Τραγικό ποστ, εκτός τοπικ, μπράβο σου.Taseos έγραψε: Παρ 27 Φεβ 2026, 15:15 Γεια σου φίλε. Θέλω να αμπυ απαντήσεις από το 2008 που γράφτηκες και ενώ έχουν μεσολαβήσει τίτλοι με κάθε είδους τρόπο πως κρατήθηκες με ούτε 400 ποστ και πιο ενεργό τοπικ αυτού του γιωργαρου του δωνη. Θαυμάζω ανθρώπους που μπορούν να τιθασεύσουν την χαρά τους.εγω ούτε την χαρά μπορώ να τιθασεύσω ούτε να κρύψω την λύπη μου
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Οχι να απαντησετε κυριε. Ειστε ΠΑΟΚτσης; Εαν ναι τοτε που ειναι οι δημοσιευσεις ευχαριστιες προς τον Ιβαν Σαββιδη; Επισης δεν βρήκα καποιο ποστ αγανακτησης προς τον ΑΣ
Αν θελετε να συνεχισετε στο φορουμ παρακαλειτε οπως παραδωσετε τα διαπιστευτήρια πιστης και αφοσιωσης προς τον προεδρο και μεγαλομετοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλα και αποδειξεις οτι πανηγυρισατε τους τιτλους της ομαδας μας
Αν θελετε να συνεχισετε στο φορουμ παρακαλειτε οπως παραδωσετε τα διαπιστευτήρια πιστης και αφοσιωσης προς τον προεδρο και μεγαλομετοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλα και αποδειξεις οτι πανηγυρισατε τους τιτλους της ομαδας μας
Μα σε θέλω να γράψει για σαββιδη. Τον ρωτάω πως κατάφερε και συγκρατήθηκε σε 3 πρωταθλήματα 4 κύπελλα. Τελικοί σφαγές και το πιο δραστήριο τοπικ είναι ο δωνης. Τέρας ψυχραιμίας ο αδερφός. Δεν χρειάζεται να βλέπεις φαντάσματα.
Σπαμάρετε απλά για να κρύψετε την τοποθέτηση μου; Έχετε βγάλει ΠΑΟΚομετρο με βάση τα ποστ του καθένα;
Ο καθένας όποτε γουστάρει ποσταρει, φόρουμ είναι. Όταν τοποθετουμαι, το κάνω με επιχειρήματα. Η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη και πάντα με βάση το καλό της ομάδας.
Την υποστήριξη μου στην ομάδα την έχω δείξει εμπράκτως με χιλιάδες ευρώ στη διοίκηση Σαββίδη μέσω εισιτηρίων και αγορών σε μπουτίκ. Το τι έχει κάνει ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ δε νομίζω ότι χρειάζεται να το γράψω, οποίος νιώθει ΠΑΟΚ το βλέπει και ξέρει. Έχουμε ζήσει εποχές απείρου κάλλους με Γούμενους και άπειρης φαπας.
Το τι και ποσό νιώθω για την ομάδα δεν θα αφήσω κανένα τυχάρπαστο να το κρίνει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αξίζουν ούτε μία τελεία παραπάνω.
Ο καθένας όποτε γουστάρει ποσταρει, φόρουμ είναι. Όταν τοποθετουμαι, το κάνω με επιχειρήματα. Η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη και πάντα με βάση το καλό της ομάδας.
Την υποστήριξη μου στην ομάδα την έχω δείξει εμπράκτως με χιλιάδες ευρώ στη διοίκηση Σαββίδη μέσω εισιτηρίων και αγορών σε μπουτίκ. Το τι έχει κάνει ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ δε νομίζω ότι χρειάζεται να το γράψω, οποίος νιώθει ΠΑΟΚ το βλέπει και ξέρει. Έχουμε ζήσει εποχές απείρου κάλλους με Γούμενους και άπειρης φαπας.
Το τι και ποσό νιώθω για την ομάδα δεν θα αφήσω κανένα τυχάρπαστο να το κρίνει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αξίζουν ούτε μία τελεία παραπάνω.