Τραγικό ποστ, εκτός τοπικ, μπράβο σου.Taseos έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 15:15 Γεια σου φίλε. Θέλω να αμπυ απαντήσεις από το 2008 που γράφτηκες και ενώ έχουν μεσολαβήσει τίτλοι με κάθε είδους τρόπο πως κρατήθηκες με ούτε 400 ποστ και πιο ενεργό τοπικ αυτού του γιωργαρου του δωνη. Θαυμάζω ανθρώπους που μπορούν να τιθασεύσουν την χαρά τους.εγω ούτε την χαρά μπορώ να τιθασεύσω ούτε να κρύψω την λύπη μου
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Οχι να απαντησετε κυριε. Ειστε ΠΑΟΚτσης; Εαν ναι τοτε που ειναι οι δημοσιευσεις ευχαριστιες προς τον Ιβαν Σαββιδη; Επισης δεν βρήκα καποιο ποστ αγανακτησης προς τον ΑΣ
Αν θελετε να συνεχισετε στο φορουμ παρακαλειτε οπως παραδωσετε τα διαπιστευτήρια πιστης και αφοσιωσης προς τον προεδρο και μεγαλομετοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλα και αποδειξεις οτι πανηγυρισατε τους τιτλους της ομαδας μας
Αν θελετε να συνεχισετε στο φορουμ παρακαλειτε οπως παραδωσετε τα διαπιστευτήρια πιστης και αφοσιωσης προς τον προεδρο και μεγαλομετοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλα και αποδειξεις οτι πανηγυρισατε τους τιτλους της ομαδας μας
Μα σε θέλω να γράψει για σαββιδη. Τον ρωτάω πως κατάφερε και συγκρατήθηκε σε 3 πρωταθλήματα 4 κύπελλα. Τελικοί σφαγές και το πιο δραστήριο τοπικ είναι ο δωνης. Τέρας ψυχραιμίας ο αδερφός. Δεν χρειάζεται να βλέπεις φαντάσματα.
Σπαμάρετε απλά για να κρύψετε την τοποθέτηση μου; Έχετε βγάλει ΠΑΟΚομετρο με βάση τα ποστ του καθένα;
Ο καθένας όποτε γουστάρει ποσταρει, φόρουμ είναι. Όταν τοποθετουμαι, το κάνω με επιχειρήματα. Η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη και πάντα με βάση το καλό της ομάδας.
Την υποστήριξη μου στην ομάδα την έχω δείξει εμπράκτως με χιλιάδες ευρώ στη διοίκηση Σαββίδη μέσω εισιτηρίων και αγορών σε μπουτίκ. Το τι έχει κάνει ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ δε νομίζω ότι χρειάζεται να το γράψω, οποίος νιώθει ΠΑΟΚ το βλέπει και ξέρει. Έχουμε ζήσει εποχές απείρου κάλλους με Γούμενους και άπειρης φαπας.
Το τι και ποσό νιώθω για την ομάδα δεν θα αφήσω κανένα τυχάρπαστο να το κρίνει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αξίζουν ούτε μία τελεία παραπάνω.
Ο καθένας όποτε γουστάρει ποσταρει, φόρουμ είναι. Όταν τοποθετουμαι, το κάνω με επιχειρήματα. Η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη και πάντα με βάση το καλό της ομάδας.
Την υποστήριξη μου στην ομάδα την έχω δείξει εμπράκτως με χιλιάδες ευρώ στη διοίκηση Σαββίδη μέσω εισιτηρίων και αγορών σε μπουτίκ. Το τι έχει κάνει ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ δε νομίζω ότι χρειάζεται να το γράψω, οποίος νιώθει ΠΑΟΚ το βλέπει και ξέρει. Έχουμε ζήσει εποχές απείρου κάλλους με Γούμενους και άπειρης φαπας.
Το τι και ποσό νιώθω για την ομάδα δεν θα αφήσω κανένα τυχάρπαστο να το κρίνει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αξίζουν ούτε μία τελεία παραπάνω.
