Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από gash04 »

8emis4 έγραψε:μεταξύ μας, κι επειδή είσαι και μοδερατορας! ;)

σίγουρα καλο θα είναι να υπάρχουν κανόνες και να τηρούνται, γιατί αλλιώς κουβέντα δε θα γίνεται. Ωστόσο νομίζω ότι θα πρέπει οι "διαφωνούντες" να "προστατεύονται" λιγάκι παραπάνω κι όχι να λοιδορούνται ή μάλιστα να τιμωρούνται! Δέχονται κατά ριπάς τόσα "φιλικά πυρά" όταν εκφράζουν κάτι διαφορετικό!
Τέλος πάντων, συνεχίζουμε με Santos ως το τέλος μιας ακόμη μεταβατικής χρονιας (λυπάμαι φιλε DimisK!) και ταμείο στο τέλος. Ξέρει ο Ζήσης..
Αλήθεια Θέμη?
Αυτό παρατηρείς εσύ για 4η συνεχόμενη μέρα?
Γιατί άλλα βλέπω.
Παρατηρώ κάποιοι να γράφουν ΥΠΕΡ Σάντος με 1002 επιχειρήματα και αποδείξεις και άρθρα και παίχτες και διοικούντες που να μιλάνε για τον κύριο που έχεις προπονητή στην ομάδα σου.

Και παρατηρώ ξαφνικά όσοι είναι ΚΑΤΑ Σάντος να μπαίνουν και να γράφουν με την απόλυτη ισοπεδωτική άποψη να φύγει γιατί είναι ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΣ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ κάτι διαφορετικό κάτι καινούργιο κάτι βρε παιδάκι μου.
ΖΙΠ ΝΟΥΛΑ ΖΙΡΟ.

Γνώμη τους σίγουρα.Αλλά υπάρχει και η γνώμη και των άλλων που διαφέρει και λένε τα δικά τους.
Αν κάποιος πει κάτι ΥΠΕΡ Σάντος τότε ακούμε κραυγές του στυλ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

Γιατί δεν κάνει ή ποια λύση ακόμα υπάρχει στην υπάρχουσα κατάσταση δεν έχουμε ακούσει.
Απλά τέλος δεν κάνει έτσι αξιωματικά βρε παιδάκι μου πως το λένε δεν κάνει!
Πως να στο εξηγήσω?
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

Μόνο μερικοί μίλησαν και κάνανε συγκρίσεις με Άγγελους με Μπάγιεβιτς και άλλους προπονητές και παρακολουθήσαμε τι έγινε στις ομάδες τους στο κύπελλο.
Επιχείρημα που έπεσε και αυτό μέχρι το επόμενο.
Κριτήριο λοιπόν φυγής του Σάντος είναι και ο Μπάγιεβιτς και το τι έκανε ο Ολυμπιακός ο Παναθηναικός και ο Εργοτέλης ή ο Πανσερραικός ή η Καβάλα.
Τι άλλο θα ακούσουμε?
Κριτήριο μοναδικό είναι η κρίση του καθενός για το ποιον παίχτη πρέπει να βάλει και ποιον να βγάλει και πότε να το κάνει αυτό.
Στην δε 11άδα πρέπει να βάλει ο κάθε προπονητής τον παίχτη που θέλει ο καθένας.

Υπάρχει μια εμπάθεια απο κάποιους και καμία προσωπολατρία απο κανέναν που το έχει ξεκαθαρίσει εδώ μέσα τουλάχιστον απο τους ΥΠΕΡ Σάντος.

3η χρονιά και ΗΡΕΜΙΑ η ομάδα δεν έχει γιατί είτε ονειρεύεστε τον Άγγελο είτε τον Φατίχ Τερίμ είτε τον Μπάγιεβιτς είτε τον Κωστίκο είτε τον Μουρίνιο.
Όταν θα έρθει ένας απο τους παραπάνω το συζητάμε το θέμα.
Ερωτώ υπάρχει πουθενά κάτι να άκουσε κανείς για τους παραπάνω ή κάποιον άλλον?

