Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από gash04 »

Maximus έγραψε:Μαγικο κοουτσαρισμα του Σαντος σημερα οπου καταφερε με το μαγικο ραβδι του να κλεισει τους διαδρομους στον ΟΦΗ και τους Σαρακατσανη και Περογαμβρακη εκτος εστιας και να παρει το κλασικο 1-0! Ευγε!

Το οτι η ομαδα δεν ξερει να επιτεθει και κανει σεντρες και γιομες, το ειδατε;
Το οτι βαλαμε γκολ απο λαθος των αλλων σε ενα εντελως ακυρο σημειο, το ειδατε;
Το οτι ο τεραστιος ΠΑΟΚ του Σαντος εκανε καθυστερησεις απο το '70, το ειδατε;

Δεν υποβαθμιζω την νικη μας, ειχαμε και θετικα (πολυ καλη αμυντικη λειτουργια) αλλα μην ριχνουμε τις αδυναμιες κατω απο το χαλακι λογω της προκρισης...

ΥΓ.

Ειδαμε επιτελους μια καθετη πασα απο τον Βερον στο '24, και ο μεγιστος Σαντος του εκανε παρατηρηση γιατι δεν πηγε στα ακρα να κανει σεντρα...
Αν περνούσε ο ΟΦΗΣ τι θα έλεγες δηλαδή μετά?
Αν και κανονικά θα πρέπει να πανηγυρίζεις σήμερα ακόμα περισσότερο μιας και ο Σάντος άντεξε και την παρέλαση και κέρδισες και το στοίχημα με τον κωλόγαυρο πανηγυρικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω αυτο που ξερω και λεω ειναι οτι ο αδικος μηδενισμος ενος ατομου και η στοχοποιηση του απο καποια ατομα ανεξαρτητα αν φταιει η οχι οδηγει και στη φανατικη υποστηριξη του απο αλλα ατομα...ουτε καρπουζας και αχρηστος ειναι ουτε μουρινιο ειναι...ενας πολυ καλος προπονητης ειναι για τα ελληνικα κυριως δεδομενα που μπορει να μαθει ποδοσφαιρο και στους νεους παιχτες οπως εκανε με κατσουρανη λουιζαο κριστιανο ροναλντο(οσο τραβηγμενο και αν ακουγεται) και αλλους..επισης ο αμπαλος ζαγορακης(που το ειχε προπονητη) σταζει μελι για την παρτη του αλλα σωστα αυτος ηθελε το κακο μας και εφυγε(ή για αλλους τον φτασαμε στα ορια του)...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Σωστός!

:pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δεν αμφισβητουνται αυτα που λες Sera4....οσο και το θελουν καποιοι...ΣΩΣΤΟΣ... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Σε 20-25 αγωνες με μικροτερες ομαδες ειναι στατιστικα βεβαιο οτι θα κανεις καποιες γκελες. Το να απομονωσεις την γκελα του γαυρου ή του βαζελου, τη μια ή τις 2 επαναλαμβανω σε πολλους αγωνες, και να πεις "δηλαδη τι παραπανω εχει ο Εργοτελης ή ο Πανσερραικος" ειναι κουτο και το ανοητο του πραγματος φαινεται λιγες μερες αργοτερα με τον αποκλεισμο του Εργοτελη και την επομενη ηττα των Σερρων στη β'εθνικη. Μου θυμιζει το χιουμοριστικο μπλουζακι που ειχαν βγαλει οι φιλαθλοι της Σεν Παουλι οταν το 2001-2 ειχαν κερδισει 2-1 την τοτε πρωταθλητρια ευρωπης Μπαγερν που ελεγε "Ειμαστε η καλυτερη ομαδα της ευρωπης". Επισης στους αγωνες με τις μικρες ομαδες -αυτο ισχυει για ολες τις μεγαλυτερες- συχνα υπαρχει μικροτερος βαθμος αυτοσυγκεντρωσης, μικροτερο κινητρο και οι δυνατες ομαδες παιζουν ισα ισα οσο χρειαζεται για τη νικη. Για αυτο ειναι το ιδιο ανεδαφικα επιχειρηματα του στυλ "μα αυτον τον γαυρο που ο τελης εχασε τοσες ευκαιριες, ή αυτον τον βαζελο που με το ζορι γλυτωσε απο την καβαλα". Αυτος ο γαυρος και ο αυτος ο βαζελος οταν παιξουν το σημαντικο ματς π.χ. Στανταρ Λιεγης θα ειναι προφανως καλυτεροι. Το ιδιο γινεται παντου στον κοσμο. Ειναι πολυ λογικο η Μιλαν π.χ. μετα απο μια ηττα εντος απο μικρη ομαδα του καμπιονατο να παει και να φερει διπλο στο Μπερναμπεου.

