László Bölöni

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από moican4 »

Σωστός ο Θόδωρος..
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Πάντως αν είναι να πάμε την ομάδα πολλά χρόνια πίσω ας την πάμε τουλάχιστον τριάντα μήπως δούμε ξανά Κούδα, Φορτούλα, Αλαβάντα και Σκαρτάδο. Δυστυχώς μιλάμε μόνο για μια δεκαετία όμως....δυστυχώς... :pano:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

και για πειτε μου κατι? πως μπορει καποιος να ρίξει ευθυνες σε καποιον προπονητη ο οποιος ηξερε τρεις μηνες πριν οτι θα φαγωθει? οτι δεν εχει την στηριξη της διοικησης και οι παικτες εκμεταλλεύονταν κατι τετοιο. τα αρδ λενε οτι εχασε τα αποδυτήρια, λογικο δεν ειναι οταν μεσα στην ομαδα ολοι ξεραν οτι ο προπονητης δεν στιρηζετε και θα τον σουταρουν?και μετα εμεις θελαμε πρωτια στα πλ οφ και καλη μπαλα, κουνια που μας κουναγε
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Για όλα φταίει ο Τσι.....ε ο Μπόλονι ήθελα να πω...
Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Δημοσίευση από stami paoktsis »

Μεγάλε Λάζλο...
Μεγάλη τρίπλα που δέχτηκες την μείωση γνωρίζοντας ότι θέλουν να σε διώξουν. Έτσι θα αρπάξεις και τα 200.000 που ποτέ δεν δούλεψες. Γέλιο θα είχε να δεχόταν και η διοίκηση να συνέχιζες με τον μεωμένο σου μισθό...να δούμε τι θα έκανες. Για φαντάσου δε, να πας και στον θρύλο και να σε πληρώνουμε.
Υ.Γ. Η προσωπολατρεία θα μας φάει...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

desperando έγραψε:και για πειτε μου κατι? πως μπορει καποιος να ρίξει ευθυνες σε καποιον προπονητη ο οποιος ηξερε τρεις μηνες πριν οτι θα φαγωθει? οτι δεν εχει την στηριξη της διοικησης και οι παικτες εκμεταλλεύονταν κατι τετοιο. τα αρδ λενε οτι εχασε τα αποδυτήρια, λογικο δεν ειναι οταν μεσα στην ομαδα ολοι ξεραν οτι ο προπονητης δεν στιρηζετε και θα τον σουταρουν?και μετα εμεις θελαμε πρωτια στα πλ οφ και καλη μπαλα, κουνια που μας κουναγε
Ακριβώς έτσι είναι!

Ο Μπόλονι έκανε λάθη και κάποιες ανεξήγητες για μένα κινήσεις, αλλά αν ήξερε από τα Χριστούγεννα ότι είναι ανεπιθύμητος και το ήξεραν και οι παίκτες στο δικό μου το μυαλό εξηγούνται πολλά!Ο Βρύζας με την στάση του μου δίνει το δικαίωμα να υποψιάζομαι ότι και για την σε κρίσιμα σημεία νωθρότητα της ομάδας και για κάποια από τα εγκληματικά ατομικά λάθη και τη έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που στοίχισαν ακριβά ΙΣΩΣ να υπήρχαν σοβαρές αιτίες για τις οποίες ο Μπόλονι δεν ήταν ο μόνος υπαίτειος.
Θεωρούσα τον Βρύζα καταλληλότερο του Ζαγόρ, αλλά......
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Ήμουν από αυτούς που έλεγα ότι θα την πάθουμε όπως τα χανουμια με τον Ντέμη όταν έφυγε ο Ζαγοράκης...Μετά σκέφτηκα ότι και ο Βρύζας θα κάνει δουλειά...Τελικά βλέπω ότι ο Βρύζας δεν θα χωνέψει ποτέ το ότι ήταν πάντα πίσω από τον Ζαγόρ... Ο Boloni φεύγει γιατί ήταν επιλογή του Ζαγοράκη και για κανένα άλλο λόγο...!!! Ο Ζαγόρ με όλα τα κακά του είχε τουλάχιστον @@ και κρατούσε μια ροή στην ομάδα...(Εκτός από την τελευταία χρόνια που άκουσε τον Ζήση και έφερε Bereta ).
Αν ο Boloni πάει στον γαύρο θα χτυπάμε το κεφάλι μας...!!!
Πολύ φοβάμαι ότι τα πρώτα κλαρίνα θα αρχίσουν από της 19 ιουλίου...!!!