Εκτός αν ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ οι προσωπολάτρες και έχετε κολλήσει σε κάποια πρόσωπα.
Μέσα στους ΥΠΕΡ ΣΑΝΤΟΣ εως το 2121 συμβόλαιο είμαι κει εγώ.
Αν φύγει όμως το καλοκαιράκι πολύ πιθανό το ξαναλέω.
Στα @@ μας ξέρει ο Βρύζας.

Λέει ο άλλος δεν παίρνει ντέρμπι.
Του απαντάς κάποτε έπαιρνες ντέρμπι αλλά δεν κέρδιζες άλλους αντιπάλους μικρότερους θεωρητικά γιατί τα πράγματα έχουν αλλάξει στο ποδόσφαιρο τι να κάνουμε τώρα?
Απάντηση
ΝΑΙ αλλά δεν παίρνουμε ντέρμπι.
Πες μου εσύ τώρα τι συζήτηση θέλεις να κάνουμε τώρα ή που θα καταλήξει μετά?

Και σου απαντάει για νοοτροπίες και φοβίες και απλά δεν κάνει!
Αυτό είναι το πόρισμα τελικό δεν κάνει ρε.

Και στο ξαναλέω.
Ας δεχτούμε το ότι δεν κάνει.
Πας στον Βρυζάκο και του λες ξέρεις κύριε Βρυζάκο.
Ο Σάντος δεν κάνει.
Και ας κρίνει μετά ο ίδιος ο Βρυζάκος.
Ας πάει να τον διαολοστείλει λες και έχουμε όρεξη να μαλώνουμε για τον Σάντος!
Ποιος είναι αυτός ρε ο Σάντος?
Ο ΠΑΟΚ είναι ο Σάντος?

Όσο για την τιμωρία του φίλου Όργουελ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ έχει φάει 1 εβδομάδα για άλλους λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το θέμα Σάντος αλλά ακριβώς για τον λόγο του ότι μέλη λοιδορούνται με συμπεριφορές παράξενες όπως είπες.
Και έχει φάει μόνο 1 εβδομάδα.
Τρελίτσα όμως ειρωνείες και ύβρεις δεν υπάρχει πλεον η περίπτωση να περάσει πουθενά.
Πως τυγχάνει αυτές οι συμπεριφορές να είναι απο αυτούς που γουστάρουν να φύγει επίμονα δεν το καταλαβαίνω αυτό το μένος.
Αν υπήρχε πρόβλημα για τον Σάντος θα σβήναμε όλα τα ποστ που μιλάνε για χέστες και τέλος δεν χρειάζεται το μπαν.

Τα συμπεράσματα σας για το ότι σας κυνηγάω κιόλας για να μην μιλάτε για τον Σάντος ενώ έχετε γεμίσει όλα τα τόπικ σχετικά με την ομάδα λέγοντας να φύγει μπούλο και όλα τα πανέμορφα για κάποιον που ανήκει στην ομάδα και τον σέβονται άπαντες είναι ανάξια σχολιασμού εκ μέρους μου.
Όμως τα αφήνω όπως βλέπεις τίποτα δεν έχει σβηστεί μπορείς να πας να τα δεις παντού ακόμα υπάρχουν.

Κάποιοι θα συμφωνήσουν μαζί σου και κάποιοι μπορεί και έντονα να διαφωνήσουν.
Και αυτό το αντιλαμβάνεσαι καθημερινά.

Το ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ και το ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ επίσης απεβίωσε.
Τουλάχιστον εδώ μέσα σε αυτό το φόρουμ.
Ή συζητάμε και μιλάμε με λογική ή κραυγάζουμε μόνο.
Για το πρώτο μπορείς άνετα να το πράξεις για το δεύτερο μπορώ να συστήσω κάποια άλλα φόρουμ.

Άλλο διαφωνώ άλλο κράζω
άλλο στηρίζω άλλο είμαι προσωπολάτρης.

