Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια
-
Re: Π.Α.Ο.Κ.-gayros 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια
Ισως αμα παιρναμε αυτα τα παιχνιδια θα χαναμε αλλα λογω διαιτησιας αλλα δν βαριεσαι,ΠΑΟΚ εισαι κ ονειρευεσαι 

ο λαγος παιζει μονοτερμα...εχει κανει 5-6 φασεις στο τεταρτο.....νικη και 3 ποντους για να μεινουμε παλι 2οι
-
Χαλαρά αδέρφια, ξεκολλάμε λίγο απο τις μανούρες και τα επεισόδια. Όποιος θέλει να καταστρέψει τον ΠΑΟΚ, και δει περισσότερο την ίδια του τη ζωή, ας κάνει επεισόδια. Να υπενθυμίσω μόνο ότι αύριο το παιχνίδι θα γίνει παρουσία 3 εισαγγελέων. Αν πάλι κάποιος είναι τόσο οργισμένος κλπ, τον παραπέμπω στο post του αδερφού Yiankou.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν είμαστε στη δεκαετία του '80..Κάνουμε μια προσπάθεια να μεγιστοποιήσουμε τις διαστάσεις του μεγάλου μας ΠΑΟΚ, ας μη χαλάσουμε αυτή την τεράστια προσπάθεια για τα χαϊδεμένα παιδιά του θείου Σωκράτη.
Και να σας κάνω μια ερώτηση, ρητορική αν θέλετε. Πως θα αντιδράσουμε του χρόνου που θεωρητικά θα χτυπήσουμε την 1η θέση, αν αντιδρούμε έτσι φέτος, που λογικά, ακόμα δεν είδαμε τίποτα? Γιατί αν φέτος, που βρισκόμαστε στη 2η θέση και 9 βαθμούς πίσω από την 1η, μας αντιμετωπίζουν έτσι, του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα.
Ας μη μπαίνουμε στο τριπάκι τους, ας μην αυτοκαταστρέψουμε τα όνειρά μας για τον ΠΑΟΚ. Γιατί η δύναμη του μεγάλου ΠΑΟΚ, είμαστε εμείς, και μόνο εμείς μπορούμε να τον προστατεύσουμε.
Τσαντίλα υπάρχει, και καλά κάνει και υπάρχει. Αρκεί όμως αυτή η τσαντίλα να εξωτερικευθεί με φωνή και μόνο, εντός γηπέδου. Εκτός γηπέδου, ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει όπως νομίζει.
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...
...ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ, ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ...
Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν είμαστε στη δεκαετία του '80..Κάνουμε μια προσπάθεια να μεγιστοποιήσουμε τις διαστάσεις του μεγάλου μας ΠΑΟΚ, ας μη χαλάσουμε αυτή την τεράστια προσπάθεια για τα χαϊδεμένα παιδιά του θείου Σωκράτη.
Και να σας κάνω μια ερώτηση, ρητορική αν θέλετε. Πως θα αντιδράσουμε του χρόνου που θεωρητικά θα χτυπήσουμε την 1η θέση, αν αντιδρούμε έτσι φέτος, που λογικά, ακόμα δεν είδαμε τίποτα? Γιατί αν φέτος, που βρισκόμαστε στη 2η θέση και 9 βαθμούς πίσω από την 1η, μας αντιμετωπίζουν έτσι, του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα.
Ας μη μπαίνουμε στο τριπάκι τους, ας μην αυτοκαταστρέψουμε τα όνειρά μας για τον ΠΑΟΚ. Γιατί η δύναμη του μεγάλου ΠΑΟΚ, είμαστε εμείς, και μόνο εμείς μπορούμε να τον προστατεύσουμε.
Τσαντίλα υπάρχει, και καλά κάνει και υπάρχει. Αρκεί όμως αυτή η τσαντίλα να εξωτερικευθεί με φωνή και μόνο, εντός γηπέδου. Εκτός γηπέδου, ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει όπως νομίζει.
