Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Odi,
ο βαζελος ειχε διαιτησια
και η κουλα μπουκωμενο στομα, μονο με 9 σε κερδισε..αν δεν ηταν ο κουκουλακης θα ησουν απο πανω της στα πλευ οφ
επιμενεις και στεκεσαι στο γεγονος οτι εφυγε ο μπολονι και οχι στο κυκλωμα που εχει στηθει και περναει γραμμη για οποιοδηποτε θεμα, μικρο η μεγαλο
οκ να διωξεις καποιον αν ειναι ακριβος, επεσε αυτο το επιχειρημα
οκ να διωξεις καποιον αν δε σου κανει, επεσε και αυτο με τις εναλλακτικες που εχεις
τι θες δηλαδη για να πειστεις οτι το καραβι βουλιαζει;
ο βαζελος ειχε διαιτησια
και η κουλα μπουκωμενο στομα, μονο με 9 σε κερδισε..αν δεν ηταν ο κουκουλακης θα ησουν απο πανω της στα πλευ οφ
επιμενεις και στεκεσαι στο γεγονος οτι εφυγε ο μπολονι και οχι στο κυκλωμα που εχει στηθει και περναει γραμμη για οποιοδηποτε θεμα, μικρο η μεγαλο
οκ να διωξεις καποιον αν ειναι ακριβος, επεσε αυτο το επιχειρημα
οκ να διωξεις καποιον αν δε σου κανει, επεσε και αυτο με τις εναλλακτικες που εχεις
τι θες δηλαδη για να πειστεις οτι το καραβι βουλιαζει;
Προσωπικότητα και εμπειρίες προπονητή Α! και σοβαρότητα!!!!! και αντικειμενικότητα (Ο Δώνης πρώτα είναι βάζελος και μετά προπονητής της όποιας ομάδας και είναι και μέρος του συστήματος.......Odi έγραψε:Mε το "σκυλιά" σε μένα αναφέρεσαι αδερφέ;Για πες μου λίγο ένα πράγμα που σου άρεσε στον ΠΑΟΚ του Μπόλονι που δεν θα το είχε ο ΠΑΟΚ του Δώνη,του Αναστασιάδη και του κάθε Αναστασιάδη.Ενα πες μου.Οχι δύο.Μόνο ένα.bane1980 έγραψε:Τι ήταν αυτό ρε Ζήση;
Σκουλικο-μέθοδοι στον ΠΑΟΚ; Δηλαδή το σκέφτηκες καλά ή κουμάντο κάνει ο χοντρός και το παρεάκι;
Μαντάρα τα έκανες...κοίτα να σκάσει πρόβλημα με το δάνειο ή παπάς ο Ιβάν...το ξέρεις οτι τότε σπάνε τα φρένα, έτσι; βλάκας δεν είσαι, αλλά σε αυτή σου την κίνηση δεν ήσουν και ΠΑΟΚ.
ΥΓ. Του Μίρο δεν έχει περάσει στα ψιλά...
ΥΓ2. Το είδες πέρσυ οτι το προφίλ "ΠΑΟΚτσάκι, φέρελπις, φθηνός, και φίλος του προέδρου" δεν πιάνει. Και τα σκυλιά καλύτερα να το βουλώσουν για λίγο, παράγινε.
Ο Άγγελος είναι μια καλή λύση αν βοηθήσει και η Παναγιά!!!!!
- thodoris31
ρε παιδια δεν ηρθε και η καταστροφη του κοσμου..ΕΛΕΟΣ!
Ζηση φερε ξενο προπονητη γιατι δε σε βλεπω καλα
ΥΓ φερε τον μεγαλο Κονσεισαο ( 2η φορα το γραψα)

Ζηση φερε ξενο προπονητη γιατι δε σε βλεπω καλα
ΥΓ φερε τον μεγαλο Κονσεισαο ( 2η φορα το γραψα)
Ζήσης Βρύζας
Συμφωνω και Μάρκος αντωνιο τώρα για να αντιστρεψεις λίγο το κλίμα ...thodoris31 έγραψε:ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ
Ο κονσεισαο έκανε δουλεια στην ομάδα που ανέλαβε στην Πορτογαλία ειναι τσαμπουκας ξέρει απο ΠΑΟΚ και θα ήταν μια καλη φτηνή επιλογη .....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
μαζί σουthodoris31 έγραψε:ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Παρ 25 Μάιος 2012, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι μπορεί να ήτανε και καλός άνθρωπος ο Μπόλονι αλλά η ομάδα δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα στο γήπεδο.,Κανένα αγωνιστικό κριτήριο έχετε;Γιατί εγώ είδα δεν ούτε ένα..Η μήπως μόνο εγώ έβλεπα οτι η ομάδα σέρνεται;;Τυφλοί είστε οι υπόλοιποι;;
Είπα εγώ οτι συμφωνώ με τον τρόπο που έφυγε ο Μπόλονι;;Εϊπα εγώ οτι καλά έκανε ο Ζήσης και τον έδιωξε έτσι;;;Αλλα γράφω κ άλλα διαβάζετε;;Η μήπως είμαι υπέρ του Δώνη ή του Γ.Χ και δεν το ξέρω;;
Αγωνιστικά ο Μπόλονι στον ΠΑΟΚ δεν προσέφερε τίιποτα.Κι όποιος έχει μάτια το είδε καθ όλη την χρονιά.