Μην τα μπερδεύουμε δεν θα βγάλουμε άκρη.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Εγώ πάντως δεν έχω ακουσει/διαβάσει/δεί κάποιον να λέει ότι αν φύφει ο σάντος δεν θα ξαναπατήσει στο γήπεδο θα κάψει το διαρκείας του ή θα το πουλήσει.το αντίθετο όμως το έχω δεί.προσωπολατρεία υπέρ του σάντος δεν έχω δει.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

lefi για μένα και οι 2 περιπτώσεις είναι ... για κλάμματα! ΠΑΟΚ ήμουν και πριν τον Σάντος και ΠΑΟΚ θα μαι και μετά τον Σάντος... και τον χ Σάντος! Το ν ακούω κάποιον να λέει δε θα ξαναπατήσει γήπεδο με (ή χωρίς) τον Σάντος μου φαίνεται απλώς τραγικό... ;)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πολύ σωστά...

Κι εγώ ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν ότι με τον Σάντος δεν θα φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε, αλλά θα τον στηρίξω όσο και όπως μπορώ μέχρι το τέλος της σεζόν. Όταν κάνουμε ταμείο τότε, θα δούμε...

Το κράξιμο δεν ευνοεί την ομάδα μας. Η σωστή κριτική, ναι.

Είδατε τα χάλια της αεκ...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

δεν μπορω παρά να συμφωνήσω και με τους 2 σας.ΠΑΟΚ είμαστε με ή χωρίς σάντος, με η χωρίς ζαγοράκη κλπ κλπ.κανένας δεν είπε να μην γίνεται κριτική. αλλά αυτό που γίνεται απο πολλούς με τον σάντος κοντεύει να φτάσει στα επίπεδα της εμπάθειας. αυτούς εννοούσε και ο πρώην πρόεδρος όταν έλεγε "όποιος δεν μπορεί να βλέπει τα μούτρα του ας κατσει σπίτι του". μίλησε για τα μούτρα του και όχι για το ποδόσφαιρο που εμφανίζει η ομάδα ή οτιδήποτε αγωνιστικό. αυτός που δεν μπορεί να βλέπει τα μούτρα του σημαίνει ότι ούτε κάν τον αγγίζει το θέαμα που προσφέρει η ομάδα. απλά έχει πρόβλημα με το πρόσωπο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και οσοι λενε για τις ηττες με το ποκ εχουν καποιο δικιο λεμε...αλλα μπορει να μου πει κανεις ποσο καιρο εχουμε να χασουμε απο ομαδα πλην ποκ στο πρωταθλημα και στο κυπελλο???περυσι αν θυμαμαι καλα δεν ειχαμε ουτε μια ηττα και φετος συνεχιζεται αυτο...ουτε αυτο ειναι αξιο αναφορας ή παντα τους αλλους τους παιζαμε στα δαχτυλα???καλο ειναι να αναφερουμε ολα τα δεδομενα ετσι ξεχωριζει η εμπαθεια απο την κριτικη...δεν μας νοιαζει ο σαντος ο ΠΑΟΚ μας νοιαζει και αυτη τη στιγμη ειναι κομματι του οποτε δεν ειναι δυνατον να αναφερομαστε ετσι στο προσωπο του...η κριτικη ειναι παντα δεκτη αλλα απο καποιο σημειο και μετα αλλαζει το νοημα...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

gash04 έγραψε: Αλήθεια Θέμη?
........
Φιλε gash, η απάντηση μου εδώ, για να μη συνεχίζω τα off topic.
http://paokmania.gr/forum/viewtopic.php ... &start=300
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πολύ σωστά....
Για να φτάσεις 1-2 πρέπει πρώτα να εδραιωθείς στην 4-3 θέση και μετά να κυνηγήσεις το παραπάνω αφού θα είσαι και βιώσιμος οικονομικά. Και δεν εννοώ μόνο για την κάθε χρονιά ξεχωριστά αλλά στο σύνολο (34 εκ χρέη)
Οπότε ο κ. Σάντος κινείται σε αυτό το μοτίβο...Πολύ σωστά κατά την άποψη μου...
Κατα τα άλλα η διαχείρισή του στο ρόστερ είναι πολύ σωστή.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

