Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
prist64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από prist64 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Εσύ, ποπά, απ' όσα είπασε, σκ@τόν εγρίξες, νουνίζω!

Μασχαράνον τεμόν ο ποπάς; Άλλο μη ξαναλές ατο! Θα θυμών ο Μάρλεϊ και ποίος ακούει ατον μετά!
Κι λες με.
Ντο να λεγω σ΄αγιοπουλλι μ΄?
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Το γεγονος οτι ατομα οπως οι guardian, marley και prist στοχοποιούνται με λυπεί.
Υπήρχαν και θα υπάρχουν καποιοι που προσπαθούν να κανουν προπαγάνδα κατά του ΠΑΟΚ ή κατά του Paokmania αλλά αυτοί οι τρεις σιγουρα δεν είναι μεσα σε αυτούς.

Απο ολες τις πενες που περασαν απο εδω μεσα, αυτές που θυμάμαι και που πρόσφεραν το κάτι παραπάνω, ηταν ολες "αιρετικές". Ατομα με τις αναποδιες τους και με ιδιαιτερο τροπο να εκφράζονται. Ακομα και ατομα με τα οποια δεν συμφωνουσε η πλειοψηφία ή ατομα που προκαλούσαν λίγο χαμο.

Αυτό δεν ειναι κακο. Ετσι πλουτιζει το φόρουμ. Αυτοί προσφερουν το αλατοπιπερο. Μπορει και εγω να διαφωνω μαζί τους αλλά χαίρομαι να τους διαβάζω. Αυτες οι χαζες προειδοποιήσεις και συστασεις σε οσους διαφωνουν και κανουν λιγο χαβαλε, δεν θα εχουν καλο αποτελεσμα. Μονο την καρδιά μας χαλάμε και στο τελος θα γραφουν παλι οι ιδιοι και οι ιδιοι και θα συμφωνουν μεταξύ τους.

Κρατήστε την αυστηρότητα σας για οταν θα υπάρχει πραγματική αναγκη. Μην την σπαταλάτε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

prist64 έγραψε:Δηλαδη να της πω,εκει που φτυνει να γλυφει?

Να της πω οτι,ΟΛΟΙ εμεις που τον.................τραγουδουσαμε ήμασταν............λαθος?

ΕΣΥ πιστευεις οτι ΟΛΑ οσα εκανε,ο τροπος που εφυγε,τα ΣΣΣΣΣΣΣ,τα κωλ@δακτυλα,
ηταν ...................τι ηταν?

Ο Θεος συγχωρει,ο "παπας",οι κορες του και ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ.,
πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, ΟΧΙ.
δεν ειπα τπτ απο τα παραπανω! :)

σοβαρα μιλαω! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κι εσύ δικηγόρε, δεν έχεις πολυκαταλάβει, μου φαίνεται...

Οι μόνες συστάσεις γίνονται για να πέσουν οι τόνοι στο συγκεκριμένο θέμα και μόνο! Κάθε τρεις και λίγο έχουμε τους μεν να αρπάζονται με του δε! Δεν πειράζει, άσε με να κάνω "χαζές" προειδοποιήσεις.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Κ_geo,
εμμεσα αυτο λες ομως.

Κατανοώ την "θεση" σου και δεν το συνεχιζω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και όμως, δεν λέω αυτό, ούτε έμμεσα το υπονοώ... !! :)

εγω σου είπα ένα γενικό μάθημα ζωής που μπορείς να δώσεις στα παιδιά με αφορμή ένα γεγονός που το πλέον πιθανό παρόμοιο να ξανασυναντήσουν στην πορεία τους ως άνθρωποι. δεν έχει να κανει με κανένα Σάλπι ή Τζιόλη ή Νομπόα.

πιστεύω αυτή τη φορά με κατανοείς.

ή αλλιώς, σκέψου το και έτσι:

κάθε γεγονός, είναι αφορμή ή αιτία για μια διδακτική εμπειρία! :)

ούτε να γλύφει εκεί που έφτυνε ούτε τπτ. θέτει προτεραιότητες και βάση αυτών ζυγίζει και κρίνει τα πράγματα.

