Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009

Δημοσίευση από fuzztone »

Pepermint έγραψε: Μου αρε και το πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδος με τις δηλώσεις του Σόλιντ ''είπα στους παίκτες μου να μην χεστούνε με την ατμόσφαιρα''

...α πα πα....κλασσικό δείγμα νοοτροπίας βλακείας, λαϊκισμού, τριοτοκοσμικότητας και βέβαια καλής πώλησης από...αυτούς που θέλουν δέσμιο και μικρό τον ΠΑΟΚ
Μη λες άσχημες κουβέντες για την εφημερίδα που "προασπίζει" τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ....ντροπή σου. Είσαι νοσταλγός των γουμενοπαγώνηδων και θαυμαστής του μετρουλάκη, του πανταζή και πολλών άλλων.

Υ.Γ. με 0-0 ή 1-0 θα είμαι υπερευχαριστημένος. Στην τελική, θέλω την πρόκριση με όποιο τρόπο και κόστος. Θα είναι μεγάλο πλήγμα στο γόητρο της ομάδας ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός.

Υ.Γ. 2. Έτσι όπως το βλέπω, το κλειδί του αγώνα θα είναι ο Βλάνταν Ίβιτς. Γι αυτό το λόγο, καλό θα είναι να λείψουν τα επιφωνήματα αγανάκτησης από την κερκίδα σε πιθανή λάθος ενέργεια του στην αρχή.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Θα είναι μεγάλο πλήγμα στο γόητρο της ομάδας ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός.
exactly bro

πρέπει να περάσουμε για να μην πισωγυρίσουμε.

ασε που θα έχουμε και ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι του βάζελου που θα έλθει στους ομίλους του el, αποκλειόμενος βέβαια από το cl

...και μετά αν περάσουμε τους ομίλους, θα έχουμε και έναντι του γαύρου, που λογικά θα τερματίσει 4ος στον όμιλό του...και θα αρχίσουν εκεί οι γκρίνιες

το αεκ...θα αυτοδιαλυθεί μόνο του αφού θα πλακωθούν στις σφαλιάρες άγρια μεταξύ τους
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

πραγματικα αστειο το πρωτοσελιδο......κατα τα αλλα εχω καλο προαισθημα το οποιο πηγαζει απο μια στατιστικη in vivo προσωπικη μου παρατηρηση............απο 1-0 ως 3-0..........
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

καλά, αυτόν τον pepermint γιατί τον γουστάρω τρελα και μου φτιάχνει τη διάθεση όταν τον διαβάζω!? κι ας διαφωνώ σε πολλά, κι ας είναι και προβοκατόρικα! ίσως επειδή λεει και κάποιες χοντρές αλήθειες.
γράφε πιο συχνά και μη μασάς από "αδελφικά πεσίματα"!

Άντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ αφάνισε τους, λιώσε τους στο χορτάρι!
(αν και μεταξύ μας με 1-0 κι εγώ υπέρ ευχαριστημένος θα είμαι!)
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Οφ τόπικ αλλά σχετική πληροφορία:

Παραμένει στον "αέρα" το Χέρενφεν-ΠΑΟΚ
Παρά την φημολογία πως η ΕΡΤ πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα Χέρενφεν-ΠΑΟΚ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τουλάχιστον ακόμα. Το gazzetta.gr παρουσιάζει όλο το ρεπορτάζ...
Τα δικαιώματα του αγώνα της Ολλανδίας τα αγόρασε ελληνική εταιρία που προσπαθεί να τα μεταπωλήσει σε κάποιο κανάλι. Η ΕΡΤ ενδιαφέρεται, όπως έχουμε γράψει, αλλά το πρόβλημα είναι πως ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 19.45 την 27η Αυγούστου, την στιγμή δηλαδή που η ΝΕΤ θα μεταδίδει την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην δημόσια τηλεόραση, λοιπόν, είναι ξεκάθαροι. Δεν θέλουν να βάλουν πάνω στην κλήρωση μετάδοση αγώνα (στην ΕΤ1 προφανώς) και τα δικαιώματα θα αποκτηθούν μόνο αν αλλάξει η ώρα έναρξης (πάει στις 21.00).
Για τα δικαιώματα της εν λόγω αναμέτρησης παραμένουν μέσα στο παιχνίδι ΟΤΕ (για Conn-X TV Sport) και Nova. Ίσως και απόψε εξελίξεις για τα δικαιώματα του Βασλούι-ΑΕΚ.