εγω αν ο ζησης φερει τον φριγκερ που λεει ο λογος θα τον στηριξω με παθος γιατι ειναι θα ειναι προπονητης του
ΠΑΟΚ .....τωρα στηριζω φυσικα τον σαντος που και καλος προπονητης ειναι και κυριος φυσικα δεν καθετε στο συμβολαιο του και ειναι επιτυχημενος.....
ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΚΕΛΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ
ΜΑΝΟΥΡΕΣ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....
βεβαια ειναι και ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που δεν τους αρεσει ο σαντος σαν προπονητης αλλα ειναι πανω απο ολα ΠΑΟΚ....
θεωρω οτι η πρωτη περιπτωση ειναι αρρωστια και ειναι πολυ επικινδυνοι αυτοι οι τυποι για τον ΠΑΟΚ......
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Παιδιά, μην ισοπεδωνουμε τα παντα...Υπηρξαν κατα καιρους ατομα εδω μεσα που παρουσιασαν επιχειρηματα κατα του Σαντος και δεν ειναι λεγανε μονο για να λεγανε...

Αλλα προβαλλουμε ενα επιχειρημα και πεταγονται διαφοροι και λενε ''Δηλαδη γουσταρεις γουμενοπαγωνη'', ''ειδαμε και τι εκανε ο Μπαγιεβιτς και ο Αγγελος'' και λοιπα...

Και ρωταω...

Ειναι η ομαδα εντος στοχων ή όχι;

Οχι,για μενα δεν ειναι μεσα στους στοχους της...Μου φαινεται εχουμε ξεχασει οτι η ομαδα αποκλειστηκε εκτος ευρωπης απο ενα καφενειο...180 λεπτα παιχνιδιου και η ομαδα εκανε 4 ευκαιριες ολες και ολες...
Η ομαδα ειναι πισω 10 βαθμους απο τον πρωτοπορο...

Αγωνιστικα:
Παιχνιδι με παιχνιδι δεν βλεπουμε βελτιωση...Η ομαδα κανει μονο 3-4 ευκαιριες σε καθε ματς και συνηθως θα σκοραρει ειτε απο στημενη φαση (πχ Γιαννενα) ειτε απο λαθος των αντιπαλων στην αμυνα (πχ ΟΦΗ)...Δειχνει τεραστια αδυναμια στο σκοραρισμα και αυτο ειναι εργο Σαντος...

Και ερχομαι στο δια ταυτα...

Ο Σαντος μας εχει φερει σταθεροτητα προπονητικη και κερδιζουμε ευκολα δυσκολα μερικους απο τους μικρομεσαιους (οχι ολους)...Ωραια...Μπορουμε να κανουμε μια καλη συγκομιδη βαθμων στο πρωταθλημα...Ισως να βγουμε και τριτοι...Ισως και δευτεροι...Ε και;

Ε και;

Αν δεν κερδισεις εναν αντιπαλο ισαξιο ή καλυτερο, δεν παιρνεις ουτε κυπελλο, ουτε βγαινεις Τσου Λου, ουτε μπαινεις ομιλους!

Ετσι οπως ειναι διαμορφωμενο το Ελληνικο πρωταθλημα με τα Πλει Ωχ...εχει μεγαλυτερη σημασια να νικας τα ντερμπι παρά να νικας τους Ατρομητους και τους Λεβαδειακους...

Προτιμω μια ομαδα που θα βγει τεταρτη στο πρωταθλημα (σιγα το δυσκολο-ποιος θα σε περασει;) και να τσακιζει κοκκαλα στα ντερμπι...με παθος,τσαμπουκα,επιθετικο ποδοσφαιρο (στοιχεια δηλαδη που οι ομαδες του Σαντος δεν εχουν) και να παρω τουλαχιστον τα παιχνιδια μεσα στην Τουμπα...

Ετσι θα εχω αξιωσεις για κατι καλυτερο...

