18. Γιώργος Φωτάκης
- ΑποστόληςΑ
Re: Γιώργος Φωτάκης
Με τον Άρη μάλλον δεν θα ξεκινήσει, γιατί ο 4ος χάφ (μετά τους Garcia, Vitolo, Sorlin) θα είναι Ivic. Ας ελπίσουμε ότι θα ξαναβρεί τον καλό του ρυθμό.
Έχω την υποψία πάντως ότι συνεργαζόταν καλύτερα με τον Κονσε.
Από την κεφαλή του τα παθαίνει.Έχει όλες τις δυνατότητες αλλά κάπου ξεφούσκωσε...

Σε τι σύστημα λέμε?ΑποστόληςΑ έγραψε:Με τον Άρη μάλλον δεν θα ξεκινήσει, γιατί ο 4ος χάφ (μετά τους Garcia, Vitolo, Sorlin) θα είναι Ivic. Ας ελπίσουμε ότι θα ξαναβρεί τον καλό του ρυθμό.
4-2-2-2?
Ο πάγκος φαίνεται ότι σου έκανε καλό και στο χρόνο που αγωνίστηκες ήσουν πολύ καλός. Μπράβο! Συνέχισε έτσι και έχεις πολλές πιθανότητες να καταφέρετε (μαζί με τον Ίβιτς και το Σορλέν) να μην αποκτηθεί παίκτης στη θέση σας το Γενάρη... 

Καλός ήτανε,στην φάση του 4ου νόμιζα ότι σπρίνταρε ο Vieri στην αρχή, μετά πήρα γραμμή ότι ήταν ο Φωτάκης.
Πρέπει να ανέβει και να σταθεροποιηθεί ψηλά.
Πρέπει να ανέβει και να σταθεροποιηθεί ψηλά.
Ο Φωτακης φετος θα τρωει σιδερα αφου το καλοκαιρι εχει μουντιαλ και η θεση του δεν ειναι σιγουρη. Το αν θα του βγει αυτο ειναι αλλη υποθεση. Χθες εκανε καποια βεβιασμενα σουτ αλλα γενικα ειχε θετικη παρουσια. Πιστωνεται και με μια ασιστ στο 4ο.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Γιώργαρε η ασίστ στον Ζλάταν ήταν καταπληκτική!
Βάλε τα δυνατά σου παιχταρά μου, γιατί γουστάρουμε να σε δούμε στην Νότιο Αφρική το καλοκαίρι.
Βάλε τα δυνατά σου παιχταρά μου, γιατί γουστάρουμε να σε δούμε στην Νότιο Αφρική το καλοκαίρι.
- ΑποστόληςΑ
θα ανεβασει ρυθμους γιατι αν δεν το κανει "χανει" αυτος ,"χανει" και η ομαδα...Οποτε τον περιμενουμε να ειναι καλυτερος και να φορτσαρει στον Β γυρο..Και την στηριξη την εχει απο τον προπονητη...
Ο Γιώργος ξύπνησε,
ο Ζλάταν ξεμπούκωσε,
ο Παμπλίτο ηρέμησε
και ο Βιτόλο έδεσε
κάτσε να μετρήσω λίγο 1,2,3,4, ωραία τόσα τα υπολόγιζα... 4
ο Ζλάταν ξεμπούκωσε,
ο Παμπλίτο ηρέμησε
και ο Βιτόλο έδεσε
κάτσε να μετρήσω λίγο 1,2,3,4, ωραία τόσα τα υπολόγιζα... 4
ειναι πολυ δυσκολο να τον παρει ο οτο εθνικη για αυτο πρεπει να κανει πολυ καλες εμφανισεις για να κλεισει στοματα!