Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από aivas19 »

icue έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:02 Αρα ο Πετμεζας ειναι και επισημα η Γκοντσαρεβα του μπασκετ. Να αρχιζουμε να τον αποκαλουμε Γιαννακη ή too soon;
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα, Θέλουμε μπασκετανθρώπους διώξτε τους λογιστές. Καλά τα λέω;
These users thanked the author aivas19 for the post (total 6):
nunies4, Maklaz, Magdi Tolba 4, Montrealiotis, paok apo epilogi, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Parolos έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 16:29 @Special 4 πού είναι οι ύμνοι για Βεζυρτζη?
Τί έγινε εδώ ρε μπρο.
Για κάνε μια παράθεση δική μου με ύμνους για Βεζυρτζή να δω κάτι ρε μπρο.

Το ότι σέβομαι τον Βεζυρτζή για ό,τι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ αυτό δεν αλλάζει.

Εκτός από το να γίνεσαι συνεχώς εριστικός ακόμα και από συνομιλητές που δεν σε παρεξηγούν και να ψάχνεσαι κάθε μέρα για καυγά, έχεις κάτι περισσότερο να συνεισφέρεις στη συζήτηση με ορθά δομημένο και συγκροτημένο λόγο;

Ακόμα και να διαφωνώ. Δεν με ενοχλεί.
Αρκεί κάτι να λες. Γιατί επί της ουσίας βλέπω κραυγές και ειρωνεία. Ούτε έστω λίγο χιούμορ.
Δεν βλέπω λόγο με ουσία.
These users thanked the author Special 4 for the post:
Leonardo10
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Σου έχω απαντήσει σε χτεσινό ποστ με όση δομή μπορώ να έχω (για το ποδόσφαιρο), δεν την είδες λογικά.

Τώρα για τις εκφράσεις, Ε δηλαδή μετά από τόσα και τόσα που έχεις γράψει , δε θέλεις ούτε στο όριο να σε "πειράξει" κάποιος δηλαδή?

Φίλε τα γραφόμενα σου δεν είναι μονομερή. Αν δε θέλεις να σχολιάζονται να μας το πεις.

Μόνος σου έχεις διαλέξει να έχεις 100-0 στάση, τί ακριβώς μου λες τώρα δεν καταλαβαίνω.
Άμα αυτές οι επιστολές παραιτήσεις γινόταν δίπλα... Κάτι μου λέει ότι θα γινόταν το έλα να δεις.

Τέλος πάντων.. δε θα ξανασχοληθω προσωπικά με το θέμα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 11 Μάιος 2026, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Α, πείραγμα ήταν.
Ευχαριστώ πολύ.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Πρακτικα ο Βεζυρτζής ειχε τελειωσει κανα μηνα πριν το λιγοτερο. Άλλοι εκαναν κουμαντο στη ΚΑΕ και προφανως ο Βεζυρτζης μπηκε βιτρινα γιατι τα ειχαν κανει σκατα αρχες καλοκαιριού. Δεν μ απασχολει αν θα λέγεται βεζυρτζής ή πετμεζας ο πρόεδρος, αλλωστε το γενικο προσταγμα ερχεται απο το μεγαλομέτοχο, είτε απο κοντα ειτε απο σκαιπ (και στο μπασκετ το ιδιο ισχυει). Προχωραμε μπροστά και περιμενουμε τα καλύτερα

ΥΓ. Αυτο που μου ελεγαν το τελευταιο διαστημα ειναι οτι Βεζυρτζης και Οικονομιδης δεν ηταν υπερ της κοντρας που εχει δημιουργηθεί με ΑΣ και οτι συγκεκριμενα στελέχη (που ειναι κ στη blacklist των συνδέσμων) ειχαν σκληρή και διχαστική τάση. .Θα μαθουμε να ζουμε μ αυτο, τουλαχιστον ας πηγαινει καλα η ομαδα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Parolos έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:10 Μόνος σου έχεις διαλέξει να έχεις 100-0 στάση, τί ακριβώς μου λες τώρα δεν καταλαβαίνω.
Άμα αυτές οι επιστολές παραιτήσεις γινόταν δίπλα... Κάτι μου λέει ότι θα γινόταν το έλα να δεις.