ΌΛΟΙ όσοι κραζατε τον Boloni από τότε που ήρθε να περιμένετε το ίδιο και από εμένα...
Λυπαμε τα παιδιά της κ20 που δεν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπάλα...(και για να κόψετε τις βλακείες που ακούτε από τους ΆΡΔ ότι έτσι και αλλιώς θα έμπαιναν μικροί στην ομάδα ΆΛΛΟ BOLONI και ΆΛΛΟ δωδώνη , γ.χ. , "άγγελος")
Άβαταρ μέλους
Thanix

László Bölöni

Δημοσίευση από Thanix »

Το γήπεδο δν μπορει να μου το κόψει κανείς μα κανείς.... Αλλα αν έρθει ο άγγελος το κόβω μόνος μου γτ θα κάνω κακο στον ΠΑΟΚ αν πάω Και δν θέλω!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

R.A.T.M. έγραψε:Ήμουν από αυτούς που έλεγα ότι θα την πάθουμε όπως τα χανουμια με τον Ντέμη όταν έφυγε ο Ζαγοράκης...Μετά σκέφτηκα ότι και ο Βρύζας θα κάνει δουλειά...Τελικά βλέπω ότι ο Βρύζας δεν θα χωνέψει ποτέ το ότι ήταν πάντα πίσω από τον Ζαγόρ... Ο Boloni φεύγει γιατί ήταν επιλογή του Ζαγοράκη και για κανένα άλλο λόγο...!!! Ο Ζαγόρ με όλα τα κακά του είχε τουλάχιστον @@ και κρατούσε μια ροή στην ομάδα...(Εκτός από την τελευταία χρόνια που άκουσε τον Ζήση και έφερε Bereta ).

ΌΛΟΙ όσοι κραζατε τον Boloni από τότε που ήρθε να περιμένετε το ίδιο και από εμένα...
Λυπαμε τα παιδιά της κ20 που δεν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπάλα...(και για να κόψετε τις βλακείες που ακούτε από τους ΆΡΔ ότι έτσι και αλλιώς θα έμπαιναν μικροί στην ομάδα ΆΛΛΟ BOLONI και ΆΛΛΟ δωδώνη , γ.χ. , "άγγελος")
Συμφωνώ.
http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 10#p601217
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

xrisitsapa έγραψε:Τοσο κλάμα για προπονητη που μας ειχε 25β. απο την κορυφη και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μας βγαλει 4ους στα play off, που τον εχει κανει γκομενα ο Δωνης φετος, που ολη τη χρονια εκανε 4 καλα ματς, που εσπασε καθε ρεκορ σε θλασεις, που μετα απο καθε νικη εβγαινε και δηλωνε "θα φυγω", "θα δω", "εχω προταση¨" και αλλα σαλια, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !!

Υ.Γ1. Τελικα η καλη επικοινωνια και ο λαικισμος ειναι μεγαλο πραγμα...

Υ.Γ2. Αυτο δε σημαινει οτι ο χειρισμος του Ζηση ηταν σωστος. Ηταν ΠΟΥΣΤΙΚΟΣ, τελεία. Αφου δεν τον γουσταρεις, (και για μενα εχεις δικιο) το λες στα ισα και δεν παιζεις θεατρακι της κακιας ωρας. Ετσι κανει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Πόσες αλήθειες χωράνε σε ένα ποστ; Πόσες;;;; +10000000000000 αδερφέ
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

R.A.T.M. έγραψε:Ήμουν από αυτούς που έλεγα ότι θα την πάθουμε όπως τα χανουμια με τον Ντέμη όταν έφυγε ο Ζαγοράκης...Μετά σκέφτηκα ότι και ο Βρύζας θα κάνει δουλειά...Τελικά βλέπω ότι ο Βρύζας δεν θα χωνέψει ποτέ το ότι ήταν πάντα πίσω από τον Ζαγόρ... Ο Boloni φεύγει γιατί ήταν επιλογή του Ζαγοράκη και για κανένα άλλο λόγο...!!! Ο Ζαγόρ με όλα τα κακά του είχε τουλάχιστον @@ και κρατούσε μια ροή στην ομάδα...(Εκτός από την τελευταία χρόνια που άκουσε τον Ζήση και έφερε Bereta ).

+++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Λάζλο, πες μου ότι όλα αυτά τα κινείς εσύ με σκοπό να απαξιωθεί μέχρι πάτου ο Βρύζας (τα κατάφερες) και όταν έρθει ο Ιβάν και βάλει δικιά του διοίκηση να σε ξαναπροσλάβει!!

Επίσης, + 1974 στο ποστ του R.A.T.M. πιο πάνω!
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

μακαρι να παει στον γαυρο να αρχισουν οι κωλοτουμπες εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

πως κάνετε έτσι βρε παιδί μου?
σαν γκομενάκια κλαίτε που τους παράτησε ο γκόμενος

και αν πάει δηλαδή στον gayro τι θα γίνει?
θα πάρει το πρωτάθλημα ! e και ?

πως έχει αλλάξει έτσι η στάση σας προς την διοίκηση ?
είναι απίστευτο !
ο Z ξέρει οι ZZ ξέρουν
και τώρα ?
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

εσείς δεν φωνάζατε ότι ο μπόλονι ήταν λίγος και ότι είχε χάσει τα παιχνίδια από λάθη του τώρα τι φωνάζετε που έφυγε???
ο ζήσης έχει τον έλεγχο και κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλύτερος στο θέμα διοίκησις από τον ζαγκόρ αν και δεν έχει την ίδια υποστήριξη.απλός εγώ περιμένω να τον κρίνω στο τέλος τις σεσόν ας δούμε ποιον θα φέρι και τι δουλειά θα κάνει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”