Ολοι μας πιστευω εχουμε κατανοησει οτι 3 χρονια τωρα η ομαδα δεν εχει καταφερει να κερδισει εναν ισαξιο της αντιπαλο εντος ή εκτος εδρας...Ενταξει, τον γαυρο περσι στο κυπελλο...

Τελος για να μην παρεξηγηθώ, δεν επιθυμω ο Σαντος να φυγει και να ερθει προπονητικη ασταθεια στην ομαδα, ουτε θελω να αλλαζουμε προπονητες καθε λιγο και λιγακι...Εννοειται οτι στηριζω την διοικηση και εννοειται οτι αυτοι ξερουν περισσοτερο μπαλα απο μενα...

...Αλλα ας μην θεωρουμε οτι αυτο που βλεπουμε στον αγωνιστικο χωρο ειναι αγωνιστικη ταυτοτητα και ποδοσφαιρο αξιωσεων...Μερικα ματς απλα τα κερδιζουμε λογω τυχης, λογω ικανοτητας δικων μας πδοσφαιριστων και χαμηλης ποιοτητας των αλλων και οχι συλλογικης προσπαθειας του συνολου παιχτων που λεγεται ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

maxime παρα πολλά +

η ομάδα μας δεν έχει βελτιωθεί σχεδόν καθόλου αγωνιστικά.
σε αυτό οφείλεται ο santos και μονο ο santos

κάποιος εδώ μέσα έγραψε μετά την ήττα και τον αποκλεισμό τις αεκ ότι και ο μεγάλος μπάγεβιτς δεν κάνει τίποτα κτλ.

φιλε η αεκ στο τέλος θα είναι παλη aπo πάνω μας.
άσε τον μπάγεβιτς και την αεκ

κοιτάμε μονο ΠΑΟΚ

gash

έγραψες gash τα επιχειρήματα που γραφουν η αντί santos

gash γράψε και τα επιχειρήματα τον προ santos

απλά δεν υπάρχουν επιχειρήματα για μείνει ο santos

ο santos για τον ΠΑΟΚ που θέλω ΕΓΩ είναι λίγος
καλός έως εδώ και για την ανκάμψει
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΚΑΙ οι δυο αποπανω εχετε πει 35 φορες την αποψη σας για το σαντος...την εμπεδωσαμε, ακομη και εμεις που ειμαστε κουταβια......σας παρακαλω να μην την επαναλαβετε για 36η φορα....δεν θα προσθεσετε τπτ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

φίλε μάξιμε θα προσπαθήσω να σου απαντήσω σε επιμέρους κομμάτια του ποστ σου, αν και δε διαφωνώ σε όλα, απλά θα το κάνω γιατί γράφεις με ωραίο ύφος και αξίζει κάποιος να κάνει διάλογο μαζί σου..
Maximus έγραψε: Ειναι η ομαδα εντος στοχων ή όχι;

