με το δικέφαλο στο στήθος...όλα τ'άλλα είναι
να 'χαμε να λέγαμε ... αΪντα ΠΑΟΚΑΡΑ

Slade έγραψε:Μεσα σε δεκα σειρες εβγαλες αχρηστο το Σαντος, μας ειπες οτι η ομαδα που κατεβαζει ειναι για να τραβαμε τα βυζια μας , κακοπροπονει τους παιχτες , το προπονητικο και ιατρικο επιτελειο ειναι για τα μπαζα , μελλον δεν εχουμε και εμμεσως πλην σαφως εβγαλες μαλακες τον Ζαγορακη και τον Βρυζα που ανανεωσαν το συμβολαιο του.khaledfreepaok έγραψε:τι περιμενεις ρε φιλε τελευταια στιγμη?τα λεμε εδω και ενα χρονο τα ιδια και τα ιδια.τωρα περιμενες να αλλαξει ο σαντος?
και ασε τη συνθεση.το ξερουμε οτι ειναι για να τραβαμε τα βυζια μας.
για τους τραυματισμους τι να πουμε?αν δεν φταει ο προπονητης και το τιμ ποιος φτιαει?η διοικηση και οι οπαδοι?η ο θεος ειναι χερενφεν?μαλακισμενοι τραυματισμοι ειναι ολοι απο κακοπροπονησεις.δεν ειναι οτι φαγανε κανα γερο τακλιν πχ.τοτε θα το δικιολογουσαμε.
γενικοτερα ας απολαυσουμε χωρις αγχος το ματσακι μας γιατι μελλον δεν εχουμε.
περιμενω βρισιδια κραξιματα αφορισμους παραλληρηματα υπεραισιοδοξιας και τα σχετικα.γιατι ως γνψστον η ομαδα απο εμας περιμενει να την ανεβασουμε με θετικα κυματα ενεργειας
κατω ο ρεαλισμος ζητω τα συννεφακια!!!!!
Μπαινω στο site για να διαβασω τα νεα της ομαδας και τις αποψεις των συνοπαδων μου για τον αγωνα με την Χερενφειν και αντ' αυτου διαβαζω τρισμεγιστες ανοησιες...
νταξ δεν μου κανει εντυπωση πια.οποιος δεν εχει να πει η να σχολιασει κατι ουσιαστικο το γυρναει στον γουμενο και πεταει το μπαλακι στην κλαψα.κλασσικη τακτικη πια.eorptol έγραψε:khaledfreepaok έγραψε:τι περιμενεις ρε φιλε τελευταια στιγμη?τα λεμε εδω και ενα χρονο τα ιδια και τα ιδια.τωρα περιμενες να αλλαξει ο σαντος?
και ασε τη συνθεση.το ξερουμε οτι ειναι για να τραβαμε τα βυζια μας.
για τους τραυματισμους τι να πουμε?αν δεν φταει ο προπονητης και το τιμ ποιος φτιαει?η διοικηση και οι οπαδοι?η ο θεος ειναι χερενφεν?μαλακισμενοι τραυματισμοι ειναι ολοι απο κακοπροπονησεις.δεν ειναι οτι φαγανε κανα γερο τακλιν πχ.τοτε θα το δικιολογουσαμε.
γενικοτερα ας απολαυσουμε χωρις αγχος το ματσακι μας γιατι μελλον δεν εχουμε.
περιμενω βρισιδια κραξιματα αφορισμους παραλληρηματα υπεραισιοδοξιας και τα σχετικα.γιατι ως γνψστον η ομαδα απο εμας περιμενει να την ανεβασουμε με θετικα κυματα ενεργειας
κατω ο ρεαλισμος ζητω τα συννεφακια!!!!!
κλαψ κλαψ ατιμη κοινωνια δεν εχουμε μελλον ΓΟΥΜΕΝΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ
...............Η ΜΙΡΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ..............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλαράκι και εγώ θέλω Βιεϊρινια μέσα, αλλά όχι να βγει ο Φιλομένο... άλλος πρέπει να κάτσει πάγκο...Caballo Viejo έγραψε:Σύμφωνα με άρθρο του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και μιας από τις εφημερίδες που ακολουθούν στο τέλος της σελίδας, η ενδεκάδα με τη Χέρενφεν θα έχει την παρακάτω μορφή:
Χαλκιάς, Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κονσεισάο, Φιλομένο ή Βιειρίνια, Μουσλίμοβιτς
Αν έχουν έτσι τα πράγματα τότε μπράβο στον Δον (πάντα με βάση την παρούσα συγκυρία των τραυματισμών). Μόνο μία ένσταση έχω αντί για Φιλομένο θέλω Βιειρίνια - Βιειρίνια - Βιειρίνιααααααααααααααααααααα.
Δον βάλε μέσα το Βιειρίνια να τους πατήσει κάτω τους Ολλανδούς να γουστάρουμε!