ο Ελ Ζαρ μάλλον για σένα παίζει κεντρικός χαφ.tonygr έγραψε: το να γεμισεις τα ακρα φιλε μου ειναι θεμα τακτκης και ειναι θεμιτο απαξ και εισαι πισω στο σκορ .
τι μας λες ρε φίλε βραδιάτικα...τι μας λες.
ο Ελ Ζαρ μάλλον για σένα παίζει κεντρικός χαφ.tonygr έγραψε: το να γεμισεις τα ακρα φιλε μου ειναι θεμα τακτκης και ειναι θεμιτο απαξ και εισαι πισω στο σκορ .
Bono έγραψε:Μικρά παιδιά δεν είμαστε,όποιος ψάχνει βρίσκει,δεν ψάχνουν την χαμένη Ατλαντίδα για να ψάχνουν κανα 6μηνο.
Ο βάζελος έψαξε και σε μιά βδομάδα βρήκε....μην τρελαθούμε.
Μαζι σου.DC έγραψε:Εγώ τον κρίνω γι αυτό που είναι: προπονητής του ΠΑΟΚ.
Τι μόνιμος, τι υπηρεσιακός και τι αορίστου χρόνου. Δηλαδή αν του έλεγαν ότι είναι μόνιμος θα κοουτσάριζε καλύτερα ή χειρότερα;
Τον είδα και τον μεγάλο Σάντος. Μόλις πήγαμε να ανοίξουμε τα φτερά μας, στο peak της τριετίας ... Τιγκανά και Αλεμάο. ΟΚ, τεράστιο το έργο του αλλά στο τέλος μας πήδηξε.
Είδαμε και τον εεεεερνέστο βαλβέεεεεερδε. Γιογιό, μέχρι την αποβολή του Σέρβου, απ' τον Αυτόματο Πιλότο.
Βλέπω και τον Χιμένεθ που κάποιοι έκλαιγαν που δεν τον πήραμε εμείς. Από Σαλέα σε Μάγκα και στην επιστροφή Πετρολούκας Χαλκιάς. Φιλαρμονική πνευστών έγινε η κούλα. Με τον "ξένο", τον μεγάλο.
Θα δούμε και τον τρις πρωταθλητή Πορτογαλίας (ντελίβερι του φρέιτας), με την πράσινη ομάδα υπερπαραγωγή. Κοντός ψαλμός.
Σχεδιασμοί και σαχλαμάρες. Λες και ο Χάβος γεννήθηκε εχθές και δεν ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα. Ή τα μάθαμε καλύτερα εμείς από τα γιουτουμπάκια και το τράνσφερκάπως. Δώσε του 50 μύρια και κονέ στην παράγκα, να δεις πως έρχονται οι κούπες. Όχι μόνον αυτόν αλλά και "ένα σακί πατάτες", για όσους θυμούνται κάτι απίθανους σερτάκηδες και μπιγκόν.
Για να πετύχει ένας προπονητής δεν φτάνουν μόνο τα βιογραφικά. Θέλει πολλά πράματα. Θέλει λεφτά, θέλει την πουστιά, θέλει, θέλει ... πάνω απ' όλα θέλει να τον αφήσουν να πετύχει. Όπως τον Σάντος.
D.A.A.T. έγραψε:αλλα λενε στην διοικηση.
αν μια μερα μας πουνε οτι δεν ψαχνουμε κανεναν θα πουμε και την αποψη μας..τωρα οποιον ρωτησεις σου λενε ''φυσικα ψαχνουμε..''
για μενα αλλωστε θα επρεπε να ειχαμε παρει προπονητη να σχεδιαζει την ομαδα των επομενων χρονων...αυτο για μενα δεν αλλα ζει ακομα και αν ο συμπαθεστατος χαβος παρει το ουεφα