Λοιπόν παλικάρια, εγώ θα σας γράψω τα παρακάτω κι εσείς αν θέλετε και έχετε τη δυνατότητα, μεταφέρετε τα στους ανθρώπους της ΠΑΕ. Έχω μιλήσει με αρκετούς συνοπαδους μας, οι οποίοι έχουν διαρκείας. Η συντριπτική πλειοψηφία τους, από αυτούς που θέλουν σαν τρελοί να πάνε στον Τελικό του Βόλου στις 25 Απριλίου, λένε ότι δεν θα ανεχθούν αυτό που ακούγεται, ότι δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων του αγώνα αυτού, θα δοθεί στους συνδέσμους (οι οποίοι λέγεται ότι θα τα διαθέσουν, ζητώντας 50 € προκαταβολή για εισιτήριο αγώνα και πούλμαν μετάβασης), σε αυτούς δηλαδή που φώναζαν "...όποιος δεν μπορεί, να πάει στα 'μπ...λα'!!" Και η μη ανοχή τους στο ενδεχόμενο αυτό, σημαίνει μη ανανέωση! Και μπορεί αυτό να μην ενδιαφέρει σε πρώτη φάση, αλλά καλό θα είναι να το δει ως φαινόμενο η ΠΑΕ και ότι αποφασίσει! Πάντως κακά τα ψέματα, μπορεί να έχουν βοηθήσει κάποιες φορές οι συνδεσμιτες, αλλά η πλάστιγγα δεν γέρνει υπέρ τους! Δηλαδή, τι νομίζει η ΠΑΕ, ότι αν τα 8-9, ελπίζω και 10 ή 11 χιλιάδες εισιτήρια που θα εξασφαλίσει για τον κόσμο του ΠΑΟΚ τα μοιράσει αναλογικά στους 18.526 κατόχους διαρκείας, δεν θα έχει την ίδια δυναμική η κερκιδα? Ημαρτον! ΟΛΟΙ τρελοί για την ΠΑΟΚαρα είμαστε! Άστε που ούτε τόσο "μαύρο" θα βρωμοκοπαει, ούτε τόσο ξύλο θα παίξουμε! Άσε που με τους οπαδούς του ΟΦΗ δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε!
εγω που πολλες φορες κραζω καποιους συνδεσμους αν κανουν κατι που δεν με αρεσει ,λεω μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι ας πουμε στο μαγκικο οταν σαρωναμε στα πλαιυ οφ ,η τεσσερα ηταν γεματη εκανε κολαση το γηπεδο αλλα σολντ ουτ δεν καναμε ποτε.....γιατι οι υπολοιποι δεν ερχοταν και τα ειδα ολα απο κοντα ....οσο για τους βαρια βαρια τους 50 αυτους ελπιζω το παθημα να εγινε μαθημα.....αυτοι δεν δικαιουνται φετος για μενα τιποτε ......
Ότι είπε ο ομπανεΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Σάβ 28 Φεβ 2026, 23:35 Λοιπόν παλικάρια, εγώ θα σας γράψω τα παρακάτω κι εσείς αν θέλετε και έχετε τη δυνατότητα, μεταφέρετε τα στους ανθρώπους της ΠΑΕ. Έχω μιλήσει με αρκετούς συνοπαδους μας, οι οποίοι έχουν διαρκείας. Η συντριπτική πλειοψηφία τους, από αυτούς που θέλουν σαν τρελοί να πάνε στον Τελικό του Βόλου στις 25 Απριλίου, λένε ότι δεν θα ανεχθούν αυτό που ακούγεται, ότι δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων του αγώνα αυτού, θα δοθεί στους συνδέσμους (οι οποίοι λέγεται ότι θα τα διαθέσουν, ζητώντας 50 € προκαταβολή για εισιτήριο αγώνα και πούλμαν μετάβασης), σε αυτούς δηλαδή που φώναζαν "...όποιος δεν μπορεί, να πάει στα 'μπ...λα'!!" Και η μη ανοχή τους στο ενδεχόμενο αυτό, σημαίνει μη ανανέωση! Και μπορεί αυτό να μην ενδιαφέρει σε πρώτη φάση, αλλά καλό θα είναι να το δει ως φαινόμενο η ΠΑΕ και ότι αποφασίσει! Πάντως κακά τα ψέματα, μπορεί να έχουν βοηθήσει κάποιες φορές οι συνδεσμιτες, αλλά η πλάστιγγα δεν γέρνει υπέρ τους! Δηλαδή, τι νομίζει η ΠΑΕ, ότι αν τα 8-9, ελπίζω και 10 ή 11 χιλιάδες εισιτήρια που θα εξασφαλίσει για τον κόσμο του ΠΑΟΚ τα μοιράσει αναλογικά στους 18.526 κατόχους διαρκείας, δεν θα έχει την ίδια δυναμική η κερκιδα? Ημαρτον! ΟΛΟΙ τρελοί για την ΠΑΟΚαρα είμαστε! Άστε που ούτε τόσο "μαύρο" θα βρωμοκοπαει, ούτε τόσο ξύλο θα παίξουμε! Άσε που με τους οπαδούς του ΟΦΗ δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε!
