Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
akis_1987

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από akis_1987 »

Taseos έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 15:15 Γεια σου φίλε. Θέλω να αμπυ απαντήσεις από το 2008 που γράφτηκες και ενώ έχουν μεσολαβήσει τίτλοι με κάθε είδους τρόπο πως κρατήθηκες με ούτε 400 ποστ και πιο ενεργό τοπικ αυτού του γιωργαρου του δωνη. Θαυμάζω ανθρώπους που μπορούν να τιθασεύσουν την χαρά τους.εγω ούτε την χαρά μπορώ να τιθασεύσω ούτε να κρύψω την λύπη μου
Τραγικό ποστ, εκτός τοπικ, μπράβο σου. :redcard:
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Οχι να απαντησετε κυριε. Ειστε ΠΑΟΚτσης; Εαν ναι τοτε που ειναι οι δημοσιευσεις ευχαριστιες προς τον Ιβαν Σαββιδη; Επισης δεν βρήκα καποιο ποστ αγανακτησης προς τον ΑΣ

Αν θελετε να συνεχισετε στο φορουμ παρακαλειτε οπως παραδωσετε τα διαπιστευτήρια πιστης και αφοσιωσης προς τον προεδρο και μεγαλομετοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλα και αποδειξεις οτι πανηγυρισατε τους τιτλους της ομαδας μας
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μα σε θέλω να γράψει για σαββιδη. Τον ρωτάω πως κατάφερε και συγκρατήθηκε σε 3 πρωταθλήματα 4 κύπελλα. Τελικοί σφαγές και το πιο δραστήριο τοπικ είναι ο δωνης. Τέρας ψυχραιμίας ο αδερφός. Δεν χρειάζεται να βλέπεις φαντάσματα.
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Σπαμάρετε απλά για να κρύψετε την τοποθέτηση μου; Έχετε βγάλει ΠΑΟΚομετρο με βάση τα ποστ του καθένα;

Ο καθένας όποτε γουστάρει ποσταρει, φόρουμ είναι. Όταν τοποθετουμαι, το κάνω με επιχειρήματα. Η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη και πάντα με βάση το καλό της ομάδας.

Την υποστήριξη μου στην ομάδα την έχω δείξει εμπράκτως με χιλιάδες ευρώ στη διοίκηση Σαββίδη μέσω εισιτηρίων και αγορών σε μπουτίκ. Το τι έχει κάνει ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ δε νομίζω ότι χρειάζεται να το γράψω, οποίος νιώθει ΠΑΟΚ το βλέπει και ξέρει. Έχουμε ζήσει εποχές απείρου κάλλους με Γούμενους και άπειρης φαπας.

Το τι και ποσό νιώθω για την ομάδα δεν θα αφήσω κανένα τυχάρπαστο να το κρίνει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αξίζουν ούτε μία τελεία παραπάνω.
These users thanked the author akis_1987 for the post:
Taseos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”