Ρε συ αφανα οση σχέση έχει ο Σαλπιγγίδης με τον ντεσποντοφ έχει ο μεϊτέ με τον μίσιτςΣουριναμέζος έγραψε:Α εμφανισιακά μιλάς? Ναι μοιαζει πιο πολύ με τον Μπακαγιόκο ο Μεϊτέ εμφανισιακά. Ποδοσφαιρικά μοιάζει πιο πολύ με τον Μίσιτςgiliopoulos έγραψε:Ολοιδιοι ειναι σε σουλουπι μειτε μπακαγιοκο. Οπως και στη θεση που παιζουν, ουσιαστικα 6αρι..Σουριναμέζος έγραψε:O Μεϊτέ μοιάζει πιο πολύ στο στυλ παιχνιδιού με τον Μίσιτς από ότι μοιάζει με τον Μπακαγιόκο πάντως
Και σε ταχυτητα παρομοιοι ειναι. Μπακαγιοκο λιγο πιο agressive μειτε λιγο καλυτερος στο κουβαλημα μπαλας..
Μισιτς καμια σχεση απλα..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Τον ποιόν; Ο Χριστός και η μάνα τουmbison έγραψε:Εγώ θέλω τον Σαμάτα με Στεάουα αντί του ΤΤ που μου φάνηκε ανέτοιμος
-
giliopoulos
Δεν ειναι εμφανισιακα φιλεΣουριναμέζος έγραψε:
Α εμφανισιακά μιλάς? Ναι μοιαζει πιο πολύ με τον Μπακαγιόκο ο Μεϊτέ εμφανισιακά. Ποδοσφαιρικά μοιάζει πιο πολύ με τον Μίσιτς
Ιδιο σουλουπι εννοω ιδιο υψος, παρομοια χαρακτηριστικα σαν παικτες
Μισιτς με μπακαγιοκο πραγματικα καμια σχεση ποδοσφαιρικα
Hayate έγραψε:freemind έγραψε:mbison έγραψε:Εγώ θέλω τον Σαμάτα με Στεάουα αντί του ΤΤ που μου φάνηκε ανέτοιμος
μα δεν είναι δηλωμένος έτσι κι αλλιώς
Μπορεί να ξαναδηλωθεί με Στεάουα..Μακαρι τι να πω..
α Στεάουα έγραψες σόρρυ
ε δεν νομίζω....
- Σουριναμέζος
Τους έβλεπες δίδυμο δηλαδή χωρίς να τρακέρνουν οι ρόλοι τους?renegade έγραψε: Ρε συ αφανα οση σχέση έχει ο Σαλπιγγίδης με τον ντεσποντοφ έχει ο μεϊτέ με τον μίσιτς
Άνετα.
Σε τι να τρακαρουν?
Δεν βλέπω ούτε μισό κοινό στοιχείο
Όσο για στον μπακα , τον κρίνεται σε όρους Νάπολης, Μίλαν,Τσέλσι όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά .
Απλά δεν ντριμπλαρει όπως ο μεϊτέ, αλλά ο μεϊτέ είχε την ευκαιρία σε μεγάλο μέρος της καριέρας του να παίζει λίγο πιο πισω
Σε τι να τρακαρουν?
Δεν βλέπω ούτε μισό κοινό στοιχείο
Όσο για στον μπακα , τον κρίνεται σε όρους Νάπολης, Μίλαν,Τσέλσι όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά .
Απλά δεν ντριμπλαρει όπως ο μεϊτέ, αλλά ο μεϊτέ είχε την ευκαιρία σε μεγάλο μέρος της καριέρας του να παίζει λίγο πιο πισω
-
mbison
Βαρέθηκα κάθε μέρα να μπαίνω να διαβάσω. Φέρτε ΧΑΦ κ ας είναι όποιος να ναι εκτός από Κουρμπέλη
Εν τω μεταξύ ο Μπαρμποσα κόπηκε γιατί λένε ότι δεν έβγαζε 90λεπτα
Εν τω μεταξύ ο Μπαρμποσα κόπηκε γιατί λένε ότι δεν έβγαζε 90λεπτα
Βλεπω εκφραζονται πολλες επιφυλαξεις για τον Μπακαγιοκο. Καποιοι φοβουνται περιπτωση Καγκαβα, ανενεργου παικτη, μη καλου στις μεταβιβασεις μπαλας, ενω αλλοι ελπιζουν σε περιπτωση Τάισον. Την τελευταια φορα π εκφραστηκαν τετοιες επιφυλαξεις, ειχαμε περιπτωση Σαματα στην επιθεση. Αντεχει η ομαδα, για δευτερη χρονια, ενα τοσο μεγαλο ρισκο σε τοσο κομβικη θεση? Εγω λεω οχι κ αυτο φαινεται σε οσα παιχνιδια εχουμε παιξει έως τωρα π η συνδεση αμυνας κ επιθεσης μεσω των χαφ, ηταν προβληματικη χωρις χαφ με την στιβαροτητα του Μεϊτε, οταν ηταν εκτος ο Καμαρα
Paraphrasing George Carlin - not bad....gk.box16 έγραψε:Αν σκεφτείς πόσο ηλίθιος είναι ο μέσος οπαδός, συνειδητοποιείς ότι οι μισοί οπαδοί είναι πιο ηλίθιοι απ’ αυτόν.
-
Μπαρκαρούτσος
Με Σιώπη βολεύεσαι;mbison έγραψε:Φέρτε ΧΑΦ κ ας είναι όποιος να ναι εκτός από Κουρμπέλη
mbison έγραψε:Εγώ θέλω τον Σαμάτα με Στεάουα αντί του ΤΤ που μου φάνηκε ανέτοιμος
Περασε εξω με απουσια και απο Δευτερα να ερθεις με τον κηδεμονα.
Και η Ζενίτ στο κόλπο για τον Σλοβένο που τελικά μοιάζει να καταλήγει στην Ρωσία, αφήνοντας μας με μοναδική εναλλακτική τον Ζιγκοτ.
Γιατί τρέξαμε είπαμε να δώσουμε Ενκονγκ;;
Α ρε δυσμοιρε Κεντζιορα

Γιατί τρέξαμε είπαμε να δώσουμε Ενκονγκ;;
Α ρε δυσμοιρε Κεντζιορα
Μια κίτρινη καρτα μακριά από το να ξαναδούμε Τσιγγαρα βασικό στα πλειοφ των προκριματικων.Ολα καλά.
Μερικοί το έχετε ξεφτιλίσει το θέμα μπαίνουν άτομα να διαβάζουν η να μοιραστούν ανταλλαγές απόψεων και διαβάζουμε το κοντό και το μακρύ του καθενός λες και παίζουμε football manager.
Μακάρι αυτό θα το έλεγα και εγώ παίζει εκεί και εναλλακτική ο Θυμιάνης γιατί να μην καλύψουν τις θέσεις με αποχωρήσεις Μειτέ και Εκόνγκ μέχρι να έρθουν η κατάλληλη;beyes4 έγραψε:Μια κίτρινη καρτα μακριά από το να ξαναδούμε Τσιγγαρα βασικό στα πλειοφ των προκριματικων.Ολα καλά.