Για τις τελευταιες σελιδες εχω να πω οτι μπορω να αναφερω παρα πολλα ονοματα χρηστων του ΠΑΟΚμανια που δε γουσταρουν Σαντος, λενε την αποψη τους με επιχειρηματα, χαιρομαι να τους διαβαζω, γιατι παντα οι αντιθετες γνωμες σε βαζουν σε σκεψη. Μπορω να αναφερω ομως μονο 2 μελη που εχουν αναγαγει την απομακρυνση του Σαντος σε προσωπικο στοιχημα, σε εναν εγωιστικο υπερ παντων αγωνα στον οποιο απλα πρεπει να επιβεβαιωθει η αποψη τους. Μονο αυτο, τιποτε παραπανω, τιποτε λιγοτερο και με καθε τροπο και τιμημα.... Προσβαλουν το site με αυτην, αλλα και με αλλες συμπεριφορες τους. Αντιμετωπιζουν τους αλλους σαν εν δυναμει χειροκροτητες τους, αυτη ειναι η απαιτηση τους. Καλο θα ηταν να μαζευαν τα πληκτρολογια τους και να συνεχιζαν τις ζωουλες τους χωρις να μας πρηζουν αλλο τα @@.

Δεν επιτρέπονται ειρωνικοί-προσβλητικοι χαρακτηρισμοι για μελη του φόρουμ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εικόνα
:pano:
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

gash04 έγραψε:
Απλά έλεος!
Πρέπει να ξαναγράψω τα ίδια?
Ναι :lol:
Γελάω απλά γιατί δεν είμαι στη θέση σου... ούτε και θέλω ποτέ
Βασικά θα είχα στείλει για μπανάκι 3-4 χαλαρά.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

nikos55 έγραψε:Σε 20-25 αγωνες με μικροτερες ομαδες ειναι στατιστικα βεβαιο οτι θα κανεις καποιες γκελες. Το να απομονωσεις την γκελα του γαυρου ή του βαζελου, τη μια ή τις 2 επαναλαμβανω σε πολλους αγωνες, και να πεις "δηλαδη τι παραπανω εχει ο Εργοτελης ή ο Πανσερραικος" ειναι κουτο και το ανοητο του πραγματος φαινεται λιγες μερες αργοτερα με τον αποκλεισμο του Εργοτελη και την επομενη ηττα των Σερρων στη β'εθνικη. Μου θυμιζει το χιουμοριστικο μπλουζακι που ειχαν βγαλει οι φιλαθλοι της Σεν Παουλι οταν το 2001-2 ειχαν κερδισει 2-1 την τοτε πρωταθλητρια ευρωπης Μπαγερν που ελεγε "Ειμαστε η καλυτερη ομαδα της ευρωπης". Επισης στους αγωνες με τις μικρες ομαδες -αυτο ισχυει για ολες τις μεγαλυτερες- συχνα υπαρχει μικροτερος βαθμος αυτοσυγκεντρωσης, μικροτερο κινητρο και οι δυνατες ομαδες παιζουν ισα ισα οσο χρειαζεται για τη νικη. Για αυτο ειναι το ιδιο ανεδαφικα επιχειρηματα του στυλ "μα αυτον τον γαυρο που ο τελης εχασε τοσες ευκαιριες, ή αυτον τον βαζελο που με το ζορι γλυτωσε απο την καβαλα". Αυτος ο γαυρος και ο αυτος ο βαζελος οταν παιξουν το σημαντικο ματς π.χ. Στανταρ Λιεγης θα ειναι προφανως καλυτεροι. Το ιδιο γινεται παντου στον κοσμο. Ειναι πολυ λογικο η Μιλαν π.χ. μετα απο μια ηττα εντος απο μικρη ομαδα του καμπιονατο να παει και να φερει διπλο στο Μπερναμπεου.

