.
Άρα για μένα τα τινά είναι δύο:
Ή υπήρξε καθαρή διαφωνία με τη γραμμή Μυστακίδη, ειδικά αν όντως πάμε σε σχέδιο νέου γηπέδου και σταδιακής απεμπλοκής από το Παλατάκι/ΑΣ.
Ή δεν ήταν τόσο συγκεκριμένο το θέμα, αλλά γενικότερο: ο Βεζυρτζής κατάλαβε ότι πλέον δεν θα έχει τον ρόλο και το πλαίσιο που θεωρούσε απαραίτητο για να υπηρετήσει το δικό του πλάνο.
Σε κάθε περίπτωση, το "ενότητα" στη δήλωσή του δεν μου ακούγεται τυχαίο. Κάτι είδε, κάτι δεν του άρεσε για χ,ψ λόγους και προτίμησε να αποχωρήσει τώρα, πριν μπει πιο βαθιά σε ένα πρότζεκτ που μάλλον αλλάζει ταχύτητα και κατεύθυνση.
- These users thanked the author xpek20 for the post (total 2):
- Maurice_Escargot, KalamarGiannis
όταν υπογράφεις μνημόνιο η σύμβαση είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα στις διοικητικές αλλαγέςOdi44 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:35Ποια διαπλοκή; Βεζυρτζής και Οικονομιδης τάχθηκαν στο πλευρό του ΑΣ και κόντρα στον Μυστακίδη. Δεν θέλει μυαλό πιστεύω.Black_Knight έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:31Το γεγονός βέβαια οτι στους πρώτους 6 μήνες, έχουμε ήδη καταγγελίες για διαπλοκή δεν το λες καλό οιωνό.Odi44 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 16:59
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 11 Μάιος 2026, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.