Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sernikos

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από sernikos »

για να χαλαρωσουμε και λιγο
πριν μας παρει ο υπνος

ζηση...αυτο εκανες μολις στον ευατο σου... http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Paraxe ... 91043.html
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Λίγα λόγια... για την "Δοιήκηση"
Πήρατε προπονητή με διεθνή πέιρα για διετές πρόγραμμα
Στους 6 μήνες πουλήσατε πρωτοκλασάτους πάικτες
Δεν τον στηρίξατε όταν είχε τα κάκαλα να στηλητεύσει τα κακώς κείμενα της σουπαλινκ!
Κατάφερε και έβγαλε πάικτες από τις μικρές ομάδες και τους ενέπνευσε να σταθούν στα πόδια τους και να ανδρωθούν...
Οι όποιες επιλογές του (Λαζαρ, Νιμανί) δεν αποδείχτηκαν μούφες....
Οδήγησε την ομάδα σε επιτυχίες (διεθνώς) αλλα και αποτυχίες (εσωτερικά, που ξέρουμε συνήθως τί παιχνίδια πάιζονται) και τον θεωρήσατε αποτυχημένο πριν καλά καλά κλείσει χρόνο
Του κάνατε πρόταση για μείωση 50% των αποδοχών και παρότι με την διακοπή του συμβολάιου θα έπαιρνε και μια βαρβάτη ρήτρα, αυτός ο άχρηστος δέχτηκε να μείνει..
Και τελικά τον δίώξατε....
Ελπίζω να έχετε κλείσει τον Μουρίνιο για αντικαταστάτη γιατί εγώ προσωπικά δέν βλέπω τί άλλο καλύτερο μπορεί να έχετε βρεί!!!!
ΥΓ Προοριζόταν για την στήλη LAZLO BOLONI (ναι με κεφαλαία) γαιτί η εξελίξεις τον κάνουν να δείχνει ίσως και ποιό σπουδάιος από ότι πραγματικά είναι)!!!
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Λυπούμε που και αυτό το τόπικ δεν το άνοιξε ο gika.

Δεν θα μπω στο εάν ήταν ορθή ή όχι η επιλογή, δεν έχει σημασία

Π.Α.Ο.Κ. είμαι για τα ιδεώδη που πρεσβέβει. Όσο και να θέλω να είμαι ήρεμος, εσύ τα βίασες. ΕΣΥ ΜΕ ΒΙΑΣΕΣ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

moican4 έγραψε:
nikolasf έγραψε:ρε παιδιά δεν βρίσκω ρην στήλη Μπολονι την έφαγε ο αντμιν;;;;
όχι, χορτάτος είμαι φίλε, με κέρασε ο ζήσης πριν.. :twisted:
σόρρυ αλλά δεν την βρίσκω και με όσα συμβάινουν έχω αρχίσει να γίνομαι κακόπιστος!!!!
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Περιμένοντας επίσημες ανακοινώσεις,

το δείγμα είναι ακόμα μικρό, αλλά από τα ~50 σχόλια στην Κεντρική για τον είδηση του Μπόλονι, το πολύ 5 στηρίζουν την αθλιότητά σου (ή εκφράζονται ουδέτερα).

Είσαι Πρόεδρος του 10%;
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

nikolasf έγραψε:
moican4 έγραψε:
nikolasf έγραψε:ρε παιδιά δεν βρίσκω ρην στήλη Μπολονι την έφαγε ο αντμιν;;;;
όχι, χορτάτος είμαι φίλε, με κέρασε ο ζήσης πριν.. :twisted:
σόρρυ αλλά δεν την βρίσκω και με όσα συμβάινουν έχω αρχίσει να γίνομαι κακόπιστος!!!!
χαλάρωσε λίγο βρε.. :D
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

nikolasf έχει pm
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Το βρήκα και έγραψα τα ίδια 'στώ!!!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ πάλι θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου..Τί καλό είδατε φέτος στην ομάδα;;;Τί καλό προπονητικά είχαμε φέτος;Είχαμε σταθερή απόδοση;ΟΧΙ.Ξεχωρίζαμε σε κάποιον τομέα;Οχι.Καταφέραμε κάτι τρομερό; (πλην του 1-2 στο Λονδίνο);ΟΧΙ.Είχαμε αγωνιστική ταυτότητα;ΟΧΙ.

Συμφωνώ οτι δεν είχαμε υλικό..Αλλά ποιος είχε εκτός απ τον γαύρο;;Είχε ο βάζελος;Είχε η Κούλα;Δεν νομίζω.

Οσοι λέτε για τους νέους..Μόνο εγώ πιστεύω οτι οποιος και να έρθει λογω οικονομικών θα στηριχθεί στους νέους;;Είναι η μόνη λογική λύση..

Επαναλαμβάνω,συμφωνώ που έφυγε,διαφωνώ με τον τρόπο που έγινε αυτό.

Ποιος Δώνης..ΑΓΓΕΛΟΣ λέμε.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Τι ήταν αυτό ρε Ζήση;
Σκουλικο-μέθοδοι στον ΠΑΟΚ; Δηλαδή το σκέφτηκες καλά ή κουμάντο κάνει ο χοντρός και το παρεάκι;

Μαντάρα τα έκανες...κοίτα να σκάσει πρόβλημα με το δάνειο ή παπάς ο Ιβάν...το ξέρεις οτι τότε σπάνε τα φρένα, έτσι; βλάκας δεν είσαι, αλλά σε αυτή σου την κίνηση δεν ήσουν και ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Του Μίρο δεν έχει περάσει στα ψιλά...
ΥΓ2. Το είδες πέρσυ οτι το προφίλ "ΠΑΟΚτσάκι, φέρελπις, φθηνός, και φίλος του προέδρου" δεν πιάνει. Και τα σκυλιά καλύτερα να το βουλώσουν για λίγο, παράγινε.
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Αφηστε τον Ζηση να κανει τη δουλεια του,

θα συμφωνσω με τον odi
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

bane1980 έγραψε:Τι ήταν αυτό ρε Ζήση;
Σκουλικο-μέθοδοι στον ΠΑΟΚ; Δηλαδή το σκέφτηκες καλά ή κουμάντο κάνει ο χοντρός και το παρεάκι;

Μαντάρα τα έκανες...κοίτα να σκάσει πρόβλημα με το δάνειο ή παπάς ο Ιβάν...το ξέρεις οτι τότε σπάνε τα φρένα, έτσι; βλάκας δεν είσαι, αλλά σε αυτή σου την κίνηση δεν ήσουν και ΠΑΟΚ.

ΥΓ2. Το είδες πέρσυ οτι το προφίλ "ΠΑΟΚτσάκι, φέρελπις, φθηνός, και φίλος του προέδρου" δεν πιάνει. Και τα σκυλιά καλύτερα να το βουλώσουν για λίγο, παράγινε.
Mε το "σκυλιά" σε μένα αναφέρεσαι αδερφέ;Για πες μου λίγο ένα πράγμα που σου άρεσε στον ΠΑΟΚ του Μπόλονι που δεν θα το είχε ο ΠΑΟΚ του Δώνη,του Αναστασιάδη και του κάθε Αναστασιάδη.Ενα πες μου.Οχι δύο.Μόνο ένα.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Στήριζα την διοίκηση πάντα σε σημείο που κάποιοι νομίζατε οτι παίρναμε γραμμή σαν μοντς απο τους αντμιν και οι αντμίν απο την ΠΑΕ.

Έλεγα πάντα.......ο Θοδωρής κάτι θα έχει στο μυαλό του για το καλό της ΠΑΕ.Τι είχε τελικά?Το είδατε όλοι.....Γκαγκάτσηδες ...Φλωρίδηδες κλπ απελευθερωτικές δυνάμεις.Τι κατάφερε?Έβγαλε τον ΠΑΟΚ απο την αφάνεια και το κατήφορο.......αλλά με τεράστιο τίμημα και φυσικά εντελώς ευήμερα......!!!Πισογυρίσαμε λοιπόν προς το τέλος της θητείας του.......και η κατηφόρα συνεχίζετε.

Ο Ζήσης ανέλαβε.....τι έκανε όσο καιρό είναι πάνω?Πραγματικά τι έκανε ρε παιδιά?Ξεπούλησε......διότι τελικά περί ξεπουλήματος επρόκειτο γιατι ο Θοδωρας ....τα έκανε σκατά στη τελική οικονομική διαχείρηση κατα κοινή ομολογία.....με συμμετοχή και του Βρύζα έτσι....να μη ξεχνιόμαστε....και τον βγάζουμε αμέτοχο!
Τι σου έμενε να κάνεις για να μη γίνεις έρμαιο των κανονισμών της ΟΥΈΦΑ?Να πουλήσεις........αφού τα έκανες επαναλαμβάνω ΣΚΑΤΑ.