Είπα εγώ οτι συμφωνώ με τον τρόπο που έφυγε ο Μπόλονι;;Εϊπα εγώ οτι καλά έκανε ο Ζήσης και τον έδιωξε έτσι;;;Αλλα γράφω κ άλλα διαβάζετε;;Η μήπως είμαι υπέρ του Δώνη ή του Γ.Χ και δεν το ξέρω;;
Αγωνιστικά ο Μπόλονι στον ΠΑΟΚ δεν προσέφερε τίιποτα.Κι όποιος έχει μάτια το είδε καθ όλη την χρονιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Παρ 25 Μάιος 2012, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντάξει ρε αδέρφια αν καταλαβαίνετε από αυτά που γράφω οτι συμφωνώ με τον τρόπο που έδιωξε ο Βρύζας τον Μπόλονι πάω πάσο.Αλλα γράφω άλλα διαβάζετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Παρ 25 Μάιος 2012, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thodoris31
ετσι οπως χαλασες το κλιμα - ετσΙ μπορεις και να το αντιστρεψεις..
στο χερι σου ειναι
καινουργιος ΞΕΝΟΣ προπονητης και 2-3 μεταγγραφες μεχρι την αλλη εβδομαδα..
και παμε για πρωταθλημα οπως ελεγε μια ψυχη
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ...
Ο ΠΑΟΚ ΜΕΝΕΙ...
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΟΛΟΙ) ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ..
στο χερι σου ειναι
καινουργιος ΞΕΝΟΣ προπονητης και 2-3 μεταγγραφες μεχρι την αλλη εβδομαδα..
και παμε για πρωταθλημα οπως ελεγε μια ψυχη

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ...
Ο ΠΑΟΚ ΜΕΝΕΙ...
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΟΛΟΙ) ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ..
Ο καονσεισάο είναι και λίγο "λέρα" με την καλή έννοια, δεν θα ταιριάξει με την άλλη "λέρα," στην διοίκηση εννοώ !!!danirifle έγραψε:μαζί σουthodoris31 έγραψε:ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ
Μα ρε αδερφέ λες οτι δε προσέφερε αγωνιστικά τίποτα ο Μπόλονι.Odi έγραψε:Εντάξει ρε αδέρφια αν καταλαβαίνετε από αυτά που γράφω οτι συμφωνώ με τον τρόπο που έδιωξε ο Βρύζας τον Μπόλονι πάω πάσο.Αλλα γράφω άλλα διαβάζετε.
Ακόμα και ο Γκίκα δε τα λεει αυτά.

@Odi
Όχι ρε συ, για τα αρδόσκυλα μιλάω. Και μιλάω για τον τρόπο, όχι για την απόφαση.
Όχι ρε συ, για τα αρδόσκυλα μιλάω. Και μιλάω για τον τρόπο, όχι για την απόφαση.
Odi να σου απαντησω..
Μεχρι τα Χριστούγεννα είχες συγκομηδή στο πρωτάθλημα αντίστοιχη της χρονιάς Σαντος.
Έκανες την καλύτερη πορεία στην Ευρώπη και ρεκορ συγκομιδής βαθμών.
Παρόλες τις αποχωρισεις το χειμώνα βγήκες 3ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Έβγαλες Σταφυλλίδη, έδωσες ευκαιρίες ακόμη και στον 16χρονο Πόποβιτς.
Δημιούργησες υπεραξία σε Κλάους-Μαλεζά-Γεωργιάδη και άλλους.