http://www.gazzetta.gr/content/view/43609/73/
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

γκολ να μην φαμε γιατι εχουμε ολους του βασικους τραυματισμενους,με 1-0 θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και εγω,αλλα να μην μπουμε για το ενα γκολ,ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.....
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

καλά, αυτόν τον pepermint γιατί τον γουστάρω τρελα και μου φτιάχνει τη διάθεση όταν τον διαβάζω!?
και εσύ κρυπτοκσώληξ bro ? :-)

εδώ δεν μασήσαμε...ως περιπατητές στο Καραϊσκάκη πολλάκις
σε δύσκολες εποχές

θα μασήσουμε από παοκτσήδες (με σ)

εντελώς προβοκατόρικο λέμε, να δούμε θα τσιμπήσουν οι γόπες ?

ps-...για όσους τσιμπήσουν...αστειεύομαι, μην μπουν στον κόπο να με κατηγορήσουν
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Καλημερα σε ολους... Μολις γυρισα απο διακοπες παιδες κ δεν προλαβα να παρω εισιτηριο για αδερφο απο αθηνα που θελει να ερθει. Αν καποιος εχει ενα περισσειο η τελικα δεν μπορει να παει ας μου στειλει μηνυμα για να μου πουλησει το εισιτηριο του. Αν δεν εχει προβλημα δανειζομαι κ το διαρκειας του κ του δινω τα λεφτα για την θυρα, εγω κανενα προβλημα. Ολοι με ξερουν εδω ποιος ειμαι, οποτε ας μην φοβαστε για τον δανεισμο τυο διαρκειας, την αλλη μερα θα σας βρω που ειστε κ θα σας το επιστρεψω. Ευχαριστω!!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

λοιπον να κανω και εγω μια προβλεψη για το ματς συμφωνα με την ενδεκαδα που γραφετε οτι θα παιξει ο σαντος.
καταρχην με βιτολο γκαρσια αμυντικα χαφ και μαλεζα τσιριλο πισω πιστευω εξασφαλιζουμε πολυ καλη ανασταλτικη λειτουργεια και το πολυ να φαμε ενα γκολ με πολυ πιθανο να μη φαμε κανενα.
ενα ερωτηματικο ειναι παντα ο λινο και αν μπορεσει να ανταποκριθει στα αμυντικα του καθηκοντα

απο εκει και περα ομως στο κεντρο με ιβιτς,κονσεισαο και φιλομενο για μενα ειναι βεβαιο οτι θα κανουμε ελαχιστες ευκαιριες και θα ειμαστε αργοι και προβλεψιμοι.
επισης προβλεπω αλλο ενα κουραστικο παιχνιδι απο την ομαδα του σαντος που ειναι ο μοναδικος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που κανει την κερκιδα να χαμηλωνει στροφες και ενταση φωνης.

μεχρι τωρα η κερκιδα του ΠΑΟΚ παντα εβραζε ειτε απο ενθουσιασμο ειτε απο αγανακτηση.
με τον σαντος η τουμπα εχει χαμηλωσει εντασεις και πολλες φορες σωπαζει γιατι το θεαμα απλα ειναι κουραστικο.
ποδοσφαιρο αποτελεσματος θα μου πειτε..
αυτα τα λεω βεβαια για την ωρα του ματς γιατι πριν αρχισει το ματς δημιουργειται ακομα η εκρηκτικη ατμοσφαιρα της τουμπας.
απλα κατα τη διαρκεια του ματς η ομαδα ριχνει και την κερκιδα.