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...
...ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ, ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ...
jrousis έγραψε:jibbie έγραψε:jrousis έγραψε:τι έγινε ρε παιδιά? και λέτε για μ@λ@κες και ντροπή και τετοια?
Φάγατε την προπαγάντα των Αθηναίων, γιατι πέρα από τα όνειρα των Αθηναίων, που τα εκφράζουν στα δημοσιεύματά τους, δεν έγινε τίποτε!
Ακου λέει "αρχισαν τα όργανα"¨σιγά ρε...
δηλαδη τα δημοσιευματα ειναι ψευδη; δε σε καταλαβαινω..γιατι αν δεν ειναι, τοτε δε χρειαζομαι καμια προπαγανδα να μου πει τι ανθρωπος ειμαι..ειμαι ανθρωπος που ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΞΥΛΟ..
αν ειναι ψεμματα ολα αυτα, τοτε η ΠΑΕ οφειλει να τα διαψευσει, αν δεν το κανει, ισοδυναμει με σιωπηρη αποδοχη τους..
Λυπάμαι πολύ για εσάς που τρώτε τον ΠΑΠΑ των απόλυτα "αξιόπιστων" Αθηναίων.
Αυτό είναι που προσπαθούν να κάνουν!!!
Για να διαπιστώσετε τι λεω δείτε εδώ και μόνοι σας
http://www.sport24.gr/html/ent/863/ent.279863.asp
ειδικά εδώ:
"Η εμφάνιση του πατέρα του Νικλητσιώτη ντυμένου στα "ερυθρόλευκα" όπως ήταν επόμενο δεν αποδείχθηκε και η καλύτερη ιδέα από πλευράς του αφού είχε σαν αποτέλεσμα να προπηλακιστεί. "
το ένα site λέει απλά προπηλακισμός το άλλο λέει και πέτρες, το άλλο "Αρχίσαν τα όργανα" και να που βρήκαν και θύματα!!! και τους πίστεψαν.
Ρωτάω και πάλι εσάς γιατί ντύθηκε ο Γαύρος στα ερυθρόλευκα? Για να θαυμάσει το γιόκα του? Οι ίδιοι λέγανε ότι είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ να βρεθούν Οπαδοι του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη χωρίς ούτε καν κασκόλ ...και ο άλλος μου ντύθηκε στα ερυθρόλευκα... μπράβο σας που τρώτε τον παπά τους!
Και το πιο τρομερό είναι ότι όλοι αυτοί που τα γράψανε αυτά κανείς τους δεν είναι Θεσσαλονίκη.
Επίσης εσείς που πιστέψατε επίσης τα λόγια των Αθηναίων ότι θα σταματήσει η αναγγένηση του ΠΑΟΚ θα πω μόνο ...ευτυχώς δεν είμαστε όλοι έτσι...
Μακάρι να βγει εδώ στο Φόρουμ κάποιος που ήταν στην Σουρωτή για να δούμε από την άλλη σκοπιά τα "θλιβερά επεισόδια"...
και γω λυπαμαι που δεν καταλαβες τιποτα απ το ποστ μου και συνεχιζεις να απαξιωνεις οσους εχουν αντιθετη αποψη
-
ΑΡΧΙΣΑΜΕ
Ειπαμε να προστατεψουμε την ομαδα.Γιατι ρε παιδια μερικοι δεν συγκρατουν τα νευρα τους;Τι θα γινει αυριο;;ο θεος να βαλει το χερι του!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΤΥΣΑΜΕ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ
δικιο εχουν οι δικοι μας αν ο καραγκιοζης ηρθε με φανελα κτλ αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ
Ειπαμε να προστατεψουμε την ομαδα.Γιατι ρε παιδια μερικοι δεν συγκρατουν τα νευρα τους;Τι θα γινει αυριο;;ο θεος να βαλει το χερι του!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΤΥΣΑΜΕ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ
δικιο εχουν οι δικοι μας αν ο καραγκιοζης ηρθε με φανελα κτλ αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK SYMI την Σάβ 07 Μαρ 2009, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PABLO GARCIA2
Τελικά μάγκες υπάρχει ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ...
