Αλήθεια Θέμη?8emis4 έγραψε:μεταξύ μας, κι επειδή είσαι και μοδερατορας!![]()
σίγουρα καλο θα είναι να υπάρχουν κανόνες και να τηρούνται, γιατί αλλιώς κουβέντα δε θα γίνεται. Ωστόσο νομίζω ότι θα πρέπει οι "διαφωνούντες" να "προστατεύονται" λιγάκι παραπάνω κι όχι να λοιδορούνται ή μάλιστα να τιμωρούνται! Δέχονται κατά ριπάς τόσα "φιλικά πυρά" όταν εκφράζουν κάτι διαφορετικό!
Τέλος πάντων, συνεχίζουμε με Santos ως το τέλος μιας ακόμη μεταβατικής χρονιας (λυπάμαι φιλε DimisK!) και ταμείο στο τέλος. Ξέρει ο Ζήσης..
Αυτό παρατηρείς εσύ για 4η συνεχόμενη μέρα?
Γιατί άλλα βλέπω.
Παρατηρώ κάποιοι να γράφουν ΥΠΕΡ Σάντος με 1002 επιχειρήματα και αποδείξεις και άρθρα και παίχτες και διοικούντες που να μιλάνε για τον κύριο που έχεις προπονητή στην ομάδα σου.
Και παρατηρώ ξαφνικά όσοι είναι ΚΑΤΑ Σάντος να μπαίνουν και να γράφουν με την απόλυτη ισοπεδωτική άποψη να φύγει γιατί είναι ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΣ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ κάτι διαφορετικό κάτι καινούργιο κάτι βρε παιδάκι μου.
ΖΙΠ ΝΟΥΛΑ ΖΙΡΟ.
Γνώμη τους σίγουρα.Αλλά υπάρχει και η γνώμη και των άλλων που διαφέρει και λένε τα δικά τους.
Αν κάποιος πει κάτι ΥΠΕΡ Σάντος τότε ακούμε κραυγές του στυλ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
Γιατί δεν κάνει ή ποια λύση ακόμα υπάρχει στην υπάρχουσα κατάσταση δεν έχουμε ακούσει.
Απλά τέλος δεν κάνει έτσι αξιωματικά βρε παιδάκι μου πως το λένε δεν κάνει!
Πως να στο εξηγήσω?
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
Μόνο μερικοί μίλησαν και κάνανε συγκρίσεις με Άγγελους με Μπάγιεβιτς και άλλους προπονητές και παρακολουθήσαμε τι έγινε στις ομάδες τους στο κύπελλο.
Επιχείρημα που έπεσε και αυτό μέχρι το επόμενο.
Κριτήριο λοιπόν φυγής του Σάντος είναι και ο Μπάγιεβιτς και το τι έκανε ο Ολυμπιακός ο Παναθηναικός και ο Εργοτέλης ή ο Πανσερραικός ή η Καβάλα.
Τι άλλο θα ακούσουμε?
Κριτήριο μοναδικό είναι η κρίση του καθενός για το ποιον παίχτη πρέπει να βάλει και ποιον να βγάλει και πότε να το κάνει αυτό.
Στην δε 11άδα πρέπει να βάλει ο κάθε προπονητής τον παίχτη που θέλει ο καθένας.
Υπάρχει μια εμπάθεια απο κάποιους και καμία προσωπολατρία απο κανέναν που το έχει ξεκαθαρίσει εδώ μέσα τουλάχιστον απο τους ΥΠΕΡ Σάντος.
3η χρονιά και ΗΡΕΜΙΑ η ομάδα δεν έχει γιατί είτε ονειρεύεστε τον Άγγελο είτε τον Φατίχ Τερίμ είτε τον Μπάγιεβιτς είτε τον Κωστίκο είτε τον Μουρίνιο.
Όταν θα έρθει ένας απο τους παραπάνω το συζητάμε το θέμα.
Ερωτώ υπάρχει πουθενά κάτι να άκουσε κανείς για τους παραπάνω ή κάποιον άλλον?
