Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από Lord »

Λάθος για μένα η χρησιμοποίηση του Σάλπι και όχι του Μούσλι. :roll:

ΥΓ Μην Ξαναβγάλεις την φόρμα.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Νομίζω οτι άργησες λιγάκι με τις αλλαγές.
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:
ΥΓ Μην Ξαναβγάλεις την φόρμα.. :mrgreen:
+1

Άστοχη κατά τη γνώμη μου και η μη χρησιμοποίηση Μπουσαϊντί. Εφόσον αγωνίστηκε που αγωνίστηκε, ας ξεκινούσε από την αρχή. Η δεξιά μας πλευρά παραήταν στατική. Κατά τ'άλλα όταν σε ένα ματς χάνεις 1-0 από πούλημα της μπάλας στο κέντρο και μέχρι να μείνεις με 10 είσαι καλύτερος, δε σου φταίει ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μια χαρα τα πηγε πιστευω..
Ο Μπουσ εχει ενα προβλημα..
Δεν ξερω αν το εχετε δει αλλα οταν φευγει μπροστα γυριζει η με το 5 της Κρηνης η με ταξι..!!!
Επιστροφες μηδεν..

Τον εβαλε στο 70 και εκανε τα ιδια αρα δεν ειναι θεμα κουρασης..
Απο εκει και περα μετα την αποβολη ΧΑΛΑΣΕ το παιχνιδι μας εξαιτιας του ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ μας απο τα moynop@n@..

Εκιε πρεπει να εστιασουμε γιατι χανουμε την ψυχραιμια μας , την αυτοσυγκεντρωση μας, την προσοχη αμς απ οτο παιχνιδι..

Και τον Μουσλι εβαλε και τον Ελζαρ λιγα πραγματα εκαναν ομως γιατι ειχε χαθει το "καθαρο" μυαλο...
niks

Δημοσίευση από niks »

καλα το πηγε το παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Παραείοαι άτολμος και αργός στις αλλαγές.
Απαράδεκτη πρώτη αλλαγή,μου θύμισε Δερμιτζάκη στο ματς με το Βόλο όπου κυνηγούσαμε το γκολ και έβαζε Λίνο.
Τη στιγμή που σέρνονται κοντός και Φωτάκης είναι αστείο να εντοπίζεις σαν λύση στο πρόβλημα του γκολ την είσοδο Μπους.
Και μετά όταν μπαίνει το 2ο και παίζουμε και με 10 οπότε το ματς έχει πλέον κριθεί γίνονται οι αλλαγές...λες και είχε προαποφασιστεί πως Ελ Ζαρ και Μούσλι θα μπούνε κοντά στο 80 ότι και αν γίνει.

Δεν πάει έτσι Μάκη,δεν πάει έτσι....λίγο ρίσκο θέλει παραπάνω και αυτό δεν είναι φαινόμενο που συνέβη μόνο σήμερα.
niks

Δημοσίευση από niks »

τον Μπουσ τον έβαλε για να τραβηξει τον Φωτάκη για να γεμίσει το κέντρο
και μήπως αναπληρώσει με ανεβασματα την δεξιά πτερυγα,κάτι που δεν ειχε ο Ζουέλα
δεν ήταν κακή σκεψη δεδομένου οτι ήταν 0-1

τες παντων αποψεις ειναι αυτές

ΥΓ. από τον άλλον τον εκατομμυριούχο τον ξαδερφο του Βαλβέρδε που δινει χαρα σε όλη την επαρχία
φανταζεστε να έπερναν τον Γάλλο και να έπεφτε αυτός σε μας;
τυχεροι στην ατυχία μας είμαστε
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Εισαι τοσο σωστος τακτικα...
Και τοσο φτηνος απο κατι αλλα γατακια που μονο λεφτα παιρνου...(βλεπε Χιμενεθ...)

Υ.Γ. Εαν ο ιβιτς ειχε το μυαλο του στην θεση του σημερα το λιγοτερο θα εφευγες με το χ...
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

Συμφωνω με τον Jordi_ 04...............
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

Bono έγραψε:Παραείοαι άτολμος και αργός στις αλλαγές.
Απαράδεκτη πρώτη αλλαγή,μου θύμισε Δερμιτζάκη στο ματς με το Βόλο όπου κυνηγούσαμε το γκολ και έβαζε Λίνο.
Τη στιγμή που σέρνονται κοντός και Φωτάκης είναι αστείο να εντοπίζεις σαν λύση στο πρόβλημα του γκολ την είσοδο Μπους.
Και μετά όταν μπαίνει το 2ο και παίζουμε και με 10 οπότε το ματς έχει πλέον κριθεί γίνονται οι αλλαγές...λες και είχε προαποφασιστεί πως Ελ Ζαρ και Μούσλι θα μπούνε κοντά στο 80 ότι και αν γίνει.

Δεν πάει έτσι Μάκη,δεν πάει έτσι....λίγο ρίσκο θέλει παραπάνω και αυτό δεν είναι φαινόμενο που συνέβη μόνο σήμερα.
το να γεμισεις τα ακρα φιλε μου ειναι θεμα τακτκης και ειναι θεμιτο απαξ και εισαι πισω στο σκορ ...οσο για τις αλαλγες τυπου δερμιτζακη ενα σου λεω ..μακαρι να του εμαζε μπας και εκανε κανενα μαγικο σαν του αγιαξ η της φενερ.. .. αυτο θα εχω να θυμαμαι για πολλα χρονια οτι και να λεμε
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

tonygr έγραψε: το να γεμισεις τα ακρα φιλε μου ειναι θεμα τακτκης και ειναι θεμιτο απαξ και εισαι πισω στο σκορ .
ο Ελ Ζαρ μάλλον για σένα παίζει κεντρικός χαφ.
τι μας λες ρε φίλε βραδιάτικα...τι μας λες.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

περιμενα και εγω αλλαγες πιο νωρις..ειδικα ενα ρισκο στο δεξι χαφ..
αλλα δεν θα ασχοληθω με τον κ.Χαβο..ο ανθρωπος ειναι υπηρεσιακος με 0 εμπειριες και ειναι λογικο να κανει λαθη..οσο τον εχουμε ,θα πορευτουμε με αυτα
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Αν δεν κάνω λάθος-που δεν κάνω-ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει πλέον προπονητή άρα δεν είναι υπηρεσιακός και σαν τέτοιος κρίνεται.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

κατι τετοιο εχω καταλαβει κ εγω οτι εχει γινει μονιμος
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

αλλα λενε στην διοικηση.

αν μια μερα μας πουνε οτι δεν ψαχνουμε κανεναν θα πουμε και την αποψη μας..τωρα οποιον ρωτησεις σου λενε ''φυσικα ψαχνουμε..''

για μενα αλλωστε θα επρεπε να ειχαμε παρει προπονητη να σχεδιαζει την ομαδα των επομενων χρονων...αυτο για μενα δεν αλλα ζει ακομα και αν ο συμπαθεστατος χαβος παρει το ουεφα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”