Το @ρχίδι ο Βιτόλο σήμερα στο ματς των ερπετών με την Τριπολιτσά έσπασε το ζυγωματικό της πιθηκοφάτσας του και χάνει την υπόλοιπη σεζόν..
Ασε που τα ερπετά έγραψαν νέο έπος....4 τεμάχια έγραψε το κοντέρ...
Το @ρχίδι ο Βιτόλο σήμερα στο ματς των ερπετών με την Τριπολιτσά έσπασε το ζυγωματικό της πιθηκοφάτσας του και χάνει την υπόλοιπη σεζόν..
Ασε που τα ερπετά έγραψαν νέο έπος....4 τεμάχια έγραψε το κοντέρ...
-
Εβγαλε ανακοινωση το Paokmania το ειδα σε 1 site.γιατι δεν υπαρχει εδω;;
Η δεν την βρηκα;;;;;;;
Η δεν την βρηκα;;;;;;;
Θελω αυριο μεχρι να φτασουν στο γηπεδο να εχει γινει η Αποκαλυψη του Κυριου,στα αποδητηρια να μην υπαρχει ουτε νερο ,ουτε παγκοι να κατσουν,ουτε ρευμα ουτε τιποτα,να τους κλειδωσουμε και κανα 20 λεπτο οταν ειναι να κανουν προθερμανση,οταν δε πανε τελικα να βγουνε να φανε κανα 2 χαστουκια κ φτυσιδια...
και προσεξτε:ΚΑΙ οι παραγοντες (κυριως αυτοι)
ΑΛΛΑ..
Εξω στο γηπεδο ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!! Ευκαιρια ψαχνουν καταλαβετε το,ειδικα οι πουστηδες δημοσιογραφοι τους!
Κ αν καποιοι διαφωνουν σε οσα γραφω παραπανω να σας πω οτι εδω μας εφτασαν κ οπως στρωσανε ετσι θα κοιμηθουνε!
Ξαναλεω ομως ,τιποτα μην πεσει ΜΕΣΑ στο γηπεδο.
Οσο για το σκορ πιστευει κανεις στα σοβαρα οτι θα βαλουμε πανω απο 1 γκολ??
Σαντος ειναι αυτος κ οσο ευγνωμον του ειμαι που καναμε συνολο σοβαρο τοσο τον κραζω που ειναι τοσο κοτα οταν παιζουμε Αθηνα.
Ας εβαζε Χουτο την Τεταρτη κ σου λεγα εγω.
Η επαιξε μπαλα η Αεκ?Η ο βαζελος?
Ας ειναι!
ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΥΡΙΟ!
ΑΛΛΑ..
Εξω στο γηπεδο ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!! Ευκαιρια ψαχνουν καταλαβετε το,ειδικα οι πουστηδες δημοσιογραφοι τους!
Κ αν καποιοι διαφωνουν σε οσα γραφω παραπανω να σας πω οτι εδω μας εφτασαν κ οπως στρωσανε ετσι θα κοιμηθουνε!
Σαντος ειναι αυτος κ οσο ευγνωμον του ειμαι που καναμε συνολο σοβαρο τοσο τον κραζω που ειναι τοσο κοτα οταν παιζουμε Αθηνα.
Ας ειναι!
ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΥΡΙΟ!
-
Δεν ξερω τι κανει η ΠΑΕ τα Σαββατοβραδα της αλλα τουλαχιστον ας μην ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ. Υπαρχει κανενας εκει μεσα που να κοιλαει αιμα στις φλεβες του ή οχι. Μετα την ανακοινωση για κλαματα παιρνουν τον υπνο τους? Σε τι αναφερομαι?
http://www.novasports.gr/soccer/anation ... aid=172689
Μεταξυ αλλων λεει:
Εκκρυθμη είναι η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη
Αντίθετα, επιτέθηκαν (φραστικά σε πρώτη φάση...) σε φίλους, συγγενείς και μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού και πατέρας ποδοσφαιριστή, λέγεται ότι διακομίστηκε σε νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Μετα λεει οτι πηγε.
