Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

Σουριναμέζος έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:O Μεϊτέ μοιάζει πιο πολύ στο στυλ παιχνιδιού με τον Μίσιτς από ότι μοιάζει με τον Μπακαγιόκο πάντως
Ολοιδιοι ειναι σε σουλουπι μειτε μπακαγιοκο. Οπως και στη θεση που παιζουν, ουσιαστικα 6αρι..
Και σε ταχυτητα παρομοιοι ειναι. Μπακαγιοκο λιγο πιο agressive μειτε λιγο καλυτερος στο κουβαλημα μπαλας..
Μισιτς καμια σχεση απλα..
Α εμφανισιακά μιλάς? Ναι μοιαζει πιο πολύ με τον Μπακαγιόκο ο Μεϊτέ εμφανισιακά. Ποδοσφαιρικά μοιάζει πιο πολύ με τον Μίσιτς
Ρε συ αφανα οση σχέση έχει ο Σαλπιγγίδης με τον ντεσποντοφ έχει ο μεϊτέ με τον μίσιτς
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

mbison έγραψε:Εγώ θέλω τον Σαμάτα με Στεάουα αντί του ΤΤ που μου φάνηκε ανέτοιμος
Τον ποιόν; Ο Χριστός και η μάνα του :lol: Και ποια Steaua; Δεν νομίζω ν'αποκλεισει τους Τσέχους.Μιας και το αναφέρετε αυτός ακόμα δεν βρήκε ομάδα να τον φορτωθεί; Έχει γούστο να μας μείνει αμανατι.Τοσα πολλά λεφτά πια μας ζητάνε για να τον πάρει κάποιος μπας και γλιτώσουμε τα ματάκια μας;
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Σουριναμέζος έγραψε:
Α εμφανισιακά μιλάς? Ναι μοιαζει πιο πολύ με τον Μπακαγιόκο ο Μεϊτέ εμφανισιακά. Ποδοσφαιρικά μοιάζει πιο πολύ με τον Μίσιτς
Δεν ειναι εμφανισιακα φιλε
Ιδιο σουλουπι εννοω ιδιο υψος, παρομοια χαρακτηριστικα σαν παικτες
Μισιτς με μπακαγιοκο πραγματικα καμια σχεση ποδοσφαιρικα
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

Hayate έγραψε:
freemind έγραψε:
mbison έγραψε:Εγώ θέλω τον Σαμάτα με Στεάουα αντί του ΤΤ που μου φάνηκε ανέτοιμος

μα δεν είναι δηλωμένος έτσι κι αλλιώς

Μπορεί να ξαναδηλωθεί με Στεάουα..Μακαρι τι να πω..

α Στεάουα έγραψες σόρρυ
ε δεν νομίζω....
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

renegade έγραψε: Ρε συ αφανα οση σχέση έχει ο Σαλπιγγίδης με τον ντεσποντοφ έχει ο μεϊτέ με τον μίσιτς
Τους έβλεπες δίδυμο δηλαδή χωρίς να τρακέρνουν οι ρόλοι τους?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άνετα.
Σε τι να τρακαρουν?
Δεν βλέπω ούτε μισό κοινό στοιχείο

Όσο για στον μπακα , τον κρίνεται σε όρους Νάπολης, Μίλαν,Τσέλσι όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά .
Απλά δεν ντριμπλαρει όπως ο μεϊτέ, αλλά ο μεϊτέ είχε την ευκαιρία σε μεγάλο μέρος της καριέρας του να παίζει λίγο πιο πισω
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Βαρέθηκα κάθε μέρα να μπαίνω να διαβάσω. Φέρτε ΧΑΦ κ ας είναι όποιος να ναι εκτός από Κουρμπέλη
Εν τω μεταξύ ο Μπαρμποσα κόπηκε γιατί λένε ότι δεν έβγαζε 90λεπτα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Βλεπω εκφραζονται πολλες επιφυλαξεις για τον Μπακαγιοκο. Καποιοι φοβουνται περιπτωση Καγκαβα, ανενεργου παικτη, μη καλου στις μεταβιβασεις μπαλας, ενω αλλοι ελπιζουν σε περιπτωση Τάισον. Την τελευταια φορα π εκφραστηκαν τετοιες επιφυλαξεις, ειχαμε περιπτωση Σαματα στην επιθεση. Αντεχει η ομαδα, για δευτερη χρονια, ενα τοσο μεγαλο ρισκο σε τοσο κομβικη θεση? Εγω λεω οχι κ αυτο φαινεται σε οσα παιχνιδια εχουμε παιξει έως τωρα π η συνδεση αμυνας κ επιθεσης μεσω των χαφ, ηταν προβληματικη χωρις χαφ με την στιβαροτητα του Μεϊτε, οταν ηταν εκτος ο Καμαρα
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

gk.box16 έγραψε:Αν σκεφτείς πόσο ηλίθιος είναι ο μέσος οπαδός, συνειδητοποιείς ότι οι μισοί οπαδοί είναι πιο ηλίθιοι απ’ αυτόν.
Paraphrasing George Carlin - not bad.... :)
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

mbison έγραψε:Φέρτε ΧΑΦ κ ας είναι όποιος να ναι εκτός από Κουρμπέλη
Με Σιώπη βολεύεσαι; :mrgreen:
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Περασε εξω με απουσια και απο Δευτερα να ερθεις με τον κηδεμονα. :lol:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και η Ζενίτ στο κόλπο για τον Σλοβένο που τελικά μοιάζει να καταλήγει στην Ρωσία, αφήνοντας μας με μοναδική εναλλακτική τον Ζιγκοτ.
Γιατί τρέξαμε είπαμε να δώσουμε Ενκονγκ;;
Α ρε δυσμοιρε Κεντζιορα :D :D
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Μια κίτρινη καρτα μακριά από το να ξαναδούμε Τσιγγαρα βασικό στα πλειοφ των προκριματικων.Ολα καλά.
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

Μερικοί το έχετε ξεφτιλίσει το θέμα μπαίνουν άτομα να διαβάζουν η να μοιραστούν ανταλλαγές απόψεων και διαβάζουμε το κοντό και το μακρύ του καθενός λες και παίζουμε football manager.
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

beyes4 έγραψε:Μια κίτρινη καρτα μακριά από το να ξαναδούμε Τσιγγαρα βασικό στα πλειοφ των προκριματικων.Ολα καλά.
Μακάρι αυτό θα το έλεγα και εγώ παίζει εκεί και εναλλακτική ο Θυμιάνης γιατί να μην καλύψουν τις θέσεις με αποχωρήσεις Μειτέ και Εκόνγκ μέχρι να έρθουν η κατάλληλη;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”