Όσοι διαφωνούν με τα πιο πάνω γραφόμενά μου, μάλλον θα έχουν κλείσει θέση για τον Τελικό του Βόλου μέσω συνδέσμου! Δεν γίνεται ρε γαμωτο να μην νιώθετε όλους εμάς, που χρόνια τώρα αγοράζουμε το διαρκείας μας, που είμαστε παρόντες στην Τούμπα είτε με καύσωνες, είτε με βροχές, είτε με παγετους κλπ, έπειτα από κακές ήττες, μόνο και μόνο επειδή αγαπάμε, επειδή λατρεύουμε την ομάδα που μας έμαθαν να αγαπάμε οι (συγχωρεμένοι) γονείς μας! Δεν γίνεται να εξυψωνετε τους συνδεσμιτες που έρχονται μόνο στα ντέρμπι, που σαφέστατα έχουν βοηθήσει την ομάδα με τη φωνή τους, αλλά και που με τα καμώματά τους την έχουν αναγκάσει να παίζει και κεκλεισμένων! Δηλαδή, είναι άδικο τα όποια εισιτήρια πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Τελικό, να μοιραστούν αναλογικά στους κατόχους διαρκείας και είναι δίκαιο να τα πάρει μόνο μία συγκεκριμένη μερίδα του κόσμου? Αυτό θα είναι απόδειξη μη σεβασμού από την ΠΑΕ προς το υγιές κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ..!! Δεν γράφω τίποτε άλλο, θα περιμένω να δω την οριστική εξέλιξη σε αυτό το θέμα...
ΠόρκαρεΤα διαρκείας είναι 17000. Τα εισιτήρια του τέλους κατά πολύ λιγότερα. Δεν ξέρω πως θα ήταν σωστό να δοθούν. Το γήπεδο εινα μικρό. Θα φανεί σύντομα.
- navigator11
Είχα λίγο καιρό να διαβάσω το νήμα. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, ομολογώ, η ακλόνητη συνέχιση υποστήριξης ότι ο Ιβάν ουσιαστικά ναρκοθετεί εμμονικά όσα μόνοι (;) τους (ενδεχομένως και αβοήθητοι) κατορθώνουν και πετυχαίνουν προπονητής και παίχτες μέσα στο γήπεδο. Τείνει αυτό το πράγμα να λάβει τις μυθικές διαστάσεις του αλήστου μνήμης και ανεπανάληπτου "ναι, αλλά αν δεν είχε ξεπουληθεί ο Τσιμιροτ εκείνο τον χειμώνα, κανένας δε θα μπορούσε να μας είχε κλέψει το πρωτάθλημα το '18".
Τα δίνεις σε αυτούς που έχουν διαρκείας σε βάθος 4ετιας. Πολλοί πήραν φέτος για τα 100, το θέμα είναι ποιοι ανανεώνουν τοσα χρονια πιστά. Οπως η Euroleague έβγαλε τα εισιτήρια με μια μερα προτεραιότητα για αυτούς που παίρνουν 3 χρόνια σερί εισιτήρια F4. Καιγω θέλω σαν τρελός να είμαι στο Βόλο, αλλά γήπεδο άρχισα να πηγαίνω πέρυσι, σε σχέση με εναν που έχει διαρκείας και πηγαίνει χρόνια, εκείνος το αξίζει περισσότερο.Taseos έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 07:40 ΠόρκαρεΤα διαρκείας είναι 17000. Τα εισιτήρια του τέλους κατά πολύ λιγότερα. Δεν ξέρω πως θα ήταν σωστό να δοθούν. Το γήπεδο εινα μικρό. Θα φανεί σύντομα.
Μακάρι να μπορούσαμε να μπούμε όλοι