Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
μπραβο ρε αλανι
παλι δεν θα κοιμηθουμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας
υ.γ τι γινεται δυτικα;τα παλληκαρια για ξιδια βγηκαν;η 4;
παλι δεν θα κοιμηθουμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας
υ.γ τι γινεται δυτικα;τα παλληκαρια για ξιδια βγηκαν;η 4;
- Vonapartis
Λογικά περιμένουμε ομοβροντία. Τώρα πρέπει να οπλίζουν. Οποιαδήποτε σιγή είναι ύποπτη.
θα πατε εσεις για προεδροι?dimbar έγραψε:και σε συντομότερο χρονικό διάστημα!Photis έγραψε:Κάνω πρόβλεψη πως θα φύγει με χειρότερο τρόπο από τον Ζαγοράκη.
Διώξτον...PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Ρε παιδιά αν δεν συμφωνείς με κάποιον εργαζόμενό σου θα τον κρατήσεις;; Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της απόλυσης Μπόλονι, αλλά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά.
Αλλά το να βάζεις τις τσούπρες να πετάνε μπηχτές και να κουτσομπολεύουν ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για εμένα που νιώθω ΠΑΟΚ. Δεν νοείται, πώς να το κάνουμε.
Ελπίζω ακόμα ότι θα την σώσει την παρτίδα ο Ζήσης πάντως.. Αυτόν έχουμε και μετά το χάος.
ΥΓ: Μην ξεχνάμε ότι ο Μπόλονι είναι πανέξυπνος. Το έπαιξε και αυτός το παιχνίδι του για να βγει ήρωας, το χειρίστηκε φοβερά διπλωματικά το θέμα... Και πολύ καλά έκανε κατά την γνώμη μου. Σιγά μην κάτσει να τον ξεφτιλίζουν απο τα μισά του πρώτου γύρου, στην ΠΡΩΤΗ του σαιζόν. Άλλωστε έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Ευρώπης ο άνθρωπος..
Οχι αδελφέ, τα 7000 ευρώ τον μήνα που πέρνει ο Πρόεδρος είναι λίγα για μένα!gergeo4 έγραψε:θα πατε εσεις για προεδροι?dimbar έγραψε:και σε συντομότερο χρονικό διάστημα!Photis έγραψε:Κάνω πρόβλεψη πως θα φύγει με χειρότερο τρόπο από τον Ζαγοράκη.
+pariz έγραψε:Διώξτον...PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Ρε παιδιά αν δεν συμφωνείς με κάποιον εργαζόμενό σου θα τον κρατήσεις;; Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της απόλυσης Μπόλονι, αλλά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά.
Αλλά το να βάζεις τις τσούπρες να πετάνε μπηχτές και να κουτσομπολεύουν ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για εμένα που νιώθω ΠΑΟΚ. Δεν νοείται, πώς να το κάνουμε.
Ελπίζω ακόμα ότι θα την σώσει την παρτίδα ο Ζήσης πάντως.. Αυτόν έχουμε και μετά το χάος.
ΥΓ: Μην ξεχνάμε ότι ο Μπόλονι είναι πανέξυπνος. Το έπαιξε και αυτός το παιχνίδι του για να βγει ήρωας, το χειρίστηκε φοβερά διπλωματικά το θέμα... Και πολύ καλά έκανε κατά την γνώμη μου. Σιγά μην κάτσει να τον ξεφτιλίζουν απο τα μισά του πρώτου γύρου, στην ΠΡΩΤΗ του σαιζόν. Άλλωστε έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Ευρώπης ο άνθρωπος..
Και τα "ωραία" τώρα αρχίζουν...ο Δερμιτζάκης νο.2 διαρρέει ότι μας θεωρεί δεύτερη λύση...ΞΕΦΤΙΛΑ
- Μπαρκαρούτσος
Πρέπει να έχεις μια πολύ καλή δικαιολογία για την απόλυση του Boloni και τη μη συζήτηση με τον Sznaucner για την αποχώρησή του...
!!!!!!!!!!

- Vonapartis
Την απόφαση την πήρε σύσσωμο το ΔΣ, συμπεριλαμβανομένου του υιού και του ρώσου του ΙΒΑΝ?
εκτος απο πρωην συμπαικτες που εφερες και ησουν τυχερος γιατι πορωθηκαν με την ομαδα
(γκαρσια,κοντρερας,μουσλι) ολες οι αλλες επιλογες σου ηταν για τα αναθεμα
φιλομενο,σαβινι κτλ
αν δεν ηταν ο σαντος να φερει λινο,βιερινια,σορλεν δεν θα ειχες θεση στον ΠΑΟΚ
ακομη και σε προπονητες ειχες ρεντα, τον μπερετα ας πουμε
φιλομενο,σαβινι κτλ
Λαζάρ Νιμανί να υπερθέσω ήταν επιλογές Μπόλονι που ήταν επιλογή Ζαγοράκηsernikos έγραψε:εκτος απο πρωην συμπαικτες που εφερες και ησουν τυχερος γιατι πορωθηκαν με την ομαδα
φιλομενο,σαβινι κτλ
- kataramenos5
όχι, χορτάτος είμαι φίλε, με κέρασε ο ζήσης πριν..nikolasf έγραψε:ρε παιδιά δεν βρίσκω ρην στήλη Μπολονι την έφαγε ο αντμιν;;;;