στην προκειμένη, προτεραιότητα πάντα θεωρώ πως πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ (και μόνο αυτός!) και η ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα ώστε αυτό να αποδίδει το μάξιμουμ που θα μπορεί. και για αυτό μιλάμε για (ορθή) αγωνιστική κριτική. :)
georgedoulk2008 έγραψε:Το γεγονος οτι ατομα οπως οι guardian, marley και prist στοχοποιούνται με λυπεί.
Υπήρχαν και θα υπάρχουν καποιοι που προσπαθούν να κανουν προπαγάνδα κατά του ΠΑΟΚ ή κατά του Paokmania αλλά αυτοί οι τρεις σιγουρα δεν είναι μεσα σε αυτούς.

Απο ολες τις πενες που περασαν απο εδω μεσα, αυτές που θυμάμαι και που πρόσφεραν το κάτι παραπάνω, ηταν ολες "αιρετικές". Ατομα με τις αναποδιες τους και με ιδιαιτερο τροπο να εκφράζονται. Ακομα και ατομα με τα οποια δεν συμφωνουσε η πλειοψηφία ή ατομα που προκαλούσαν λίγο χαμο.

Αυτό δεν ειναι κακο. Ετσι πλουτιζει το φόρουμ. Αυτοί προσφερουν το αλατοπιπερο. Μπορει και εγω να διαφωνω μαζί τους αλλά χαίρομαι να τους διαβάζω. Αυτες οι χαζες προειδοποιήσεις και συστασεις σε οσους διαφωνουν και κανουν λιγο χαβαλε, δεν θα εχουν καλο αποτελεσμα. Μονο την καρδιά μας χαλάμε και στο τελος θα γραφουν παλι οι ιδιοι και οι ιδιοι και θα συμφωνουν μεταξύ τους.

Κρατήστε την αυστηρότητα σας για οταν θα υπάρχει πραγματική αναγκη. Μην την σπαταλάτε.
για τους παραπάνω δεν εχω εγω να πω κατι, αλλά για άλλους, που προπαγανδίζουν με ραδιοφωνικό στύλ, ίσα ίσα, θέλω να βλέπω τις απόψεις τους. ώστε να έχω την ευκαιρία να τις αποδομώ εύκολα αλλά και δημόσια.

αλλά το να βλέπω ότι όταν βρίσκονται σε αδιέξοδο ή οτιδήποτε άλλο και ως λύση επιτίθενται σε συνομιλητές τους με ύβρεις, ειρωνίες και αχρείαστες φανφάρες στο λόγο τους μονο και μονο για να αποκτήσει υπόσταση σημαντικότερη απο αυτή που αξίζει η όποια άποψη εκφράζουν, Ε! αυτό, δεν μπορώ να το δεχτώ!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

θα απαντησω και σε σενα γκεο και σε σενα ντινο ομως επειδη γραψατε πολλα αυτο θα γινει πιο μετα.
Προς το παρων...
Trilofiotis έγραψε:
guardian4 έγραψε:Να σου πω ρε ντινο, ο δασκαλος4 γιατι μπαναριστηκε. Για μενα ειναι σωστη η προταση του. Αν ενας μοντ στηριζει στελεχος ή παικτη ο οποιος αποδηχτει κουράδα, τον οποιο υποστηριζε με νυχια και με δοντια πρεπει να τρωει μπαν.

Ετσι ειναι δημοκρατια. Ολοι κρινονται ισα. Τα μελη οταν ξεφεγουν αλλα και οι μοντς....
Έτσι ειναι ο Ναζισμος θα έλεγα, γιατί όσοι στηρίζανε Εβραίους τρώγανε μπαν απ'το να ζουν... Και τότε κριτές των πάντων ήταν οι Γερμανοί, τώρα ποιοί θα κρίνουν; Εσύ;
Πχ για μένα ο Σάλπι δεν ειναι "κουραδα" όπως αναφέρεις τον όρο, ενώ για σενα ειναι. Ο Αναστασιάδης για μενα ήταν κουράδα, ο Σπυρό, ο Φιλομένο, αυτοι. Ποιος αποφασίζει, εγώ ή εσύ; Άσε που ΔΕ ΘΕΛΩ να μπαναρονται παιδιά που στήριξαν ακόμα κ αυτους εγώ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.

Και δηλαδή αν κάποιος ήταν καλοπροαίρετος όταν ήρθε ο Σπυρό ή ο Φιλομένο και τους στήριξαν μέχρι να "αποδειχθούν κουράδες", να τον μπανάρουμε ε; Επειδή στήριξε ΠΑΟΚ!

Μάλλλλιιισταααααα Έμα, τυμί - Χροισό ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.

Εγώ προτιμώ να μπανάρονται τα υπερτρολ με 150 ποστς συγκαλυμμένου μίσους σε κάθε τόπικ "κουραδας" (κατα τη γνώμη τους), παρά όσοι στηρίζουν κάποιον που φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Τριφιλιωτη εχεις μαζεψει στα μπαμ τις προπαγανδες περι ναζισμου μην γινει εδω βιετναμ. Κρατιεμαι κρατιεμαι αλλα φτανει.
Ποιος ειναι ναζι ρε πλακα μας κανετε?

Παλι εδω οι μοντς δεν ειδαν ευαισθησια ?
Ειμαστε σοβαροι?

Αυτα που γραφεις δεν στεκουν επουδενοι ακομα και με τις επιλεκτικες παραθεσεις .

κουραδα τριφιλιωτη ειναι οποιος παραταει την ομαδα του για λεφτα, ερχετε πισω κλαμενος και μετα κανει κολοδακτυλα αφου εχει χασει ενα τιτλο μονος του.

Καταλαβες τι λεω? Κουραδα ειναι οποιος κανει μπουρδελο τα αποδυτηρια το παιζει καμποσος , τοσο πολυ που και οι δυο προπονητες του τον εστειλαν στην β ομαδα, και παραυτα πηρε απο την ομαδα 500 000.

Κουραδα δεν ειναι ο μαρτενς επειδη δεν ακουμπησε καταλαβες τη διαφορα.

Που στον ****** ειδες ναζισμο δεν μπορω να καταλαβω. Εχει σχεση με εθνικοτητες? Με ειδες να κραξω κλαους? Με ειδες να κραξω κατσε εδω και ενα χρονο? ΜΕ ειδες να εκφραζομαι ετσι ακομα και για κατσικα ο οποιος ηταν παλτο απο τα λιγα?

ΟΧΙ

Guardian4 αυτό δεν μπορώ να το αφήσω ρε συ. μπορεί να κανω εγώ το λάθος, αλλά πιστεύω ότι η εξήγηση που σου δίνω παρακάτω είναι λογική. Kgeo
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

φύλακα το είδα εγω το σχόλιο, αλλα επειδή μαλλον παρεξήγησες (ή εγω; :? ) πιστεύω ότι ο trilofiotis πιάστηκε απο το "δημοκρατία". κάτι που αλλάζει άρδην το περιεχόμενο των λέξεων του.... και δεν το κανει προσωπικό. :?

βεβαια θα περιμένω και την εξήγηση του ίδιο πάνω σε αυτό.,...

υγ: τι να με απαντήσεις; εγω προσωπικά, ότι μλκια και να ποστάρετε δεν την κοβω. αλλά πιστεύω ότι η θέση μου είναι ξεκάθαρη σε αυτό το θέμα και μάλιστα πολύ πρόσφατα (μιλάμε για λεπτά) εκφρασμένη.

ελπίζω να είναι και κατανοητή.....
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Βαστάτε Τούρκοι τ' άρματα!!!

Κάλμα, ρε φρουρέ! Ήμαρτον, δηλαδή!

Θεωρείς δημοκρατία το να μπανάρονται όσοι ξεφεύγουν, μέλη και μοντς, θεωρώντας ότι έχει ξεφύγει αυτός που στήριξε κάποιον ποδοσφαιριστή που ήρθε στην ομάδα του! Έλα νινί στον τόπο σου! Όταν κατόπιν εορτής βλέπουμε ότι όντως αυτός δεν έχει προσφέρει τίποτα, πρέπει να μπανάρουμε αυτούς που δεν πρόβλεψαν σωστά ότι δεν θα προσέφερε τίποτα!

Ε, να στο επαναλάβω και γω, μπας και το καταλάβεις! Αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι φασισμός, είναι ναζισμός! Όσο υπερβολικός είσαι εσύ με το να θεωρείς αυτή τη θέση δημοκρατική, άλλο τόσο είμαι και γω τώρα και ο φίλος πριν, μιλώντας για ναζισμό!

Τα πήρες και πολύ άσχημα και δεν μπορούμε να σε συγκρατήσουμε! Θαρρείς και ο άλλος μίλησε προσωπικά και αρπάχτηκες!

Σύνελθε και μάθε να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος! 'Εκφραση που γράφτηκε καθ' υπερβολή, ακριβώς για να έρθει σε αντιπαράσταση-αντιπαράθεση με την επίσης υπερβολική δική σου έκφραση!