Τέλος πάντων.. δε θα ξανασχοληθω προσωπικά με το θέμα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Όλοι κρίνονται.
Και οι από δίπλα και οι παραδίπλα.

Για παράδειγμα τον Πετμεζά ούτε τον ήξερα μέχρι χτες, ούτε με εμπνέει φυσιογνωμικά. Το έχω ξαναγράψει.

Αλλά επιμένεις σε συγκρίσεις, όταν δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης.

Άλλο μαγαζί ο ένας, άλλο μαγαζί ο άλλος.

Δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο για να αναδείξουμε πρωθυπουργό στον ΠΑΟΚ.

Αυτή τη συνθήκη, αυτή τη wild ♠️ card που έγραψε κάποιος, όποτε γίνεται κριτική στον Ιβάν, να πετιέται η σπόντα για Μυστακίδη, το θεωρώ αποπροσανοτολιστικό τακτικισμό.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μου κάνεις πλάκα που σε όλα σου τα ποστ κάνεις σύγκριση. Μονίμως απαντάς ναι αλλά στην ΠΑΕ εκείνο... Στην ΠΑΕ το άλλο...

Ε έρχομαι εδώ να σου πω τι φάση εδώ πέρα τώρα δεν έχει σχόλια? Τέλος πάντων άστο.
These users thanked the author Parolos for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
Special 4

Αυτό αφορούσε την συζήτηση για το ενοίκιο στο Παλατάκι.
Όπου έγραψα ότι πρέπει να υπάρχει λογική αναλογικότητα στις απαιτήσεις του ΑΣ, στα πλαίσια της ισονομίας και της δικαιοσύνης, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου.
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Odi44 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 16:59
Parolos έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 16:53 Εσύ το είπες από αλλού τα περιμένατε αλλού σας ήρθαν.

Εγώ ερώτηση έκανα και αν θες απαντάς κι εσύ. Εδώ βλέπουμε οργάνωση? Ή μόνο το ποδόσφαιρο είναι ρδελομπου?

Τις επιστολές παραιτήσεων δε βλέπω κανέναν να σχολιάζει επίσης.
Βέβαια η μια διοίκηση κοντεύει δεκαπέντε χρόνια και η άλλη ούτε ένα έτος, αλλά οκ.
Το γεγονός βέβαια οτι στους πρώτους 6 μήνες, έχουμε ήδη καταγγελίες για διαπλοκή δεν το λες καλό οιωνό.
These users thanked the author Black_Knight for the post:
paok apo epilogi
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

icue έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:02 Αρα ο Πετμεζας ειναι και επισημα η Γκοντσαρεβα του μπασκετ. Να αρχιζουμε να τον αποκαλουμε Γιαννακη ή too soon;
Από τον Φεβρουάριο του '27 και έπειτα.
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Black_Knight έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:31
Parolos έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 16:53 Εσύ το είπες από αλλού τα περιμένατε αλλού σας ήρθαν.

Εγώ ερώτηση έκανα και αν θες απαντάς κι εσύ. Εδώ βλέπουμε οργάνωση? Ή μόνο το ποδόσφαιρο είναι ρδελομπου?

Τις επιστολές παραιτήσεων δε βλέπω κανέναν να σχολιάζει επίσης.
Βέβαια η μια διοίκηση κοντεύει δεκαπέντε χρόνια και η άλλη ούτε ένα έτος, αλλά οκ.
Το γεγονός βέβαια οτι στους πρώτους 6 μήνες, έχουμε ήδη καταγγελίες για διαπλοκή δεν το λες καλό οιωνό.
Ποια διαπλοκή; Βεζυρτζής και Οικονομιδης τάχθηκαν στο πλευρό του ΑΣ και κόντρα στον Μυστακίδη. Δεν θέλει μυαλό πιστεύω.

Ο ΑΣ ζητάει τον ουρανό με τα άστρα για το παλατάκι από την ΚΑΕ. Έτσι πιστεύω εγώ κ έτσι μαθαίνω.

Ξέρετε τον ίδιο ΑΣ που βρίζατε όλοι το Καλοκαίρι, αλλά μετά έγινε καλός που ψήφισε 15-0 Ιβαν.

Να δούμε στις εκλογές του 2027 που ο Ιβαν θα στηρίξει Ησαϊάδη τι θα λέμε για διαπλοκή;
These users thanked the author Odi44 for the post (total 3):
Special 4, Polichni1926, Leonardo10
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Special 4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:28 Αυτό αφορούσε την συζήτηση για το ενοίκιο στο Παλατάκι.
Όπου έγραψα ότι πρέπει να υπάρχει λογική αναλογικότητα στις απαιτήσεις του ΑΣ, στα πλαίσια της ισονομίας και της δικαιοσύνης, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου.
Το συμφέρον και το καλό του συλλόγου είναι τα τμήματα να έχουν προτεραιότητα την αγωνιστική τους πρόοδο, και όχι κάτι άλλο, ειδικά δε.. αν επηρεάζεται και άλλο τμήμα, το χειρότερο...
Αλλά λεπτομέρειες..
Άβαταρ μέλους
Special 4

Συμφωνώ για την προτεραιότητα.
Σε τι ακριβώς επηρεάζει το ένα τμήμα το άλλο;
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Ουτε τα 60 χιλιαρικα που λεει η ΚΑΕ ουτε το 1-1,5 που ζηταει ο ΑΣ ειναι λογικα ποσα. Ακραια λιγα τα πρώτα, ουτε μαγαζι στη Λεπτοκαρυα δεν νοικιαζεται με τοσα λιγα. Αρκετά μεγαλο το ποσο το δευτερο για ενα γηπεδο που ειναι σχεδον εγκαταλειμμένο.

Οφειλουν και οι δυο πλευρες να τα βρουν και να υπαρχει συμφωνια σε λογικη τιμη, που κατα τη γνωμη θα πρέπει να ειναι στα 400-500 χιλιαρικα πάνω κατω + ένα ποσοστο επι των εισιτηρίων.

Αν συνεχιστεί αυτο που γινεται τωρα μονο κακο στον συλλογο θα κανει. Αν δεν μπορουν να τα βρουν μονοι τους ΟΦΕΙΛΕΙ ο κοσμος του ΠΑΟΚ, ΕΜΕΙΣ να μεσολαβησουμε και να τους δωσουμε να καταλαβουν οτι δεν υπαρχει δευτερη λύση περα απο συμφωνία.

Φτάνει με τα προσωπικά συμφέροντα του καθε επιχειρηματια. Ο ΠΑΟΚ ειναι πάνω απο όλους μας και αμα δεν γινει κατι γρήγορα θα χαθει η μπαλα.
These users thanked the author Neiros4 for the post:
Montrealiotis
george188

Δημοσίευση από george188 »

Odi44 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:35
Black_Knight έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 17:31

Ποια διαπλοκή; Βεζυρτζής και Οικονομιδης τάχθηκαν στο πλευρό του ΑΣ και κόντρα στον Μυστακίδη. Δεν θέλει μυαλό πιστεύω.

Ο ΑΣ ζητάει τον ουρανό με τα άστρα για το παλατάκι από την ΚΑΕ. Έτσι πιστεύω εγώ κ έτσι μαθαίνω.

Ξέρετε τον ίδιο ΑΣ που βρίζατε όλοι το Καλοκαίρι, αλλά μετά έγινε καλός που ψήφισε 15-0 Ιβαν.

Να δούμε στις εκλογές του 2027 που ο Ιβαν θα στηρίξει Ησαϊάδη τι θα λέμε για διαπλοκή;
Οπότε αφού ξέρεις αυτά λογικά θα ξέρεις κ τον ρόλο τσακμακα στην συνεχιζόμενη κόντρα σωστά? Το 27 άλλοι είναι οι εκλεκτοί των ΠΑΕ ΚΑΕ όχι ο Ησαιαδης
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
Black_Knight, Ιάσονας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”