Κι λες με.Dinos_Liverpool έγραψε:Εσύ, ποπά, απ' όσα είπασε, σκ@τόν εγρίξες, νουνίζω!
Μασχαράνον τεμόν ο ποπάς; Άλλο μη ξαναλές ατο! Θα θυμών ο Μάρλεϊ και ποίος ακούει ατον μετά!
Ντο να λεγω σ΄αγιοπουλλι μ΄?
Κι λες με.Dinos_Liverpool έγραψε:Εσύ, ποπά, απ' όσα είπασε, σκ@τόν εγρίξες, νουνίζω!
Μασχαράνον τεμόν ο ποπάς; Άλλο μη ξαναλές ατο! Θα θυμών ο Μάρλεϊ και ποίος ακούει ατον μετά!
δεν ειπα τπτ απο τα παραπανω!prist64 έγραψε:Δηλαδη να της πω,εκει που φτυνει να γλυφει?
Να της πω οτι,ΟΛΟΙ εμεις που τον.................τραγουδουσαμε ήμασταν............λαθος?
ΕΣΥ πιστευεις οτι ΟΛΑ οσα εκανε,ο τροπος που εφυγε,τα ΣΣΣΣΣΣΣ,τα κωλ@δακτυλα,
ηταν ...................τι ηταν?
Ο Θεος συγχωρει,ο "παπας",οι κορες του και ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ.,
πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, ΟΧΙ.
για τους παραπάνω δεν εχω εγω να πω κατι, αλλά για άλλους, που προπαγανδίζουν με ραδιοφωνικό στύλ, ίσα ίσα, θέλω να βλέπω τις απόψεις τους. ώστε να έχω την ευκαιρία να τις αποδομώ εύκολα αλλά και δημόσια.georgedoulk2008 έγραψε:Το γεγονος οτι ατομα οπως οι guardian, marley και prist στοχοποιούνται με λυπεί.
Υπήρχαν και θα υπάρχουν καποιοι που προσπαθούν να κανουν προπαγάνδα κατά του ΠΑΟΚ ή κατά του Paokmania αλλά αυτοί οι τρεις σιγουρα δεν είναι μεσα σε αυτούς.
Απο ολες τις πενες που περασαν απο εδω μεσα, αυτές που θυμάμαι και που πρόσφεραν το κάτι παραπάνω, ηταν ολες "αιρετικές". Ατομα με τις αναποδιες τους και με ιδιαιτερο τροπο να εκφράζονται. Ακομα και ατομα με τα οποια δεν συμφωνουσε η πλειοψηφία ή ατομα που προκαλούσαν λίγο χαμο.
Αυτό δεν ειναι κακο. Ετσι πλουτιζει το φόρουμ. Αυτοί προσφερουν το αλατοπιπερο. Μπορει και εγω να διαφωνω μαζί τους αλλά χαίρομαι να τους διαβάζω. Αυτες οι χαζες προειδοποιήσεις και συστασεις σε οσους διαφωνουν και κανουν λιγο χαβαλε, δεν θα εχουν καλο αποτελεσμα. Μονο την καρδιά μας χαλάμε και στο τελος θα γραφουν παλι οι ιδιοι και οι ιδιοι και θα συμφωνουν μεταξύ τους.
Κρατήστε την αυστηρότητα σας για οταν θα υπάρχει πραγματική αναγκη. Μην την σπαταλάτε.
Trilofiotis έγραψε:Έτσι ειναι ο Ναζισμος θα έλεγα, γιατί όσοι στηρίζανε Εβραίους τρώγανε μπαν απ'το να ζουν... Και τότε κριτές των πάντων ήταν οι Γερμανοί, τώρα ποιοί θα κρίνουν; Εσύ;guardian4 έγραψε:Να σου πω ρε ντινο, ο δασκαλος4 γιατι μπαναριστηκε. Για μενα ειναι σωστη η προταση του. Αν ενας μοντ στηριζει στελεχος ή παικτη ο οποιος αποδηχτει κουράδα, τον οποιο υποστηριζε με νυχια και με δοντια πρεπει να τρωει μπαν.
Ετσι ειναι δημοκρατια. Ολοι κρινονται ισα. Τα μελη οταν ξεφεγουν αλλα και οι μοντς....
Πχ για μένα ο Σάλπι δεν ειναι "κουραδα" όπως αναφέρεις τον όρο, ενώ για σενα ειναι. Ο Αναστασιάδης για μενα ήταν κουράδα, ο Σπυρό, ο Φιλομένο, αυτοι. Ποιος αποφασίζει, εγώ ή εσύ; Άσε που ΔΕ ΘΕΛΩ να μπαναρονται παιδιά που στήριξαν ακόμα κ αυτους εγώ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.
Και δηλαδή αν κάποιος ήταν καλοπροαίρετος όταν ήρθε ο Σπυρό ή ο Φιλομένο και τους στήριξαν μέχρι να "αποδειχθούν κουράδες", να τον μπανάρουμε ε; Επειδή στήριξε ΠΑΟΚ!
Μάλλλλιιισταααααα Έμα, τυμί - Χροισό ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Εγώ προτιμώ να μπανάρονται τα υπερτρολ με 150 ποστς συγκαλυμμένου μίσους σε κάθε τόπικ "κουραδας" (κατα τη γνώμη τους), παρά όσοι στηρίζουν κάποιον που φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ.