ΥΓ Μην Ξαναβγάλεις την φόρμα..

+1Lord_GayrosSlayer έγραψε:
ΥΓ Μην Ξαναβγάλεις την φόρμα..
το να γεμισεις τα ακρα φιλε μου ειναι θεμα τακτκης και ειναι θεμιτο απαξ και εισαι πισω στο σκορ ...οσο για τις αλαλγες τυπου δερμιτζακη ενα σου λεω ..μακαρι να του εμαζε μπας και εκανε κανενα μαγικο σαν του αγιαξ η της φενερ.. .. αυτο θα εχω να θυμαμαι για πολλα χρονια οτι και να λεμεBono έγραψε:Παραείοαι άτολμος και αργός στις αλλαγές.
Απαράδεκτη πρώτη αλλαγή,μου θύμισε Δερμιτζάκη στο ματς με το Βόλο όπου κυνηγούσαμε το γκολ και έβαζε Λίνο.
Τη στιγμή που σέρνονται κοντός και Φωτάκης είναι αστείο να εντοπίζεις σαν λύση στο πρόβλημα του γκολ την είσοδο Μπους.
Και μετά όταν μπαίνει το 2ο και παίζουμε και με 10 οπότε το ματς έχει πλέον κριθεί γίνονται οι αλλαγές...λες και είχε προαποφασιστεί πως Ελ Ζαρ και Μούσλι θα μπούνε κοντά στο 80 ότι και αν γίνει.
Δεν πάει έτσι Μάκη,δεν πάει έτσι....λίγο ρίσκο θέλει παραπάνω και αυτό δεν είναι φαινόμενο που συνέβη μόνο σήμερα.
ο Ελ Ζαρ μάλλον για σένα παίζει κεντρικός χαφ.tonygr έγραψε: το να γεμισεις τα ακρα φιλε μου ειναι θεμα τακτκης και ειναι θεμιτο απαξ και εισαι πισω στο σκορ .