αλλά είναι και 15αύγουστος
Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009
Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009
οπως τα λες για τον ιβιτς.δεν εχουμε αλλον που να ειναι καθαρο δεκαρι οποτε αναγκαστικα παιζει.
και για τον κουτσιανικουλη εγω δεν τον βλεπω αδυναμο.ισα ισα για το υψος του ειναι παρα πολυ δυναμικος παιχτης.280 κιλα πρεσα λενε κανει.
και αν του γινει φαουλ εννοειται θα πεσει.ολοι πεφτουν..
και για τον κουτσιανικουλη εγω δεν τον βλεπω αδυναμο.ισα ισα για το υψος του ειναι παρα πολυ δυναμικος παιχτης.280 κιλα πρεσα λενε κανει.
και αν του γινει φαουλ εννοειται θα πεσει.ολοι πεφτουν..
Eίδα αρκετοί αναφέρατε (λογικά) το όνομα του Αποστολόπουλου είτε σαν βασικό (δύσκολο), είτε σαν μέλος της 18άδας. Το ότι δεν είναι δηλωμένος στη λίστα που έδωσε στις 10/8 η ΠΑΕ δε θα πρεπε να βάλει τέλος στις όποιες σκέψεις-συζητήσεις για συμμετοχή του στον αγώνα??
γι αυτό ρε πάμε κατά διαόλου! κι εγώ στη δουλειά είμαι, τρομάρα μου!Pepermint έγραψε:καλά στην δουλειά είμαστε όλοι
αλλά είναι και 15αύγουστος
α ρε έλληνα (και δη Παοκτσή!) αθάνατε!!
- alexpaok4
Το ίδιο σκεφτόμασταν για τον Λουκκά! Τεσπά οι εποχές αυτές τελείωσαν.novito έγραψε:Eίδα αρκετοί αναφέρατε (λογικά) το όνομα του Αποστολόπουλου είτε σαν βασικό (δύσκολο), είτε σαν μέλος της 18άδας. Το ότι δεν είναι δηλωμένος στη λίστα που έδωσε στις 10/8 η ΠΑΕ δε θα πρεπε να βάλει τέλος στις όποιες σκέψεις-συζητήσεις για συμμετοχή του στον αγώνα??
Ντάξει λίγο άκυρη σύγκριση αδερφέ, άσε που δεν είναι εκεί το θέμα. Απλά ήθελα να τονίσω, ότι πριν ξεκινάμε να βγάζουμε συστήματα και ενδεκάδες να βλέπουμε και ποιοι απαρτίζουν την αποστολή...
Στο μάτς στο Έλος της Βαλερέγκα ο μόνος που είχε δυνάμεις στο 90΄ ήταν αυτός..alexpaok4 έγραψε:Το θέμα είναι πως ο Κονσεϊσαο δεν μπορεί να βγάλει τα 90'. Ο Κούστια είναι τόσο αδύνατος που και να φυσάει λιγάκι θα πέσει κάτω.
'νταξ Βιερίνια, εχει ταχύτητα, έχει σούτ.. δε μασάς
Όχι ότι λέω ότι είναι κάνα παιδάκι απλά, 90' μπορεί να βγάλει.
Συνεχόμενα δε μπορει...
18.08.2009 Προπόνηση: Τρίτη 18.Αυγ.2009
Μια προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας που περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.
Οι Αραμπατζής, Φωτάκης, Bizera, Sorlin ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και οι Contreras, Sznaucner πρόγραμμα θεραπείας.
Οποτε ολα καλα με Musli!!

Μια προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας που περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.
Οι Αραμπατζής, Φωτάκης, Bizera, Sorlin ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και οι Contreras, Sznaucner πρόγραμμα θεραπείας.
Οποτε ολα καλα με Musli!!
όποιος κ να παίζει φοράει την ασπρόμαυρη στολή
με το δικέφαλο στο στήθος...όλα τ'άλλα είναι
να 'χαμε να λέγαμε ... αΪντα ΠΑΟΚΑΡΑ
με το δικέφαλο στο στήθος...όλα τ'άλλα είναι
να 'χαμε να λέγαμε ... αΪντα ΠΑΟΚΑΡΑ
- PAOKfanAthens
παιδια μεχρι την πεμπτη πρωι που θα ρθω υπαρχει περιπτωση να βρω εισητηριο στις 2 και 3?
- ContrerasPablo
για σορλεν,φωτακη,σναουτσνερ ξεραμε,αλλα ουτε ο μπιζερα δν προλαβε...
- paok4kyriakos
Διαθεσιμότητα Εισητηρίων:
Θύρα 4, 4Α, 5, 6, 7, 7Α: ΤΕΛΟΣ!
Θύρα 2: ~100
Θύρα 1 ~50
Θύρα 3: ~50
Θύρα 4, 4Α, 5, 6, 7, 7Α: ΤΕΛΟΣ!
Θύρα 2: ~100
Θύρα 1 ~50
Θύρα 3: ~50
-
Nakos_Paok_Rox_My_Sox
μαγκες μτ την κερκιδα τι γινεται?θελω να πω θ εχουμε καμια σοβαρη εισοδο(βλεπε περσι με ρουλη π ειχε γινει της ποπης απο τ χαρτακια)η σν τν ρεγγα???ολα καλα θα πανε μ τν ομαδα!!!ο σαντος ξερει τ κανει(αμα βγαλει κ τν παππου θ ειμαι και πιο ευχαριστημενος-προσωπικη αποψη μν κραξετε-)!!!!!