οποτε για να μην τα πολυλογω προβλεπω για τη επιθεση μας το πολυ ενα γκολ.
δεν ξερω βεβαια πως θα εξελιχθει το ματς αν στο β μπουνε κουτσιανικουλης και βιειρινια.

γενικα παντως προβλεπω ενα σκορ 1-0 η 1-1 χωρις βεβαια να ξερω τι ομαδα ειναι η χερενφειν απλα ξερωντας τι ομαδα ειναι ο ΠΑΟΚ και πως θα τον παραταξει ο σαντος.
ελπιζω βεβαια να παρουμε ενα σκορ προκρισης
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Αδερφε Pepermint πραγματικα σε πολλα απο αυτα που γραφεις διαφωνω αλλα εννοειται οτι ολονων η γνωμη σεβαστη...
Αυτο με τις γοπες και τα ψαρια και τα "σ" και τα "ζ" καλυτερα να τα αποφευγες....δε χρειαζεται τετοιου ειδους ειρωνια οταν μαλιστα δεχεσαι αντιστοιχες απο τους αλλους....
Καθενας εχει την ιστορια του σαν οπαδος της ΠΑΟΚαρας και εχει δικαιωμα στην κριτικη αλλα αυτο που ενοχλει εμενα και ισως και αλλους ειναι η ευκολη κριτικη και κυριως η συνεχομενη κριτικη ωστε να αποδειξουμε οτι ειμαστε σωστοι...
μπαινουμε σε ενα "λουκι" να συνεχιζουμε να κατηγορουμε πολλους για διαφορα μονο και μονο γιατι πρεπει να δειξουμε οτι ειμασταν σωστοι σε αυτα που λεγαμε...

Στο αδερφο Ronaldo να πω οτι απο οσο θυμαμαι πολυ ασχολεισαι με αρνητικα πραματα....δηλαδη αν αποτυχει η ομαδα τι θα πεις τοτε?
Μας ενοχλει που βαζει τον Φιλομενο δεξια και λεμε οτι καποτε θα τον δοκιμασει στη σωστη θεση του...αυτη την κριτικη δεν την γουσταρω...ειναι ευκολη κριτικη...η φυσικη θεση του λοιπον θα ηταν να παιξει αντι του Μουσλιμοβιτς στο συστημα αυτο του Σαντος...τι να κανει δηλαδη ?να τον βαλει αντι του Μουσλιμοβιτς και μετα να τον κραξουμε και για αυτο?
Η ομαδα εχει ποιοτητα και σιγουρα αν μπει στους ομιλους θα γινει και υπερβαση απο τον Θοδωρο...αλλα μην χρησιμοποιουμε την περιοδο αυτη που υπαρχουν τραυματισμοι για να αποδειξουμε οτι ο Σαντος δεν κανει σωστα τη δουλεια του...Κανουμε λες και ειναι κανα παιχνιδι στο κομπιουτερ και ολα πανε καλα αν βαλεις τον εναν ή τον αλλο παικτη...

Μας ενοχλουσε που δοκιμαζε τον Κοντρερας και ως δεξι μπακ και τωρα με τους τραυματισμους ψαχνουμε εναλλακτικη λυση (και μη μου πειτε οτι εχουμε ελλειψη στη θεση αυτη με Σναουτσερ-Αραμπατζη-Μπιζερα)

PS Επειδη καποια αλλα που διαβασα και δε μου αρεσαν ηταν πριν κατι σελιδες δε θα αναφερθω για να σταματησουν εδω...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

φιλε lakistuta η θεση του φιλομενο ειναι οντως αυτη του μουσλιμοβιτς και θα ειναι μια παρα πολυ καλη λυση αν δεν παιζει ο μουσλι.
αν παιξει με 4-4-2 ο σαντος ισως παλι χωραει ο φιλομενο μαζι με τον μουσλι μπροστα αν και παλι εγω νομιζω οτι ειναι καθαρος φορ.

