18. Γιώργος Φωτάκης
Re: Γιώργος Φωτάκης
Τα'πα και στο διπλανό σου τον Ολιβιέ... Όσο ωραία ξεκίνησες στην αρχή, άλλο τόσο σέρνεσαι τώρα... Έχεις άλλες 45 μέρες στη διάθεσή σου για να αλλάξεις το κλίμα... Μετά έχει πριβέ θέση δίπλα στον Γιασέρ αν δεν συνέλθεις... Κάνε κάτι... Αφού μπορείς και το ξέρεις... Ζείς το όνειρό σου... Μην το αφήσεις να χαθεί έτσι απλά...
Υ.Γ. Και άλλαξε επιτέλους και τις βλαχοπινακίδες απο τη μπέμπα σου... Πες οτι στις κλέψανε αν θέλεις... Αλλά άλλαξέ τες...
Υ.Γ.2. Παίξε εσύ καλά και αν θές σου δίνω τις δικές μου που είναι σαν του αντίχριστου...

Υ.Γ. Και άλλαξε επιτέλους και τις βλαχοπινακίδες απο τη μπέμπα σου... Πες οτι στις κλέψανε αν θέλεις... Αλλά άλλαξέ τες...

Υ.Γ.2. Παίξε εσύ καλά και αν θές σου δίνω τις δικές μου που είναι σαν του αντίχριστου...

Παλήκαρε θα το πω και πάλι, είσαι παίκτης Διεθνής και παίκτης του ΠΑΟΚ.
Δώσε αυτό που ξέρεις.
Δώσε αυτό που ξέρεις.
Δυστυχως μαλλον ο Φωτακης δεν εχει καταλαβει την ευκαιρια που του δοθηκε και συνεχιζει να ειναι χαμενος και κρυμμενος μεσα στο γηπεδο...Χαρηκα πολυ οταν εμαθα για την μεταγραφη του αλλα δεν μου δειχνει ουτε ενα σημαδι βελτιωσης...στα αμυντικα καθηκοντα προσπαθει αλλα εχει πολλα κενα...οσο για τα επιθετικα του....αστα να πανε...Πρεπει να αλλαξει μυαλα γιατι αν συνεχισει ετσι τον βλεπω να καταληγει δανεικος στον Πανσσεραικο...Τον στηριζουμε οπως ολους τους παικτες της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας αλλα πρεπει να μας δειξει και αυτος κατι.
Δεν τον καλεσε ο ρεχαγκελ και δε μπορουμε να γκρινιαξουμε.....Βεβαια μακος πλιατσικας ειναι πολυ κατωτεροι του αλλα τεσπα.........
γιωργο εχεις μια ευκαιρια και ενα προπονητη που σε πιστευει!αν θες ανεβα ενα σκαλι πιο πανω αν οχι γυρνα εκει που ησουν!
- ΑποστόληςΑ
- paok4kyriakos
Μία καλή παρουσία σε ένα εστω παιχνίδι με τους Ουκρανούς θα τον στρώσει ψυχολογικά και αγωνιστικά πιστεύω!
Αυτά είναι τα μειον και οδηγούνε τους παίκτες σε κακή ψυγχολογία. Μακάρι εδώ να γίνει το αντίθετο.
- ΑποστόληςΑ
Εδώ δεν παίζει στον ΠΑΟΚ (έπαιξε λόγω τραυματισμού του Βλάνταν), πώς να τον εμπιστευθεί ο Ότο;
Στην παρουσα φαση δεν υπαρχει λογος να κληθει στην εθνικη...
Εχω την εντυπωση οτι ειναι καπως καμενος...δεν παταει καλα, δεν εχει αυτη την εκρηκτικοτητα που ειχε στις αρχες...
Εχω την εντυπωση οτι ειναι καπως καμενος...δεν παταει καλα, δεν εχει αυτη την εκρηκτικοτητα που ειχε στις αρχες...
- PABLO GARCIA1
Καλά αυτό δεν και κριτήριο για τον Χερ-Οτο...συνήθως αυτοί που δεν παίζουνε στις ομάδες τους,έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να παίξουν στην ΕθνικήΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ δεν παίζει στον ΠΑΟΚ (έπαιξε λόγω τραυματισμού του Βλάνταν), πώς να τον εμπιστευθεί ο Ότο;

Αλί και τρισαλί αδερφέ.Platon έγραψε: Εχω την εντυπωση οτι ειναι καπως καμενος...δεν παταει καλα, δεν εχει αυτη την εκρηκτικοτητα που ειχε στις αρχες...
Ένα Φωτάκι πήραμε κι αυτό μας βγήκε καμένο!

Φωτάκη, άναψε πάλι...

αδερφέ Platon, συνήθως έτσι συμβάινει δυστυχώς... παίκτης που πετάει στην προετοιμασία έχει προβλήματα στο πρωτάθλημα.. ε ρε γμτ και φοβόμουνα μήπως βγει έτσι..Platon έγραψε:Στην παρουσα φαση δεν υπαρχει λογος να κληθει στην εθνικη...