Το αρνητικό είναι οτι δεν έκατσε η μπίλια στα playoff καθόλου. Λίγο τα κοράκια, λίγο η κούραση κι η έλλειψη λύσεων, λίγο το οτι ήταν τελειωμένος ήδη ο προπονητης έφερε αυτό το αποτέλεσμα.
Ακόμη,
πριν 2 μερες έκανε προπονηση την Κ20 στη Μεσήμβρια και καθόταν και μιλούσε 2,5 ωρες στους βρωμοΑΡΔ για το μέλλον της ομάδας. Καπάκι δέχεται να μείνει με μειωμένες αποδοχές συμμερίζοντας την "μνημονιακή" πολιτική της ομάδας. Και καπάκι τον σουταρουμε, όπως εύστοχα ένας είπε, λες και είναι ο Παρασχος.
Απο εκεί και περα ο καθενας βγάζει το συμπέρασμα του.
Εγω προσωπικά επειδή έχω και αρνητικό IQ, όπως είναι της μοδός, είμαι υπερμαχος του coach και τον ευχαριστώ γιατί νιώθω οτι προσέφερε στην ομάδα και δεν τον βάζω σε κατηγορία ΔερμιτζοΜπερετοΠαρασχοΧάβους.
Αυτά.
Μεχρι τα Χριστούγεννα είχες συγκομηδή στο πρωτάθλημα αντίστοιχη της χρονιάς Σαντος.
Έκανες την καλύτερη πορεία στην Ευρώπη και ρεκορ συγκομιδής βαθμών.
Παρόλες τις αποχωρισεις το χειμώνα βγήκες 3ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Έβγαλες Σταφυλλίδη, έδωσες ευκαιρίες ακόμη και στον 16χρονο Πόποβιτς.
Δημιούργησες υπεραξία σε Κλάους-Μαλεζά-Γεωργιάδη και άλλους.
Το αρνητικό είναι οτι δεν έκατσε η μπίλια στα playoff καθόλου. Λίγο τα κοράκια, λίγο η κούραση κι η έλλειψη λύσεων, λίγο το οτι ήταν τελειωμένος ήδη ο προπονητης έφερε αυτό το αποτέλεσμα.
Ακόμη,
πριν 2 μερες έκανε προπονηση την Κ20 στη Μεσήμβρια και καθόταν και μιλούσε 2,5 ωρες στους βρωμοΑΡΔ για το μέλλον της ομάδας. Καπάκι δέχεται να μείνει με μειωμένες αποδοχές συμμερίζοντας την "μνημονιακή" πολιτική της ομάδας. Και καπάκι τον σουταρουμε, όπως εύστοχα ένας είπε, λες και είναι ο Παρασχος.
Απο εκεί και περα ο καθενας βγάζει το συμπέρασμα του.
Εγω προσωπικά επειδή έχω και αρνητικό IQ, όπως είναι της μοδός, είμαι υπερμαχος του coach και τον ευχαριστώ γιατί νιώθω οτι προσέφερε στην ομάδα και δεν τον βάζω σε κατηγορία ΔερμιτζοΜπερετοΠαρασχοΧάβους.
Αυτά.
Δεν με ενδιαφερει ο "Χ" Μπολονι, με ενδιαφερει ο προπονητης του ΠΑΟΚ και με απασχολει τι πραττει η Διοικηση του ΠΑΟΚ...
Δεν ειναι πρακτικες μιας σοβαρης διοικησης αυτες! Αυτα ειναι δειγματα Διοικησης... Βουρκου, με το συμπαθειο Ζηση!!! Δεν σου κανω πολεμο... την αληθεια σου λεω (ή την αληθεια εστω που μπορω να δω!)
Τα γιατι των οσων "κραζουν" τα ξερεις καλυτερα εσυ, δεν χρειαζεται να τα αναλυσω και να κουρασω!
Απλα φαντασου.. ανανεωση Παμπλο (-30%), ανανεωση Λινο (-35%)... θα ανανεωνε και ο "Ξ Ε Ν Ο Σ" Μπολονι με -40%!....
....Φαντασου τι θα εισεπραττε ο κοσμος αυτες τις εποχες που περναμε... θα εισεπραττε οτι τα μελη που απαρτιζουν αυτη την ομαδα δειχνουν πρωτον κατανοηση, δευτερον φιλοτιμο, τριτον και πολυ σημαντικο ο κοσμος και γενικα η ομαδα θα συσπειρωνοταν, καθως θα αντιλαμβανονταν ολα τα παραπανω, τεταρτον θα συνεχιζαμε να εχουμε εναν αξιολογο προπονητη στον παγκο της ομαδας!