τωρα ομως να τον βαζει εξτρεμ και να αφηνει εξω τους 2 καλυτερους παιχτες του ΠΑΟΚ(για μενα) τον κουτσιανικουλη και τον βιειρινια εμενα οχι απλα δεν μου αρεσει αλλα δεν βρισκω και καμια λογικη.
τι να πω μακαρι να του βγει

απλα τα γραφω πριν το ματς γιατι το να τα λες μετα ειναι ευκολο
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Καλως τα παιδια...

3-0!

2 γκολ ο Φιλομενο...

Μπραβο ρε καρπουζα που εβαλες τον φιλομενο και εβγαλε ματια...

Συγνωμη αδερφε Ροναλντο, αλλα ποτε θα αρχισουμε να κρινουμε μετά τα γεγονοτα και οχι πριν;
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Ronaldo ετσι οπως τα λες ειναι...
σε συστημα 4-4-2 θα επαιζαν μαζι μπροστα αλλα αφου ξερεις οτι ο Σαντος ξερει το 4-3-3 πολυ καλα και νομιζω ειναι το πιο μοντερνο συστημα αυτη τη περιοδο....
Το να ρωτας γιατι δεν ξεκιναει αλλον αντι του Φιλομενο δεν ειναι κακο αλλα ρε αδερφε οταν το λες με αυτο τον τροπο βγαζεις εμπαθεια...
αλλο το "ισως να ηταν καλυτερα να αρχισει ο Βιερινια ή ο Κουτσι"
και αλλο το "τον πηγε εδω τον πηγε εκει,σε λιγο θα τον βαλει στα μπακ μεχρι να τον δοκιμασει στη φυσικη του θεση"...

Εγω εμπιστευομαι τον Σαντος που τους βλεπει τους παικτες στις προπονησεις και ειναι η δουλεια του...ισως κατι εχει στο μυαλο του..ισως να μην εμπιστευεται ΑΚΟΜΗ τους νεους στο τροπο παιχνιδιου που εχει στο μυαλο του....κακο ειναι αυτο?
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

μπορει ο φιλομενο να βαλει γκολ δεν το αποκλειω απλα πιστευω οτι η ομαδα θα πηγαινε καλυτερα αν πηγαινε πιο ορθολογικα με βιεριρινια κουτσια στα ακρα.

δηλαδη αν για παραδειγμα ο σαντος ειχε τον κριστιανο ροναλντο και τον ειχε στον παγκο για να βαλει φιλομενο πλαγια τι θα λεγαμε?
ακομα και αν ο φιλομενο εβαζε 2 γκολ θα λεγαμε καλα εκανες και αφησες τον ροναλντο εκτος?

δηλαδη αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν κρινω με βαση το αποτελεσμα αλλα με βαση τη λογικη και τα χαρακτηριστικα των παιχτων που μου λενε οτι ο βιειρινια και ο κουτσια εχουν την ταχυτητητα,τη διεισδητικοτητα και τη δημιουργηκοτητα να παιξουν πλαγια.
ο φιλομενο εχει την εκτελεση την εξυπναδα και τις κινησεις με πλατη του φορ.

και για μενα και ο κονσεισαο δεν πρεπει να παιζει εφοσον εχουμε τους 2 που ειπα προηγουμενως
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Συμφωνω με την αναλυση σου...με μια ομως διαφορα...

Αυτα θα ισχυαν αν οι ποδοσφαιριστες ζουσαν σε football manager περιβαλλον...

Αδερφε...

Μην κρινεις με κομπιουτεριστικη λογική...

Ο Σαντος ειναι με τους παιχτες καθε μερα,συζηταει μαζι τους...ποδοσφαιριστες που αποτελουν ψυχοσωματικες οντοτητες...δεν δυναται να κρινουμε με football manager λογικη...

Μπορει ο Φιλομενο να ηπιε ρεντ μπουλ και ο Κουτσιανικουλης να ειναι σε μαυρα χαλια επειδη τον παρατησε η ρωσιδα γκομενα του...

Εσυ ποιον θα εβαζες;

Σε λεω ενα παπαρια παραδειγμα για να δεις οτι δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο κουτακια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”