Για τις τελευταιες σελιδες εχω να πω οτι μπορω να αναφερω παρα πολλα ονοματα χρηστων του ΠΑΟΚμανια που δε γουσταρουν Σαντος, λενε την αποψη τους με επιχειρηματα, χαιρομαι να τους διαβαζω, γιατι παντα οι αντιθετες γνωμες σε βαζουν σε σκεψη. Μπορω να αναφερω ομως μονο 2 μελη που εχουν αναγαγει την απομακρυνση του Σαντος σε προσωπικο στοιχημα, σε εναν εγωιστικο υπερ παντων αγωνα στον οποιο απλα πρεπει να επιβεβαιωθει η αποψη τους. Μονο αυτο, τιποτε παραπανω, τιποτε λιγοτερο και με καθε τροπο και τιμημα.... Προσβαλουν το site με αυτην, αλλα και με αλλες συμπεριφορες τους. Αντιμετωπιζουν τους αλλους σαν εν δυναμει χειροκροτητες τους, αυτη ειναι η απαιτηση τους. Καλο θα ηταν να μαζευαν τα πληκτρολογια τους και να συνεχιζαν τις ζωουλες τους χωρις να μας πρηζουν αλλο τα @ρχιδια.

Δεν επιτρέπονται ειρωνικοί-προσβλητικοι χαρακτηρισμοι για μελη του φόρουμ!
Thx, Admin Team
Προσυπογράφω από ψυχής.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Me too....Εικόνα Niko...
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

niko55, συμφωνώ κι εγώ
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Λοιπον, σοβαρευτειτε και χαλαρωστε μερικοι
Δεν ειναι το φορουμ τοπος εκτονωσης
Προσωπικες αντιπαραθεσεις, ειρωνιες, χλευασμοι και βρισιες δεν εχουν θεση εδω μεσα
Όσοι θελουν να το καταλαβουν καλως... όσοι δε θέλουν πάνω δεξια λεει αποσύνδεση...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Και το σημερινό του κοουτσάρισμα δεν μου άρεσε. Ωστόσο θέλω να μείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν για να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε μαζί του. Θέλω πριν ως οπαδός βγάλω την "απόφασή" μου, να είμαι απόλυτα σίγουρος. Ο Σάντος προσπαθεί και το βλέπω. Είναι καλός προπονητής και δεν αμφισβητείται. Απλά έχει άλλη φιλοσοφία, ίσως διαφορετική από αυτή που θέλουμε εμείς.
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Ρε παιδια ελεος ας σταματησουμε να μαλωνουμε πλεον!!!!Ειδικα για θεματα που ειμαστε ανισχυροι να κανουμε κατι!!Ειναι κριμα μπαινω σε αυτο το site καθε μερα να δω τι λενε οι συνομοιδεατες μου να διαβασω καμια διαφορετικη αποψη απο διαφορετικα ατομα και οταν βλεπω τετοια φαγωμαρα και μαλιστα αρκετα χαμηλου επιπεδου ξενερωνω!!!

Σιγουρα υπαρχουν ατομα και απο τα 2 στρατοπεδα και εγω δεν το κρυβω οτι ειμαι υπερ του να κατσει τουλαχιστον μεχρι τον ιουνιο ο κ.Σαντος αλλα στην τελικη θα εκφρασω μια αποψη που αν δεν δωσω κανενα επιχειρημα ή αν λεω συνεχως το ιδιο κατανταει κουραστικο!Αυτο συμβαινει και με τις 2 διαφορετικες πλευρες!!!

Εγω λεω να κανουμε ολοι μια ανακωχη και μεχρι να τεθει θεμα προπονητη για την ομαδα(οποτε το πει η διοικηση δηλαδη μαλλον τελη ιουνιου) να αφησουμε τους επαγγελματιες να κανουν την δουλεια τους!!! Θα τα ξαναπουμε εχοντας μια συλογικη εικονα της δουλειας του προπονητη στο τελος ή οταν τελοσπαντων ακουστει κατι για αυτον!!

Ειμαι σιγουρος οτι οπως εγω ετσι και εσεις εισαστε ΠΑΟΚ και ζειτε με το ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα!!!Αυτο για μενα σημαινει στηριξη σε οποιον φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ ακομα και αν με τρελενει στα νευρα.Μπορουμε να μιλαμε για καθε αγωνιστικη για το στησιμο της ομαδας αν μας αρεσε ή οχι ή αμα μπορουσε να κανει κατι αλλο αλλα ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΦΥΓΕ ΕΣΥ Ή ΜΕΙΝΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ!!!!

