László Bölöni

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από nikolasf »

Είπα και πρόβλεψα νέα εποχή σαρδέλων... Θα μιλήσω όταν λήξει.... (αν λήξει ποτέ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Βάλτο το Poll Μoican4 με τους 3 + φθηνό ξένο και άγνωστο!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

moican4 έγραψε:Οπότε λογική για εμένα η επιλογή Άγγελου..και θα την υποστηρίξω...
Μην πείτε "ποιος Άγγελος κτλ" αυτές είναι οι 3 επιλογές...
Εκτός και κάποιος ονειροβατεί ότι θα φέρουμε κανέναν με 500 χιλ...

Συμφωνώ .Επιλογή στυλ "το μικρότερο κακό".Και στα 90' καλύτερο κουτσάρισμα απο Λάζλο.Μετά τι γίνεται..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε:
moican4 έγραψε:Γίνεται δυστυχώς...
Χθες μεσάνυχτα έβγαλαν 2 συγκεκριμένοι το θέμα περί νέου προπονητή...
Σήμερα ΔΕΝ υπήρξε ΔΙΑΨΕΥΣΗ από την δίοικηση...
Δεν χρειάζεται κάτι άλλο να πούμε...
Το βράδυ τα δημοσιεύματα για νέο προπονητή θα πληθαίνουν...
Το γιατί και το πως το εξήγησα χθες βράδυ στο τόπικ του Βρύζα..

Ο Μπόλονι γίνεται αντικείμενου χλευασμού μαθαίνω από τους ΑΡΔ επειδή τους ξεφτίλισε..

Δηλαδή για να καταλάβω, η διοίκηση δεν ανακοινώνει στον προπονητή τη διακοπή της συνεργασίας,
αλλα βάζει τους ΑΡΔ να δημιουργήσουν κλίμα και αφήνει τον Μπόλονι να δώσει συνέντευξη, στη οποία
δηλώνει οτι μένει στον ΠΑΟΚ, για να τον απολύσει μετά και να εκτεθεί ανεπανόρθωτα για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ενώ μπορούσε να διακόψει τη συνεργασία με το τέλος των play off χωρις να γίνει τέτοιο μπάχαλο? :shock: Δυσκολεύομαι να πιστέψω κάτι τέτοιο..Δε τον έχω το Ζήση για τόσο στόκο.ΑΡΔια μου μυρίζει.

Mea culpa..
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Άγγελος θα στείλει παίκτες που γεμίζουν το πάγκο και δε προσφέρουν.Θα κάνει δουλειά με τα πιτσιρίκια αλλά με τα στραβά του μπορεί να τα σπάσει με τους πρωτοκλασάτους.Το μεγάλο θέμα είναι αν θα τα βρει με τον Πάμπλο είναι και οι δύο ξεροκέφαλοι ,αλλά και με Λίνο, Έττο που είναι λίγο "τεμπέληδες" και φανταζί στο παιχνίδι τους.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει για fcboloni και να λέει μετά από 5 χρόνια και ό,τι έχει περάσει με την ομάδα, ότι ο κόσμος είναι αγνώμων, ότι παράτησε την ομάδα ο κόσμος, ότι είναι προσωπολατρης.

Δέχτηκε πάρα πολλά, κατάφεραν να τον διχάσουν χωρίς κανένα λόγο και να χαθεί η συσπείρωση.

Ε πιστεύω 5 χρόνια μετά μπορεί και ο κόσμος να δηλώνει κουρασμενος, αηδιασμένος και προβληματισμένος...

Η κριτική σκέψη και ο κριτικός λόγος είναι απαραίτητα πλέον γιατί δε πάμε καθόλου καλά...παρεκλίναμε από την πορεία μας ως ομάδα
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Σωστός ο Θόδωρος..
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Πάντως αν είναι να πάμε την ομάδα πολλά χρόνια πίσω ας την πάμε τουλάχιστον τριάντα μήπως δούμε ξανά Κούδα, Φορτούλα, Αλαβάντα και Σκαρτάδο. Δυστυχώς μιλάμε μόνο για μια δεκαετία όμως....δυστυχώς... :pano:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

και για πειτε μου κατι? πως μπορει καποιος να ρίξει ευθυνες σε καποιον προπονητη ο οποιος ηξερε τρεις μηνες πριν οτι θα φαγωθει? οτι δεν εχει την στηριξη της διοικησης και οι παικτες εκμεταλλεύονταν κατι τετοιο. τα αρδ λενε οτι εχασε τα αποδυτήρια, λογικο δεν ειναι οταν μεσα στην ομαδα ολοι ξεραν οτι ο προπονητης δεν στιρηζετε και θα τον σουταρουν?και μετα εμεις θελαμε πρωτια στα πλ οφ και καλη μπαλα, κουνια που μας κουναγε
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Για όλα φταίει ο Τσι.....ε ο Μπόλονι ήθελα να πω...
Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Δημοσίευση από stami paoktsis »