Για οσους δεν το γνωριζουν το σαιτ ανηκει στο καναλι που εχει τα δικαιωματα του αγωνα. Αυτοι οι ανθρωποι θα περιγραψουν τον αγωνα?
Να απαγορευσει η ΠΑΕ την εισοδο στο κωλοκαναλο αν δεν διορθωσει τις μαλακιες που γραφει το κωλοσαιτ του.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ο μετρουλακης εγραφε χθες
"ΛΑΒΑ ο λαος του ΠΑΟΚ θα σας λειωσει"
Του εστειλαν μια δημοσια επιστολη να σταματησει να οξυνει την ατμοσφαιρα?
Κοψτε τον κωλο οποιου μαλακα αναφερεται στην ομαδα μας. Προστατεψτε την απο γελοιους δημοσιογραφισκους.
http://www.novasports.gr/soccer/anation ... aid=172689
Μεταξυ αλλων λεει:
Εκκρυθμη είναι η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη
Αντίθετα, επιτέθηκαν (φραστικά σε πρώτη φάση...) σε φίλους, συγγενείς και μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού και πατέρας ποδοσφαιριστή, λέγεται ότι διακομίστηκε σε νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Μετα λεει οτι πηγε.
Για οσους δεν το γνωριζουν το σαιτ ανηκει στο καναλι που εχει τα δικαιωματα του αγωνα. Αυτοι οι ανθρωποι θα περιγραψουν τον αγωνα?
Να απαγορευσει η ΠΑΕ την εισοδο στο κωλοκαναλο αν δεν διορθωσει τις μαλακιες που γραφει το κωλοσαιτ του.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ο μετρουλακης εγραφε χθες
"ΛΑΒΑ ο λαος του ΠΑΟΚ θα σας λειωσει"
Του εστειλαν μια δημοσια επιστολη να σταματησει να οξυνει την ατμοσφαιρα?
Κοψτε τον κωλο οποιου μαλακα αναφερεται στην ομαδα μας. Προστατεψτε την απο γελοιους δημοσιογραφισκους.
η ομαδα σου τεσσερα εφαγε σημερα ασχολησου με αυτο και ασε την ΠΑΕ...δωσε προγραμμα αδυνατισματος στο κοκε......
αντε γιατι μας επρηξες με την διοικηση σκορδουλη......
αντε γιατι μας επρηξες με την διοικηση σκορδουλη......
-
Επιπλέον, υπήρξε και ένα απρόοπτο, το οποίο προέκυψε, μετά την προσγείωση του αεροπλάνου. Ένα επιβάτης, που προφανώς ήταν φίλος του ΠΑΟΚ, τη στιγμή που κατέβαινε τις σκάλες, επιτέθηκε φραστικά προς τον Σάββα Θεοδωρίδη, ωστόσο, το επεισόδιο δεν επεκτάθηκε και έλαβε άμεσα τέλος, έπειτα από παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας
http://www.balla.gr/default.asp?pid=102 ... rtid=75512
http://www.balla.gr/default.asp?pid=102 ... rtid=75512
μεσα δεν θα πεσει τιποτε .....η ομαδα θα προστατευτει γιατι ετσι πρεπει
να φερθουμε εξυπνα......
να φερθουμε εξυπνα......
-
janellsis έγραψε:Θελω αυριο μεχρι να φτασουν στο γηπεδο να εχει γινει η Αποκαλυψη του Κυριου,στα αποδητηρια να μην υπαρχει ουτε νερο ,ουτε παγκοι να κατσουν,ουτε ρευμα ουτε τιποτα,να τους κλειδωσουμε και κανα 20 λεπτο οταν ειναι να κανουν προθερμανση,οταν δε πανε τελικα να βγουνε να φανε κανα 2 χαστουκια κ φτυσιδια...