Υ.Γ. Ειναι ανεπιτρεπτο να βριζουμε ατομα ή να υποβιβαζουμε την νοημοσυνη τους λογω διαφορετικης αποψης ακομα και αν ειναι κωλυμμενοι σε αυτο που υποστηριζουν!!Και οι 2 πλευρες που προχωρησαν σε χαρακτηρισμους ηταν λαθος!!!Ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε!!!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Φερνάντο Σάντος: « Ανοίξαμε το σκορ κατά τύχη στο πρώτο μέρος , στο οποίο ήμασταν κακοί. Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος, είχε σωστή νοοτροπία, αποφασιστικότητα και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες. Στο δεύτερο 45λεπτο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, ο αντίπαλος δεν μας απείλησε και εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να κάνουμε το 2-0. Διαχειριστήκαμε καλύτερα τον αγώνα και πήραμε την πρόκριση. Έχουμε στόχο το Κύπελλο και είναι σημαντικό να σκεφτούμε τι εμφάνιση κάναμε στο πρώτο μέρος. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ».

http://www.sport-fm.gr/article/201798

ΥΓ.
Και ο Φερναντο ειναι απογοητευμενος με την εικονα της ομαδος...Ειναι παντελονατος και τα λεει οπως εχουν...

ΥΓ2.
« Ανοίξαμε το σκορ κατά τύχη στο πρώτο μέρος....
kos

Δημοσίευση από kos »

απο την στιγμη που ειναι σχεδον βεβαιο οτι ο ζησης δυσκολα θα διωξει τον σαντος πριν το καλοκαιρι νομιζω οτι οποιαδηποτε κριτικη ειναι χωρις ουσια.
1) τυχον απομακρυνση του σαντος θα φανει σαν να αδειαζει ο βρυζας τον ζαγορακη. αρκετοι θα βγουν να πουν "μπραβο ρε ζηση, επιτελους. τι κολλημα ηταν αυτο που ειχε ο ζαγορ με τον βενζινα". για να το κανει αυτο ο ζησης πρεπει τα αποτελεσματα να ειναι αθλια.
2) εαν τον διωξει θα μπορεσει να βρει τον αντικαταστατη που θελει? υπαρχουν ελευθεροι ποιοτικοι προπονητες που θα δεχτουν να αναλαβουν μια ομαδα στην μεση της χρονιας? εαν φυγει ο σαντος ο βρυζας δεν θα ψαξει προπονητη για 6 μηνες. θα ψαξει προπονητη για τα επομενα χρονια.
3) ο σαντος οταν εδιωξε τις σαρδελες εφερε παικτες που τους ηξερε και που τον ηξεραν. αρκετοι ειναι δεμενοι μαζι του. η ατακα "οι παικτες ειναι επαγγλεματιες και θα παιξουν για την ομαδα ανεξαρτητα αν φυγει ο προπονητης" ειναι θεωρητικη και αρκετες φορες εχει φανει οτι δεν ισχυει. οπως οι παικτες διωχνουν προπονητες που δεν γουσταρουν, ετσι κρατανε και προπονητες. τσιριλο, ιβιτς, λινο, κονσεισαο, βιερινια και αρκετοι αλλοι ειναι παιδια του σαντος και δεν νομιζω οτι θα ειναι χαρουμενοι εαν φυγει ο προπονητης. τον οπαδο δεν τον νοιαζει, ο προεδρος ομως τα ζυγιζει ολα. ο βιερινια το συμβολαιο του οποιου ο ΠΑΟΚ θελει παση θυσια να ανανεωσει, εχει δηλωσει οτι θεωρει τον σαντος δευτερο πατερα του που στοιχηματισε πανω του οταν κανεις δεν το πιστευε.
4) εαν διωξει ο βρυζας τον σαντος υπαρχει το ενδεχομενο να καψει τον επομενο προπονητη μεσα στους πρωτους 6 μηνες και να καει και ο ιδιος. κανεις δεν μπορει να εγγυηθει οτι ο νεος προπονητης θα αλλαξει το κλιμα και την ποιοτητα του ποδοσφαιρου που παιζει η ομαδα.

το συμπερασμα ειναι οτι ο ζησης (και η ομαδα) δεν εχει να κερδισει αυτη τη στιγμη τιποτα απο τυχον απομακρυνση του σαντος. ειναι μεγαλο το ρισκο. σταματηστε την φαγωμαρα γιατι δεν εχει ουσια αυτο που συμβαινει.

ΥΓ. προσωπικα οταν διαβαζω αποψης που μηδενιζουν το εργο του σαντος βαζω παντα στο μυαλο μου το ενδεχομενο να τις εχει γραψει αγγελοσκυλο που δεν μπορει να δει αλλον προπονητη στον παγκο. τις τελευταιες μερες διακινουν κατι φημες για ενδεχομενο επιστροφης του αγγελου με αφορμη το οτι δεν εχει ακομη δεχτει την προταση που του εχει κανει η κυπριακη ομοσπονδια. ας ειμαστε λιγο προσεκτικη.
ΥΓ. φιλε Orwell δεν υπαρχει λογος να μου απαντησεις γιατι τιποτα απο αυτα που εγραψα δεν αφορα εσενα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”