Τίποτα δεν έχει να εξηγήσει ο Τριλοφιώτης, τον οποίο και παρακαλώ πολύ να μην το συνεχίσει.
Άβαταρ μέλους
guardian4

φασισμος και χουντες για να ξερουμε τι λεμε ειναι αυτες που οταν δεν αρεσουν οι αποψεις καποιων τους εξοριζουν ωστε να μην ακουγονται.

αυτα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Όπως συνέβη σε Κρανάτο και Δάσκαλος4 ή έχεις κάτι άλλο στο νου σου;
Άβαταρ μέλους
guardian4

Εχω πολλους στον νου μου που εφυγαν επισης αρκετους που εφυγαν πριν καν ησασταν εσεις μοντ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Όχι τίποτα άλλο, δηλαδή, αλλά προς στιγμήν νόμισα ότι εννοείς εμένα, αλλά μάλλον έκανα λάθος, ε; Πες μου ότι εννοείς και παλιούς μοντ, τώρα!

Φρουρέ, μπορούμε να το λήξουμε, γιατί ξέρεις και ξέρω πολύ καλά τι εννοείς;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

guardian κανείς δεν έφυγε γιατί τον εξορίσανε . Αυτά , με όλο το σεβασμό που σου έχω ως παλαιό μέλος του φόρουμ , είναι παραμύθια για μικρά παιδιά και να'χαμε να λέγαμε αντίδραση. Να σηκώσουμε κανένα λάβαρο επανάστασης απέναντι στους κακούς μοντ που μπανάρουνε απόψεις .

Όσοι έφυγαν , ( ή ανακυκλώθηκαν ) , έφυγαν γιατί σε κάποια στιγμή δε συμμορφώθηκαν με την εκάστοτε γραμμή που αφορούσε τους κανόνες του φόρουμ. Κανείς ποτέ δεν έφυγε επειδή υποστήριξε ότι ο Βιερίνια έπρεπε να παίζει επιθετικό χαφ αλλά έπαιζε δεξι. Κανείς δεν έφυγε για μια άποψη που εκφράστηκε στα πλαίσια των κανόνων του φόρουμ.

Οι περισσότεροι έφυγαν επειδή δε γούσταραν πχ το Ντίνο και το τρόπο που λειτουργούσε και θέλησαν να το παίξουν μάρτυρες και επαναστάτες δίνοντας συνεχώς αφορμές για αποπομπή. Προσοχή , δε κρίνω ποιός έχει δίκιο ή όχι. Απλά μη παραμυθιαζόμαστε ότι ο guardian πχ έφυγε λόγω άποψης... Λόγω συμπεριφοράς και μη τήρησης των κανονισμών έφυγε.

Τέλος από μένα στην ιστορική αναδρομή.

ΥΓ:ntinos,guradian,vierinha είναι φανταστικά πρόσωπα
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ειμαστε κ εμεις που λογγαρουμε στο φορουμ καθαρα για να διαβασουμε για την τρελα μας κ την ομαδα μας,δεν μας ενδιαφερει ουτε γιατι εφαγε μπαν πριν 17 μηνες ο ταδε κ αν ηταν αδικο ουτε γιατι δεν μπαναριστηκε μια "παραλογη" φωνη συμφωνα με τα δεδομενα του οποιοδηποτε εδω μεσα,εμας γιατι μας ψιλογραφετε στα @@ σας?
Λογικα επειδη δεν πολυαπανταμε η δεν γουσταρουμε να ριξουμε κ αλλο λαδι στην φωτια?
Εχει δεν εχει 30-40 ατομα που γραφουν εδω μεσα κ εχουν χωριστει σε 2-3 στρατοπεδα κ μαλωνουν μεταξυ τους,αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος αλλα ο μοναδικος λογος που δεν γραφουν οι πιο πολλοι που μπαινουν κ διαβαζουν ειναι επειδη βαρεθηκαν τις ανουσιες κοντρες σε καθε "φλεγον" θεμα κ τις ειρωνειες που θα ακουσουν ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη πλευρα,δεν γουσταρουν να λογομαχουν με τον καθε τυπο εδω μεσα που δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει απο το να αναβει φωτιες κ να ειρωνευεται,κ αν εχετε αμφιβολιες ρωτηστε τους φιλους σας γιατι δεν γραφουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”