Δεν θελεις να τον κρατησεις γιατι οι σκεψεις σου για την ομαδα δεν ειναι ιδιες με αυτες του προπονητη... απλα πες του το!
Τι κεριδισες τωρα θα ηθελα να ξερα και ηθικα και επι της ουσιας? ...Τιποτα(?)
Γιατι ο Κολκας, Μηνος κτλπ κελαηδανε εδω και 2-3 μηνες για Δωνη! Απλα τον θεωρουν τον καλυτερο προπονητη για τον παγκο της ομαδας απο μονοι τους ή ξαφνικα τον αγαπησαν(?)!
Και μια ερωτηση... (για να κανω και κατι που συχαινομαι) "Ποιος Δωνης ρε?"
Και γιατι Δωνη αν ειναι να πας εκει και οχι Αγγελος? Το λεω χωρις να ειμαι ουτε Αγγελοσκυλο ουτε θαυμαστρια του! Τον αντικειμενικο λογο ψαχνω να βρω ....μηπως ειναι καλυτερος ο κυριος Δωνης απο τον Αγγελο Αναστασιαδη?!
Τελος παντων ...Διοικηση ασκεις εσυ και οχι ο "Χ-Ψ" οπαδος σαν εμενα... Αναμενω την κωλοτουμπα μου για το θεμα Δωνη, γιατι μαλλον θα ρθει (αν δεν παει βαζελο) οπως λενε διαφορα κελαηδονια και εγω ως οπαδος που αγαπαω την ομαδα μου θα πρεπει να τον στηριξω!!!
...Ντροπη!

Δεν ειναι πρακτικες μιας σοβαρης διοικησης αυτες! Αυτα ειναι δειγματα Διοικησης... Βουρκου, με το συμπαθειο Ζηση!!! Δεν σου κανω πολεμο... την αληθεια σου λεω (ή την αληθεια εστω που μπορω να δω!)
Τα γιατι των οσων "κραζουν" τα ξερεις καλυτερα εσυ, δεν χρειαζεται να τα αναλυσω και να κουρασω!
Απλα φαντασου.. ανανεωση Παμπλο (-30%), ανανεωση Λινο (-35%)... θα ανανεωνε και ο "Ξ Ε Ν Ο Σ" Μπολονι με -40%!....
....Φαντασου τι θα εισεπραττε ο κοσμος αυτες τις εποχες που περναμε... θα εισεπραττε οτι τα μελη που απαρτιζουν αυτη την ομαδα δειχνουν πρωτον κατανοηση, δευτερον φιλοτιμο, τριτον και πολυ σημαντικο ο κοσμος και γενικα η ομαδα θα συσπειρωνοταν, καθως θα αντιλαμβανονταν ολα τα παραπανω, τεταρτον θα συνεχιζαμε να εχουμε εναν αξιολογο προπονητη στον παγκο της ομαδας!
Δεν θελεις να τον κρατησεις γιατι οι σκεψεις σου για την ομαδα δεν ειναι ιδιες με αυτες του προπονητη... απλα πες του το!
Τι κεριδισες τωρα θα ηθελα να ξερα και ηθικα και επι της ουσιας? ...Τιποτα(?)
Γιατι ο Κολκας, Μηνος κτλπ κελαηδανε εδω και 2-3 μηνες για Δωνη! Απλα τον θεωρουν τον καλυτερο προπονητη για τον παγκο της ομαδας απο μονοι τους ή ξαφνικα τον αγαπησαν(?)!
Και μια ερωτηση... (για να κανω και κατι που συχαινομαι) "Ποιος Δωνης ρε?"
Και γιατι Δωνη αν ειναι να πας εκει και οχι Αγγελος? Το λεω χωρις να ειμαι ουτε Αγγελοσκυλο ουτε θαυμαστρια του! Τον αντικειμενικο λογο ψαχνω να βρω ....μηπως ειναι καλυτερος ο κυριος Δωνης απο τον Αγγελο Αναστασιαδη?!
Τελος παντων ...Διοικηση ασκεις εσυ και οχι ο "Χ-Ψ" οπαδος σαν εμενα... Αναμενω την κωλοτουμπα μου για το θεμα Δωνη, γιατι μαλλον θα ρθει (αν δεν παει βαζελο) οπως λενε διαφορα κελαηδονια και εγω ως οπαδος που αγαπαω την ομαδα μου θα πρεπει να τον στηριξω!!!
...Ντροπη!