Σκεφτόμουνα όμως....ο Θόδωρας και ο Ζησης εχουν κακαλα και φορανε παντελονια.....ας είναι άσχετοι στα οικονομικά και εγωιστές....είναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ τουλαχιστον....δε γαμιέτε?Πάντα έψαχνα εκείνο το άλλοθι μπας και δε μου γυρίσει το μάτι ....!!

Ένα ΠΑΟΚΤΣΗΔΗΛΙΚΙ και ένα Αντριλίκι μας είχε μείνει λοιπόν κύριοι.

Οι κύριοι εκεί στη ΠΑΕ λοιπόν ρίξανε το τελευταίο κάστρο του ΠΑΟΚ.

Την ΤΙΜΗ του και το ΗΘΟΣ του σαν ομάδα.Μας κάνατε ρεζίλι πανελλαδικώς και διεθνώς.

Εχετε ιδέα ποιος είναι ο Μπόλονι που του φερθήκατε έτσι πούστηκα?Αν ισχύει ότι όντως δέχτηκε τη μείωση και παρόλα αυτά τον σουτάρατε?Πιστεύετε ότι δε θα μαθευτεί πουθενά στην Ευρώπη το σκηνικό?Ο Μπόλονι θα κάτσει να πει α τι καλος ο ΠΑΟΚ......προτείνω σε όλους τους προπονητές της Ευρώπης να πάνε να εργαστούν εκεί.

Κύριε Βρύζα δυσφήμησες τον ΠΑΟΚ.....το κατάλαβες?Η ακόμα ξεμεθάς .....από τον εγωισμό σου....ερασιτέχνη.

Θέλεις να φέρεις τον Δώνη?Τον Δώνη ρε?ΡΕ ΤΟΝ ΔΩΝΗ? Τοσο ψηλά έχεις τον ΠΑΟΚ στο μυαλό σου Ζησακο ερασιτέχνη?Ε?

Τον Γ.Χ ρε?Τον Γ.Χ?Ρε γελάνε οι πέτρες ρε?Τα τσιμέντα της ΤΟΥΜΠΑΣ τα ένδοξα!
Ρε πας καλά?

Τον Αγγελο θα φέρεις?Μαζί με καμμιά εκκλησία?Τον Αγγελο ρε?Φέρε και τον Αλέφα άμα είναι ρε συ.

Ρε πας καλά?

Νομίζεις θα φέρεις ευρωπαίο?Με 300 χιλιάρικα?Ποιον?Δεν θα έρθει κανείς Ζήση....και το ξέρεις για αυτό κοιτάς στο Ελλαδιστάν.

Φυσικά θες προπονητή μαριονέτα για αυτό γίνετε το σκηνικό.Απο μαγαζάκι του Θοδωράκη έγινε μαγαζάκι του Ζησάκου τώρα έ?

Περιμένεις να πάρουμε διαρκείας?Περιμένεις Τούμπα σολντ άουτ?Θα πάρεις ξέρεις εσύ τι θα πάρεις.

Οπότε άκουσε......σήκω φύγε και παρε μαζί σου και το συφερτό που έχεις μαζέψει ή που σου άφησε κληρονομιά ο Θόδωρας και πάτε όλοι μαζί στην Αθήνα στα αφεντικά σας να δουλέψετε και μακριά απο τον ΠΑΟΚ μας!

Το θέμα είναι αδέρφια η συμπεριφορά και η πουστικη εικόνα που έβγαλε η ομάδα μας προς τα έξω.
Ωραία πάει ο Μπόλονι πάμε παρακάτω.

Το όνομα το ΠΑΟΚ σπηλώθηκε ομως απο έναν ερασιτέχνη πρόεδρο που πληρώνετε απο τις θυσίες μας.

Αυτό θέλετε σαν λαός του ΠΑΟΚ?

Αυτό?
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Odi έγραψε:
bane1980 έγραψε:Τι ήταν αυτό ρε Ζήση;

Mε το "σκυλιά" σε μένα αναφέρεσαι αδερφέ;Για πες μου λίγο ένα πράγμα που σου άρεσε στον ΠΑΟΚ του Μπόλονι που δεν θα το είχε ο ΠΑΟΚ του Δώνη,του Αναστασιάδη και του κάθε Αναστασιάδη.Ενα πες μου.Οχι δύο.Μόνο ένα.

απλα το ονομα ...ΜΠΟΛΟΝΙ ακουγετε καλυτερα !!! :opaokara:

ποιος δωνης και κουραφεξαλα ναουμε! :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”