Εκτός αν ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ οι προσωπολάτρες και έχετε κολλήσει σε κάποια πρόσωπα.
Μέσα στους ΥΠΕΡ ΣΑΝΤΟΣ εως το 2121 συμβόλαιο είμαι κει εγώ.
Αν φύγει όμως το καλοκαιράκι πολύ πιθανό το ξαναλέω.
Στα @@ μας ξέρει ο Βρύζας.
Λέει ο άλλος δεν παίρνει ντέρμπι.
Του απαντάς κάποτε έπαιρνες ντέρμπι αλλά δεν κέρδιζες άλλους αντιπάλους μικρότερους θεωρητικά γιατί τα πράγματα έχουν αλλάξει στο ποδόσφαιρο τι να κάνουμε τώρα?
Απάντηση
ΝΑΙ αλλά δεν παίρνουμε ντέρμπι.
Πες μου εσύ τώρα τι συζήτηση θέλεις να κάνουμε τώρα ή που θα καταλήξει μετά?
Και σου απαντάει για νοοτροπίες και φοβίες και απλά δεν κάνει!
Αυτό είναι το πόρισμα τελικό δεν κάνει ρε.
Και στο ξαναλέω.
Ας δεχτούμε το ότι δεν κάνει.
Πας στον Βρυζάκο και του λες ξέρεις κύριε Βρυζάκο.
Ο Σάντος δεν κάνει.
Και ας κρίνει μετά ο ίδιος ο Βρυζάκος.
Ας πάει να τον διαολοστείλει λες και έχουμε όρεξη να μαλώνουμε για τον Σάντος!
Ποιος είναι αυτός ρε ο Σάντος?
Ο ΠΑΟΚ είναι ο Σάντος?
Όσο για την τιμωρία του φίλου Όργουελ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ έχει φάει 1 εβδομάδα για άλλους λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το θέμα Σάντος αλλά ακριβώς για τον λόγο του ότι μέλη λοιδορούνται με συμπεριφορές παράξενες όπως είπες.
Και έχει φάει μόνο 1 εβδομάδα.
Τρελίτσα όμως ειρωνείες και ύβρεις δεν υπάρχει πλεον η περίπτωση να περάσει πουθενά.
Πως τυγχάνει αυτές οι συμπεριφορές να είναι απο αυτούς που γουστάρουν να φύγει επίμονα δεν το καταλαβαίνω αυτό το μένος.
Αν υπήρχε πρόβλημα για τον Σάντος θα σβήναμε όλα τα ποστ που μιλάνε για χέστες και τέλος δεν χρειάζεται το μπαν.
Τα συμπεράσματα σας για το ότι σας κυνηγάω κιόλας για να μην μιλάτε για τον Σάντος ενώ έχετε γεμίσει όλα τα τόπικ σχετικά με την ομάδα λέγοντας να φύγει μπούλο και όλα τα πανέμορφα για κάποιον που ανήκει στην ομάδα και τον σέβονται άπαντες είναι ανάξια σχολιασμού εκ μέρους μου.
Όμως τα αφήνω όπως βλέπεις τίποτα δεν έχει σβηστεί μπορείς να πας να τα δεις παντού ακόμα υπάρχουν.
Κάποιοι θα συμφωνήσουν μαζί σου και κάποιοι μπορεί και έντονα να διαφωνήσουν.
Και αυτό το αντιλαμβάνεσαι καθημερινά.
Το ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ και το ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ επίσης απεβίωσε.
Τουλάχιστον εδώ μέσα σε αυτό το φόρουμ.
Ή συζητάμε και μιλάμε με λογική ή κραυγάζουμε μόνο.
Για το πρώτο μπορείς άνετα να το πράξεις για το δεύτερο μπορώ να συστήσω κάποια άλλα φόρουμ.
Άλλο διαφωνώ άλλο κράζω
άλλο στηρίζω άλλο είμαι προσωπολάτρης.
Μην τα μπερδεύουμε δεν θα βγάλουμε άκρη.