moican4 έγραψε:Οπότε λογική για εμένα η επιλογή Άγγελου..και θα την υποστηρίξω...
Μην πείτε "ποιος Άγγελος κτλ" αυτές είναι οι 3 επιλογές...
Εκτός και κάποιος ονειροβατεί ότι θα φέρουμε κανέναν με 500 χιλ...
kataramenos5 έγραψε:moican4 έγραψε:Γίνεται δυστυχώς...
Χθες μεσάνυχτα έβγαλαν 2 συγκεκριμένοι το θέμα περί νέου προπονητή...
Σήμερα ΔΕΝ υπήρξε ΔΙΑΨΕΥΣΗ από την δίοικηση...
Δεν χρειάζεται κάτι άλλο να πούμε...
Το βράδυ τα δημοσιεύματα για νέο προπονητή θα πληθαίνουν...
Το γιατί και το πως το εξήγησα χθες βράδυ στο τόπικ του Βρύζα..
Ο Μπόλονι γίνεται αντικείμενου χλευασμού μαθαίνω από τους ΑΡΔ επειδή τους ξεφτίλισε..
Δηλαδή για να καταλάβω, η διοίκηση δεν ανακοινώνει στον προπονητή τη διακοπή της συνεργασίας,
αλλα βάζει τους ΑΡΔ να δημιουργήσουν κλίμα και αφήνει τον Μπόλονι να δώσει συνέντευξη, στη οποία
δηλώνει οτι μένει στον ΠΑΟΚ, για να τον απολύσει μετά και να εκτεθεί ανεπανόρθωτα για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ενώ μπορούσε να διακόψει τη συνεργασία με το τέλος των play off χωρις να γίνει τέτοιο μπάχαλο?Δυσκολεύομαι να πιστέψω κάτι τέτοιο..Δε τον έχω το Ζήση για τόσο στόκο.ΑΡΔια μου μυρίζει.
desperando έγραψε:και για πειτε μου κατι? πως μπορει καποιος να ρίξει ευθυνες σε καποιον προπονητη ο οποιος ηξερε τρεις μηνες πριν οτι θα φαγωθει? οτι δεν εχει την στηριξη της διοικησης και οι παικτες εκμεταλλεύονταν κατι τετοιο. τα αρδ λενε οτι εχασε τα αποδυτήρια, λογικο δεν ειναι οταν μεσα στην ομαδα ολοι ξεραν οτι ο προπονητης δεν στιρηζετε και θα τον σουταρουν?και μετα εμεις θελαμε πρωτια στα πλ οφ και καλη μπαλα, κουνια που μας κουναγε
R.A.T.M. έγραψε:Ήμουν από αυτούς που έλεγα ότι θα την πάθουμε όπως τα χανουμια με τον Ντέμη όταν έφυγε ο Ζαγοράκης...Μετά σκέφτηκα ότι και ο Βρύζας θα κάνει δουλειά...Τελικά βλέπω ότι ο Βρύζας δεν θα χωνέψει ποτέ το ότι ήταν πάντα πίσω από τον Ζαγόρ... Ο Boloni φεύγει γιατί ήταν επιλογή του Ζαγοράκη και για κανένα άλλο λόγο...!!! Ο Ζαγόρ με όλα τα κακά του είχε τουλάχιστον @@ και κρατούσε μια ροή στην ομάδα...(Εκτός από την τελευταία χρόνια που άκουσε τον Ζήση και έφερε Bereta ).
Αν ο Boloni πάει στον γαύρο θα χτυπάμε το κεφάλι μας...!!!
Πολύ φοβάμαι ότι τα πρώτα κλαρίνα θα αρχίσουν από της 19 ιουλίου...!!!
ΌΛΟΙ όσοι κραζατε τον Boloni από τότε που ήρθε να περιμένετε το ίδιο και από εμένα...
Λυπαμε τα παιδιά της κ20 που δεν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπάλα...(και για να κόψετε τις βλακείες που ακούτε από τους ΆΡΔ ότι έτσι και αλλιώς θα έμπαιναν μικροί στην ομάδα ΆΛΛΟ BOLONI και ΆΛΛΟ δωδώνη , γ.χ. , "άγγελος")