ΑΛΛΑ..
Ας ειναι!
ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΥΡΙΟ!
δηλαδη τωρα τι πιστευεις οτι οι 3 εισαγγελεις θα ειναι ολοι μαζι μαζεμενοι;
ο 1 σιγουρα θα ειναι στα αποδυτηρια κκκκκκκκκ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ Κ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Θυμάμε πως κάποιος είχε πει νωρίτερα σε αυτο το τόπικ πως σε λίγο θα πούνε και για θύματα. Ρε μήπως εσύ τα οργανώνεις αυτά?
Το πρόβλημα με εμάς τώρα είναι πως δεν έχουμε τους δημοσιογράφους με το μέρος μας, έτσι περνάει ότι θέλει ο θείος. Η μαλακία είναι πως όλος ο κόσμος ξέρει, μόνο οι δημοσιογράφοι λένε τα δικά τους. Προσπαθούν να βγάλουν τον κόσμο τρελό δηλαδή.

Το πρόβλημα με εμάς τώρα είναι πως δεν έχουμε τους δημοσιογράφους με το μέρος μας, έτσι περνάει ότι θέλει ο θείος. Η μαλακία είναι πως όλος ο κόσμος ξέρει, μόνο οι δημοσιογράφοι λένε τα δικά τους. Προσπαθούν να βγάλουν τον κόσμο τρελό δηλαδή.
-
Προς eorptol
Το τι ομαδα ειμαι εγω παληκαρι μου φαινεται απο τα ποστ μου.
Αν πιστευεις οτι ειμαι συμπολιτης ενταξει. Το οτι εβαλες μια ζωγραφια που κατουραει τον γαυρο δε σε κανει ΠΑΟΚτση. Αν θελεις ομως να μιλησουμς επι προσωπικου και για το ποιος ειναι ΠΑΟΚ και ποιος οχι οποτε θελεις.
Αλλα στο λεω εκ των προτερων οτι θα χασεις.
ΔΙΑΒΑΣΕ τι γραφω σκεψου και μετα πες οτι θες .Υπαρχει σαιτ της Αθηνας που δημιουργει κλιμα εναντιον της ομαδας που προφανως αγαπας μονο εσυ και τι κανεις.Επιτιθεσαι σε μενα? Γραφει ο μετρουλακης μαλακιες και συ τι κανεις? Αγοραζεις τις φυλλαδες και καμαρωνεις οτι εισαι η λαβα?
Αυριο εξαιτιας ΚΑΙ αυτων των δημοσιευματων θα εχουμε 3 εισαγγελεις.
Το τι ομαδα ειμαι εγω παληκαρι μου φαινεται απο τα ποστ μου.
Αν πιστευεις οτι ειμαι συμπολιτης ενταξει. Το οτι εβαλες μια ζωγραφια που κατουραει τον γαυρο δε σε κανει ΠΑΟΚτση. Αν θελεις ομως να μιλησουμς επι προσωπικου και για το ποιος ειναι ΠΑΟΚ και ποιος οχι οποτε θελεις.
Αλλα στο λεω εκ των προτερων οτι θα χασεις.
ΔΙΑΒΑΣΕ τι γραφω σκεψου και μετα πες οτι θες .Υπαρχει σαιτ της Αθηνας που δημιουργει κλιμα εναντιον της ομαδας που προφανως αγαπας μονο εσυ και τι κανεις.Επιτιθεσαι σε μενα? Γραφει ο μετρουλακης μαλακιες και συ τι κανεις? Αγοραζεις τις φυλλαδες και καμαρωνεις οτι εισαι η λαβα?
Αυριο εξαιτιας ΚΑΙ αυτων των δημοσιευματων θα εχουμε 3 εισαγγελεις.