Οχι,για μενα δεν ειναι μεσα στους στοχους της...Μου φαινεται εχουμε ξεχασει οτι η ομαδα αποκλειστηκε εκτος ευρωπης απο ενα καφενειο...180 λεπτα παιχνιδιου και η ομαδα εκανε 4 ευκαιριες ολες και ολες...
Η ομαδα ειναι πισω 10 βαθμους απο τον πρωτοπορο...
οι στόχοι ήταν όμιλοι, πρωταθλητισμός, κύππελο. ο ένας μόνο στόχος έχει χαθεί, οι άλλοι 2 είναι ακόμα στην αρχή τους
Maximus έγραψε: Ο Σαντος μας εχει φερει σταθεροτητα προπονητικη και κερδιζουμε ευκολα δυσκολα μερικους απο τους μικρομεσαιους (οχι ολους)...Ωραια...Μπορουμε να κανουμε μια καλη συγκομιδη βαθμων στο πρωταθλημα...Ισως να βγουμε και τριτοι...Ισως και δευτεροι...Ε και;
ε με αυτόν τον τρόπο, βγαίνοντας τρίτος και δεύτερος καθιερώνεσαι στο γκρουπ των πρωτοπόρων.. η αεκ κάνει πρωταθλητισμό τόσα χρόνια κι ας βγαίνει συνήθως τρίτη.. αλλά έτσι καθιερώνεσαι ως μεγάλη ομάδα.. κάτσε πρώτα να φάμε την αεκ στις βαθμολογικές σχέσεις και μετά θα πάμε για πρωτάθλημα. δε γίνεται 5 σκαλοπάτια με τη 1. θέλει χρόνια η καθιέρωση αυτή
Maximus έγραψε: ...Αλλα ας μην θεωρουμε οτι αυτο που βλεπουμε στον αγωνιστικο χωρο ειναι αγωνιστικη ταυτοτητα και ποδοσφαιρο αξιωσεων...Μερικα ματς απλα τα κερδιζουμε λογω τυχης, λογω ικανοτητας δικων μας πδοσφαιριστων και χαμηλης ποιοτητας των αλλων και οχι συλλογικης προσπαθειας του συνολου παιχτων που λεγεται ΠΑΟΚ...
λόγω τύχης ίσως κερδίζαμε πέρσι κάποια ματς, αλλά φέτος νομίζω η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη, ειδικά στα πρώτα ματς και στους τραυματισμούς... όσο για την ικανότητα και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας.. μήπως την υπερτιμάς?? γιατί λέμε για άλλες ομάδες χαμηλής ποιότητας αλλά κι εμείς δεν έχουμε τις μονάδες ούτε γάβρου, βάζελου, αεκ,, ούτε καβάλας μπορεί ούτε και της γειτονιάς. αλλά δες πέρσι περάσαμε βάζελο και αεκ και φέτος είμαστε πάνω από αεκ πάλι.. που το υλικό τους είναι πολλά επίπεδα πάνω από το δικό μας.. άσε που η περσινή πορεία έγινε βάση συνόλου, βάση ομαδικότητας και αγωνηστικής πειθαρχίας..

σόρρυ για το μεγάλο ποστ
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Προπονητής Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Μήπως θα πρέπει να μετονομαστεί το τόπικ από Fernando Santos σε Προπονητής Π.Α.Ο.Κ.;

Για την εκτόνωσή φιλοξενία της άποψής μας προτείνω τη δημιουργία τόπικ με τίτλο "Τις πταίει;", στο οποίο θα μπορούμε να διευρύνουμε την καλοπροαίρετη κριτική μας περιλαμβάνοντας και τον τρισμέγιστο Ζαφειρίου.
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Αδερφε Maximus, τι αλλο να πω εγω. Ειμαι και εγω απο αυτους που συμφωνουν απολυτα μαζι σου. Τα εχω χιλιοπει και εγω με επιχειρηματα, τα λεμε, τα ξαναλεμε, κουρασαμε και οι μεν και οι δε. Μην ξεχναμε ομως πως το προβλημα δεν ειναι μονο ο προπονητης. Αυτος ετσι κι αλλιως ειναι καμμενο χαρτι, αν οχι τωρα, του χρονου...τι να κανει κανεις, υπομονη "δε μας λενε"; Εκτος αν ονοιρευομαστε σεντονια και αλλες λακαμιες που μας φουμαρουν, οπως και μπολικο χορτο (οχι του βουνου, του λιβαδιου).

Λοιπον, οπως ειπα πρωτος εδω μεσα πριν κανα μηνα, ο επενδυτης κανει τη διαφορα στις ομαδες εδω στο Ελλαντα. Εχεις, πας μπροστα, δεν εχεις, περιμενεις σειρα και χρονια. Αυτα για επενδυτη λαο, προπονητικα κεντρα κτλ, τα ακουω βερεσε. Απλα, ΠΑΟΚ εισαι, πας γηπεδο για ψιλοτζερτζελε που λεμε, φωναζεις απο ιδεολογικη καψουρα και τελειωνει το παραμυθι.

Αυτα τα υπομονη, περιμενετε, θα κανουμε, θα ρανουμε, ειναι γι αυτους που ονειρευονται μεγαλεια, σε ενα κοσμο χτισμενο απο σοκολατα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”