Μεγάλε Λάζλο...
Μεγάλη τρίπλα που δέχτηκες την μείωση γνωρίζοντας ότι θέλουν να σε διώξουν. Έτσι θα αρπάξεις και τα 200.000 που ποτέ δεν δούλεψες. Γέλιο θα είχε να δεχόταν και η διοίκηση να συνέχιζες με τον μεωμένο σου μισθό...να δούμε τι θα έκανες. Για φαντάσου δε, να πας και στον θρύλο και να σε πληρώνουμε.
Υ.Γ. Η προσωπολατρεία θα μας φάει...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

desperando έγραψε:και για πειτε μου κατι? πως μπορει καποιος να ρίξει ευθυνες σε καποιον προπονητη ο οποιος ηξερε τρεις μηνες πριν οτι θα φαγωθει? οτι δεν εχει την στηριξη της διοικησης και οι παικτες εκμεταλλεύονταν κατι τετοιο. τα αρδ λενε οτι εχασε τα αποδυτήρια, λογικο δεν ειναι οταν μεσα στην ομαδα ολοι ξεραν οτι ο προπονητης δεν στιρηζετε και θα τον σουταρουν?και μετα εμεις θελαμε πρωτια στα πλ οφ και καλη μπαλα, κουνια που μας κουναγε

Ακριβώς έτσι είναι!

Ο Μπόλονι έκανε λάθη και κάποιες ανεξήγητες για μένα κινήσεις, αλλά αν ήξερε από τα Χριστούγεννα ότι είναι ανεπιθύμητος και το ήξεραν και οι παίκτες στο δικό μου το μυαλό εξηγούνται πολλά!Ο Βρύζας με την στάση του μου δίνει το δικαίωμα να υποψιάζομαι ότι και για την σε κρίσιμα σημεία νωθρότητα της ομάδας και για κάποια από τα εγκληματικά ατομικά λάθη και τη έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που στοίχισαν ακριβά ΙΣΩΣ να υπήρχαν σοβαρές αιτίες για τις οποίες ο Μπόλονι δεν ήταν ο μόνος υπαίτειος.
Θεωρούσα τον Βρύζα καταλληλότερο του Ζαγόρ, αλλά......
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Ήμουν από αυτούς που έλεγα ότι θα την πάθουμε όπως τα χανουμια με τον Ντέμη όταν έφυγε ο Ζαγοράκης...Μετά σκέφτηκα ότι και ο Βρύζας θα κάνει δουλειά...Τελικά βλέπω ότι ο Βρύζας δεν θα χωνέψει ποτέ το ότι ήταν πάντα πίσω από τον Ζαγόρ... Ο Boloni φεύγει γιατί ήταν επιλογή του Ζαγοράκη και για κανένα άλλο λόγο...!!! Ο Ζαγόρ με όλα τα κακά του είχε τουλάχιστον @@ και κρατούσε μια ροή στην ομάδα...(Εκτός από την τελευταία χρόνια που άκουσε τον Ζήση και έφερε Bereta ).
Αν ο Boloni πάει στον γαύρο θα χτυπάμε το κεφάλι μας...!!!
Πολύ φοβάμαι ότι τα πρώτα κλαρίνα θα αρχίσουν από της 19 ιουλίου...!!!

ΌΛΟΙ όσοι κραζατε τον Boloni από τότε που ήρθε να περιμένετε το ίδιο και από εμένα...
Λυπαμε τα παιδιά της κ20 που δεν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπάλα...(και για να κόψετε τις βλακείες που ακούτε από τους ΆΡΔ ότι έτσι και αλλιώς θα έμπαιναν μικροί στην ομάδα ΆΛΛΟ BOLONI και ΆΛΛΟ δωδώνη , γ.χ. , "άγγελος")
Άβαταρ μέλους
Thanix

László Bölöni

Δημοσίευση από Thanix »

Το γήπεδο δν μπορει να μου το κόψει κανείς μα κανείς.... Αλλα αν έρθει ο άγγελος το κόβω μόνος μου γτ θα κάνω κακο στον ΠΑΟΚ αν πάω Και δν θέλω!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

R.A.T.M. έγραψε:Ήμουν από αυτούς που έλεγα ότι θα την πάθουμε όπως τα χανουμια με τον Ντέμη όταν έφυγε ο Ζαγοράκης...Μετά σκέφτηκα ότι και ο Βρύζας θα κάνει δουλειά...Τελικά βλέπω ότι ο Βρύζας δεν θα χωνέψει ποτέ το ότι ήταν πάντα πίσω από τον Ζαγόρ... Ο Boloni φεύγει γιατί ήταν επιλογή του Ζαγοράκη και για κανένα άλλο λόγο...!!! Ο Ζαγόρ με όλα τα κακά του είχε τουλάχιστον @@ και κρατούσε μια ροή στην ομάδα...(Εκτός από την τελευταία χρόνια που άκουσε τον Ζήση και έφερε Bereta ).
Αν ο Boloni πάει στον γαύρο θα χτυπάμε το κεφάλι μας...!!!
Πολύ φοβάμαι ότι τα πρώτα κλαρίνα θα αρχίσουν από της 19 ιουλίου...!!!

ΌΛΟΙ όσοι κραζατε τον Boloni από τότε που ήρθε να περιμένετε το ίδιο και από εμένα...
Λυπαμε τα παιδιά της κ20 που δεν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπάλα...(και για να κόψετε τις βλακείες που ακούτε από τους ΆΡΔ ότι έτσι και αλλιώς θα έμπαιναν μικροί στην ομάδα ΆΛΛΟ BOLONI και ΆΛΛΟ δωδώνη , γ.χ. , "άγγελος")

Συμφωνώ.
viewtopic.php?f=148&t=4759&start=3810#p601217
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”