18. Γιώργος Φωτάκης
- ΑποστόληςΑ
- paok4kyriakos
Re: Γιώργος Φωτάκης
Μία καλή παρουσία σε ένα εστω παιχνίδι με τους Ουκρανούς θα τον στρώσει ψυχολογικά και αγωνιστικά πιστεύω!
Αυτά είναι τα μειον και οδηγούνε τους παίκτες σε κακή ψυγχολογία. Μακάρι εδώ να γίνει το αντίθετο.
- ΑποστόληςΑ
Εδώ δεν παίζει στον ΠΑΟΚ (έπαιξε λόγω τραυματισμού του Βλάνταν), πώς να τον εμπιστευθεί ο Ότο;
Στην παρουσα φαση δεν υπαρχει λογος να κληθει στην εθνικη...
Εχω την εντυπωση οτι ειναι καπως καμενος...δεν παταει καλα, δεν εχει αυτη την εκρηκτικοτητα που ειχε στις αρχες...
Εχω την εντυπωση οτι ειναι καπως καμενος...δεν παταει καλα, δεν εχει αυτη την εκρηκτικοτητα που ειχε στις αρχες...
- PABLO GARCIA1
Καλά αυτό δεν και κριτήριο για τον Χερ-Οτο...συνήθως αυτοί που δεν παίζουνε στις ομάδες τους,έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να παίξουν στην ΕθνικήΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ δεν παίζει στον ΠΑΟΚ (έπαιξε λόγω τραυματισμού του Βλάνταν), πώς να τον εμπιστευθεί ο Ότο;
Αλί και τρισαλί αδερφέ.Platon έγραψε: Εχω την εντυπωση οτι ειναι καπως καμενος...δεν παταει καλα, δεν εχει αυτη την εκρηκτικοτητα που ειχε στις αρχες...
Ένα Φωτάκι πήραμε κι αυτό μας βγήκε καμένο!
Φωτάκη, άναψε πάλι...
αδερφέ Platon, συνήθως έτσι συμβάινει δυστυχώς... παίκτης που πετάει στην προετοιμασία έχει προβλήματα στο πρωτάθλημα.. ε ρε γμτ και φοβόμουνα μήπως βγει έτσι..Platon έγραψε:Στην παρουσα φαση δεν υπαρχει λογος να κληθει στην εθνικη...
- ΑποστόληςΑ
Με τον Άρη μάλλον δεν θα ξεκινήσει, γιατί ο 4ος χάφ (μετά τους Garcia, Vitolo, Sorlin) θα είναι Ivic. Ας ελπίσουμε ότι θα ξαναβρεί τον καλό του ρυθμό.
Έχω την υποψία πάντως ότι συνεργαζόταν καλύτερα με τον Κονσε.
Από την κεφαλή του τα παθαίνει.Έχει όλες τις δυνατότητες αλλά κάπου ξεφούσκωσε...

Σε τι σύστημα λέμε?ΑποστόληςΑ έγραψε:Με τον Άρη μάλλον δεν θα ξεκινήσει, γιατί ο 4ος χάφ (μετά τους Garcia, Vitolo, Sorlin) θα είναι Ivic. Ας ελπίσουμε ότι θα ξαναβρεί τον καλό του ρυθμό.
4-2-2-2?
Ο πάγκος φαίνεται ότι σου έκανε καλό και στο χρόνο που αγωνίστηκες ήσουν πολύ καλός. Μπράβο! Συνέχισε έτσι και έχεις πολλές πιθανότητες να καταφέρετε (μαζί με τον Ίβιτς και το Σορλέν) να μην αποκτηθεί παίκτης στη θέση σας το Γενάρη...